ואני מחפשת מישהו שידגיש את הצד הגברי שלינראה לי אנחנו מתאימות
בס"דחחחח ישלי הרגשה שאת מחפשת מימון של חצי-חצי לדירה...מצאת את דוד ועכשיו אני...בינגו לך(למי שלא עוקב זה המשך לאשכול "דרושה שותפה לדירה"*)נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דחח תודה נקודה...אלו שאלות שיוצאות ישר מהלב שלי...באמת שהן שאלות מאד מציקות...אשמח לתשובה שלך בכל מקום שתרגישי בו נוח...אולי תצליחי לגרום לי לשנות את דעתי...למה כי אני לא מוצאת לעצמי פיתרון אחר במוחנשלח מהאנדרואיד שלי
אוי חייכנית כל מה שתיארת עכשיו על להרגיש נשית זה כל כך אני !!מרגיש לי כאילו אני כתבתי את זה !! אחד על אחד !!את כל כך צודקת !!
בס"דחחחח תודה מתוקהאולי בעצם זה הרצון הפנימי של כל אישה...רק שיש כאלה שזה בתת מודע ויש כאלה שזה במודעחחח בקשר לידי גוליית...לא ממש התכוונתי שיהיה מפלצת אימתנית...אבל נו...שיהיה שונה ממני לגמרינשלח מהאנדרואיד שלי
חחח בכיף אני חושבת שאנחנו משדרות על אותו גל וכן את צודקת יש כאלה שזה בתת מודע ויש כאלה שזה במודע אצלן נכון מאוד!!לגבי גוליית אני מבינה אותך! בא לי שיהיה גבר גבר לשם שינוי כי אני כזאת עדינה ונשית כזאת , והלוואי שבאמת יהיה שונה ממני לגמרי,ההפך ממני.
בס"דחחח בהחלטרק שיהיה בו שילוב שיהיה גבר-גבר ומצד שני מאד מכבד ולא שחצן או שתלטן או ח"ו אלים וכעסן...זה גם חשוב ברשימה המיוחדת שלנו....נשלח מהאנדרואיד שלי
בדיוק בדיוק וגם לא קנאי שזה ממש חשוב !!
בס"דבדיוק...חחח תגידי ראית פעם אחד כזה?(האמת ראיתי אחד כזה פעם...אבל הוא היה רב נשוי ובן 50 חחח)אומרים לי תמיד "אין מושלם"...לא מוצאת מה להוריד מהרשימה...לא מוכנה לוותר על כלום חחחנשלח מהאנדרואיד שלי
חחח תתפלאי אבל הכרתי גם וגם !יש דברים שגם אני לא מוכנה לוותר עליהם!!אין לי מה להגיד את צודקת חחח אני מרגישה שאני מדברת עם אחותי נשבעת לך
בס"דחחח אני באמת אחותך...כל עם ישראל אחים...איזה יופי לנונו אם פגשת צעירים כאלה ישלי תקווהנשלח מהאנדרואיד שלי
את צודקת את באמת אחותי בטח שיש צעירים כאלה מזה גם אנחנו צעירות !!פשוט צריך לחפש טוב אין מה לעשות בשביל דברים טובים צריך להתאמץ.ואולי פעם אחת יתאמצו בשבילנו הלוואי אמן !!!
בס"דחחח איזה כייפלי...שיש לי אחות כמוךאכן בדגש שהוא יתאמץ.........הייתי ממש רוצה לעשות את הניסוי כמו בת שלמה במבצר...אבל אין נשר שיביא לי אוכל עד לשם...אז החלטתי להשאר בבית...ולעשות ניסוי בתנאי מעבדה ביתית...נשלח מהאנדרואיד שלי
נערך לא באשמתי אלא באשמת הבאגתוקן על ידי גרושי ב- 14/06/2018 20:56:02
תוקן על ידי גרושי ב- 14/06/2018 20:56:02
בס"דטום הזה...פרובוקטור לא קטן בכלל...נשלח מהאנדרואיד שלי