בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

"לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/6/2018 23:33 לינק ישיר 

האמת שחפרנו על הדיוידי הזה בזמנו, ויש סיבות למה הוא כן שווה. אקפיץ לך אותו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2018 00:49 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
נשמע טוב!
אז ככה, לי כרגע אין את האלבום. רק תקציר שלו (קצר ולא מספק בכלל, למרות שהוא יפהפה ואני מאד נהנית להאזין לו! בכל אופן, לדעתי - ברגע שיש סולו יפה הם משמיעים קצת וישר מעבירים הלאה.. לא מספיקה להנות מהשיר ולקלוט מי מה.)
חחח ניראה לי אסטרטגיה שיווקית לא רעה:) ככה אנשים ואנשות תמרורים ותמרורות אולי יקנו את הדיסק
יש לי את נבר גיב אפ - לא התחברתי אליו במיוחד, למרות שהוא מזדמזם הרבה והוא גם די נעים. אבל משהו בו לא ברור לי ולא מספיק מיאמי בשבילי... צודקת הזכרנו את זה כבר מספר פעמיםמחכה להנות משאר השירים שנשמעים יותר בסגנון שלי. בע"ה.יש המון למה לחכות:) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2018 00:50 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
אוף..חיפשתי ולא מצאתי את האשכול של הדיוידי החדש - בשמחה רבה.
איפה הוא?

אומנם לא יפה לעשות עבודה כפולה למנהלות העסוקות בשמחתן... אבל מיאמוש - אם תוכלי להעתיק את זה מכאן לאשכול ההוא, אני אשמח. תודה!!

לגבי הדיוידי בשמחה רבה - הבנתי שהוא מפלויבק ברובו... זה הוריד לי לגמרי את החשק לקנות אותו.
יש לכם במה לשכנע אותי שזה לא כך? אשמח מאד!כמעט התחלתי לבכות את ירידת הדורות...

אכן ירידת הדורות.. הדיוידי לא מספק בכלל.

אבל..."אינה דומה שמיעה לראיה" מכירה?
זו הסיבה העיקרית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2018 08:13 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
אז למה, בעצם  הוא כן שווה?
כל ההנאה שלי בלראות דיסק היא להרגיש שזה חי. זו גם הסיבה שאני משקיעה בו סכום שהוא לא מבוטל יחסית...אם זה לא באמת חי והוא מורכב מחיתוך ועריכה והדבקת מוזיקה מהדיסק - אני מרגישה שהוא לא שווה את זה.
זה עצוב לי. כן? 

נכון יש בזה משהו שהדיוידי לא חי אבל זה עדיין מאוד יפה .. גם כי יש שם סולאים מהממים לדוד פרלמן וגם כי זה סתם יפה לראות את הילדים שרים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2018 22:35 לינק ישיר 

דבר ראשון נדמה לי שלא אמרתי לך, מיאמיפורובר ברוכה הבאה אז קבלי את סליחתי וברוכה הבאה!!
דבר שני כמו שכתבתי לפני כמה זמן בשיחה בפורום ששלחתי מייל לירחמיאל לגבי השיר 'עם לבדד ישכון', ובו שאלתי האם הוא יצרף אותו לאלבום הנוכחי, הוא כתב לי בחזרה שכן ובסופו של דבר הוא לא נמצא שם!! ממש חבל כי זה שיר שציפיתי לו מאז שהוא הושמע לראשונה בהופעה!! (נדמה לי ע"ו בפסח..)
בקיצער מקווה שהדיסק הבא יצא יותר מהר.. ושירחמיאל יוסיף אותו לשם, כנראה הוא עושה כמו תורת חיים ומרן די בשמיא ששם אותם באלבום זמן רב לאחר שביצעו אותם בפעם הראשונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

לשמוע,להרגיש,להתרגש-
MIAMI BOYS CHOIR

"הדבר היחיד שחסר הוא-שיהודי יפקח את עיניו,ויראה איך שהכל כבר מוכן לגאולה!!"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2018 17:57 לינק ישיר 

מיאמית1992 כתב:
דבר ראשון נדמה לי שלא אמרתי לך, מיאמיפורובר ברוכה הבאה אז קבלי את סליחתי וברוכה הבאה!! תודה (הצתה מאוחרת אבל תמיד נחמד לשמוע)
דבר שני כמו שכתבתי לפני כמה זמן בשיחה בפורום ששלחתי מייל לירחמיאל לגבי השיר 'עם לבדד ישכון', ובו שאלתי האם הוא יצרף אותו לאלבום הנוכחי, הוא כתב לי בחזרה שכן ובסופו של דבר הוא לא נמצא שם!! ממש חבל כי זה שיר שציפיתי לו מאז שהוא הושמע לראשונה בהופעה!! (נדמה לי ע"ו בפסח..)
בקיצער מקווה שהדיסק הבא יצא יותר מהר.. ושירחמיאל יוסיף אותו לשם, כנראה הוא עושה כמו תורת חיים ומרן די בשמיא ששם אותם באלבום זמן רב לאחר שביצעו אותם בפעם הראשונה הלוואי.. לפי התאורים זה נשמע שיר יפה למרות שלא שמעתי אותו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

לשמוע,להרגיש,להתרגש-
MIAMI BOYS CHOIR

"הדבר היחיד שחסר הוא-שיהודי יפקח את עיניו,ויראה איך שהכל כבר מוכן לגאולה!!"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2018 19:33 לינק ישיר 

תודה רבה, חברות! לא יודעת, עוד לא השתכנעתי מספיק... מציקה לי העובדה שלוקחים וחותכים בלי הבחנה, שירים לא מקורים מההופעה. לא שווה מבחינתי :( אבל נתתן לי כיוונים חדשים, תודה. אחשוב על זה בע"ה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2018 18:27 לינק ישיר 
whenמשיח

תמרור25 כתב:
תודה רבה, חברות! לא יודעת, עוד לא השתכנעתי מספיק... מציקה לי העובדה שלוקחים וחותכים בלי הבחנה, שירים לא מקורים מההופעה. לא שווה מבחינתי :( אבל נתתן לי כיוונים חדשים, תודה. אחשוב על זה בע"ה...
נווו למה לבאס? כבר חשבנו שהשתכנעת...  בכל אופן באמת שמומלץ לראות את זה זה אומנם לא הדי וי די הכי הכי, אבל עדיין אני ממש חושבת שזה יפה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/7/2018 20:38 לינק ישיר 

omg its such an amazing album i LOVE every song on there i saw a huge stack of the albums near a i live and the countdown videos were amazing i need to get it 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2018 19:44 לינק ישיר 

i just got the album today and its AMAZING

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2018 18:46 לינק ישיר 

אז אחרי האכזבה מהמופע שלא יהיה השנה בארץ, עוד חודשיים מופע סוכות בעז"ה...
איזה שיר הייתם רוצים במיוחד לראות על הבמה (חוץ ממה שכבר ראינו)? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2018 11:29 לינק ישיר 

הייתי רוצה מאודד לראות את אליהו לוי מבצע את השיר תפילת חופה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2018 14:23 לינק ישיר 

יואו גמאני בעזה בתשרי אני יראה בחי אם הוא יבצע את זה בהופעה בסוכות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2018 18:24 לינק ישיר 

mbcforever כתב:

חוץ מהמקרה הבודד של עזור נא לא נראה מעולם שיר שבוצע בהופעה חיה ע''י סולן אחד בלבד. 
יותר סביר להניח שאליהו לוי ואלישע כהן יבצעו ביחד את השיר תורת חיים. בהחלט יהיה אחד משיאי ההופעה,אם יהיה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2018 19:33 לינק ישיר 
mbcforever

משיחמיד כתב:

חוץ מהמקרה הבודד של עזור נא לא נראה מעולם שיר שבוצע בהופעה חיה ע''י סולן אחד בלבד. נכוןן ודווקא בגלל זה.. וד"א מה בנוגע לשיר "מודים"?
יותר סביר להניח שאליהו לוי ואלישע כהן יבצעו ביחד את השיר תורת חיים. בהחלט יהיה אחד משיאי ההופעה,אם יהיה.

נכון הלוואי..

תוקן על ידי mbcforever ב- 30/07/2018 19:34:18

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > "לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.