| נשלח ב-29/8/2018 19:10 |
|
| |
מהי השיטה הקדושה שיטת השוואנצנות. למה הכוונה? במה זה מתבטא?
אשמח אם יחכימו אותי במה מדובר. במה באה לידי ביטוי השיטה הקדושה של 'שוואנצנות'. מה הם המקורות אצל הישועת משה לשיטת ה'שוואנצונת'.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2018 19:13 |
|
| |
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2018 19:14 |
|
| |
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2018 19:19 |
|
| |
מבקש תשובה עניינית, מהי השיטה הקדושה שיטת ה 'שוואנצנות'
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2018 19:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2018 20:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2018 22:07 |
|
| |
כל מנהיג חי בפחד מפני איבוד השלטון. הוא יכול להתמודד עם הפחד בשני דרכים. א. לכפות את מנהיגותו, וזה תלוי במשאבים העומדים לרשותו, לבצע שטיפות מוח, לחסל מתנגדים פוטנציאליים. המכנה המשותף שלהם הוא שימוש באלימות מילולית, ו/או פיזית. ב. להצדיק את המשך מנהיגותו, על ידי מסירות ונאמנות לציבור ובכך תישמר מנהיגותו. כאן לא מדובר בפחד. כי מה יש לו לפחד מאיבוד המנהיגות? הוא זכאי לכהן כאדמו"ר מכח היותו בנש"ק. ואפילו אם הוא ימלא את מחויבותו בצורה הכי מינימלית, או אפילו אם לא ימלא כלל, עדיין ההנהגה תישאר בידיו. כאן מדובר אולי, בפארנויה, בחרדה, וחרדה זו אין בה הגיון. לכן נשאר לו להשתמש באופצייה הראשונה, ומכיוון שברוך השם אנו בעידן של מוראה של מלכות. ואי אפשר היום לחסל פיזית מתנגדים, נשארה רק האופציה של שטיפות מוח. וזה "שוואנצועס", לאלף את הציבור להיות "זנבות" בלי ראש ובלי שום דעה עצמאית בנוגע להנהגה. ומכיוון שמדובר באדם די כריזמטי. בעל כישורי במה טובים. אז הוא מצליח. אבל אלו שהראש שלהם הוא יותר ראש מזנב, לא שרדו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 03:28 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | כאן מדובר אולי, בפארנויה, בחרדה, וחרדה זו אין בה הגיון.
|
|
תיקון טעות כל מי שמבין היטב את שפת האידיש ושמע היטב את דרשת השוונצאנעס, יודע את הסיפור. הוא שמע האזין וקיבל מכל מיני דיווחים והלשנות שחלק מהאברכים דיברו נגדו וצחקו עליו, הוא נלחם נגדם, הגדיר אותם כ"באטצ'ים" אמר לזרוק אותם מכל השיטבלאך "בעדינות". והמציא כנגדם את שיטת השוונצאנעס, שהפועל היוצא שלה הוא לפחות לא לזרוק עליו אבנים
אפשר בהחלט להאשים את החסידים שלו בעצמם בצורך שהביא אותו להמציא את שיטת השוונצאנים
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 07:18 |
|
| |
בכל מקום יש צחקוקים והתלחשויות זה חלק מההווי. (ראה ערך רבי ישראל) . וההנהגה לא יוצאת מדעתה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 07:27 |
|
| |
הקשבתי היטיב לשיחות שלו. הסיפור כאן הוא בכלל לא כפיות טובה כמו שאתה כותב שלפחות לא יזרקו עליו אבנים. אתה כותב שהוא המציא את השיטה. כנראה אתה לא "שוואנץ"... כי הוא זועק שוב ושוב שזה השיטה של הישועות משה, אגב, בקטע שיווקי הוא לא טוב. הוא היה צריך להתייעץ עם פרסומאים. לא משכנעים אנשים להיות זנב, לא משתמשים במונחים כמו קב חומטין שמעלה בך אסוסיאציה של "מי חומטין". וגם לא נראה לי שהיה פעם רבי חסידי שדרש מהציבור אמונת צדיקים כשהוא עצמו הצדיק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 07:49 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
הקשבתי היטיב לשיחות שלו. הסיפור כאן הוא בכלל לא כפיות טובה כמו שאתה כותב שלפחות לא יזרקו עליו אבנים. אתה כותב שהוא המציא את השיטה. כנראה אתה לא "שוואנץ"... כי הוא זועק שוב ושוב שזה השיטה של הישועות משה, אגב, בקטע שיווקי הוא לא טוב. הוא היה צריך להתייעץ עם פרסומאים. לא משכנעים אנשים להיות זנב, לא משתמשים במונחים כמו קב חומטין שמעלה בך אסוסיאציה של "מי חומטין". וגם לא נראה לי שהיה פעם רבי חסידי שדרש מהציבור אמונת צדיקים כשהוא עצמו הצדיק. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם זו באמת הייתה השיטה של הישועות משה הוא לא היה צריך לצעוק את זה שוב ושוב... ובכלל, אם זו הייתה השיטה אז למה אף אחד לא ידע מזה עד היום? ולמה אין לנו שירים על השיטה מהישועות משה? ולמה כל העולם כל כך מתעניין בזה אם זה כזה דבר מוכר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 08:18 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
כל מנהיג חי בפחד מפני איבוד השלטון. הוא יכול להתמודד עם הפחד בשני דרכים. א. לכפות את מנהיגותו, וזה תלוי במשאבים העומדים לרשותו, לבצע שטיפות מוח, לחסל מתנגדים פוטנציאליים. המכנה המשותף שלהם הוא שימוש באלימות מילולית, ו/או פיזית. ב. להצדיק את המשך מנהיגותו, על ידי מסירות ונאמנות לציבור ובכך תישמר מנהיגותו. כאן לא מדובר בפחד. כי מה יש לו לפחד מאיבוד המנהיגות? הוא זכאי לכהן כאדמו"ר מכח היותו בנש"ק. ואפילו אם הוא ימלא את מחויבותו בצורה הכי מינימלית, או אפילו אם לא ימלא כלל, עדיין ההנהגה תישאר בידיו. כאן מדובר אולי, בפארנויה, בחרדה, וחרדה זו אין בה הגיון. לכן נשאר לו להשתמש באופצייה הראשונה, ומכיוון שברוך השם אנו בעידן של מוראה של מלכות. ואי אפשר היום לחסל פיזית מתנגדים, נשארה רק האופציה של שטיפות מוח. וזה "שוואנצועס", לאלף את הציבור להיות "זנבות" בלי ראש ובלי שום דעה עצמאית בנוגע להנהגה. ומכיוון שמדובר באדם די כריזמטי. בעל כישורי במה טובים. אז הוא מצליח. אבל אלו שהראש שלהם הוא יותר ראש מזנב, לא שרדו... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מעניין... הסברת יפה את המניעים להחלת השיטה אבל מה זו "שוואנצונעס" גופה ובמה היא מתבטאת בפועל נראה שאיש אינו מצליח להסביר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 08:21 |
|
| |
במילה אחת: עבודה זרה !!!
שום קשר ליהדות
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 08:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 08:45 |
|
| |
שוואנצונעס: אמונה עיוורת, חוסר ביקורת מוחלט (אדמו"רים אחרים אינם זקוקים לזה, מאימינים בהם בלי שטיפות מוח) הרבי יהיה לפני החיים הפרטיים. ועוד ועוד כיד הדמיון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 11:06 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | |
|
זה בדיוק העניין. האבא חי עם אותה פראנויה. ולכן הוא נלחם בכל מי שלא הלך איתו ב100% מחשש למרידה ותחרות, לכן הוא נלחם באחיו ובבנו, וכמובן הנידחים עוד בחיי האמ"ח... ולכן הרמ"מ הוא בדיוק בשיטה הקדושה פין דער הייליגער ישיעת משה...
|
|
|
|
|