|
|
| נשלח ב-26/6/2018 23:33 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-27/6/2018 00:50 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | אוף..חיפשתי ולא מצאתי את האשכול של הדיוידי החדש - בשמחה רבה. איפה הוא?
אומנם לא יפה לעשות עבודה כפולה למנהלות העסוקות בשמחתן... אבל מיאמוש - אם תוכלי להעתיק את זה מכאן לאשכול ההוא, אני אשמח. תודה!!
לגבי הדיוידי בשמחה רבה - הבנתי שהוא מפלויבק ברובו... זה הוריד לי לגמרי את החשק לקנות אותו. יש לכם במה לשכנע אותי שזה לא כך? אשמח מאד!כמעט התחלתי לבכות את ירידת הדורות... |
|
אכן ירידת הדורות.. הדיוידי לא מספק בכלל.
אבל..."אינה דומה שמיעה לראיה" מכירה? זו הסיבה העיקרית...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2018 22:35 |
|
| |
דבר ראשון נדמה לי שלא אמרתי לך, מיאמיפורובר ברוכה הבאה אז קבלי את סליחתי וברוכה הבאה   !! דבר שני כמו שכתבתי לפני כמה זמן בשיחה בפורום ששלחתי מייל לירחמיאל לגבי השיר 'עם לבדד ישכון', ובו שאלתי האם הוא יצרף אותו לאלבום הנוכחי, הוא כתב לי בחזרה שכן ובסופו של דבר הוא לא נמצא שם!! ממש חבל כי זה שיר שציפיתי לו מאז שהוא הושמע לראשונה בהופעה!! (נדמה לי ע"ו בפסח..) בקיצער מקווה שהדיסק הבא יצא יותר מהר.. ושירחמיאל יוסיף אותו לשם, כנראה הוא עושה כמו תורת חיים ומרן די בשמיא ששם אותם באלבום זמן רב לאחר שביצעו אותם בפעם הראשונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2018 17:57 |
|
| |
| מיאמית1992 כתב: |  | דבר ראשון נדמה לי שלא אמרתי לך, מיאמיפורובר ברוכה הבאה אז קבלי את סליחתי וברוכה הבאה   !! תודה (הצתה מאוחרת אבל תמיד נחמד לשמוע)דבר שני כמו שכתבתי לפני כמה זמן בשיחה בפורום ששלחתי מייל לירחמיאל לגבי השיר 'עם לבדד ישכון', ובו שאלתי האם הוא יצרף אותו לאלבום הנוכחי, הוא כתב לי בחזרה שכן ובסופו של דבר הוא לא נמצא שם!! ממש חבל כי זה שיר שציפיתי לו מאז שהוא הושמע לראשונה בהופעה!! (נדמה לי ע"ו בפסח..) בקיצער מקווה שהדיסק הבא יצא יותר מהר.. ושירחמיאל יוסיף אותו לשם, כנראה הוא עושה כמו תורת חיים ומרן די בשמיא ששם אותם באלבום זמן רב לאחר שביצעו אותם בפעם הראשונה הלוואי.. לפי התאורים זה נשמע שיר יפה למרות שלא שמעתי אותו...נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2018 19:33 |
|
| |
תודה רבה, חברות!
לא יודעת, עוד לא השתכנעתי מספיק...
מציקה לי העובדה שלוקחים וחותכים בלי הבחנה, שירים לא מקורים מההופעה. לא שווה מבחינתי :(
אבל נתתן לי כיוונים חדשים, תודה.
אחשוב על זה בע"ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2018 20:38 |
|
| |
omg its such an amazing album i LOVE every song on there i saw a huge stack of the albums near a i live and the countdown videos were amazing i need to get it
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2018 19:44 |
|
| |
i just got the album today and its AMAZING
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2018 18:46 |
|
| |
אז אחרי האכזבה מהמופע שלא יהיה השנה בארץ, עוד חודשיים מופע סוכות בעז"ה... איזה שיר הייתם רוצים במיוחד לראות על הבמה (חוץ ממה שכבר ראינו)?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2018 11:29 |
|
| |
הייתי רוצה מאודד לראות את אליהו לוי מבצע את השיר תפילת חופה..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2018 14:23 |
|
| |
יואו גמאני בעזה בתשרי אני יראה בחי אם הוא יבצע את זה בהופעה בסוכות
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2018 18:24 |
|
| |
| mbcforever כתב: |  | | הייתי רוצה מאודד לראות את אליהו לוי מבצע את השיר תפילת חופה.. |
|
חוץ מהמקרה הבודד של עזור נא לא נראה מעולם שיר שבוצע בהופעה חיה ע''י סולן אחד בלבד. יותר סביר להניח שאליהו לוי ואלישע כהן יבצעו ביחד את השיר תורת חיים. בהחלט יהיה אחד משיאי ההופעה,אם יהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2018 19:33 |
|
| |
mbcforever
| משיחמיד כתב: |  | הייתי רוצה מאודד לראות את אליהו לוי מבצע את השיר תפילת חופה..
חוץ מהמקרה הבודד של עזור נא לא נראה מעולם שיר שבוצע בהופעה חיה ע''י סולן אחד בלבד. נכוןן ודווקא בגלל זה.. וד"א מה בנוגע לשיר "מודים"? יותר סביר להניח שאליהו לוי ואלישע כהן יבצעו ביחד את השיר תורת חיים. בהחלט יהיה אחד משיאי ההופעה,אם יהיה. |
|
נכון הלוואי..
תוקן על ידי mbcforever ב- 30/07/2018 19:34:18
|
|
|
|
|