בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ירחמיאל החזיר לי מייל בקשר להופעה!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2018 18:14 לינק ישיר 

aww i feel so bad for u guys 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2018 01:06 לינק ישיר 

שירה  יהודית ומיאמוש  אני  רוצה להגיד לכם דבר אחד  מהניסיון של ירחמיאל  ביגון במופע שהיה בצוק איתן שניצחתי  בתאטרון  ירושלים  ,ירחמיאל  אולי כנראה  רצה שאני  ינהל  את המופע  ולא מישהו  אחר כמו יקי אדמקר  מי שהיה  בצוק  איתן בתאטרון ירושלים  ,ירחמיאל  רוצה אותי כמנצח  !  אבל יכול  להיות  שמה שהיה בתארון ירושלים ,שם  לא רוצים  שירחמיאל  יעלה  את הציבור לבמה  ,אולי אתם  זוכרים מה  היה בתאטרון ירושלים  כשאני  ניצחתי על המקהלה  עם  השיר אט  אט  משיח  !  זה נראה לי הסיבה לחגיגה  שירחמיאל דחה את זה לשנה הבאה  לקיץ תשע"ט ,מיאמוש את מן הסתם כבר תהיי נשואה  ונראה לי שעם ירחמיאל  יופיע  בקיץ תשע"ט  הוא עוד יאחל  לך  מזל טוב 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2018 17:48 לינק ישיר 

לפי מה שהבנתי ממקור אמין מיאמי לא הגיעו לארץ מכיוון שזה היה זמן קצר מידי בשביל לבוא אבל ככל הנראה בעז"ה הם יבואו בקיץ הבא..(לפחות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2018 18:27 לינק ישיר 

גם נכון. זאת בעיקר הסיבה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2018 20:52 לינק ישיר 

awwwwwww im sorry guys maybe they will come next year dont forget tickets to come to isreal are super expensive but maybe theyll come next year

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2018 17:09 לינק ישיר 

עם רוצים שירמחיאל יבוא צריך פשוט להלחיץ את מנחם טוקר  זה הכי חשוב כתוב: אל  תייאש מן הרחמים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2018 17:39 לינק ישיר 

בשלב הזה זה כבר לא יעזור, מאוחר מדי ואין מספיק זמן לארגן הופעה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/7/2018 13:44 לינק ישיר 

אין עניין להלחיץ אבל אפשר בהחלט לשלוח מייל לירחמיאל שהצטערנו לשמוע שהם לא באים ומחכים להם שנה הבאה בעזה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/7/2018 15:49 לינק ישיר 

יש עניין להלחיץ כי רק ע"י  לחץ ירחמיאל ביגון משתכנע  עדיף להלחיץ את מנחם טוקר  וחוץ מזה גם עם אני  ישלח מייל לירחמיאל  ביגון הוא לא יענה לי הוא אדם עסוק הוא אברך כולל  , וגם המנצח  של פרחי  מיאמי  ויש לו הרבה חזרות  למופעים  של פרחי מיאמי  אני  חושב שהפיתרון זה לחץ על מנחם טוקר  !  לחץ כזה יביא למצב  שלא יהיה למנחם טוקר ברירה  לבקש  מירחמיאל ביגון  להגיע , ודבר כזה יכול לקרות שלקראת סוף הקיץ ירחמיאל  ישתכנע  ממנחם טוקר  ויגיד לו אני  מבין ללבך  אני  מבין מה אביגדור  קליין רוצה ממך  אני  מבטיח לך  שהגיע הרגע  , משפט  כזה אי אפשר  לשמוע מירחמיאל ביגון  ,למה כי הוא  לא רוצה להגיד למנחם  טוקר  מי זה אביגדור  קליין
יש סיבה  טובה  לירחמיאל  להשתכנע רק ע"י מנחם טובה  ובמקרה שראינו  שירחמיאל דחה  את המופע  בישראל זה בגלל  שלא  לחצתם מספיק  !  ולכן  עוד סיבה  במקום להלחיץ  את מנחם טוקר  שולחים ישירות לירחמיאל  ביגון  אני  מכיר את ירחמיאל ביגון כבר המון שנים  וחוץ מזה מנחם טוקר משמש  גם כמפיק  ולא רק כשדרן רדיו  קול חי  אלא שמנחם טוקר  מיודד  יותר  עם ירחמיאל  ביגון  ורק למנחם  טוקר יש גישה  לירחמיאל ביגון  ועוד דבר  עם הייתם  מלחצים  את מנחם טוקר הוא בוודאיי היה מתייחס לזה ברצינות  רבה  והיה  משכנע את ירחמיאל  ביגון כמה חשוב להופיע בישראל  בירושלים .
כדי מאד להלחיץ את מנחם  טוקר רק הוא יביא את ירחמיאל ביגון ופרחי מיאמי  לישראל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2018 18:34 לינק ישיר 

אין להם מספיק זמן כדי לבוא לארץ וגם כפי מה שנראה הם יבואו בשנה הבאה בעז"ה... אז אין למה להלחיץ לדעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2018 15:20 לינק ישיר 

רבותי  הגיע הזמן להלחיץ את מנחם טוקר  שישכנע את ירחמיאל  ביגון  להגיע לארה"ק  לסוכות  זה הכי חשוב 
בסוכות אפשר לקיים את מצוות ושמחת  בחגך 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ירחמיאל החזיר לי מייל בקשר להופעה!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.