| נשלח ב-30/8/2018 14:36 |
|
| |
מחפשת עיצה
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון.. לרשום את השאלה שלי.
אני בכל זאת שולחת.. מנסה.
אני נשואה כמה שנים, ולצערי מאוהבת בגבר אחר מהעבודה.
אני סובלת כי אני חושבת עליו המון. מרגישה שזה חזק ממני.
אין ביננו כלום חוץ ממבטים וקצת רמזים. הוא גם בזוגיות. כך שאין שום אפשרות לממש משהו בהיתרר.
רוצה לצאת מיזה וזה מסובך כל כך!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 16:14 |
|
| |
או ווי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 19:48 |
|
| |
לא יודעת אם את ניק ישן שמחפש דרך לעורר ישנים, או מישהי במצוקה אמיתי, בכל מקרה מהשניים, טיפול ריגשי יכול מאוד מאוד לעזור.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 20:06 |
|
| |
תמשיכי לחשוב עליו. זה בסדר. זה ריגוש נחמד כזה. כמובן שזה לא לעניין ליפול עם הברנש, ולהרוס את הקיים. בואי נגיד ככה, אם המצב מצית בך את הרצון לריגושים אז תעשי את זה בהיתר - עם האיש שלך, את יכולה גם למנף את המצב, ללמוד מודעות, או דרכים להתמודד טוב יותר בחיים. נשמע שאת מיוסרת אז היה עדיף שתעזבי את מקום העבודה הזה, אם תעזבי את מקום העבודה אז המחשבות ירגעו יותר ויותר, רחוק מהעין רחוק מהלב.. יש שיר כזה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 20:14 |
|
| |
נ. ב. זה לא משהו שאפשר לצאת מזה, אם כי היה לי פעם דווקא שאהבתי מישהי ובמשך הזמן גיליתי שהיא לא הכי מרשימה וסוחפת, לפעמים זה הסחפות כזאת אחרי משהו מסוים שיש בצד השני, אם תשלימי עם הניצוץ הזה ותבחני אותו בעניין - זה יכול להיות נחמד, וברור שאת נשארת במקום העבודה הזה רק אם יש לך אפשרות מעשית לא ליפול. תנסי גם לקבוע לך מקום ישיבה שנוחה לך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 21:25 |
|
| |
אדם מצווה מהתורה לברוח מנסיונות, ברור שמצוות הפרנסה לא מתירה להכנס לסיכון כ''כ גדול, וע''כ את חייבת לשנות את מקום העבודה, או לפחות אם שייך לעבוד בשעות שהוא לא נמצא במשרד. בהצלחה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 22:24 |
|
| |
| לב_עמוק כתב: |  | אדם מצווה מהתורה לברוח מנסיונות, ברור שמצוות הפרנסה לא מתירה להכנס לסיכון כ''כ גדול, וע''כ את חייבת לשנות את מקום העבודה, או לפחות אם שייך לעבוד בשעות שהוא לא נמצא במשרד. בהצלחה!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2018 23:06 |
|
| |
צר לי עלייך. זה באמת נסיון קשה וכואב. מה גם, שמבחוץ הכל נראה זוהר. ממליצה לך לשבת מול בעלך ולראות את היופי שבו. לכתוב לך רשימה עם כל המעלות של בעלך. ותחשבי על זה, שאם הגבר ההור מפלרטט אתך, הוא גם עושה את זה עם עוד נשים (לי זו שיטה שמאד עזרה כי אני אישה קנאית בטבעי..). בסך הכל זה גל שיעבור, וכשהוא יעבור לא ץביני איך יכלת להרגיש רגשות כאלה לגבר זר. הייתי במקום הזה. היום אין מקום בלב שלי לשום גבר מלבד בעלי. הכי אמיתי שיש. אנחנו יוצאים יחד ואני רק מודה להשם שנתן לי אותו, הוא מושלם בעיני. זה המון המון המון תפילות שלבך לא ימשך לשום גבר בעולם. ותשתדלי לחשוב על החסרונות של ההוא ועל מעלותיו של בעלך. חפרתי אבל מקווה שעזרתי לך ותזכרי שום פנטזיה בעולם לא שווה את פירוק הבית שלך ואת שברון הלב שתגרמי לבעלך זה לא מגיע לו מאחלת לך המון המון הצלחה זה באמת לא קל, אבל עם נחישות וס"ד, את תצליחי בעז"ה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2018 09:48 |
|
| |
| רציף כתב: |  | נשמע שאת מיוסרת אז היה עדיף שתעזבי את מקום העבודה הזה, אם תעזבי את מקום העבודה אז המחשבות ירגעו יותר ויותר, רחוק מהעין רחוק מהלב.. יש שיר כזה.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לעבור מקום עבודה זה בית חולים מתחת לגשר (יש שיר כזה?)
הכי טוב כמו ששירייי כתבה.. הבעיה שצריך ליפול האסימון. בינתיים, סמכי על בעלי הנסיון, ותביני שכל גבר שנחמד אלייך יותר מידי, נחמד גם לאחרות ואם ככה, את מי זה מעניין?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2018 10:58 |
|
| |
וואו תודה על העיצות. האמת שזה מאוד עוזר! שמחה ששלחתי. זה באמת לא שווה את זה כי שזה סיכון ענק.
וברור שהבית יכול להתפרק. אין לי אפשרות לעבור עבודה. הלוואי והיה. אני כבר כמה שנים שם וזו עבודה טובה לכל החיים.. זה ניסיון גדול מדי לצאת מפה ולהאמין שאני אמצא משהו.
וכן גם הניסיון איתו עצום, הלה של ימרגיש שזה רק עניין של זמן לנפילה רצינית איתו.
מתפלללתתת שהשם ירחם עליי .
רציף לגבי מה שכתבת. לצערי הוא סוחף ומרשים באופן מיוחד. חיצונית בלבד.
הוא ממש לא דתי.....
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2018 11:27 |
|
| |
ממליצה לך להתקשר להידברות להתייעץ עם רב, אפילו באופן אנונימי. הבית שלך עומד פה על הכוונת. זו לא בדיחה בכלל. את חיבת לטפל בזה בדחיפות שמענו על מקרים עצובים. אחרי פעם אחת שתהיו ביחד את אסורה לנצח על בעלך. והוא כבר ימשיך לבאה בתור אחרי שימצה אותך... הבית שלך יתפרק לרסיסים בגלל דמיון ואשליה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2018 11:34 |
|
| |
אין עליך שירייי !!
| שירייי כתב: |  | ממליצה לך להתקשר להידברות להתייעץ עם רב, אפילו באופן אנונימי. הבית שלך עומד פה על הכוונת. זו לא בדיחה בכלל. את חיבת לטפל בזה בדחיפות שמענו על מקרים עצובים. אחרי פעם אחת שתהיו ביחד את אסורה לנצח על בעלך. והוא כבר ימשיך לבאה בתור אחרי שימצה אותך... הבית שלך יתפרק לרסיסים בגלל דמיון ואשליה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2018 11:50 |
|
| |
תודה שיריי! את חמודה וצודקת עד כאב. את יכולה להתפלל עליי קצת אם בא לך.
תגידי להשם ..זאת שכתבה שם באתר .. על הברוך שהיא נמצאת בו. הוא כבר יידע בדיוק שאת אני :(
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2018 11:51 |
|
| |
התכוונתי - שזו אני.....
|
|
|
|