היי לכולם מזמן לא הייתי כאן והאמת שהתגעגעתי מקווה שכולכם בסדר ברוך השם ~~ לא כתבתי כאן מזמן הייתי באה רק כדי לקרוא דברים חדשים כאן ולבדוק שכולם בסדר ולצאת מהפורום.
חברים בחיים לא ידעתי עד כמה המשמעות של המילה כנות היא חשובה בחיים האלה. כנות בחיים, בעבודה , כנות עם חברים ומשפחה, והכי חשוב כנות בפגישות ובזוגיות !!
בבקשה תהיו כנים ואמיתיים זה הכי חשוב! גם אם נשמע דברים שאנחנו פחות מתחברים ואוהבים העיקר שתהיו כנים, זה הכי חשוב! לא לשקר בשביל לרצות זה הדבר הכי חמור שיש!! זה בסדר ששנינו לא נאהב את אותם דברים, זה בסדר ששנינו נאהב מוזיקה שונה , זה בסדר שאתם חושבים לגבי דברים אחרים בצורה אחרת, זה בסדר כל עוד שניכם מסכימים בסוף לגבי הדברים הבאמת חשובים! ועדיין מצליחים להתחבר. רק אל תשקרו כי לא לשקר אין רגליים והכל מתגלה בסופו של דבר ! אבל בבקשה ממכם תהיו כנים !!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-2/6/2018 23:03
בס"ד
שבוע טוב(: צודקת...רק שלפעמים הכנות עולה ביוקר(; מה קרה נזכרת לדבר על זה? נשמע שיש סיפור תוסס מאחורי דברייך... אני סקרנית לשמוע
שבוע טוב לך חייכנית היקרה את יודעת מה ?! אז שהכנות תעלה ביוקר זה שווה את זה ! גם אם נשמע את הדבר שאנחנו הכי פחות רוצים או אוהבים זה עדיף מאשר שישקרו לנו! אני כל כך מעריכה כנות !!
תמיד יש סיפורים מאחורי תובנות, ואכן יש לי סיפור משלי שאולי בעזרת השם אספר אותו מתישהו.
נשלח ב-3/6/2018 09:40
בס"ד
זה נכון מצד שני אדם צריך לדעת שיחד עם הכנות צריך להיות חכמים...ועם טאקט... לא כל דבר צריך להגיד וגם תלוי מאד גם איך אומרים...למי ואיפה...ומתי.... ויש בכלל דברים שצריך לגלות טפח ולכסות טפחיים... אבל בכללית אם זה נושא שמאד חשוב לשני בהחלט שאסור לשקר...
בדיוק חשבתי על זה, יש אנשים ביקורתיים שמחלקים לך ציונים בשקט בשקט, למשל ; הם שואלים אותך אם היית בלג בעומר במירון ?, וכשאתה עונה ; לא, אז הם מביטים בך בביקורת קלה. ואז אתה מוצא את עצמך מסביר למה.
זה נכון מצד שני אדם צריך לדעת שיחד עם הכנות צריך להיות חכמים...ועם טאקט... לא כל דבר צריך להגיד וגם תלוי מאד גם איך אומרים...למי ואיפה...ומתי.... ויש בכלל דברים שצריך לגלות טפח ולכסות טפחיים... אבל בכללית אם זה נושא שמאד חשוב לשני בהחלט שאסור לשקר...
חחח למה? נראה לך שבמציאות אני מספרת הכל כמו כאן... ממש לא ההיפך אני משחררת כאן רק כי במציאות אני לא אומרת כל מה שיש לי בבטן... אולי רק לאחותי...אבל ישלי המון מסננות כשזה אדם זר ואפילו חברה או גבר בפגישה... ישלי את הכבוד העצמי שלי עדיין.אל תדאג
חייכנית ורציף היקרים ! כמובן שחייב טאקט ודרך מסוימת ומקובלת להגיד את הדברים. אבל אני מתכוונת לכנות אמיתית .לאיך שגם אדם מציג את עצמו ואת העקרונות שלו והדברים החשובים שמניעים אותו בחיים.
כנות בזוגיות זה כל כך חשוב שהבן\בת הזוג לא משקרים בשביל לרצות את הצד השני או בשביל למצוא חן, שיתנהגו כמו שהם !שלא יהיו אדם שונה, כי לגלות את זה אחר כך זה כואב !! רציף הייתה לנו שיחה פעם שאמרתי שכל אדם שונה ומיוחד בדרך שלו כי ככה אדם צריך להציג את עצמו בדרך השונה שלו .להיות מי שהוא כי זה הכי מיוחד . ואוקי אולי אני לא יתחבר לזה אבל מישהי .
אחרת כן תתחבר לזה, ומי שתתחבר לזה בסוף היא תהיה גם הזיווג של אותו אדם בסופו של דבר.
מישהי פעם אמרה "איך את יודעת שזה זה? כשאת יכולה להיות את עצמך כשאת איתו!" שאת יכולה להיות פשוט את עם השגעונות שלך, והעצבים שלך, והצדדים היפים ואולי גם הפחות יפים פשוט להיות את הכנה.
נשלח ב-3/6/2018 23:15
בס"ד
זה נכון אבל מרגישה שהמון טפסו על זה טרמפ ובמקום לבוא לקראת השני כל אחד מתעקש להיות הוא.להיות כנה.להיות ראש בקיר.להיות צודק ונשאר לבד... אנלא בעד לשקר ואני בעד כנות אך עחד עם זאת לא חובה ללכת עם האמת עד הסוף כמו טיפש ומותר לפעמים לעגל פינות למען השני כל עוד זלא מציק מדי או נוגד את ההלכה
את צודקת לגמרי ! יש אפשרות לעגל פינות כמובן במה שאפשר לעגל וכמובן תמיד להתנהג בטקאט והתחשבות כלפי האדם אחר.אני מתכוונת שאדם יהיה כנה ברגשות, שלו בלבוש שלו ,באופי שלו, פשוט לא להיות שחקנים !
אני יכולה לדוגמא להיות כנה בדייט כשישאלו אותי על מוזיקה אני אוהבת את הזמר ישי ריבו מאוד אבל גם באותה מידה אני אוהבת את נתן גושן שהוא סוג אחר בכלל עם כיוון שונה לגמרי.. אני מודה אני לא שומעת רק שירים דתיים מה שנקרא אני מכירה ושומעת גם שירים קצת אחרים. אבל זאת אני, אני כנה ואני מודה, אני לא יחביא את זה ויעשה את עצמי כלא מכירה וצדיקה ששומעת רק שירים דתיים.
צודקת בהחלט... חחח זה בהחלט יפה מצידך אבל אפשר נגיד להשאיר אתזה באמצע אם את לא רואה את עצמך תמיד במקום הזה(; ניתן להגיד בעבר שמעתי שירים כאלה ולפעמים שומעת אך לא רואה את ביתי עם מוזיקה כזו בקולי קולות אבל יתכן שבזמנים מסויימים אשים לעצמי בשקט... כך גם יבין שאת לא צדקת בנושא אבל גם לא יקטלג אותך כמודרנית לגמרי(;... אפשר את דרך האמצע לא?(;
חחח למה? נראה לך שבמציאות אני מספרת הכל כמו כאן... ממש לא ההיפך אני משחררת כאן רק כי במציאות אני לא אומרת כל מה שיש לי בבטן... אולי רק לאחותי...אבל ישלי המון מסננות כשזה אדם זר ואפילו חברה או גבר בפגישה... ישלי את הכבוד העצמי שלי עדיין.אל תדאג
מעניין לדעת שאת שקולה ומדודה,
אומרים שאצל המרוקאיות למשל, בפגישה השניה זה כאילו שהן מכירות אותך כבר עשרים שנה.. אין אצלהן להסתיר דברים, ואצל הצרפתיות ביכלללללל
לא כל כך מהר חושפים דברים, יש גם שקרים, כי עדיין לא הגיע הזמן לחשוף את האמת, זה תהליך, אנחנו מנסים למצוא חן בעיני השני, לאט לאט, אנחנו מגלים שיש כר נוח מכיל ומבין בצד השני, ואז מגלים יותר ויותר
חחח אני יותר בסגנון אמריקאי...(קצת מאופק) הן משוחררות אבל עד גבול מסויים(; הן יפטפטו אבל ישמרו את הסודות לעצמן(; הן יהיו חביבות אליך אבל כשתרצה להתקדם מהר מדי לטעמה היא תברח