בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

"לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/5/2018 17:06 לינק ישיר 

whenמשיח כתב:
משיחמיד יישר כח על הסיקור היה מאוד מעניין לקרא 

תודה על התודה, וגם על הסיקור:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2018 22:20 לינק ישיר 
מיאמוש

https://mostlymusic.com/collections/yerachmiel-begun-and-the-miami-boys-chior/products/yerachmiel-begun-and-the-miami-boys-choir-forever

שימו לב איזה פידבקים חמים אחרי יום אחד!! נראה שהדיסק הזה כבש גם בחו"ל:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2018 22:42 לינק ישיר 

ברוך השם...!
נקווה שיהיה אפשר לומר שהוא כבש גם בארץ...:\

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2018 23:20 לינק ישיר 
בבחדרי:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2018 23:44 לינק ישיר 

אז לאחר ההתרגשות והשמחה על האלבום המדהים, אי אפשר שלא להמנע מהביקורות.. ויש לא מעט.

מדוע קראו לאלבום "לעולם ועד"? מאולץ מאוד שם השיר שממנו נובע שם האלבום,עובדה שבסוגריים של שם השיר נכתב 'שלך היא' מה שאומר שאנשים לא יבינו מה הקשר של שם השיר  למילים 'לעולם ועד'.

יהיו כאלה שיאמרו שהאלבום מנותק מסגנון מיאמי. אני חושבת שחלק מהשירים זה סגנון מיאמי מובהק וחלק ממש לא. מה זה מסמל לנו? שינוי במגמה של המקהלה? 

אסתרק הסבה את תשומת ליבי לעוד כמה בעיות. מעניין מה דעתכם:
"אני ממש לא אהבתי את הפזמון "שלך היא". 
הוא כאילו תלש מילים מהאמצע בשביל פזמון".

"יש משהו בפס קול שמפריע לי, הסולנים לא נשמעים מספיק צלול. בהשוואה לאלבומים אחרים, הקולות של הסולנים יותר ברורים. כאן הם קצת עמומים".

הסכמתי איתה במידה מסויימת, למשל בשיר יברכך,  בסולו של אליהו, הסולו הראשון, שמתי לב שהקול שלו חלש כזה ולא ברור.
לא חושבת אבל שכל השירים הם כך, אבל אולי אני צריכה לשמוע את האלבום שוב:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2018 01:09 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
ואי ואי איזה התרגשות מחכה כבר לקבל את הדיסק!!!

עכשיו נשאר רק לדאוג להופעה בארץ והכל טוב
הי כוחאש, ברוך השב:)
שלחת לירחמיאל מייל בעניין? רק ככה אולי הם יגיעו לארץ..

מה זה ברוך השב אני פה תמיד לא תמיד מסתדר לכתוב ולהגיב אבל תמיד אני פה בכל אופן משתדל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2018 09:08 לינק ישיר 

שמחה לשמוע שאתה איתנו:)
כמובן שנשמח לראות ממך הודעה מדי פעם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2018 12:58 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
אז לאחר ההתרגשות והשמחה על האלבום המדהים, אי אפשר שלא להמנע מהביקורות.. ויש לא מעט.
ביקורות יש. אבל דווקא ביחס לאלבומים אחרים הם די מעטות...
מדוע קראו לאלבום "לעולם ועד"? מאולץ מאוד שם השיר שממנו נובע שם האלבום,עובדה שבסוגריים של שם השיר נכתב 'שלך היא' מה שאומר שאנשים לא יבינו מה הקשר של שם השיר  למילים 'לעולם ועד'.
גם אני לא הבנתי.זאת אומרת-מובן שירחמיאל רצה להעביר מסר של ''פוראבר''.אבל באותה מידה שלשיר ''יברכך'' הוא לא יכול לקרוא ''ביום ההוא'', כך גם לשיר שהפזמון והעיקר שלו הוא ''שלך היא'', קצת מגוחך לקרוא לעולם ועד...
יהיו כאלה שיאמרו שהאלבום מנותק מסגנון מיאמי. אני חושבת שחלק מהשירים זה סגנון מיאמי מובהק וחלק ממש לא. מה זה מסמל לנו? שינוי במגמה של המקהלה? 
אני חושבת, שכמקהלה שקיימת 41 שנה-מין ההכרח שהיא תעבור שינויים. אף אחד לא משווה את יבא לשבת ירושלים, נכון? ולא את אט אט ליבא. אז מה העניין? בכל אלבום תגידו שהמקהלה משתנה? הרי זה מובן מאילו! ואם אתם פחות מתחברים אל השינוי-גם זה לגיטימי. והנה-אני לא אהבתי את 'לעולם ועד'- זה שיר מאד לא מיאמיסטי בשבילי, אבל מובן שיהיו אנשים שיהנו ממנו-ואליהם השיר מופנה. אני לא יתעצבן עכשיו שמיאמי משתנים. כי זה קורה. אני יבחר להנות  מהשירים מרן דבשמיא ודומיו. זו דעתי.

יש הרבה הרבה שירים שהפזמון שלהם לקוח מאמצע הבית. זה לא משהו מוזר מדי...
"יש משהו בפס קול שמפריע לי, הסולנים לא נשמעים מספיק צלול. בהשוואה לאלבומים אחרים, הקולות של הסולנים יותר ברורים. כאן הם קצת עמומים".

הסכמתי איתה במידה מסויימת, למשל בשיר יברכך,  בסולו של אליהו, הסולו הראשון, שמתי לב שהקול שלו חלש כזה ולא ברור.
מוזר...לא שמתי לב לזה בכלל... בשום מקום. אולי זה קשור לאיכות האוזניות?? כי גם עכשיו שאני מקשיבה אני לא מצליחה להבין למה התכוון המשורר, הסולנים נשמעים ברור וחזק. (הסולו של אליהו ביברכך- פשוט הקול שלו רועד ושברירי כזה, אין פה קשר לדעתי) אולי אני יבין בהמשך..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2018 13:34 לינק ישיר 

אלבום מקסים! העיבודים תורמים לגוון בין השירים וזה מצויין.

כמו שציינו יש הרבה מוזיקה אלקטרונית, ואני תמיד מעדיפה מוזיקה אמיתית על פני האלקטרונית. אבל זה יחסית נסבל.
אגב, לא התחברתי לשיר 'never', אבל כל מי שלא אוהב בדרך כלל מיאמי ושמע את השיר מאוד התלהב, אז יש פה משהו חדש שאפשר לחשוב עליו.
מה שמפריע לי עוד יותר מאלקטרונית, זה ההגייה הלא נכונה של ההבהרות במילים. 
לדוגמא: "אנכי" - בקמץ או בפתח, לא ברור...
בסולו של אליהו ב'מזל טוב', הוא מתחיל ב'קול ששון' - ששון בפתח ולא בקמץ (בהופעה הוא אומר את זה נכון, מוזר...)
ויש עוד. כאילו ירחמיאל שכח לעבוד איתם על הגייה נכונה.

כרגע אני בעיקר 'תקועה' על הסולואים של אליהו. ברגע שאני אצליח לשמוע לעומק, אסקר את האלבום.
ואם לסכם את הסולואים של אליהו, אז הוא פשוט מדהים! לגמרי אחד הקולות הטובים של המקהלה (אחד מחמשת הגדולים, אם שואלים אותי).
יש לו קול כל כך מתוק וכל כך עוצמתי, בשיר תפילת החופה (שדוד פרלמן כותב שזה השיר המועדף עליו...) שומעים את התחינה בקול שלו וזה פשוט מיוחד. עם זאת, אין לו קול מייבב כמו שהיה ליאיר קניג או לרבינא (שהם מצויינים, אבל אליהו...).
בקיצור, יש לירחמיאל ממש מזל שהוא ניצל את הקול של אליהו כמו שצריך באלבום הזה, אחרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2018 13:48 לינק ישיר 
מיאמוש

משיחמיד כתב:
ביקורות יש. אבל דווקא ביחס לאלבומים אחרים הם די מעטות...
גם אני לא הבנתי.זאת אומרת-מובן שירחמיאל רצה להעביר מסר של ''פוראבר''.אבל באותה מידה שלשיר ''יברכך'' הוא לא יכול לקרוא ''ביום ההוא'', כך גם לשיר שהפזמון והעיקר שלו הוא ''שלך היא'', קצת מגוחך לקרוא לעולם ועד...
אני חושבת, שכמקהלה שקיימת 41 שנה-מין ההכרח שהיא תעבור שינויים. אף אחד לא משווה את יבא לשבת ירושלים, נכון? ולא את אט אט ליבא. אז מה העניין? בכל אלבום תגידו שהמקהלה משתנה? הרי זה מובן מאילו! ואם אתם פחות מתחברים אל השינוי-גם זה לגיטימי. והנה-אני לא אהבתי את 'לעולם ועד'- זה שיר מאד לא מיאמיסטי בשבילי, אבל מובן שיהיו אנשים שיהנו ממנו-ואליהם השיר מופנה. אני לא יתעצבן עכשיו שמיאמי משתנים. כי זה קורה. אני יבחר להנות  מהשירים מרן דבשמיא ודומיו. זו דעתי.
אכן. גם דעתי
יש הרבה הרבה שירים שהפזמון שלהם לקוח מאמצע הבית. זה לא משהו מוזר מדי...

מוזר...לא שמתי לב לזה בכלל... בשום מקום. אולי זה קשור לאיכות האוזניות?? חח זה מה שגם אני אמרתי לה. אבל היא טענה שלא רק היא חושבת כך, גם בני משפחתה.  כי גם עכשיו שאני מקשיבה אני לא מצליחה להבין למה התכוון המשורר, הסולנים נשמעים ברור וחזק. (הסולו של אליהו ביברכך- פשוט הקול שלו רועד ושברירי כזה, אין פה קשר לדעתי) אולי אני יבין בהמשך..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2018 13:54 לינק ישיר 
מיאמוש

שירהיהודית כתב:
אלבום מקסים! העיבודים תורמים לגוון בין השירים וזה מצויין. נכון

כמו שציינו יש הרבה מוזיקה אלקטרונית, ואני תמיד מעדיפה מוזיקה אמיתית על פני האלקטרונית. אבל זה יחסית נסבל. נכון, המוסיקה יחסית למוסיקה הקיימת בשוק, מאוד עדינה.
אגב, לא התחברתי לשיר 'never', אבל כל מי שלא אוהב בדרך כלל מיאמי ושמע את השיר מאוד התלהב, אז יש פה משהו חדש שאפשר לחשוב עליו. אני גם.. מי למשל התחבר אליו?:) אצלי האחים  הקטנים שלי בעיקר, בינתיים.הוא פשוט סגנון שונה.
בסולו של אליהו ב'מזל טוב', הוא מתחיל ב'קול ששון' - ששון בפתח ולא בקמץ (בהופעה הוא אומר את זה נכון, מוזר...)
ויש עוד. כאילו ירחמיאל שכח לעבוד איתם על הגייה נכונה. חח אין לי מושג מה ההבדל בין קמץ לפתח אז לא שמתי לב לזה..

כרגע אני בעיקר 'תקועה' על הסולואים של אליהו. ברגע שאני אצליח לשמוע לעומק, אסקר את האלבום.
ואם לסכם את הסולואים של אליהו, אז הוא פשוט מדהים! לגמרי אחד הקולות הטובים של המקהלה (אחד מחמשת הגדולים, אם שואלים אותי). ממש כך!
יש לו קול כל כך מתוק וכל כך עוצמתי, בשיר תפילת החופה (שדוד פרלמן כותב שזה השיר המועדף עליו כן ראיתי.. מעניין אם דוד יאמץ את השיר וישיר אותו באירועים אליהם הוא מוזמן:)...) שומעים את התחינה בקול שלו וזה פשוט מיוחד. עם זאת, אין לו קול מייבב כמו שהיה ליאיר קניג נכון מאןד!! או לרבינא (שהם מצויינים, אבל אליהו...).
בקיצור, יש לירחמיאל ממש מזל שהוא ניצל את הקול של אליהו כמו שצריך באלבום הזה, אחרת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2018 14:07 לינק ישיר 

וואו איזה סיקורים מגניבים...אהבתי את של מיאמוש משיחמיד ומשיחוואן.... אז חשבתי לכתוב גם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2018 14:11 לינק ישיר 

אז לבקשת משיחמיד הסיקור: (תסלחו לי על האורך), ביום חמישי שקניתי את האלבום (תודו שזה דבר מרגש...) ישר הסתכלתי על העטיפה וממש אהבתי את הצבעים.. התמונה...קיצור עיצוב ממש יפה..  השם של האלבום לדעתי ממש עוצמתי ומיוחד.. ממש נשמע של מיאמי .. הוא אחד האלבומים הטובים מיאמי, כל שיר פצצה.. אין שיר שלא אהבתי או פחות התחברתי כולם ממש יפים ומיוחדים, אז אני יתחיל קודם בסולנים אין עליהם הם פשוט אלופים במיוחד אלי כהן שהכי התחברתי לקול שלו, יש כאן קבוצה נכבדה של סולנים תותחים מדרגה ראשונה- כמו שציינתי אלי כהן, אלישע כהן, אליהו לוי והאחים טורקיה וכמובן מארק עם הקול הכול כך חמוד וילדותי (הסולנים לפי מה שאהבתי) והמקהלה מעולה ... איזה הרמוניות מהממות הם עושים... ועוד משו ירחמיאל שאין מה להרחיב כאן.                                                                                                             אז אני עוברת לשירים:

·        אשמח בה'- בחירה מצוינת לפתיחה של אלבום שיר ממש יפה אם כי ותסכימו איתי או שלא בהתחלה ששמעתי את השיר חשבתי לעצמי שזה פחות מיאמי אבל אח"כ זה היה נשמע.. קיצור התחברתי הסולן שמככב כאן לדעתי- דוד טורקיה- אחלה סולו.

·לעולם ועד- העיבוד ממש יפה, שיר קצבי ונחמד אהבתי את אוווהההוווו....

·שלום- ובכן לדעתי זהו שיר מטריף הכי יפה באלבום ובכלל של מיאמי (אני בטוחה שיש המון שיחלקו עלי..) הסולנים כאן אלופים ביחוד ותסכימו איתי אלי כהן- איזה סולו מדהים - בחיים לא שמעתי ועיבוד כזה מיוחד ומיאמיסטי וכמובן א"א לשכוח הסולו של אלי שמביא כזה טעם טוב בסוף...

·יברכך- אחד השירים היפים באלבום בחירה מצוינת של אליהו, מארק ואלישע... איזה סולו מרגש של אליהו בהתחלה והטעם המיוחד שמארק מכניס לשיר ממש שיר שלבוש עליו וכמובן אלישע כזה קול מתוק.. וקולות הבוגרים...

·מזל טוב- א"א שיהיה אלבום ללא שיר על חתן וכלה... הפתיחה מהממת שיר מרגיע ויפה אין על הסולו של אליהו.. בהתחלה קצת פחות התחברתי לשיר אבל אחרי שמיעה של כמה פעמים אהבתי.

·מגן ומושיע- שיר מגניב כזה בסגנון ישן. נחמד שיש אותו באלבום. (בינתיים אין לי כל כך מה לומר עליו...)

·שיר החופה- אז ככה לפני שקניתי את האלבום קיוויתי שיהיה באלבום שיר סולו לאחד הסולנים... ואח"כ שראיתי שיש ממש התלהבתי. שיר מרגש עם ביצוע מושלם ומרגש במיוחד של אליהו- איזה קול???

·דור לדור- שיר יפה וקצר יחסית.. בחירה מושלמת לשיר באלבום.. החלק שהכי אהבתי והתחברתי זהו הקטע באנגלית הסולו של אלי כהן, הייתי נותנת לטורקיה סולו כאן.

·אותם- השיר השני שהכי אהבתי באלבום לחן מהמם וביצוע מושלם כמעט לכל הסולנים שאני הטובים יש כאן סולו אז זה אחד השירים המועדפים עלי.

·אחד כנגד כולם- שיר קצבי ומעניין אומנם קצת פחות אהבתי שהם ניסו לעשות את זה בעברית סוג של, מארק מככב כאן...לדעתי.

·מרן די בשמיא- שיר ממש מיוחד ומרגש קיוויתי שהו יהיה באלבום עיבוד מעולה קיצור אחלה שיר.. וסולאים מדהימים אחד אחד...

·never give up - שיר מעניין זורם וכליל קצת צעקני (תסלחו לי) פחות נשמע מיאמי... קצת בלאגן עם הסולאים אבל יפה הייתי מוסיפה סולאים לאלי כהן זה ממש שיר שמתאים לו....אהבתי את מעט העברית שיש בשיר..

·תורת חיים- כזה סיום לאלבום המון זמן לא שמעתי שיר מושלם בטירוף שילוב מיוחד של אלי ואלישע.. שיר ממש מרגיע ומדהים.                                                                                                                      

בקיצור אני ממש נהנת ואוהבת את האלבום ציפיתי לו הרבה זמן ובסוף הוא הגיע ובגדול...מקווה שגם אתם נהנים ממנו!!!!

<*><*>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2018 14:22 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
אלבום מקסים! העיבודים תורמים לגוון בין השירים וזה מצויין. נכון

כמו שציינו יש הרבה מוזיקה אלקטרונית, ואני תמיד מעדיפה מוזיקה אמיתית על פני האלקטרונית. אבל זה יחסית נסבל. נכון, המוסיקה יחסית למוסיקה הקיימת בשוק, מאוד עדינה.
אגב, לא התחברתי לשיר 'never', אבל כל מי שלא אוהב בדרך כלל מיאמי ושמע את השיר מאוד התלהב, אז יש פה משהו חדש שאפשר לחשוב עליו. אני גם.. מי למשל התחבר אליו?:) אצלי האחים  הקטנים שלי בעיקר, בינתיים.הוא פשוט סגנון שונה. 
סגנון שונה...זה הכל. לי אין איתו בעיה. לא הייתי אומרת שזה השיר הכי מושמע אצלי. גם לא קרוב. אבל בסדר גמור. לא הייתי רוצה עוד שירים כמוהו-אחד מספיק...
ויש עוד. כאילו ירחמיאל שכח לעבוד איתם על הגייה נכונה. חח אין לי מושג מה ההבדל בין קמץ לפתח אז לא שמתי לב לזה..
ההבדל הוא שבהגייה האשכנזית פתח נשמע 'אה' וקמץ נשמע 'או',כמו חולם. "ששון"=פתח "שושון"=קמץ:)

ואם לסכם את הסולואים של אליהו, אז הוא פשוט מדהים! לגמרי אחד הקולות הטובים של המקהלה (אחד מחמשת הגדולים, אם שואלים אותי). ממש כך!
חמשת הגדולים? וואו! ניראה לי שאפילו על דוד פרלמן לא התבטאתם כך... לדעתי הוא בהחלט אחד מ15\10 הגדולים,אבל לא מה5... העניין אינדבדואלי.
יש לו קול כל כך מתוק וכל כך עוצמתי, בשיר תפילת החופה (שדוד פרלמן כותב שזה השיר המועדף עליו כן ראיתי.. מעניין אם דוד יאמץ את השיר וישיר אותו באירועים אליהם הוא מוזמן:)...) שומעים את התחינה בקול שלו וזה פשוט מיוחד. עם זאת, אין לו קול מייבב כמו שהיה ליאיר קניג נכון מאןד!! או לרבינא (שהם מצויינים, אבל אליהו...) שוב עניין של טעם אישי לחלוטין. לדעתי הקולות של יאיר ורבינא (רבינא מייבב? לא ממש...הייתי אומרת עוצמתי עם קנייצ'ים:) עושים לי את זה יותר מהקול של אליהו,הוא מדהים בכל קנה מידה שתסתכלו על זה. אבל... אתם באמת חושבות שהוא עבר פה את כל שיאי הסולנים? מעניין... 
בקיצור, יש לירחמיאל ממש מזל שהוא ניצל את הקול של אליהו כמו שצריך באלבום הזה, אחרת...לחלוטין:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2018 14:39 לינק ישיר 

mbcforever כתב:

אז לבקשת משיחמיד הסיקור: (תסלחו לי על האורך), ביום חמישי שקניתי את האלבום (תודו שזה דבר מרגש...) ישר הסתכלתי על העטיפה וממש אהבתי את הצבעים.. התמונה...קיצור עיצוב ממש יפה..  השם של האלבום לדעתי ממש עוצמתי ומיוחד.. ממש נשמע של מיאמי .. הוא אחד האלבומים הטובים מיאמי, כל שיר פצצה.. אין שיר שלא אהבתי או פחות התחברתי כולם ממש יפים ומיוחדים, אז אני יתחיל קודם בסולנים אין עליהם הם פשוט אלופים במיוחד אלי כהן שהכי התחברתי לקול שלו, יש כאן קבוצה נכבדה של סולנים תותחים מדרגה ראשונה- כמו שציינתי אלי כהן, אלישע כהן, אליהו לוי והאחים טורקיה וכמובן מארק עם הקול הכול כך חמוד וילדותי דווקא מרק נשמע בוגר מאד ביחס למראה שלו... (הסולנים לפי מה שאהבתי) והמקהלה מעולה ... איזה הרמוניות מהממות הם עושים... ועוד משו ירחמיאל שאין מה להרחיב כאן.                                                                                                             אז אני עוברת לשירים:

·        אשמח בה'- בחירה מצוינת לפתיחה של אלבום שיר ממש יפה אם כי ותסכימו איתי או שלא בהתחלה ששמעתי את השיר חשבתי לעצמי שזה פחות מיאמי למה? לי דווקא זה כן נשמע מיאמי כבר משמיעה ראשונה,בטח שיותר משירים אחרים באלבום הזה אבל אח"כ זה היה נשמע.. קיצור התחברתי הסולן שמככב כאן לדעתי- דוד טורקיה- אחלה סולו.

·לעולם ועד- העיבוד ממש יפה, שיר קצבי ונחמד אהבתי את אוווהההוווו.... שיר נחמד. דווקא האואואהההו היה הקטע שפחות אהבתי ..:) 

·שלום- ובכן לדעתי זהו שיר מטריף הכי יפה באלבום ובכלל של מיאמי (אני בטוחה שיש המון שיחלקו עלי..) הסולנים כאן אלופים ביחוד ותסכימו איתי אלי כהן- איזה סולו מדהים - בחיים לא שמעתי ועיבוד כזה מיוחד ומיאמיסטי וכמובן א"א לשכוח הסולו של אלי שמביא כזה טעם טוב בסוף...

·יברכך- אחד השירים היפים באלבום בחירה מצוינת של אליהו, מארק ואלישע... איזה סולו מרגש של אליהו בהתחלה והטעם המיוחד שמארק מכניס לשיר ממש שיר שלבוש עליו וכמובן אלישע כזה קול מתוק.. וקולות הבוגרים...מסכימה איתך על כל מילה! ניראה שהשיר תפס את כולנו מאד. כולם הזכירו אותו לטובה!

·מזל טוב- א"א שיהיה אלבום ללא שיר על חתן וכלה... הפתיחה מהממת שיר מרגיע ויפה אין על הסולו של אליהו.. בהתחלה קצת פחות התחברתי לשיר אבל אחרי שמיעה של כמה פעמים אהבתי. כמוני כמוך, בהתחלה (בצפיה הראשונה בהסרטות מהופעת פסח) קצת לא הבנתי את הפוינט של השיר והיה לי מוזר קצת. אח''כ מתרגלים ונהנים מכל רגע...

·מגן ומושיע- שיר מגניב כזה בסגנון ישן. נחמד שיש אותו באלבום. (בינתיים אין לי כל כך מה לומר עליו...)

·שיר החופה- אז ככה לפני שקניתי את האלבום קיוויתי שיהיה באלבום שיר סולו לאחד הסולנים... ואח"כ שראיתי שיש ממש התלהבתי. שיר מרגש עם ביצוע מושלם ומרגש במיוחד של אליהו- איזה קול??? לייק גדול..!

·דור לדור- שיר יפה וקצר יחסית.. בחירה מושלמת לשיר באלבום.. החלק שהכי אהבתי והתחברתי זהו הקטע באנגלית הסולו של אלי כהן, הייתי נותנת לטורקיה סולו כאן. לא הבנתי,היית נותנת לטורקיה סולו בשיר או בקטע של אלי?

·אותם- השיר השני שהכי אהבתי באלבום לחן מהמם וביצוע מושלם כמעט לכל הסולנים שאני הטובים יש כאן סולו אז זה אחד השירים המועדפים עלי.

·אחד כנגד כולם- שיר קצבי ומעניין אומנם קצת פחות אהבתי שהם ניסו לעשות את זה בעברית סוג של, מארק מככב כאן...לדעתי.

·מרן די בשמיא- שיר ממש מיוחד ומרגש קיוויתי שהו יהיה באלבום עיבוד מעולה קיצור אחלה שיר.. וסולאים מדהימים אחד אחד... זה נכון:)

·never give up - שיר מעניין זורם וכליל קצת צעקני (תסלחו לי) פחות נשמע מיאמי... קצת בלאגן עם הסולאים אבל יפה הייתי מוסיפה סולאים לאלי כהן זה ממש שיר שמתאים לו....אהבתי את מעט העברית שיש בשיר..העברית בשירי מיאמי באנגלית תמיד מצליחה דווקא להרגיז אותי כהוגן...

·תורת חיים- כזה סיום לאלבום המון זמן לא שמעתי שיר מושלם בטירוף שילוב מיוחד של אלי ואלישע.. שיר ממש מרגיע ומדהים.                                                                                                                      

בקיצור אני ממש נהנת ואוהבת את האלבום ציפיתי לו הרבה זמן ובסוף הוא הגיע ובגדול...מקווה שגם אתם נהנים ממנו!!!!

<*>**><*>**>

תודה על הסיקור אמביסיפורבר! ממש נפלא!
ואמיץ מצידך לשלוח כזה סיקור ארוך יחסית כבר ביומך הראשון בפורום!  
(לי לקח חצי שנה עד שהעליתי סיקור פעם ראשונה..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > "לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.