בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

"לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2018 17:33 לינק ישיר 
whenמשיח

mbcforever כתב:

אז לבקשת משיחמיד הסיקור: (תסלחו לי על האורך), ביום חמישי שקניתי את האלבום (תודו שזה דבר מרגש...) ישר הסתכלתי על העטיפה וממש אהבתי את הצבעים.. התמונה...קיצור עיצוב ממש יפה..  השם של האלבום לדעתי ממש עוצמתי ומיוחד.. (ולא קשור לכלום) ממש נשמע של מיאמי .. הוא אחד האלבומים הטובים מיאמי, כל שיר פצצה.. אין שיר שלא אהבתי או פחות התחברתי כולם ממש יפים ומיוחדים, אז אני יתחיל קודם בסולנים אין עליהם הם פשוט אלופים במיוחד אלי כהן שהכי התחברתי לקול שלו, יש כאן קבוצה נכבדה של סולנים תותחים מדרגה ראשונה- כמו שציינתי אלי כהן, אלישע כהן, אליהו לוי והאחים טורקיה וכמובן מארק עם הקול הכול כך חמוד וילדותי (הסולנים לפי מה שאהבתי) והמקהלה מעולה ... איזה הרמוניות מהממות הם עושים... ועוד משו ירחמיאל שאין מה להרחיב כאן.                                                                                                             אז אני עוברת לשירים:

·        אשמח בה'- בחירה מצוינת לפתיחה של אלבום שיר ממש יפה אם כי ותסכימו איתי או שלא בהתחלה ששמעתי את השיר חשבתי לעצמי שזה פחות מיאמי אבל אח"כ זה היה נשמע.. קיצור התחברתי הסולן שמככב כאן לדעתי- דוד טורקיה- אחלה סולו.

·לעולם ועד- העיבוד ממש יפה, שיר קצבי ונחמד אהבתי את אוווהההוווו....

·שלום- ובכן לדעתי זהו שיר מטריף הכי יפה באלבום ובכלל של מיאמי (אני בטוחה שיש המון שיחלקו עלי..) הסולנים כאן אלופים ביחוד ותסכימו איתי אלי כהן- איזה סולו מדהים - בחיים לא שמעתי ועיבוד כזה מיוחד ומיאמיסטי וכמובן א"א לשכוח הסולו של אלי שמביא כזה טעם טוב בסוף...

·יברכך- אחד השירים היפים באלבום בחירה מצוינת של אליהו, מארק ואלישע... איזה סולו מרגש של אליהו בהתחלה והטעם המיוחד שמארק מכניס לשיר ממש שיר שלבוש עליו וכמובן אלישע כזה קול מתוק.. וקולות הבוגרים...

·מזל טוב- א"א שיהיה אלבום ללא שיר על חתן וכלה... הפתיחה מהממת שיר מרגיע ויפה אין על הסולו של אליהו.. בהתחלה קצת פחות התחברתי לשיר אבל אחרי שמיעה של כמה פעמים אהבתי.

·מגן ומושיע- שיר מגניב כזה בסגנון ישן. נחמד שיש אותו באלבום. (בינתיים אין לי כל כך מה לומר עליו...)

·שיר החופה- אז ככה לפני שקניתי את האלבום קיוויתי שיהיה באלבום שיר סולו לאחד הסולנים... ואח"כ שראיתי שיש ממש התלהבתי. שיר מרגש עם ביצוע מושלם ומרגש במיוחד של אליהו- איזה קול???

·דור לדור- שיר יפה וקצר יחסית.. בחירה מושלמת לשיר באלבום.. החלק שהכי אהבתי והתחברתי זהו הקטע באנגלית הסולו של אלי כהן, הייתי נותנת לטורקיה סולו כאן.

·אותם- השיר השני שהכי אהבתי באלבום לחן מהמם וביצוע מושלם כמעט לכל הסולנים שאני הטובים יש כאן סולו אז זה אחד השירים המועדפים עלי.

·אחד כנגד כולם- שיר קצבי ומעניין אומנם קצת פחות אהבתי שהם ניסו לעשות את זה בעברית סוג של, מארק מככב כאן...לדעתי.

·מרן די בשמיא- שיר ממש מיוחד ומרגש קיוויתי שהו יהיה באלבום עיבוד מעולה קיצור אחלה שיר.. וסולאים מדהימים אחד אחד...

·never give up - שיר מעניין זורם וכליל קצת צעקני (תסלחו לי) פחות נשמע מיאמי... קצת בלאגן עם הסולאים אבל יפה הייתי מוסיפה סולאים לאלי כהן זה ממש שיר שמתאים לו....אהבתי את מעט העברית שיש בשיר..

·תורת חיים- כזה סיום לאלבום המון זמן לא שמעתי שיר מושלם בטירוף שילוב מיוחד של אלי ואלישע.. שיר ממש מרגיע ומדהים.                                                                                                                      

בקיצור אני ממש נהנת ואוהבת את האלבום ציפיתי לו הרבה זמן ובסוף הוא הגיע ובגדול...מקווה שגם אתם נהנים ממנו!!!!

מאודד ברוך ה' מגיע לירחמיאל שכוייח גדול

<*>**><*>**>

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2018 17:35 לינק ישיר 

שכוייח ותודה רבה על הסיקורים של כולם מעניין מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2018 23:37 לינק ישיר 

whenמשיח כתב:
אלבום מקסים! העיבודים תורמים לגוון בין השירים וזה מצויין. מסכימה לגמרי!

כרגע אני בעיקר 'תקועה' על הסולואים של אליהו. ברגע שאני אצליח לשמוע לעומק, אסקר את האלבום.
ואם לסכם את הסולואים של אליהו, אז הוא פשוט מדהים! לגמרי אחד הקולות הטובים של המקהלה (אחד מחמשת הגדולים, אם שואלים אותי). תרשי לי: אחד משלושת הגדולים לדעתי 

רציני? לא ידעתי על ההעדפה הזו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2018 19:57 לינק ישיר 

ירחמיאל בשיחה ליוסי צוויג על האלבום החדש:

www.youtube.com/watch?v=zfCVqOdGbtc

מי מתנדב לתרגם נקודות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2018 20:29 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:

מי מתנדב לתרגם נקודות?

בל"נ בהזדמנות.

בינתיים ע"פ התיאור, הראיון נשמע מעניין:
"בראיון עומק עם המלחין, המעבד, המפיק ומנהל המקהלה ירחמיאל ביגון, אנו מדברים על שחרורה של יצירת המופת האחרונה שלו "מיאמי: לעולם ועד". האם תמיד תהית איך ירחמיאל בוחר שירים עבור אלבומי MBC? מדוע החליטו MBC לשדרג את הסאונד שלהם עם כל המעבדים החדשים? ומה ירחמיאל משנת 1979 יחשוב על האלבום החדש של מיאמי? נגלה את כל זה ועוד, בראיון מסקרן זה עם יוסי צווייג."

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2018 21:46 לינק ישיר 

טוב, ראיון מרתק. שמעתי את כולו אבל אין לי סבלנות לשבת לשכתב. סליחה:)
אולי בהמשך אני אתיישב לכתוב כמה נקודות...
ירחמיאל עונה מפורט מאד כהרגלו בקודש ויש שם שאלות מענינות. לגמרי שווה שמיעה

(מה שאני כן חייבת לומר- ממש ממש עלץ ליבי בקרבי לשמוע שירחמיאל זוכר ומזכיר את יאיר קעניגגג!)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2018 22:05 לינק ישיר 

קבלו! ירחמיאל אמר שהולך להיות גם קליפ!!!!!!
איזה כייף!!!!!

אני מקווה שאכן זו הכוונה, אני לא דוברת אנגלית או משהו אבל זה לא אחד הצדדים החלשים שלי ב''ה אז אני די משוכנעת שלא טעיתי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2018 23:15 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
זה נראה שכל התמונות במלוות את התקציר הן בביצוע של השיר "אשמח בה'", זה לא מתוך הופעה...
מה אתם אומרים ירחמיאל 'מבשל' קליפ?

אני מיד אמרתי את זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2018 04:00 לינק ישיר 

משיחמיד כתב:
איזה כייף!!!!!

אני מקווה שאכן זו הכוונה, אני לא דוברת אנגלית או משהו אבל זה לא אחד הצדדים החלשים שלי ב''ה אז אני די משוכנעת שלא טעיתי...

יווווואוו!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/5/2018 04:01 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:

מי מתנדב לתרגם נקודות?

שירה, תוכלי אולי לשלוח לי את זה מורד? אין לי גישה ליוטיוב.. תודה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/5/2018 04:01 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
זה נראה שכל התמונות במלוות את התקציר הן בביצוע של השיר "אשמח בה'", זה לא מתוך הופעה...
מה אתם אומרים ירחמיאל 'מבשל' קליפ?

אני מיד אמרתי את זה...

נכון! אבל הם עם תלבושות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/5/2018 13:56 לינק ישיר 

ו...?

גם בקליפ של מקהלת האחדות הם עם חולצות אדומות ("התלבושת") וגם בקליפ לסיום הש"ס הם עם התלבושת של החליפות והעניבות.
לדעתי ירחמיאל לא עושה דברים סתם. המודעות להופעות מתבררות כעטיפות של אלבומים, וגם התמונה של הילדים במודעת פרסום על האלבום היא חלק מהעטיפה האחורית. אז אם יש תמונות בתקציר, זה לא סתם וכנראה יש לכך משמעות.
נחיה ונראה...

אשלח לך.

אגב, אחרי שכבר חשבתי שבקול חי לא שמעו על הדיסק החדש שמעתי היום, בפעם השניה, בתכנית ב'קצב היום' את השיר 'מגן המושיע", מתוך הדיסק החדש והמצוין שלהם עכ"ל...
זה כנראה השיר הקיצבי הכי מיאמיסטי באלבום, אבל מצד שני, אני לא שומעת כ"כ רדיו אז יכול להיות שהיו עוד שירים.
(ולמה אין פרסום בשלאגר?!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2018 14:51 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
ו...?

גם בקליפ של מקהלת האחדות הם עם חולצות אדומות ("התלבושת") וגם בקליפ לסיום הש"ס הם עם התלבושת של החליפות והעניבות.
לדעתי ירחמיאל לא עושה דברים סתם. המודעות להופעות מתבררות כעטיפות של אלבומים, וגם התמונה של הילדים במודעת פרסום על האלבום היא חלק מהעטיפה האחורית. אז אם יש תמונות בתקציר, זה לא סתם וכנראה יש לכך משמעות.
נחיה ונראה...

אשלח לך.

אגב, אחרי שכבר חשבתי שבקול חי לא שמעו על הדיסק החדש שמעתי היום, בפעם השניה, בתכנית ב'קצב היום' את השיר 'מגן המושיע", מתוך הדיסק החדש והמצוין שלהם עכ"ל...
זה כנראה השיר הקיצבי הכי מיאמיסטי באלבום, אבל מצד שני, אני לא שומעת כ"כ רדיו אז יכול להיות שהיו עוד שירים.

גם אני לא שומעת כ"כ רדיו אבל ביום שישי הם שמו את "אשמח בהשם".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/5/2018 17:47 לינק ישיר 

משיחמיד כתב:
איזה כייף!!!!!

יואו איזה כיף... לא היה לי כח להקשיב לזה... מה גם שלא כזה הבנתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2018 21:33 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

ו...?

נחיה ונראה...

אשלח לך.

נכון..
תודה!
בקשר להשמעה בקול חי ,האמת שאת השיר הזה כי פחות אהבתי משום מה..

כן שלאגר ממש מעצבנים! למה לא לפרסם? שלחתי להם ידיעה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > "לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.