| נשלח ב-20/7/2018 18:42 |
|
| |
בחירת הסולן הטוב ביותר
- אזזז.. שוב פתחנו בסקר עדכני יותר. של מי הסולן הטוב ביותר? מי מקבל הכי הרבה קולות מאיתנו. אז קדימה! כל אחד שיכתוב 5 סולנים שהם הכי טובים לדעתו וידרג!! בסוף נעשה סיכום ונראה מי הסולנים הטובים ביותר... כמובן שהסקר הוא על הקולות של הפרחים. נשמח לשמוע מכולם:)
אוקי בגלל שאני שאלתי אני גם יענה ראשונה.. מקום ראשון: יאיר קעניג!!!!! מקום שני: יהודה גורקיןןן!!!!:) מקום שלישי: שאול אלסוןן! מקום רבעי: דוד פרלמן! מקום חמישי: אליהו לוי! כמובן שיש עוד המווון (כפי שכבר ציינתי באשכול מה הדירוג שלכם??) אבל הם הטופ מבחינת טיב הקול שלהם
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2018 13:06 |
|
| |
i have 2 favorites yosef and shaul and when i was 14 i have the hugest crush on shaul
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2018 14:09 |
|
| |
אוקי אז ככה: 1. דוד פרלמן 2. דיוד הרשקוביץ ואלי כהן 3. אליהו לוי 4. האחים טורקיה (אצלי זה הולך ביחד ) 5. שאול אלסון ויהודה גורקין.
סורי שיש 2 לא הצלחתי להכריע...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2018 15:05 |
|
| |
למה לא להמשיך את באשכול הקודם??? חבל לפתוח אשכולות מיותרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2018 00:29 |
|
| |
כי זה די יהיה מסורבל אם הסקר הקודם. לדעתי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2018 18:35 |
|
| |
שאלה קשה מדי, לא הצלחתי לענות עליה..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2023 21:52 |
|
| |
לא יכולתי לציין את הסולן הטוב ביותר בפרחי מיאמי בכל הזמנים, אבל עודד קאריטי צריך להיות ברשימת הסולנים הטובים ביותר של כולם לאורך השנים!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2023 16:23 |
|
| |
זה שאלה שלא נראה לי שיש לי מענה עליה ואולי גם לא יהיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2023 20:40 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | | זה שאלה שלא נראה לי שיש לי מענה עליה ואולי גם לא יהיה... |
|
כן, אני חושב שיש כל כך הרבה זמרים עם קולות מדהימים שאי אפשר לבחור רק אחד. אני צריך לחשוב על זה עוד קצת. יש לך סולן מועדף, AyalaMBC?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2023 16:28 |
|
| |
| jfinch כתב: |  | | זה שאלה שלא נראה לי שיש לי מענה עליה ואולי גם לא יהיה...
כן, אני חושב שיש כל כך הרבה זמרים עם קולות מדהימים שאי אפשר לבחור רק אחד. אני צריך לחשוב על זה עוד קצת. יש לך סולן מועדף, AyalaMBC? |
|
יש כמה, שאול אלסון, עודד קריטי, אריק סטרן, יצי ספינר, רוברט לווי, ג'ורדן אודינסקי, שמחה קאץ', יוסף שיק ועוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2023 07:32 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | זה שאלה שלא נראה לי שיש לי מענה עליה ואולי גם לא יהיה...
כן, אני חושב שיש כל כך הרבה זמרים עם קולות מדהימים שאי אפשר לבחור רק אחד. אני צריך לחשוב על זה עוד קצת. יש לך סולן מועדף, AyalaMBC? יש כמה, שאול אלסון, עודד קריטי, אריק סטרן, יצי ספינר, רוברט לווי, ג'ורדן אודינסקי, שמחה קאץ', יוסף שיק ועוד... |
|
מעניין! הרבה סולנים מבוגרים. אני גם מאוד אוהב את עודד ו-יצי, אני חושב שהם מהזמרים הכי טובים שהיו למיאמי אי פעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2023 23:44 |
|
| |
ayalambc
| jfinch כתב: |  | זה שאלה שלא נראה לי שיש לי מענה עליה ואולי גם לא יהיה...
כן, אני חושב שיש כל כך הרבה זמרים עם קולות מדהימים שאי אפשר לבחור רק אחד. אני צריך לחשוב על זה עוד קצת. יש לך סולן מועדף, AyalaMBC? יש כמה, שאול אלסון, עודד קריטי, אריק סטרן, יצי ספינר, רוברט לווי, ג'ורדן אודינסקי, שמחה קאץ', יוסף שיק ועוד...
מעניין! הרבה סולנים מבוגרים. אני גם מאוד אוהב את עודד ו-יצי, אני חושב שהם מהזמרים הכי טובים שהיו למיאמי אי פעם. |
|
לסולנים של התקופה האחרונה (מסביבות מי לה' אלי) אני לא מתחברת..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2023 01:42 |
|
| |
greenie
אם הבחירה היא רק סולן אחד: עודד קריטי
חמשת הטובים מכל הזמנים: 1. עודד קריטי 2. ג'ונתן פלאי 3. יושי בנדר 4. דוד פרלמן 5. יוסי שיק
את הבחירות עשיתי עפ"י שמיעה וגם עפ"י צפייה בהופעות. לכן לא הוספתי סולנים מהאלבומים הראשונים.
אם הייתי ממשיכה ברשימה, הייתי מכניסה את אליהו לוי במקום השישי.
תוקן על ידי greenie ב- 29/05/2023 01:42:50
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 04:02 |
|
| |
| greenie כתב: |  | אם הבחירה היא רק סולן אחד: עודד קריטי
חמשת הטובים מכל הזמנים: 1. עודד קריטי 2. ג'ונתן פלאי 3. יושי בנדר 4. דוד פרלמן 5. יוסי שיק
את הבחירות עשיתי עפ"י שמיעה וגם עפ"י צפייה בהופעות. לכן לא הוספתי סולנים מהאלבומים הראשונים.
אם הייתי ממשיכה ברשימה, הייתי מכניסה את אליהו לוי במקום השישי.
תוקן על ידי greenie ב- 29/05/2023 01:42:50 |
|
אני מסכים עם הבחירות האלה! אבל אני חושב שאליהו לוי יהיה בטופ 5 מבחינתי. אני חושב שזה מאוד מעניין שיש לך את יושי בנדר שם למעלה. הכריזמה שלו על הבמה הייתה ללא תחרות ועודנה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2025 18:54 |
|
| |
יש המון סולנים תותחים, ואי אפשר באמת להכריע ביניהם, אבל אם היו שואלים אותי מי הסולן שהכי עניין אותי, אז מדובר ביאיר קניג.
|
|
|
|
|