|
|
| נשלח ב-28/6/2018 11:19 |
|
| |
"רמתה נמוכה מעט ממני" זה לא בהכרח חיסרון. מומלץ שתלך ליעוץ (לא אצל פסיכולוג שהם בקושי עוזרים, זה יכול להיות אדם חכם ומנוסה, או מטפל ריגשי בשיטת שלושת המימדים) מה הביא אותך לעשות צעד מוזר שכזה, להסתפק באחת שאתה לא ממש לגמרי רוצה אותה, ולמה אתה דוחה קשר חזק ואמיץ שבא מאהבה והערכה רבה ?.... בעיקר מה שצורם לי שאתה לא מחליט לגביה אם כן או לא, אתה מחליט לבלות איתה ואז לפרוש, יתכן שאתה מפסיד אישה נפלאה לנצח  מומלץ שתמשיך להפגש איתה ותתיעץ עם מישהו במקביל, (אולי תעשה גם הסכם ממון שכלול בזה תנאי גירושין ותקרא לזה הסכם ממון, כי להתגרש זה סיפור לא פשוט בזמננו) אני לא רואה כאן בעיה הלכתית, יש כאן תיסבוך פסיכולוגי. להתחתן בנישואין כאלה זה ביזבוז זמן, מחר אתה עוד עלול להחליט להשאר איתה משום מה, כי אין לך כוח לפרק את החבילה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2018 11:20 |
|
| |
| גרושי כתב: |  | בבקשה לפני הניתוח להרדים! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2018 23:21 |
|
| |
| גרושי כתב: |  | שאלה לי אליכם: במקרה שהתלהבות מצדי איננה חזקה אבל היא קיימת, גם רמתה נמוכה מעט ממני, הדבר מוסכם על שני הצדדים. מנגד, לשנינו מפריע החוסר בזוגיות ובחברה.
האם יש מצב להתחתן בהסכמה לפרק זמן קצוב?
תוקן על ידי גרושי ב- 27/06/2018 13:54:53 |
|
זה נשמע מזעזע, ולא יהודי בכלל !!! ואגב, כל נישואין זה זמני... כי כל החיים פה זה זמני... לגבי עולם הבא? אומרים שזוג נשמות נשאויים, יהיו שם ביחד. האם מישהו יודע מקור לזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2018 23:32 |
|
| |
בס"ד  קיבלתי אתזה...וחשבתי שזה מתאים גם לכאן ... לא שמצדיקה את הדעות שלו... אך אם נכנס לנעליו נבין אולי קצת שזה הרבה יותר יהודי מכאלה שחוטאים בסתר לפני החתונה... אז נכון שזה נשמע מזעזע... אבל יותר מזעזע זה אלו שחוטאים ומרגישים טוב עם עצמם  ... אז מתנצלת שדברתי אליך בחוסר כבוד... מי אני שאגיד לך מה לעשות... אך שאלות כאלה לדעתי מפנים לרב ויועץ זוגי ולא לאנשים כמונו כאן  ... בהצלחה במציאת האהבה גרושי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2018 23:39 |
|
| |
בס"ד נוצצת, אומרים שבני הם חצאי נשמות... אז אם הם נשמה אחת  אז גם שם הם אחד... רק שאני לא מוכנה להיות איתו ביחד בגהינום  ... אבל אם בזכותו ישדרגו לי מקום למחלקה ראשונה אז בכייף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2018 23:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2018 10:45 |
|
| |
שוב, זה לא מופרך לגמרי, הרשות נתונה לך להשתולל, , אלא שזה רעיון לא מוצלח שבא מיאוש = יאוש שלא מדעת, בכלל עושה רושם שטוב לך להתבשל עוד קצת.. חתונה עושים מאהבה או שלא עושים בכלל, אז תחליט אם אתה באמת רוצה אותה, מה ? תפקח עליה שהיא תקח אמצעי מניעה ?  בקשר לחטאים חטאים זה חלק מהחיים, אנחנו עושים את שלנו, ואם יש חטאים אז מתוודים עליהם וממשיכים הלאה, אין בורא עולם בא בטורניה עם בריותיו, האישה היא לא מקום לפריקת לחץ.. בעזרת ה' בקרוב תבלה עם אהובתך = אשתך 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 29/06/2018 11:04:00
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2018 12:38 |
|
| |
בס"ד חחח אנחנו לא נוצרים שמתוודים וממשיכים לחטוא ושוב מתוודים...  ביהדות מתוודים ומקבלים קבלה לעתיד שלא לחטוא יותר ועושים דרך תשובה ומציאת פתרונות איך לא לחטוא יותר,אם נופלים אז מתוודים שוב וחוזר חלילה... נכון שאישה היא לא מקום לפריקת לחץ וממש לא הייתי רוצה גבר שמתחתן איתי רק בגלל סיבה של לא לחטוא. אך מאידך לא הייתי רוצה אחד שהתרגל לחטוא עם כל מיני טיפוסים מחוץ לנישואין... ולא שלט בעצמו...  הרגל נעשה טבע. וטבע כזה יכול לחזור גם בתוך הנישואין בזמנים שהגבר צריך שוב לשלוט בעצמו... כי לא תמיד גם אישתך זמינה לך...  אז אדם צריך להבין שיש השלכות להנהגות שנוהג כרגע לכל חייו. וזה ממש לא עד החתונה. אלא לתמיד.אלא אם כן ישתנה... ואנלא מדברת כרגע על חטאים של האדם בינו לבין עצמו...שזה בינו לבין הקב"ה. כשאדם חוטא עם אישה אחרת זה גם בינו לבין אישתו לעתיד- לדעתי...  אלא אם כן הוא לא מתכוון להינשא אף פעם...שזה כבר סיפור אחר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2018 17:45 |
|
| |
לכל אדם יש את העבירות שלו שהוא לא כרגע בדרגה הזאת להתגבר עליהם /באופן תמידי, ולכן מתוודים איזה 5 פעמים ביום. ואם אדם מדבר לשון הרע או כועס חלילה זה גם בינו לבין אשתו לעתיד ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2018 18:06 |
|
| |
שאלה כזו היפוטתית...אם נדייק את השאלה היא תהיה
מה דעתכם על נישואים ביוגמים קרי פתוחים?
אבל זמניים..זה קורה המון שמתגרשים,
אבל בחיים לא שמעתי על מישהו שמתחתן על מנת להתגרש..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2018 18:53 |
|
| |
בס"ד רציף אדם שכועס או מדבר לשון הרע זה בינו לבין חברט והקב"ה. אם הוא כועס ומדבר לשון הרע על אישתו אז זה בינו לבין אישתו...  ... בנושא שלנו זה בהחלט קשור גם לאישתו לעתיד... וכבר פירטתי למה  ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2018 15:39 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד רציף אדם שכועס או מדבר לשון הרע זה בינו לבין חברט והקב"ה. אם הוא כועס ומדבר לשון הרע על אישתו אז זה בינו לבין אישתו...  ... בנושא שלנו זה בהחלט קשור גם לאישתו לעתיד... וכבר פירטתי למה  ... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2018 16:11 |
|
| |
בס"ד אממ אתה מנסה להיות תמים אז בסדר... בכל מקרה לדעתי זה גזל דעת לא לגלות לאישה את כל "ההתפנות" שהוא עשה עם נשים אחרות כשאישתו שמרה עצמה למענו בזמן שחגג לו... בכל מקרה הוא גם יכול להביא לה "מתנות" של מחלות מדבקות... ובנוסף לזה שריטות במוח...השוואות ובקשות משונות... ובנוסף לזה סכנה שיחזור לקשריו המפוקפקים מהעבר  כך שזה בהחלט קשור לאישתו לעתיד.קשר מאד מאד עבות  גבק שחגג יקבל בחורה שחגגה כמוהו.נקודה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2018 16:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2018 20:54 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד אממ אתה מנסה להיות תמים אז בסדר... בכל מקרה לדעתי זה גזל דעת לא לגלות לאישה את כל "ההתפנות" שהוא עשה עם נשים אחרות כשאישתו שמרה עצמה למענו בזמן שחגג לו... בכל מקרה הוא גם יכול להביא לה "מתנות" של מחלות מדבקות... ובנוסף לזה שריטות במוח...השוואות ובקשות משונות... ובנוסף לזה סכנה שיחזור לקשריו המפוקפקים מהעבר  כך שזה בהחלט קשור לאישתו לעתיד.קשר מאד מאד עבות  גבק שחגג יקבל בחורה שחגגה כמוהו.נקודה.  |
|
|
|
|
|
|