|
|
| נשלח ב-23/10/2018 17:43 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחח מי שמזלזל כנראה לא מבין ביהלומים אני יוצאת רק עם כאלה שמבינים  ושהם בעצמם יהלומים נדירים... לא יוצאת עם חיקויים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יהלום שנפגש עם אחת שמתאפקת לא לדבר הרבה, אלא להקשיב ולשאול שאלות לעומק, להנהן בחן, ולחזור על דברי הבחור ולבאר את דבריו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2018 18:01 |
|
| |
בס"ד חחחח תודה  זה רק המלצות... זלא אומר שאני מצליחה לעשות את מה שאני ממליצה... אבל לפחות אני יודעת מה נכון ומשתדלת... או עוצרת את עצמי באמצע שנכנסת לדבריו ומבקשת סליחה ומבקשת ממנו להמשיך  ... את מה שכותבת כאן כותבת גם לעצמי כדי שאזכור להיות כזו  ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2018 22:05 |
|
| |
בס"ד חחחח תודה  זה רק המלצות... זלא אומר שאני מצליחה לעשות את מה שאני ממליצה... אבל לפחות אני יודעת מה נכון ומשתדלת... או עוצרת את עצמי באמצע שנכנסת לדבריו ומבקשת סליחה ומבקשת ממנו להמשיך  ... את מה שכותבת כאן כותבת גם לעצמי כדי שאזכור להיות כזו  ... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני הייתי נותן לך לדבר בכיף, דברי, כיף להקשיב לך אני בטוח  יותר נוח לי להקשיב מאשר לדבר, אלא שהיא אמורה לתת לי גם להתבטא ומקום בקשר, ושלא תאריך יותר מדי בתיאורים וחפירות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2018 22:14 |
|
| |
בס"ד חחח תודה  זלא אומר שאנלא מדברת... אלא שכשסוף סוף הבחור מדבר גם משתדלת לתת לו מקום... וכן בחורה לפעמים מאריכה וחופרת... ומי שיאהב אותי יאהב את כל פטפוטי... וזה בעצם הסימן שהוא אוהב,שמכבד ומקשיב ומתעניין ויודע לנתב את השיחה בצורה שארגיש כיף עם עצמי(:... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2018 14:33 |
|
| |
בס"ד חחח תודה  זלא אומר שאנלא מדברת... אלא שכשסוף סוף הבחור מדבר גם משתדלת לתת לו מקום... וכן בחורה לפעמים מאריכה וחופרת... ומי שיאהב אותי יאהב את כל פטפוטי... וזה בעצם הסימן שהוא אוהב,שמכבד ומקשיב ומתעניין ויודע לנתב את השיחה בצורה שארגיש כיף עם עצמי(:... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נראלי שממש כיף להקשיב לך, לא רק כיף אלא שלא פעם מתגלגלים מצחוק  ואת חדה כתער ונעימה וחביבה  זה גם תלוי אם יש לך קול נעים או קול צורמני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2018 20:58 |
|
| |
בס"ד חח תודה על המחמאות...  נראה לי שיש לי קול נעים...איזה מזל  ...ככה יש לי קצת פרבילגיה לחפור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2018 14:28 |
|
| |
בס"ד חח תודה על המחמאות...  נראה לי שיש לי קול נעים...איזה מזל  ...ככה יש לי קצת פרבילגיה לחפור נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2018 15:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2018 17:05 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2018 20:34 |
|
| |
בס"ד חחח חסר על מה?  על כל נושא שהבחור מביעה דעה שונה או נוהג אחרת מדעתי או דעת תורה  ... אם מתעקש הבחור לדבוק בדעתו ולא מראה סימני התקפלות...ואין דגל לבן בסביבתו  כך יקבל הרצאה ארוכה יותר.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2018 20:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2018 10:59 |
|
| |
בס"ד חחח חסר על מה?  על כל נושא שהבחור מביעה דעה שונה או נוהג אחרת מדעתי או דעת תורה  ... אם מתעקש הבחור לדבוק בדעתו ולא מראה סימני התקפלות...ואין דגל לבן בסביבתו  כך יקבל הרצאה ארוכה יותר.... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2018 13:12 |
|
| |
בס"ד אכן....  ובכללית הטיפ המפורסם לכל גבר לשלום בית, לזכור תמיד את המילה "את צודקת"... כך שאני לא לבד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2018 23:29 |
|
| |
בס"ד אכן....  ובכללית הטיפ המפורסם לכל גבר לשלום בית, לזכור תמיד את המילה "את צודקת"... כך שאני לא לבד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ידוע שאת תמיד צודקת, הקטע הוא שאת לא אמורה ממש להשתנות, את אמורה לבקש יפה ובאדיבות, ולדרוש פחות בזמן הפגישה, להאמין בבן זוג שהוא יבוא לקראת, לחפש שותף ולא עבד  מה לעשות, ככה נהוג במקומותינו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2018 18:40 |
|
| |
בס"ד מוזר...דווקא כתוב בתורה... ביתך בגרה?שחרר עבדך הכנעני ותן לה  ... משמע מכך: שאני צריכה לחפש דווקא עבד  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|