אז לבקשת משיחמיד הסיקור: (תסלחו לי על האורך), ביום חמישי שקניתי את האלבום (תודו שזה דבר מרגש...
) ישר הסתכלתי על העטיפה וממש אהבתי את הצבעים.. התמונה...קיצור עיצוב ממש יפה.. השם של האלבום לדעתי ממש עוצמתי ומיוחד.. (ולא קשור לכלום) ממש נשמע של מיאמי .. הוא אחד האלבומים הטובים מיאמי, כל שיר פצצה.. אין שיר שלא אהבתי או פחות התחברתי כולם ממש יפים ומיוחדים, אז אני יתחיל קודם בסולנים אין עליהם הם פשוט אלופים במיוחד אלי כהן – שהכי התחברתי לקול שלו, יש כאן קבוצה נכבדה של סולנים תותחים מדרגה ראשונה- כמו שציינתי אלי כהן, אלישע כהן, אליהו לוי והאחים טורקיה וכמובן מארק עם הקול הכול כך חמוד וילדותי (הסולנים לפי מה שאהבתי) והמקהלה מעולה ... איזה הרמוניות מהממות הם עושים... ועוד משו ירחמיאל שאין מה להרחיב כאן. אז אני עוברת לשירים:
· אשמח בה'- בחירה מצוינת לפתיחה של אלבום שיר ממש יפה אם כי ותסכימו איתי או שלא בהתחלה ששמעתי את השיר חשבתי לעצמי שזה פחות מיאמי אבל אח"כ זה היה נשמע.. קיצור התחברתי הסולן שמככב כאן לדעתי- דוד טורקיה- אחלה סולו.
·לעולם ועד- העיבוד ממש יפה, שיר קצבי ונחמד אהבתי את אוווהההוווו....
·שלום- ובכן לדעתי זהו שיר מטריף – הכי יפה באלבום ובכלל של מיאמי (אני בטוחה שיש המון שיחלקו עלי..) הסולנים כאן אלופים ביחוד ותסכימו איתי אלי כהן- איזה סולו מדהים - בחיים לא שמעתי ועיבוד כזה מיוחד ומיאמיסטי וכמובן א"א לשכוח הסולו של אלי שמביא כזה טעם טוב בסוף...
·יברכך- אחד השירים היפים באלבום בחירה מצוינת של אליהו, מארק ואלישע... איזה סולו מרגש של אליהו בהתחלה והטעם המיוחד שמארק מכניס לשיר ממש שיר שלבוש עליו וכמובן אלישע כזה קול מתוק.. וקולות הבוגרים...
·מזל טוב- א"א שיהיה אלבום ללא שיר על חתן וכלה... הפתיחה מהממת שיר מרגיע ויפה אין על הסולו של אליהו.. בהתחלה קצת פחות התחברתי לשיר אבל אחרי שמיעה של כמה פעמים אהבתי.
·מגן ומושיע- שיר מגניב כזה בסגנון ישן. נחמד שיש אותו באלבום. (בינתיים אין לי כל כך מה לומר עליו...)
·שיר החופה- אז ככה לפני שקניתי את האלבום קיוויתי שיהיה באלבום שיר סולו לאחד הסולנים... ואח"כ שראיתי שיש ממש התלהבתי. שיר מרגש עם ביצוע מושלם ומרגש במיוחד של אליהו- איזה קול???
·דור לדור- שיר יפה וקצר יחסית.. בחירה מושלמת לשיר באלבום.. החלק שהכי אהבתי והתחברתי זהו הקטע באנגלית הסולו של אלי כהן, הייתי נותנת לטורקיה סולו כאן.
·אותם- השיר השני שהכי אהבתי באלבום לחן מהמם וביצוע מושלם כמעט לכל הסולנים שאני הטובים יש כאן סולו אז זה אחד השירים המועדפים עלי.
·אחד כנגד כולם- שיר קצבי ומעניין אומנם קצת פחות אהבתי שהם ניסו לעשות את זה בעברית סוג של, מארק מככב כאן...לדעתי.
·מרן די בשמיא- שיר ממש מיוחד ומרגש קיוויתי שהו יהיה באלבום עיבוד מעולה קיצור אחלה שיר.. וסולאים מדהימים אחד אחד...
·never give up - שיר מעניין זורם וכליל קצת צעקני (תסלחו לי) פחות נשמע מיאמי... קצת בלאגן עם הסולאים אבל יפה הייתי מוסיפה סולאים לאלי כהן זה ממש שיר שמתאים לו....אהבתי את מעט העברית שיש בשיר..
·תורת חיים- כזה סיום לאלבום המון זמן לא שמעתי שיר מושלם בטירוף שילוב מיוחד של אלי ואלישע.. שיר ממש מרגיע ומדהים.
בקיצור אני ממש נהנת ואוהבת את האלבום ציפיתי לו הרבה זמן ובסוף הוא הגיע ובגדול...מקווה שגם אתם נהנים ממנו!!!!
מאודד ברוך ה' מגיע לירחמיאל שכוייח גדול