תגידו, מה קורה אם מציעים לי מישהו שלא כל כך נראה לי ואז אני יוצאת איתו, והוא נראה לי מבחינת מראה, אבל לא מבחינת האופי ואז הוא מוריד אותי ואז בעצם רוצה לחזור אבל כבר אז אני לא רציתי ואז אחרי תקופה פתאום כן רציתי אבל כבר הוא לא רצה ואחרי שהתלבטתי אם לשדל אותו והחלטתי שלא הוא בעצם כבר כן רצה אז יצאנו והוא הציע נישואין בצורה קצת קיטשית מה אומרים? זה מראה על האופי, שאני מזכירה שכבר בהתחלה לא אהבתי?
סתם, אל תענו. זה סתם פארודיה על כל השאלות ההזויות פה.
נשלח ב-13/6/2018 21:33
בס"ד
חחח חשבתי לרגע שאת צריכה את עזרתנו.... התפלאתי לגמרי...
תגידו, מה קורה אם מציעים לי מישהו שלא כל כך נראה לי ואז אני יוצאת איתו, והוא נראה לי מבחינת מראה, אבל לא מבחינת האופי ואז הוא מוריד אותי ואז בעצם רוצה לחזור אבל כבר אז אני לא רציתי ואז אחרי תקופה פתאום כן רציתי אבל כבר הוא לא רצה ואחרי שהתלבטתי אם לשדל אותו והחלטתי שלא הוא בעצם כבר כן רצה אז יצאנו והוא הציע נישואין בצורה קצת קיטשית מה אומרים? זה מראה על האופי, שאני מזכירה שכבר בהתחלה לא אהבתי?
סתם, אל תענו. זה סתם פארודיה על כל השאלות ההזויות פה.
זה חשובה זה?
אני היום הלכתי ברחוב גם אתמול הלכתי ברחוב, אבל גם היום הלכתי ואז ראיתי קיוסק אבל גם ברחוב הקודם היתה מכולת לא ידעתי אם לעצור בקיוסק או לחזור למכולת? ואולי בכלל להמשיך ללכת? למה אני צריך לעצור? מה דעתכם? אבל אז נזכרתי שאני צמא אז חזרתי למכולת ואז הלכתי בסוף לקיוסק וקניתי פחית ספרייט דובדבנים ושתיתי אותה וכבר לא הייתי צמא. בכלל! ואז חיפשתי פח לזרוק את הפחית מצאתי פח אבל ישבה לידו חתולה מפחידה תגידו, יש מצב שהחתולה בכלל לא מפחידה? שזה רק אני מפחד ממנה? צריך בכלל לפחד מחתולות? ואולי היא מפחדת ממני? מה דעתכם?
חח דבי האמת שזה לא מצחיק, אנחנו מתלבטים לא פעם מדי פעם אני מנסה לדלות דמויות מהעבר ולדון האם הן ראויות, אני חושב שצריך ללכת עם האינטואיציה לפעמים, ולא עם הרגשות והתחושות, שמובילות לרצון לחטט בהצעות לא מתאימות. לא פעם - מה שהיה - היה - וטוב שהיה - ממשיכים הלאה