| נשלח ב-12/9/2018 01:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2018 07:24 |
|
| |
יהודי מתבטל לפני בורא כל עולמים, לפני מלך מלכי המלכים, הקדוש ברווך הוא. יהודי מקבל מרות של הסנהדרין. ומשבטלה מתלמידי חכמים יודעי דת ודין. ההתבטלות המוחלטת בפני 'נציג האלוהים' (האפיפיור) היא תפיסה נוצרית! ועבודה זרה ממש!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 23:53 |
|
| |
שנהיה לראש ולא לזנב, דהינו שואנצונת, אין שם שיטה, אין שם קדושה, אין שם שואנצונת, יש שם ראש ... וצריכים להתפלל עליו, ועל הציבור שנדבק ל כ ל ו ם...!!! תהי שנת עיינים טובות. תראו שהגלגל הענק נוסע רייק...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2018 16:42 |
|
| |
לחברה ממרכז, ככל שתעלו יותר כתבות באתר של שאולזון, תשיגו בדיוק את ההיפך. במה דברים אמורים כעת? הכתבות המשמיצות הולכות ונעשות יותר ממוקדות ברבי ישראל. וכאן הטעות, כי כולי עלמא מודי, שרבי ישראל, אם הוא לא מאד חכם, לפחות הוא אדם אמיתי, ירא שמים, ובעל מידות טובות. אז אל תבואו ותציעו קרח לאסקימוסים ותאמרו להם שזה תותים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2018 16:51 |
|
| |
ולרב שאולזון אציע עיצה, תארים ארוכים מתישים את הקורא, אז במקום "הקדוש והטהור" אמור הקוט"ר... ודו"ק והבן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2018 17:37 |
|
| |
momeir
| מושגים כתב: |  | לחברה ממרכז, ככל שתעלו יותר כתבות באתר של שאולזון, תשיגו בדיוק את ההיפך. במה דברים אמורים כעת? הכתבות המשמיצות הולכות ונעשות יותר ממוקדות ברבי ישראל. וכאן הטעות, כי כולי עלמא מודי, שרבי ישראל, אם הוא לא מאד חכם, לפחות הוא אדם אמיתי, ירא שמים, ובעל מידות טובות. אז אל תבואו ותציעו קרח לאסקימוסים ותאמרו להם שזה תותים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 נראה לי שויזניץ 'מרכז' משלמים גם לבחדרי עבור יחצנו"ת.... אבל אצל השרלטן הצבוע שאולזון, זה כבר יצא מכל פורפורציה. את שאולזון מעניין רק געלט! רק כסף! כסף! וכסף!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2018 13:08 |
|
| |
אין להם כסף למשכורות, פשוט הם הצגת העולם החרדי, וזה משעשע את כולם...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2020 22:36 |
|
| |
איפה אפשר להשיג את השיחות בדפוס?
|
|
|
|