בית פורומים שידוכי חרדים

סיפור שקבלתי בוואטסאפ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2022 10:45 לינק ישיר 

תמשיך להתכתב עם עצמך אולי עצמך יענה לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 00:35 לינק ישיר 

מי כעמך ישראל,
חזק וברוך !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 17:16 לינק ישיר 

גם אני קראתי פעם בספר של פליט מסיביר אך ממוצא ליטאי איך אביו הכין שם שופר מקרן איל. כנראה הרבה איילים מצויים שם למזחלות וכדו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 20:13 לינק ישיר 

אולי הם לקחו את השופר המיותר השני
מהסיפור של דגדוגי..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 20:30 לינק ישיר 

בס"ד* או מהמגירה בחדרי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2022 20:59 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בזכותך צחקתי כהוגן :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2022 22:00 לינק ישיר 

רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:

בזכותך צחקתי כהוגן :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד* אתה תמיד צוחק כהוגן(;

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/09/2022 22:00:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2022 00:02 לינק ישיר 

https://youtu.be/NHXbhwcE0yI סיפור גדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2022 16:35 לינק ישיר 

בס"ד* לא שאלתי מדוע. אלא ביקשתי שתשמור על כללי הפורום, לשיח צנוע ומכבד בין המינים. ובין היתר ביררתי מדוע הינך מדבר כך כלפיי. אך מסתבר שרצונך להמשיך להטריל ואף לבזות ולהכפיש את רציף המקורי ואת שמי בפומבי, ללא שעשיתי לך דבר וללא שהיה לי כל קשר אליך. צר לי שבחרת בדרך עקומה זו.אני מצפה להתנצלות על מעשיך הפוגעניים בפורום זה.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/09/2022 16:39:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2022 19:53 לינק ישיר 

בס"ד* איני יודעת מי אתה, אך לידע כללי, ידידות ווירטואלית כחבר בפורום ו"בגידה" לא הולכים ביחד.בכל מקרה כשנצא לפנסיה נמצא זמן לפתור חידות על העבר...בינתיים העבר- עבר. העתיד-לא ידוע והווה- הוא העיקר.ואתה מתבקש לכבד את חברי הפורום גם אם הינך בטוח בצדקת דרכך/בפרשנות שלך...וכמובן שבדרך של הכפשה וביזוי ע"י שקרים לא יקדמו אף אחד למקום טוב יותר.אז נא לכבד את כללי הפורום. בכל מקרה אם תרצה להגיב לדבריי, מוזמן לעשות זאת בפרטי בצורה מכובדת ואשתדל לתת מענה.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/09/2022 20:03:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2022 21:06 לינק ישיר 

בס"ד* סיפור עם מוסר השכל...(*מכיל אישה-צנועה)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/09/2022 21:34:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2022 21:10 לינק ישיר 

https://youtu.be/fNNi__pcLws

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/09/2022 21:32:52

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2022 22:34 לינק ישיר 

....

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/09/2022 22:35:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2022 23:02 לינק ישיר 

ט.ל.ח.

מחיקת הודעה - וואלה! עזרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 01:15 לינק ישיר 

פרשת ניצבים
הארת פנים

בימים שלפני ראש השנה, ניגש יהודי אל הגאון רבי אביגדור מילר זצ"ל ושאלו: "ילמדני רבינו, במה אכין את עצמי כראוי לקראת יום הדין הגדול והנורא?"
ענה לו הרב: "חייך והאר פנים!"

היהודי חשב שעקב זקנותו לא הבין רבי אביגדור את שאלתו, שהרי לא ביקש ממנו הדרכה לקראת 'פורים' אלא לקראת יום הדין...

לכן שב ושאלו: "כבודו, מהי ההכנה לקראת יום הדין?"
הרב שוב ענה לו: "חייך והאר פנים..."

ראה הרב שהיהודי לא הבין את דבריו והמשיך, "אתה חושב כי לרוב זקנותי לא הבנתי נכון את שאלתך? אסביר לך - אדם היה עומד בראש רשת חנויות המפוזרות ברחבי העיר, עולם כמנהגו נוהג וכל חנות אשר ברשותו מתנהלת על-ידי עובדיו.

סוף השנה הראשונה הגיע, לקח בעל הבית את חשבונותיו ועשה מאזן - רווח והפסד. בחקירתו גילה כי בחנות פלונית יש הרבה עובדים מיותרים, ויש לשלח חלק מהם.
במקום אחר צריך לפרסם יותר על קיום החנות, בחנות השלישית צריך להרבות במיני הסחורה נוספים.

בסוף היום המתיש ישב עם יועציו, הראה להם את המאזן, והם יעצו לו: "נראה שעליך לשחרר חלק מעובדיך, אך חוס וחמול על כמה מהם, מכיוון שעצם שהייתם בחנות מביאה לך קונים רבים מחוץ - הם מחייכים ומאירים פנים לכל הבאים לחנות..."

המשיך הרב ואמר: "כך גם יום ראש השנה, יום בו הקב"ה עורך 'מאזן' – בוחן ובודק את כל הנעשה בעולמו - כל באי עולם עוברים לפניו כבני מרון, פעמים שהוא מחליט לשלח כמה מ'עובדיו' 'מהעסק'...
אך אלו המאירים פנים לבאי עולם אותם הוא משאיר...

עתה בני, אתה בטח מבין כי עצה טובה והגונה נתתי לך לקראת יום הדין..."

"כִּי הַמִּצְוָה הַזֹּאת אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוְּךָ הַיּוֹם לֹא נִפְלֵאת הִוא מִמְּךָ וְלֹא רְחֹקָה הִוא... כִּי קָרוֹב אֵלֶיךָ הַדָּבָר מְאֹד בְּפִיךָ וּבִלְבָבְךָ לַעֲשֹׂתוֹ...
....הַחַיִּים וְהַמָּוֶת נָתַתִּי לְפָנֶיךָ... וּבָחַרְתָּ, בַּחַיִּים...לְאַהֲבָה אֶת ה' אֱלֹקיךָ לִשְׁמֹעַ בְּקֹלוֹ וּלְדָבְקָה בו..."

מי לא רוצה לזכות ביום הדין לעוד שנה, לעוד חיים, לעוד טובות, לעוד ישועות?

העולם הזה עולם יקר הוא עד מאד, אדם שעובד כאן - שיש בו תועלת לצורך העולם, מחזיקים אותו כאן
כחלק מהעסק הגדול הזה.
יש פעמים בהם קשה לנו להפיק תועלת, לעבוד את בעל הבית כפי רצונו, אך רק אם נאיר פנים לאחרים, נחייך, ניתן הרגשה טובה, נביא עוד 'לקוחות' לבורא עולם, נזכה להשאר 'בעסק'...

'כי המצוה הזאת לא רחוקה ממך...'

חיוך קטן עם מילה טובה בצידה, הארת פנים והרגשה טובה לאחר יזכו כל אחד מאיתנו לשנה טובה ומתוקה, עשירה בשפע רוחני וגשמי עם קירבת אלוקים, וקירבה לכל אדם...

אתה תאיר פנים לאחרים ובורא עולם יאיר לך שנה שלמה...

יום טוב, שבת שלום ובשורות טובות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סיפור שקבלתי בוואטסאפ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.