בית פורומים שידוכי חרדים

סיפור שקבלתי בוואטסאפ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/10/2022 02:45 לינק ישיר 

סיפור ענק, בעצם אפשר עוד להתפלל לפחות עד הושענה רבה https://youtu.be/X4tXl6q_Wcg

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2022 14:47 לינק ישיר 

*תפילת כל נדרי שהתעכבה על ידי הצדיק הירושלמי* היום ז' בתשרי מציינים את יום ההילולא של הצדיק הירושלמי רבי נח גד ויינטראוב זצ"ל, שהיה ידוע כגאון עצום בתורת הנגלה והנסתר, אוהב ישראל באמת, בעל ייסורים גדול, עלה לארץ ישראל מפולין לפני מאה שנים, ורבים עלו בעקבותיו. הוא חזה את חורבנה של יהדות פולין והתבטא בעלייתו שבארץ ישראל תהיה פליטה. תושבי שכונת 'נווה שלום' ביפו סיפרו סיפור מרטיט מהתקופה ההיא בה התגורר רבי נח גד ויינטראוב בתל אביב, מה שנחרט בליבם לנצח: היה זה עת התאספו המתפללים באותה השנה לתפילת 'כל נדרי' בליל יום הכיפורים. באותו בית כנסת היו שני יהודים שחיו בסכסוך ארוך שנים והדבר העיב על השלום בבית הכנסת. ניסיונותיו של הצדיק רבי נח גד לפשר ולעשות שלום בין שני היהודים עלו בתוהו, למרות כל מאמציו של רבי נח גד להשכין שלום ביניהם כמידתו של אהרן אוהב שלום ורודף שלום. את מה שהתחולל באותו ליל יום כיפור, לא שכחו מתפללי בית הכנסת כל חייהם. כאשר התקדש החג הגיעו כולם לבית הכנסת אפופים חרדת קודש עם ה'קיטל' הלבן כמלאכים, ביום הקדוש ביותר לעם היהודי, אולם ההפתעה שציפתה להם גם הם לא האמינו. הכל הלך כמתוכנן, ספרי התורה הוצאו מההיכל, ההתרגשות בשיאה, גם אלו שלא פוקדים בכל השנה את בית הכנסת הגיעו לקראת התפילה שמרטיטה כל יהודי באשר הוא כ-ל נ-ד-ר-י. ואז רגע לפני שבוקעת מהחזן המילים המרטיטות של כל נדרי, עולה על בימת הקריאה הצדיק רבי נח גד ומכריז בקול נרגש מלא רגש של אהבת ישראל, שהלילה לא ייגשו להתפלל את תפילת כל נדרי, עד שאותם יהודים ניצים יתפייסו ביניהם. "אם יהודים לא יכולים להתפייס ביניהם ולמחול אחד לשני, ואין יום הכיפורים מכפר עד שיתפייס עם חברו, אין טעם להתפלל ביום כיפור" הכריז הצדיק רבי נח גד לאזניהם המשתאות של באי בית הכנסת. לא היה אחד שהעז לערער על קביעתו של הצדיק. "היה אפשר לחתוך בסכין את המתח שהשתרר מאז ההכרזה הבלתי צפויה" סיפרו המתפללים, אבל הניצים מסרבים להתפייס. המריבה העזה והמטען הכבד שכל אחד נשא בליבו על חברו, גם הלילה הקדוש לא הצליח לגרום להם לשוב ולהתפייס. כך חלפה שעה ארוכה בדממה מתוחה לראות כיצד ייפול דבר. אחד הניצים דווקא היה לקראת 'שבירה' והסכים להתפייס, אבל חברו העקשן נותר בשלו, חולפת לה יותר משעה, ותפילת כל נדרי לא החלה. היהודי השני שהיה עקשן במיוחד החליט בצעד של רצון טוב לאחר שראה מה שנגרם בגללו, לעזוב את בית הכנסת תוך שהוא מפטיר שאינו מוכן לבוא לכלל השלמה עם בעל ריבו. הקהל הקדוש היה בטוח שבכך הגיעה לסיומה סאגת תפילת כל נדרי, אבל הסיפור לא תם, הוא רק התחיל.... הצדיק רבי נח גד אינו חס על כבודו ורואה הזדמנות להביא לפיוס בין היהודים ובכך לבוא זכים וטהורים ליום הקדוש. את מה שהתחולל באותם דקות מתוחות במיוחד מה יעלה בגורל תפילת כל נדרי המיותמת כולם ציפו לראות. רבי נח גד קם ממקומו ויוצא במהירות בעקבות אותו יהודי שכבר הספיק לעזוב את מפתן בית הכנסת ואומר לו: " אתה יכול לצאת וללכת אבל תדע לך שאם לא תסכים לסיים היום את המחלוקת, אתה תישא באחריות על כך שיהודים לא יתפללו הלילה את תפילת 'כל נדרי'... המילים שיצאו בקול נרגש בדברים היוצאים מן הלב מפיו הקדוש של הצדיק רבי נח גד, הצליחו להמיס את לב האבן וחדרו כחץ לליבו של אותו יהודי שרק לפני דקות ספורות עזב את בית הכנסת. ובדקות המתוחות הללו ההפתעה בעיצומה, ביחד עם רבי נח גד לעיניהם המשתאות של המתפללים היהודי החליט לסוב על עקבותיו. הוא נכנס לבית הכנסת היישר למקום של יריבו המר. לעיני כל הציבור הם התפייסו בהתרגשות רבה ובדמעות שליש. או אז נחה דעתו של הצדיק רבי נח גד וראו אור גדול על פניו. כולם חשו בדקות אלו שהצדיק רבי נח גד הצליח לשבור את המחיצה של ברזל גם בין עם ישראל לאביהם שבשמיים, ולפעול שהתפילות של היום הקדוש יתקבלו ברצון. ויהי בישרון מלך בהתאסף ראשי עם וכפירוש רש"י "בהתאספם יחד באגודה אחת ושלום ביניהם הוא מלכם ולא כשיש מחלוקת ביניהם". בשעת לילה מאוחרת כשבבתי הכנסת האחרים כבר סיימו מזמן את תפילת ליל יום הכיפורים, החלה בשכונת נוה שלום ביפו תפילת 'כל נדרי' זכה וטהורה... "תפילת 'כל נדרי' כזאת", העידו מתפללי בית הכנסת, "הייתה בהתעוררות מופלאה של תשובה ומעשים טובים שכמותה לא חווינו מעולם". *הדליקו נר לזכר הצדיק רבי נח גד בן רבי יעקב דוד ותזכו לישועות* *אהבת חינם! אהבת התורה! מתחברים בוואטצאפ:* https://chat.whatsapp.com/Cj2qae0sNYrHMUaSxhXl6v

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2022 00:07 לינק ישיר 

אשכנזי אחד נפטר ועלה לשמים. לאחר דין ודברים ובדיקה ברשימות פוסקים לו בבית הדין של מעלה גן עדן.
הוא נכנס בשערי גן עדן והנה להפתעתו הוא רואה שכולם ספרדים.. רק כמה אשכנזים בפינה..
הוא שואל את המלאך 'מה קורה פה, למה כולם ספרדים?'
ענה לו המלאך: 'מה אתה רוצה, הם הצביעו ש''ס, ומרן הבטיח גן עדן רק למי שיצביע ש''ס...
- 'אז מה בכל זאת עושים פה גם אשכנזים?'
ענה המלאך 'פשוט היה לג' הסכם עודפים עם ש''ס'...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2022 21:26 לינק ישיר 

מעשה בחסיד חב"ד שהגיע לעולם האמת, הוא נידון שם לגיהנום,
והנה מגיע הרבי מלובביץ לביקור/ליחידות,
ושואל את החסיד שלו ;
עשית הפצה ?... החסיד ; כן,
ביקרת בבית חיינו -770 ?... החסיד ; כן,
למדת תניא ?... החסיד ; כן,
עשית הפצת המעינות ?... החסיד ; כן,
עשית מבצע תפילין ?... החסיד ; כן,
אם כן, השיב הרבי ;
אבקש שתעשה פה שליחות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2022 01:00 לינק ישיר 

מי_ביטל_את_החתונה???

נולדתי במשפחה מתבוללת בצרפת, אבי מעולם לא ביקר בבית כנסת, אף לא ביום כיפור. סבא שלי גם הוא לא היה מבקר בבית הכנסת. חצי משפחה נשואים עם גויות, ואני כשהגעתי לגיל 25, הכרתי נערה גויה וקבענו להיפגש ולהתחתן כעבור חצי שנה. עד לתאריך החתונה, החלטנו לעבור לגור יחד בבית משותף.

חיפשנו דירה, מצאנו בית יפה, ברחוב דה–וואן 9 דירה 5, קומה שניה, בפאריז הבירה. ביום המיועד באנו עם המזוודות, נכנסנו לבניין, עלינו לדירה, פתחנו את הדלת, הנחנו את המזוודות בסלון, סגרתי את הדלת מאחורי, ובאותו רגע אני מרגיש מצוקה לא מובנת. התחלתי להתרוצץ בבית כסהרורי מצד לצד. ומרגע לרגע אני מרגיש חסר מנוחה וחוסר שקט נפשי הולך וגובר…

פתאום אני מרגיש שאני לא מסוגל יותר. הלכתי לדלת, ירדתי את המדרגות בריצה, יצאתי לרחוב והתחלתי לרוץ ברחובות פאריז מבלי שאני יודע להיכן אני רץ. שאלתי את עצמי, הנרי, מה קורה ומה עובר עליך? ואני לא יודע להסביר את עצמי.

עצרתי ליד דלת של בית כנסת, לחצתי על הידית ונכנסתי פנימה. בית כנסת ספרדי, והרב שואל אותי מה אתה רוצה? אמרתי אני רוצה להתפלל, הם היו באמצע מנחה. הוא נתן לי סידור מתורגם לצרפתית והתפללתי יחד עם הציבור.

סיימתי להתפלל, יצאתי מבית הכנסת ורצתי, הפעם רצתי חזרה לדירה, עליתי במדרגות, נכנסתי למפתן הדלת ואמרתי לגויה: ברגע זה ממש את יוצאת מהבית! היא שאלה אותי מה קרה? אמרתי לה בהחלטיות: אין מה קרה — עכשיו את הולכת! בלי הסברים נוספים, לקחתי את המזוודה שלה והוצאתי למסדרון, היא יצאה ונעלתי את הדלת, הרגשתי קצת יותר טוב, אבל עדיין לא הייתי רגוע.

כעבור חודש ימים בדירה, ללא שינה רגועה, ניגשתי למשכיר הדירה ואמרתי לו: שכרנו לחצי שנה, קח את כל הכסף מראש. אני לא יכול להישאר בדירה. אני עוזב.

באותו שבוע עליתי לארץ ישראל ועם הזמן הפכתי לחסיד ברסלב בצפת. עברו כמה שנים והתחתנתי והקמתי משפחה. לחברים שלי ששאלו אותי כל הזמן: איך חזרת בתשובה? עניתי: זה סוד. למה? כי התביישתי לומר להם, שהשתגעתי, שפשוט משהו עבר עלי ואין לי שום הסבר לזה.

ערב אחד הסתובבתי ברחובות צפת וראיתי דף מתגלגל בצרפתית ובו כתוב: תושבי צפת דוברי צרפתית מוזמנים לערב עם חב''ד, בו יסופר על ההיסטוריה של הרבי מליובאוויטש בצרפת, ועל הקשר של הרבי עם צרפת. אני מרים את הדף והופך אותו ואני רואה מאחורה שלוש כתובות שהרבי התגורר בהם בצרפת, וכתובת אחת מזמזמת לי במוח, ופתאום נופל לי ה'אסימון': זה הבית שבו השתגעתי! ופתאום אני קולט — הרבי זרק לי את הגויה מהבית, בעצם הרבי החזיר אותי בתשובה!

ברגע שגיליתי את זה, לא רציתי להתייעץ על כך עם חב''דניקים, חיפשתי אדם נייטרלי.

הלכתי למקובל רבי דוד אבוחצירא, ונפגשתי איתו לעשר דקות, וסיפרתי לו את כל הסיפור. רבי דוד אמר לי כך: אתה יודע מה זה רבי? רבי זה ראש בני ישראל, הראש דואג לכל הגוף. אבל אני רוצה לומר לך יותר מכך. אתה בטח חושב שכשהרבי מליובאוויטש חיפש בית ודירה, הוא חיפש בית שיהיה לו טוב, לרבנית, לספרים, להתבונן ובינתיים חזרת בתשובה מהאנרגיות של הרבי. אבל האמת היא, שהרבי הסתכל כמה שנים קדימה, ראה אותך, ולפי הדירה שאתה בחרת — הוא בחר את אותה דירה, כי קודם כל הוא חשב עליך, כי זה רבי!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2023 23:55 לינק ישיר 

*זה להיות יהודי אמיתי*

תושב עיר בדרום, מובטל, הגיע למכולת כדי לקנות קצת מוצרי חלב לתינוקת הקטנה שלו.

"מצטער", אמר לו בעל המכולת לפני כל הקונים האחרים בחנות, "אבל אני לא יכול למכור לך.

אתה חייב לי כבר אלפי שקלים. מתי אתה מתכוון לשלם? מצאת כבר עבודה?"
לשמע הדברים המובטל פרץ בבכי.

אחד האנשים שעמד בתור היה איש עסקים עשיר, שעצר במכולת לקנות משהו קר לשתות בדרכו לפגישה.ולאחר שהמובטל יצא מן החנות, הוא ניגש לבעל המכולת ואמר לו "אני אשלם את החוב. כמה זה יוצא?"

בעל המכולת המופתע הביט בו ואמר "אתה לא צריך לשלם עליו, הוא סתם בטלן ואפס".

"למה אני משלם, זה לא עניינך. על כמה עומד החוב שלו?" השיב איש העסקים.

בעל המכולת בדק ואמר "הסכום המדויק הוא 5,267 שקל".

איש העסקים שלף צ'ק וכתב עליו 7,500 שקל. "שיהיה לו גם לחודשיים הקרובים", אמר.

"אגב, במה הוא עבד עד שפוטר?" המשיך איש העסקים ושאל את בעל המכולת.
"הבחור נגר" הסביר בעל המכולת. "אבל היום כולם קונים באיקאה".

"הנה הכרטיס הביקור שלי" אמר איש העסקים. "תן לו את הכרטיס ותגיד לו שיש פה מישהו שמחפש נגר שיעשה לו עבודות בבית.

ועוד משהו: שלא תעז להשפיל אותו כך בציבור!
ובפעם הבאה שאתה פוגש אותו, תתחיל בהתנצלות. ואם לא תתנצל, אני אשמע על זה... בעל המכולת נבהל והנהן בצייתנות.

למחרת בבוקר נשמעה דפיקה בדלת. אשתו של איש העסקים פתחה וראתה שם את הנגר, אשתו והתינוקת שלהם. הנגר החזיק עוגת שוקולד בידו.

"רצינו להגיד לכם תודה" אמרו לאשתו ההמומה של איש העסקים. "אתם מלאכים משמים".

איש העסקים שמע דיבורים מכיוון הדלת והתקרב, והבין במה מדובר.
"בואו תכנסו, בבקשה".

המובטל ישר פתח ואמר: "רציתי להגיד לך תודה על העזרה. הצלת אותנו מחרפת רעב. אבל אני מבטיח להחזיר לך את הכסף בהקדם".

"אתה כנראה לא הבנת, איש יקר", הסביר איש העסקים, "לא נתתי לך נדבה. זו הייתה מקדמה. אתה הולך לשפץ לי את המטבח. אתה נגר, לא?"

הנגר המובטל הביט בעיניו של איש העסקים ועכשיו העריך אותו עוד יותר.

לא רק שנתן לו כסף, אלא גם שמר על כבודו בכך שהעניק לו עבודה.

מאז, סייע איש העסקים לנגר להקים עסק של "נגרות בוטיק" לבתים של כל חבריו של איש העסקים ששכרו את שירותיו והיום הוא מפרנס את משפחתו בכבוד.

שמענו על הסיפור והתקשרנו לאותו איש עסקים. הוא ביקש שלא נזכיר את שמו, ואמר: "עשיתי את מה שעשיתי כי זה הדבר הנכון לעשות.

אם כל אדם שיש לו יסייע לכל מי שאין לו, הכל ייראה אחרת. אני רק מקווה שאבינו שבשמים ייתן לי את הזכות לתת כל החיים".

אם כל אחד ואחת מאיתנו יתן קצת,
ביחד זה הרבה!

רותם דאור - rotem deor

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2023 02:43 לינק ישיר 

www.acheinu.co.il/?p=27457 סיפור על הרבנית פלאי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2023 01:02 לינק ישיר 

יום טוב ומבורך!

*משנכנס אדר מרבין בשמחה*

*הערב חל ליל "ראש חודש אדר"!*
מסופר על הרבי מלובביץ' זיע"א שפעם נשאל בחודש אדר: מה לומדים מהמנהג של התחפושות של חג פורים?

והשיב הרבי: בפורים אתה רואה מולך אנשים בתחפושות שונות:
זה מחופש לליצן,
זה למפלצת, זה לחיה, זה לסתם משהו לא ברור...
כמובן, שלא יעלה על דעתך לכעוס או לרגוז על אף אחד מהם: "הרי זו רק תחפושת"!

גם בחיים אנו פוגשים הרבה אנשים 'מחופשים':
זה מחופש לקמצן,
זה לגס-רוח,
זה לחצוף,
זה לסתם אחד שלא איכפת לו משום דבר.

אומר הרבי: דע לך כי אין זו דמותם האמיתית של האנשים.
זו רק 'תחפושת'.
עמוק בתוך הלב, כל אלה הם יהודים חמים, מלאי טוהר ויופי. לכן אין צורך לכעוס ולרגוז עליהם. צריך פשוט לגשת אליהם בעדינות, להסיר את ה'תחפושת' ולחשוף את הנשמה הטהורה שבפנימיותם.

זו המשמעות האמיתית של חג הפורים - ללמוד לאהוב כל יהודי. ורק כך נזכה לניסים גדולים ולישועה בזמן הזה אמן!

*חודש אדר שמח לכל בית ישראל היקרים*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2023 15:51 לינק ישיר 

https://youtu.be/puQdZwzkyk4 קטע מחזק . חיים אברהם נח בן יהודית לרפואה שלימה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2023 15:16 לינק ישיר 

בס"ד.
סגולה אדירה לפרנסה!!!
היום בערב ומחר כ"א אדר, יום הילולת הצדיק רבי אלימלך מליז'ענסק זיע"א
מובטח שמי שיספר את שלושת הסיפורים יזכה בשפע עשירות ויהיה לו צרכי הפסח ברווח.

הסיפור הראשון:
מעשה באדם עני, שלא היה לו כסף לצרכי הפסח. כתב העני מכתב למלך הגדול, בורא העולם, ובקש ממנו כסף לצרכי הפסח, חתם את שמו והוסיף את כתובתו. את המכתב הניח ביער תחת אחד העצים.
המלך של אותה מדינה יצא לצוד ציד ביער, ומצא את הפתק. כשקרא: "לכבוד המלך הגדול", היה בטוח שהמכתב מכוון אליו, ושלח לאותו יהודי סכום כסף ענק לצרכי הפסח.
כמו שבורא עולם עזר לאותו יהודי, כך יעזור גם לנו. אמן כן יהי רצון.

הסיפור השני:
מעשה באדם שלא היה לו כסף לצרכי הפסח. החליט לעשות עסק, ולמכור יין למדינה השכנה. קנה מספר חביות של יין, וכשהגיע עם החביות לשומרי המכס, לא אפשרו לו להעביר יין.
רץ היהודי לרבי אלימלך מליז'ענסק, ובקש ממנו עצה. ברך רבי אלימלך שהיין יהפוך להיות מים, וכך היה. אותו יהודי עבר את הגבול עם חביות המים, לקול צחוקם של פקידי המכס... אך מה יעשה עם מים? רץ בחזרה לרבי אלימלך, והוא ברך שהמים יחזרו להיות יין. וכך באמת היה. הוא מכר את היין בסכום גדול, והיו לו כל צרכי החג בהרחבה גדולה.
כמו שבורא עולם עזר לאותו יהודי, כך יעזור גם לנו. אמן כן יהי רצון.

הסיפור השלישי:
מסופר על משה, החייט העני, שהיה משתכר פרוטות מועטות בדוחק רב. פעם אחת פגש אותו פריץ אכזרי, שונא ישראל, וניסה לירות בו באקדח. משה ניצל מן היריה, אך התעלף מרוב בהלה.
אשת הפריץ ריחמה עליו, ושאלה למעשיו. כשספר לה שהוא חייט, החלה להעסיקו אצלה בארמון. המזל האיר למשה החייט והוא החל להרוויח טוב ולכסות את חובותיו.
יום אחד שאל הפריץ את משה החייט: "נו, איך הפרנסה?" השיב משה: "ברוך השם, נותן השם יתברך פרנסה בשפע...". הפריץ כעס, וצעק: "הפרנסה היא מאשתי!". והוא סילק את משה מהארמון בלי פרוטה.
הימים היו ימי ערב פסח, ומשה החייט שם בטחונו בהשם, שישלח לו את צרכי הפסח ביד רחבה.
בינתיים, בארמון, הפריץ יושב וסופר את מטבעות הזהב שלו, ובכל מטבע הוא מקיש בשיניו – ושם בקופסה. לפריץ היה קוף, וכשהפריץ נרדם – הקוף חיקה את מעשיו. נקש גם הוא במטבעות הזהב, ובלע את כולן. וכמובן, הקוף מת.
הפריץ הרשע רצה לצחוק על היהודי, וזרק את פגר הקוף בחצרו של משה החייט בקול רעש גדול. משה התעורר, ומצא קוף מת ליד ביתו, ומפיו יוצאים מטבעות זהב. משה החייט התעשר, וזכה לצרכי הפסח בהרחבה.
וכמו שבורא עולם עזר למשה החייט, כך יהי רצון שיעזור גם לנו. אמן כן יהי רצון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2023 00:06 לינק ישיר 

המכתב שלא השאיר עין יבשה

www.youtube.com/watch?v=EzY_nIPwaIY

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2025 07:47 לינק ישיר 

"לא יודעת למה אני בכלל כותבת את הפוסט הזה ושולחת לך. אין כאן סיפור חתונה או סוף מהאגדות או כל דבר אחר שאתה רגיל לפרסם בדף שלך. יש כאן בסך הכול סיפור על בחורה רווקה בת 42 שהתייאשה כבר מכל האפשרויות האחרות ובמהלך של החלטה רגעית הלכה עם הלב שלה וסידרה לעצמה דייט - מה שכבר יותר מחצי שנה לא קרה לה. אז בשבת הסתכלתי מבעד לעזרת נשים ביחד עם עוד שתי חברות שלי ועיניי נפלו על עלם חמודות שמצאה חן בעיניי. מאוד. מיד אמרתי לחברה שלי: "מעניין אם הוא בכלל רווק" והיא אמרה שהיא לא ראתה שום טבעת על היד שלו. מדובר בקהילה שבה הגברים הנשואים נוהגים לענוד טבעת. לאחר מכן אמרתי לה: "תראי איזה מתוסכלות אנחנו. למה את הבחורים האלו אף פעם לא מציעים לנו?" ואז היא אמרה לי: "נו, אז יאללה אחותי, לכי על זה. נסי ליצור איתו קשר ולסדר לעצמך דייט" עניתי לה: "תגידי התחלקת על השכל? אני אני אסדר לי דייט? מה נראה לך שפשוט אגש אליו ותגידי לו שראיתי אותו מבעד לעזרת נשים והאמת שהתורה דווקא יושבת עליו טוב? באיזה סרט את חיה?" אבל היא לא התרגשה וענתה לי בנונשלנט: "בדיוק. ממש ככה. ואת יודעת למה?". "למה?" עניתי לה מבלי לדעת לאן היא חותרת "בגלל שאין לך מה להפסיד וכבר ניסיתי את כל הדרכים האחרות ושום דבר מזה לא הוביל לחתונה, אבל כלום. חוץ מזה מה כבר יש לך להפסיד? שהוא יגיד לך לא? נו כבר חצי שנה שאין לך דייט. אז מקסימום הספירה תימשך". חשבתי על מה שהיא אמרה ואותו בחור שב והופיע למולי עד שנמאס לי וירדתי למטה וחיכיתי בפתח של בית הכנסת והמתנתי ואז קראתי לילד קטן שראיתי וביקשתי ממנו לקרוא לבחור ההוא שעומד שם ולהגיד לו שאני רוצה לדבר איתו. הילד הקטן בהתחלה לא הבין מה אני רוצה ממנו ואחר כך הוא ניגש לבחור שנראה מאוד מופתע וגם לא הבין מאיפה כל הסיפור הזה עכשיו עם הבחורה שקוראת לו נפל עליו אבל הוא ניגש אליי מופתע ונבוך ובעיקר לא מבין מה אני רוצה ממנו. שאלתי אותו אם נוכל לדבר בנחת בסוף התפילה ושאמתין לו בכניסה לבית הכנסת. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: "ממש סיקרנת אותי..." והמשיך לרקוד. אני כמובן עד סוף התפילה עם פרפרים בבטן. אני. עם פרפרים בבטן. נדמה לי שהפעם האחרונה שהרגשתי פרפרים בבטן הייתה כשהייתי בת 21... התפילה נגמרה. חיכיתי לו. הוא הגיע. חייך. הלכנו הצידה ואמרתי לו: "תקשיב, בחיים לא עשיתי את זה ואולי תחשוב שאני משוגעת, אבל יודע מה? אני מעדיפה לתת לעצמי את ההזדמנות הזו ולדעת שעשיתי הכול וללכת עם הלב שלי מאשר לדעת שהחמצתי את ההזמנות שהייתה יכולה להיות לי". הוא הקשיב ואמר לי: "אוקי, אז עדיין לא הבנתי מה את רוצה" בקושי נשמתי...אגרתי את כל קור הרוח שאני יכולה למצוא ואמרתי לו: "מצאת חן בעיניי ואני רוצה במידה ואתה פנוי לצאת איתך לדייט. לא יודעת מה יקרה אבל נזרום ונתן לזה צ'אנס". בלב שלי חשבתי שהוא יגיד לי שהוא צריך זמן לחשוב על זה. להמתין. לראות מה הלב שלו אומר לו. אבל הוא רק הסתכל עליי בעיניים שלו ואמר לי בפשטות: "תקשיבי, יצאתי עם מאות בנות. בלי שום ספק זו הייתה הצעת ההיכרות המרשימה והאמיצה ביותר שנתקלתי בה ורק על זה נדמה לי שמגיע לנו צ'אנס לראות לאן זה יוביל...". הרגשתי בשמיים. לא יודעת מה יהיה בסוף אבל הרגשתי שעצם זה שלקחתי יוזמה והלכתי בניגוד גמור לכל תפיסת העולם שלי. שפניתי אליו מעצמי. שלא חיכיתי שאיזה מישהי תציע לו אותו. שהלכתי עם הלב שלי...עצם זה כבר נתן לי את תחושת הניצחון. אז מחר אנחנו הולכים להיפגש בדייט הראשון שלנו. ותאחלו לנו בהצלחה. ומה שצריך להיות יהיה. ואני מקווה שאם את, הבחורה המדהימה, הרווקה, המתוסכלת והמיואשת תקראי את הפוסט הזה שלי, תדעי שלפעמים צריך פשוט לקחת את החיים בידיים, לקום ולעשות מעשה וליזום. לא לחכות לאף אחד. לא להמתין לשום דבר. חורף טוב לכולם. נופיה ש."

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סיפור שקבלתי בוואטסאפ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 22 23 24 סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.