בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

"לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2018 22:19 לינק ישיר 

אלימונסי שלח לך את ההסרטות מההופעה האחרונה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2018 22:21 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2018 22:22 לינק ישיר 

אה אני יסתכל בקטע שירחמיאל אומר את השמות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2018 22:24 לינק ישיר 

אפשר. אתה יכול לבדוק גם לפי סולואים-הוא הסולן שעושה את הפזמון האחרון בשיר שלום על ישראל ובמהרה הישן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2018 22:37 לינק ישיר 

אוקי אז מה אני יגיד? אין לי מיליםם! האלבום פשוט מדהיםם!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2018 22:53 לינק ישיר 

יהיה לנו סיקור מפורט ממך וואנמשיח?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2018 23:44 לינק ישיר 

איזה אלבום!! וואוו!! אני באמצע לכתוב סיקור.
חופרת על השיר "יברכך"- שיר כיפי עם קצב מושלם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2018 00:22 לינק ישיר 

ואי ואי איזה התרגשות מחכה כבר לקבל את הדיסק!!!

עכשיו נשאר רק לדאוג להופעה בארץ והכל טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2018 00:27 לינק ישיר 

בס"ד

אז הנה הוא הגיע, אחרי יותר מ4 שנים שחיכינו לו! וזה שווה כל רגע..

אז אתחיל מההתחלה, כמובן שזו התרשמות ראשונית וכללית בלבד וייתכן שאשנה את דעתי ביום מן הימים..

אשמח בה'- שיר שכבר 'חפור'- כי אני פשוט שמעתי אותו מלא מההסרטות של אלימונסי, וגם כי הפלייבק היה מהסרטונים המתוקים שיצאו כל יום לפני האלבום.

משום מה, יש משהו שונה בשיר המוקלט בדיסק לשיר שהיה בהופעה החיה, ואין כוונתי רק לסולואים, אלא ללחן, בקטנה.

לעולם ועד- לא כ"כ הבנתי למה הוא שיר הנושא, אבל ניחא. שיר ממש חמוד.

שמתם לב שדיויד ואייזיק טורקיה מככבים באלבום? התרגשתי לראות את זה אחרי שראיינתי אותם בסוכותJ ויש להם קולות מאוד מאוד יפים!

חמוד ה"וואווו" ברקע.

שלום- אוקיי, די צפוי. אחרי שכבר שנתיים בערך אנחנו שומעים את השיר הזה בכל הופעה. העיבוד מאוד מיוחד, מוסיף לשיר. שימו לב לשורה שהשיר הושר ע"י פרחי מיאמי ומקהלת האחדות עם ה100 ילדים..

בחלק מהשירים ניתן להבחין מתי הם הוקלטו. ברובם- לאלי כהן היה קול טוב, ובחלקם קול בוגר יותר, שזה מהחודשים האחרונים. בשיר הזה יש לו קול  מעולה- כנראה הוקלט לפני שנה ככה..

יברכך- אני אוהבת את השיר הזה!! לא יכולה  להפסיק. זה שיר של 3 ילדים- אליהו לוי, אלישע כהן ומרק רוזנסטוק- שליתר שינוי, נשמע ממש טוב בשיר הזה.

אל תשאלו אותי מה הקשר לכך שהם תקעו המילה "חביבי" באמצע השיר, אבל נו, אני מוכנה לסבול את זהJ

שיר מקפיץ, הרמוניות ודואטים  מדהימים, קצב טוב- מה עוד צריך?

אגב, האלבום מאופיין במוסיקה אלקטרונית, וזה החיסרון /היתרון של האלבום, תלוי איך ומי מסתכל על זה. יש שירים שנשמע טוב, ויש שפחות.

"מזל טוב"\עוד ישמע- שיר בסגנון המוכר והטוב של מיאמי, (בלי מוסיקה אלקטרונית) שכבר זכינו לשמוע בהופעת פסח הודות לאלימונסי. עיבוד יפה של ישראל לאם. כאן הקול של אלי כהן כבר ממש השתנה..

כמובן, כמו ששכחתי לכתוב (שוב), אליהו לוי הוא הכוכב הבלתי מוכתר של האלבום. סולואים מדוייקים, קול מתוק ומלאכי ממש. מדהים הילד הזה..

הרמוניות מעולות.

מגן- משהו בפתיחה הזכיר משו מיאמיסטי כזה. מזכיר אולי את "יפה שעה אחת" מהאלבום רווח.

שמתם לב שכמעט בכל השירים יש גם לירחמיאל סולו? חח כמובן- להותיר חותם.

תפילת החופה- שיר יפהפה.. עדין, מרגש, והסולן- אין מילים!!

העיבוד-מושלם!

מה שכן, אחרי הפעם הראשונה שהיה את כל השיר ,הרגיש לי די מרוח לשמוע את זה שוב. אני חושבת שהיו צריכים לקצר את השיר או להוסיף משהו מעניין.

דור לדור- עיבוד חדשני! חמוד ממש.

"אותם"- שיר שקט, הכינורות מוסיפים עדינות לשיר. שיר חמוד- אבל לא יודעת, אין לי כ"כ מה לומר עליו נכון לעכשיו.

אחד כנגד כולם- הצחיקו אותי שהחליטו לעשות שיר בעברית! מעניין כמה זמן לקח להם ללמוד את השיר והמבטא. האמת שהם די הצליחו בזה. סיימון וילדס- מזכיר בסולו שלו איזה אחד ממיאמי מזרח- יחזקאל רואו.

מעניין מי כתב את השיר. מנחם קליין? זה לא כתוב בשום מקום..

המוסיקה האלקטרונית מאוד מורגשת. מרק נשמע פה גם ממש טוב.

מרן דיבשמיא-

איזה כיף היה להאזין לשיר היפהפה הזה, שליווה אותנו בהופעות בשנים האחרונות, מתשע"ו, כבר בסבב הילדים הקודם של המקהלה.

אני לא אשכח את הסולו של אביגדור גלוק (שכאן אליהו לוי ביצע בצורה מדהימה גם כן).

למה לתת למרק סולו כאן?! לא מתאים, פשוט לא. הקול שלו צריך שירים חזקים בעלי נוכחות, לא שירים שקטים. יש לו זיוף קל בסולו.

Never give up

איזה שיר קיטשי ומוזר, ממש לא סגנון מיאמי, למרות שניתן להבחין מעט בטביעות אצבעו של ירחמיאל. נראה לי שלרוב אם לא לכל המקהלה יש פה כמה מילים. חמוד ממש, וחבל שיש ילדים שבכלל לא שומעים אותם לאורך כל האלבום, כמו אליעזר הירץ (הוא היה נראה כזה חמוד בסרטון שלו של 7 ימים לפני יציאת האלבוםJ

יש שם כמה ילדים שב2 מילים שהם אומרים ניתן להבחין בקול היפה שניחנו, חבל שקיבלו רק את זה.

בסה"כ, שיר מתוק ממש.

תורת חיים- איזה סולנים! השיר הוקלט הרבה לפני שהקול של אלי כהן ואלישע כהן השתנה, ולכן הוא נשמע כזה יפה. העיבוד מדהים, שיר מרגש. אני זוכרת את אורי  שקד שר את זה בהופעה בתשע"ג, היה לו קול עוצמתי ברמות. הם הצליחו גם לשיר את זה מקסים, בצורה עדינה ויפה. דואט מיוחד.

אגב,מעניין למה ירחמיאל נזכר בשיר הזה ודווקא לא בעם לבדד ישכון..

כמה הערות כלליות-

יש למישהו מוזר מי זה המעבד Ian Freitor?

אין ספק ששפע המעבדים עשה רק לטוב לאלבום הזה, אין שירים כפולים או דומים, הכל חדשני מעניין ומיוחד (לטוב ולמוטבJ

ניכרת ההשקעה המטורפת באלבום- החל מהמעבדים וכלה בעיצוב (הנורמלי סוף סוף!) של העטיפה והחוברת.

השירים מאוד קליטים, אני בטוחה שהאלבום יקבל הרבה פידבקים טובים.

אגב, גם בקשר למחיר, להזמין את האלבום מהאינטרנט בצורה דיגיטלית ב9.99 דולר זה כלום! תחשבו שיש כאן 13 שירים, שזה ה מ ו ן! לא חושבת שמיאמי אי פעם הוציאו באלבום אחד כ"כ הרבה שירים. לכל שיר יוצא פחות מדולר.. ומקבלים ישירות את השירים להורדה במייל+ pdf של החוברת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2018 00:28 לינק ישיר 

כוחאש כתב:
ואי ואי איזה התרגשות מחכה כבר לקבל את הדיסק!!!

עכשיו נשאר רק לדאוג להופעה בארץ והכל טוב

הי כוחאש, ברוך השב:)
שלחת לירחמיאל מייל בעניין? רק ככה אולי הם יגיעו לארץ..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2018 10:02 לינק ישיר 

מיאמוש-אחרי הסיקור שלך אני שוקלת אם לכתוב סיקור משל עצמי או רק להגיב לך...
טוב אני יחליט בעז''ה בהמשך. 
בנתיים  מיאמוש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2018 10:41 לינק ישיר 
מיאמוש

תודה משיחמיד!
אין ספק שמיאמי סוף סוף על המפה, עם אלבום חדשני. כנראה שירחמיאל קלט את העובדה שצריך שינוי, או שמישהו בסביבה שלו גרם לו לקלוט:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2018 11:38 לינק ישיר 

שהחיינו!
איפה קונים בארץ באיזור המרכז? מכירים חנות ששולחת בדואר?
אני מתבייש להגיד שאין לי עדיין את אט-אט

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2018 11:41 לינק ישיר 

במרכז אני לא ממש יודעת. אתה יכול להשיג ברשתות גל פז ובשנקיס. אני די בטוחה שיש גל פז בבני ברק או משהו....
נו אין מה להתבייש חחח העיקר שתהנה מהאלבום החדש:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2018 11:43 לינק ישיר 

קונים בשנקיס\ בגלפז. בשנקיס יש משלוחים.
אם לא משנה לך דווקא דיסק פיזי, ויש לך אשראי בינלאומי, ממליצה לקנות מהאינטרנט, זה הרבה יותר מהיר וזול.

האמת, לעומת האלבום הזה, אט אט ממש לא מושקע בלשון המעטה.. אז אם כבר קונים- ברור שאת האלבום החדש:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > "לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.