נשלח ב-27/5/2018 20:17
בנק פפר חסום בכשרים מספר הטלפון של הבנק הדיגיטלי של לאומי - פפר - חסום בקווים הכשרים, אתם מוזמנים לנסות *8988 מה האינטרס לחסום שיחת שירות לבנק? האם הם חושבים שזה מה שימנע אנשים מלהשתמש באפליקציה הזאת? (רח"ל, בנק בלי עמלות...)
נשלח ב-28/5/2018 05:08
לעיתים חוסמים גם דברים שאין צורך או אף שיש צורך שלא לחסום,
לכן צריך לעדכן אותם והחסימה כנראה תוסר.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-28/5/2018 08:32
יצחקהספרן כתב: לעיתים חוסמים גם דברים שאין צורך או אף שיש צורך שלא לחסום, לכן צריך לעדכן אותם והחסימה כנראה תוסר.
נשלח ב-28/5/2018 09:34
נשלח ב-28/5/2018 11:33
יצחקהספרן כתב: לעיתים חוסמים גם דברים שאין צורך או אף שיש צורך שלא לחסום,
נשלח מהאנדרואיד שלי
אפשר לסמוך עליך שתעדכן? (וכמה זה עולה לפתוח?)
נשלח ב-28/5/2018 12:03
משגיחשליטא כתב: יצחקהספרן כתב: לעיתים חוסמים גם דברים שאין צורך או אף שיש צורך שלא לחסום,
נשלח מהאנדרואיד שלי
אפשר לסמוך עליך שתעדכן? (וכמה זה עולה לפתוח?)
לסמוך עלי, ממש לא, אינני איש מעש,
ולגבי עלות,
ממש לא נראה לי שזה כרוך בעלות כל שהיא,
יש פשוט בעיה (לטעמי) שדברים נחסמים בנמהרות (כמו קו לשמירת הלשון שנחסם אולי בשל תלונת אלמוני כל שהוא) וצריך להעמידם על טעותם בעניין.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-28/5/2018 13:10
ארנונה הערת אגב בעניין הכשרים אני מנוי לנתיב והשירות לקוחות שלהם פשוט לא קיים מייבשים אותך על הקו דקות ארוכות וכשאתה משאיר הודעה לא חוזרים בושה וחרפה
נשלח ב-28/5/2018 17:53
הם חוסמים גם קווי וואטסאפון משפחתיים בלי שום סיבה גם כשאין בהם שום אפשרות להגיע לקווי תוכן. סתם רשעות סדומניקית.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-25/4/2021 10:53
א-פרופו פפר. מישהו יודע איך פותחים חשבון בי (לא ביט) בבנק הפועלים?
נשלח ב-25/4/2021 20:17
hot_tr כתב: א-פרופו פפר. מישהו יודע איך פותחים חשבון בי (לא ביט) בבנק הפועלים? לה''ו. בחנות האפליקציות הוא כבר לא מופיע. תודה.
נשלח ב-25/4/2021 20:54
תודה. חוץ מבי ופפר, יש עוד כאלה?
גינגישראלי כתב: hot_tr כתב: א-פרופו פפר. מישהו יודע איך פותחים חשבון בי (לא ביט) בבנק הפועלים? לה''ו. בחנות האפליקציות הוא כבר לא מופיע. תודה.
ניסיתי לברר לא מזמן ולא עלתה בידי. כנראה כבר לא ניתן לפתוח.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.