|
|
| נשלח ב-7/6/2018 13:21 |
|
| |
מיאמוש. מאחל לך מזל טוב אושר ועושר שכל ההכנות יהיו מתוך מנוחת הנפש והדעת. שפע עצום שביתכם יהיה בית שמח ומלא מוזיקה שאת אוהבת. שמחתי ממש לשמוע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2018 13:56 |
|
| |
| ניורק כתב: |  |
מיאמוש. מאחל לך מזל טוב אושר ועושר שכל ההכנות יהיו מתוך מנוחת הנפש והדעת. שפע עצום שביתכם יהיה בית שמח ומלא מוזיקה שאת אוהבת. שמחתי ממש לשמוע.
|
|
אני מקדיש את השיר בסייעתא דשמיא. דמייני את יצי ספינר ועודד קריטי שרים לך את זה סולו במיוחד בשבילך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2018 17:02 |
|
| |
מזל טוב מיאמוש:) שהכל יהיה בלב שמח!!! נו החתן מכיר קצת מיאמי או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2018 18:51 |
|
| |
מיאמוש
| ניורק כתב: |  | מיאמוש. מאחל לך מזל טוב אושר ועושר שכל ההכנות יהיו מתוך מנוחת הנפש והדעת. שפע עצום שביתכם יהיה בית שמח ומלא מוזיקה שאת אוהבת. שמחתי ממש לשמוע. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אמן!! תודה רבה:))
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2018 18:51 |
|
| |
מיאמוווושש איזו שמחה איך שמחתי לשמוע!!!!המון המון מזלטטייםם שתזכו להקים בית נאמן ישראל. בית שה' אוהב!!! מקדישה לך את כל השירים ;) תשמיעי את הכי אהוב.:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2018 18:52 |
|
| |
מיאמוש
| ניורק כתב: |  | | ניורק כתב: |  |
מיאמוש. מאחל לך מזל טוב אושר ועושר שכל ההכנות יהיו מתוך מנוחת הנפש והדעת. שפע עצום שביתכם יהיה בית שמח ומלא מוזיקה שאת אוהבת. שמחתי ממש לשמוע.
|
|
אני מקדיש את השיר בסייעתא דשמיא. דמייני את יצי ספינר ועודד קריטי שרים לך את זה סולו במיוחד בשבילך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חח האמת שלרגע חשבתי שמיאמי ישירו בחתונה שלי.. אז זה לא יקרה, כי החתונה באלול (ולא באב, שייתכן ומיאמי יגיעו אז..)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2018 18:55 |
|
| |
מיאמוש
| שיריש_11 כתב: |  | מיאמוווושש איזו שמחה איך שמחתי לשמוע!!!!המון המון מזלטטייםם שתזכו להקים בית נאמן ישראל. בית שה' אוהב!!! מקדישה לך את כל השירים ;) תשמיעי את הכי אהוב.:) |
|
תודה רבה אהובה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2018 19:22 |
|
| |
וואוו מיאמוש, המון מזל טוב!
וכדי לא לחזור על אותם שירים שכבר הקדישו לך, אני אקדיש לך את ברכת הבית, ומאחל לך (לכם) להקים בית לתפארת.
כן, כן, סנחריב שטען בניתוח שלו לפני כמה חודשים שברכת הבית זה סתם שיר ואלס בינוני, מתקן עכשיו את הניתוח שלו ומודה שהשיר הזה נדבק בו והוא שמע אותו הרבה מאז... 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2018 08:32 |
|
| |
elmonsey
מזל טוב ענקית להמנהלת היקרה שלנו "מיאמוש"
אני ממש לא יכול לכתוב במילים איזה התרגשות שיש לי ושמח בשביל המנהלת הכי טוב שהייתה אי פעם בפורום שלנו!!! מכל הלב אני רוצה לאחל לך שתזכי לבנות בית נאמן בישראל והמון הצלחה. בריאות. אושר. ועושר.שמחה. פרנסה וכל טוב!
(כבר מחכה לפגוש אותכם בהופעה הבא!!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2018 14:12 |
|
| |
מיאמוש
| elmonsey כתב: |  | מזל טוב ענקית להמנהלת היקרה שלנו "מיאמוש"
אני ממש לא יכול לכתוב במילים איזה התרגשות שיש לי ושמח בשביל המנהלת הכי טוב שהייתה אי פעם בפורום שלנו!!! מכל הלב אני רוצה לאחל לך שתזכי לבנות בית נאמן בישראל והמון הצלחה. בריאות. אושר. ועושר.שמחה. פרנסה וכל טוב!
(כבר מחכה לפגוש אותכם בהופעה הבא!!!) |
|
תודה רבה על האיחולים!! אמן!! אני מאוד מקווה שנטוס, אדע את זה יותר מאוחר:) יהיה לי מאוד קשה לא להיות בהופעה בסוכות אחרי 4 שנים ברצף..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2018 01:18 |
|
| |
מיאמוש המון מזל טוב:). אני רואה כעת את זה בפעם הראשונה. ברכה מפורטת עוד אכין לך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-10/6/2018 16:43 |
|
| |
|
|