| נשלח ב-23/11/2020 23:00 |
|
| |
מעשה שהיה כך היה , קשישה נכנסת לבנק ומוסרת את כרטיסה לדלפק ומבקשת למשוך 20 שקלים . עונה לה הפקידה מצטערת פחות ממאה שקלים את חייבת ללכת לכספומט, פה אין לנו זמן לטפל בכסף קטן, את רואה את התור אז קחי את הכרטיס ולכי החוצה לכספומט..
הקשישה לוקחת נשימה עמוקה מחזירה לפקידה את הכרטיס ואומרת לה אני מבקשת למשוך את כל כספי ... הפקידה מסתכלת על החשבון ואומרת לה בטון יפה ופה פעור גברתי יש לך 3 מיליון שקלים בחשבון, אין לבנק סכום כזה כרגע זה ייקח 3 ימים להביא לך כזה סכום... עונה הקשישה מה המקסימום שלכם למשיכה ?
ומשיבה הפקידה ההמומה 3000 שקל , טוב תוציאי לי 3000 בשטרות מעורבים, בשמחה עונה הפקידה ונותנת לה 3000 שח ... הקשישה מכניסה את כל הסכום למעטפה , מוציאה משם 20 שקלים, ופונה לפקידה ; אם לא קשה לך אני רוצה להפקיד 2980 שקל, הנה הם, תספרי בבקשה ... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 11:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2020 04:26 |
|
| |
אין כמו החכמה של הסבתות העשירות..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 19:59 |
|
| |
בטיסה שבה טס האדמו"ר מויזניץ ישב אדם חילוני ְששאל את הגבאים מי זה הרב הזה. כשאמרו לו שזה האדמו"ר מויזניץ, הוא ביקש לומר לו משהו. הגבאים חששו לתת לו לגשת אל הרב, אבל כשהרב ראה שהוא מתעקש הוא ביקש מהגבאים לאפשר לו לגשת. האיש רכן לעבר הרב ואמר לו ; אתה האדמו"ר מויזניץ ? האדמו"ר ענה לו ; כן. הרב, שתדע שהחלות שלך משהו משהו ! :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2020 22:11 |
|
| |
יפה שאפילו חילוני מבין שהברכה בעיסה מגיעה בזכות הצדיקים.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 02:57 |
|
| |
חייכנית770
| רציף כתב: |  | בטיסה שבה טס האדמו"ר מויזניץ ישב אדם חילוני ְששאל את הגבאים מי זה הרב הזה. כשאמרו לו שזה האדמו"ר מויזניץ, הוא ביקש לומר לו משהו. הגבאים חששו לתת לו לגשת אל הרב, אבל כשהרב ראה שהוא מתעקש הוא ביקש מהגבאים לאפשר לו לגשת. האיש רכן לעבר הרב ואמר לו ; אתה האדמו"ר מויזניץ ? האדמו"ר ענה לו ; כן. הרב, שתדע שהחלות שלך משהו משהו ! :) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח אהבתי את הסיפור...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 03:11 |
|
| |
יום טוב ומבורך ! מסופר על הגאון *"החפץ החיים" - רבי ישראל מאיר הכהן זצ"ל* שפעם פגש את אחד מתלמידיו לאחר שנים רבות שלא נפגשו. והנה שאל החפץ חיים את תלמידו: מה שלומך תלמידי היקר ? "מזמן לא ראיתי אותך" ! שאל הרב בהתלהבות. אך התלמיד השפיל את ראשו והשיב: *"לצערי, המצב רע"!!!* הרב הניח ידו על כתיפו ואמר: "אסור לדבר כך" ! אף פעם אל תגיד שהמצב רע, במקום לומר "רע" - תגיד שהוא "מר" ! התלמיד הנבוך שאל: "רע, מר - מה ההבדל? החיים שלי נוראים גם כך" ! השיב לו הרב: יש הבדל גדול ביניהם. כשאדם שותה "תרופה", לפעמים היא מרה, אבל היא אף פעם לא רעה... כי בסוף הוא רואה שהיא מועילה לגוף ! לכן דע לך כי אין "רע" יורד מהשמים... אך גם אם נראה לך עתה "מר" כמו התרופה - בסוף תראה ותבין כמה "מתוק" ה' יתברך מכין לך ! לכן אומרים "בעלי המוסר": גם אם מרגיש האדם טעם "מר" בפה. כגון שעובר משברים וקשיים בחיים. עליו לזכור כי בסוף תבוא הישועה מאת ה' יתברך... רק צריך האדם להתחזק באמונה אמיתית בה'. ויזכור תמיד כי *"אחרי החושך - בא האור" !* יום נפלא ובשורות טובות ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 23:59 |
|
| |
לפי זה שהמצב טוב, מה עדיף לומר ''המצב טוב'' או להגיד ''המצב מתוק''
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2020 01:07 |
|
| |
| נו33ת כתבה: |  | לפי זה שהמצב טוב, מה עדיף לומר ''המצב טוב'' או להגיד ''המצב מתוק'' |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2020 01:10 |
|
| |
בס"ד
אגב, בכלל מי אמר שהמר הוא תמיד כ"כ רע? דווקא שוקולד מריר הוא מאד טעים...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 05:45 |
|
| |
עשו סקר, והתברר ששוקלד חלבי מנצח בגדול את השוקלד המריר...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 16:17 |
|
| |
| נו33ת כתבה: |  | עשו סקר, והתברר ששוקלד חלבי מנצח בגדול את השוקלד המריר... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2021 11:38 |
|
| |
*שידוך במלון קורונה / החלק היומי, פרשת בשלח / סיון רהב-מאיר:* "שלום, כאן שני יעקובסון, בת 29, ואמיר ציוני, בן 34. בערב ראש השנה שני נמצאה חיובית לקורונה והתפנתה למלונית קורונה, ל'קרלטון' בנהריה. ממש באותו זמן גם אמיר, שעובד כאח בבית חולים, נמצא חיובי והגיע לאותה מלונית ממש. שנינו נכנסנו לראש השנה בתחושה קשה מאוד. יצאנו למלון כדי לא להדביק את בני המשפחה שלנו בחג, והיינו די מיואשים מהמחלה, מהבדידות ומחוסר הוודאות. ביום א' בתשרי, יום הדין שפותח את השנה החדשה, התפללנו שם בבית הכנסת המאולתר לפתיחת שערים, לבשורות טובות. בתקיעת השופר שנינו ביקשנו שנזכה לבנות בית. אנחנו רווקים לא צעירים, אחרי הרבה פגישות ודייטים, אבל לא דמיינו שדווקא בחדר אוכל של מלון קורונה – הישועה תגיע. בדיעבד הכול נראה כל כך מוזר: האם צריך לומר תודה למי שהדביק אותנו? להודות לפיקוד העורף על השידוך? להודות לכמה אורחים עקשנים במלון שתפסו יוזמה והשאירו אותנו לבד בחדר האוכל, כדי שנדבר ונכיר? שמענו הרבה פעמים את הביטוי של חז"ל 'קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף'. השבת, כשקראנו בתורה על קריעת ים סוף, הרגשנו בעצמנו את הנס הזה. אנחנו מאורסים. אנחנו יודעים כמה המצב בחוץ, מחוץ לבועה שלנו, קשה וכואב ומתסכל. לכן אנחנו רוצים לפרסם את הסיפור ולצעוק לכל העולם ולתת תקווה לאנשים בתוך התקופה הנוראה הזו. גילינו על בשרנו, שגם מתוך החושך יכול, במפתיע, לצמוח אור גדול". נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2021 21:30 |
|
| |
קצת חיוך לא יזיק השבת פרשת יתרו, אנו קוראים כי יתרו מגיע למשה, לאחר קריעת ים סוף ומלחמת עמלק, ומבשר לו: "אני חותנך יתרו בא אליך ואשתך ושני בניה עמה". נשאלת השאלה, מדוע מפרט יתרו את כל זה? אלא, רצה לרמוז לו: אל תדאג, חמותך לא מגיעה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|