בית פורומים סבבה כאן

מחפשת עיצה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/8/2018 17:28 לינק ישיר 

החייםיפים2 כתבה:

רציף כתב:

נשמע שאת מיוסרת אז היה עדיף
שתעזבי את מקום העבודה הזה,
אם תעזבי את מקום העבודה
אז המחשבות ירגעו יותר ויותר,
רחוק מהעין רחוק מהלב..
יש שיר כזה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

לעבור מקום עבודה זה בית חולים מתחת לגשר (יש שיר כזה?)

הכי טוב כמו ששירייי כתבה.. הבעיה שצריך ליפול האסימון.
בינתיים, סמכי על בעלי הנסיון, ותביני שכל גבר שנחמד אלייך יותר מידי, נחמד גם לאחרות
ואם ככה, את מי זה מעניין?

המשיכה לפרי האסור
הוא חזק מאתנו,
יש את הפיתוי הזה כן להסחף
ומימלא הבן זוג
בחיים לא ידע,,
(ולממש פנטזיה - נחשב בעולם
כאחת המצוות החשובות..)

ואפילו אם ממש לא רוצים ליפול
פתאום הנפילה קוראת מהר מהר
או די מהר,
וההתבוננות במעלת בעלינו
לא ממש משפיעה -ברגע האמת,

הסיכוי די גדול שבמקום עבודה
חדש היא לא תתאהב עד מעל האוזניים,
זה לא משהו שקורה כל יום, זה אירוע די נדיר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2018 17:35 לינק ישיר 

תעשי הכל הכל הכל שלא תיפלי לידי נסיון
ולא לידי בזיון.
וגם תשפרי את הקשר עם בעלך.

את יכולה לעזוב את העבודה, ובמשך הזמן תמצאי עבודה אחרת, קצת פחות טובה או יותר טובה אפילו

מכל מקום, זה בסדר שאת נמשכת, אל תלקי את עצמך, תראי את היופי שיש בזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2018 18:42 לינק ישיר 

רציף, איזה יופי יש בעשיית עבירת 'ולא תתורו'? (שהרבה פוסקים שגם נשים מצוות בזה?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 22:09 לינק ישיר 

רציף כתב:

תעשי הכל הכל הכל שלא תיפלי לידי נסיון
ולא לידי בזיון.
וגם תשפרי את הקשר עם בעלך.

את יכולה לעזוב את העבודה, ובמשך הזמן תמצאי עבודה אחרת, קצת פחות טובה או יותר טובה אפילו

מכל מקום, זה בסדר שאת נמשכת, אל תלקי את עצמך, תראי את היופי שיש בזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

איזה יופי יש בזה?
מה יפה בהרהור עבירה??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2018 22:23 לינק ישיר 

לב_עמוק כתב:

רציף, איזה יופי יש בעשיית עבירת 'ולא תתורו'? (שהרבה פוסקים שגם נשים מצוות בזה?)

יש את היופי של הריגוש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 22:25 לינק ישיר 

אתה יודע, הרבה רוצחים סדרתיים, סיפרו שהיה להם ריגוש מיוחד בשעה שרצחו....
גם זה 'יפה' בעיניך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 22:33 לינק ישיר 

חסר כאן הרבה פרטים.

האם לדיפי יש יראת שמיים
כי יתכן ודיפי מטאטאת מתחת לשטיח שהיא כן היתה רוצה איזה מגע איתו,
חשוב עבורה שתבין את כל התמונה.

האם כשזה לא מגע מלא
האם גם אז היא אסורה תיהיה לבעלה ?

האם היא תוכל להביט לבעלה בעיניים
אם יקרה משהו בינה לברנש ?

האם יש מצבים מסוכנים שבו הוא יכול לתחמן שהם ישארו לבד ?

האם אפשרי שדיפי תדבר איתו הרבה פחות, וכעת בימים הקדושים זו הזדמנות לכך !?

אני מנסה להוביל את דיפי שתרגיש טוב עם עצמה, כי תיסכול ועצב גוררת נפילה.

מקובל באמת להגיד שלא להתקרב לפרי האסור, כי זה רק יגרום צרות, האמנם ?...
וברור שאם דיפי יש לה יראת שמיים היא תוכל לעמוד בזה, השאלה האם דיפי אכן באמת חזקה ?
הייתי גם מכין את דיפי,
דיפי, אם זה יקרה, את לא מדרדרת לגמרי, את יכולה למצות את הקשר גם אם זה לא יהיה מגע מלא, נשמע שאת לא רוצה בכלל להגיע לזה
ומכל מקום, דיפי, את יכולה למשל לשים תמונה של ההורים שלה ברקע, זה יתן לה את התחושה ואת הכוח של ; זה לא בשבילי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 01/09/2018 22:47:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 22:36 לינק ישיר 

לב_עמוק כתב:

אתה יודע, הרבה רוצחים סדרתיים, סיפרו שהיה להם ריגוש מיוחד בשעה שרצחו....
גם זה 'יפה' בעיניך?

כשאני אדבר עם הרוצח הזה
אני אציין את זה כלימוד זכות עבורו.

ברור שרצח זה איום ונורא.
אנחנו לא מדברים על רצח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 22:42 לינק ישיר 

רציף כתב:
לב_עמוק כתב:
אתה יודע, הרבה רוצחים סדרתיים, סיפרו שהיה להם ריגוש מיוחד בשעה שרצחו....גם זה 'יפה' בעיניך?
כשאני אדבר עם הרוצח הזהאני אציין את זה כלימוד זכות עבורו.ברור שרצח זה איום ונורא.אנחנו לא מדברים על רצחנשלח מהאנדרואיד שלי
מבחינת התורה הקדושה, גילוי עריות או אבזרייהו של גילוי עריות, שווה בחומרתו לרצח, ששניהם בגדר יהרג ואל יעבור !!!!זאת אומרת שעדיף לדיפי להיות חולה (ח''ו !!!) בסרטן, ולסבול בייסורים קשים עד מוות ממש, ורק שלא לקבל נשיקה וחיבוק מאותו אחד.  

גם אם היא לא נאסרת על בעלה בחיבוק ונישוק, עדיין זה עבירה שדינה יהרג ואל יעבור.
והיא נשמעת אשה רצינית, לא נראה לי שהיא באה לטאטא משהו מתחת לשטיח... אלא להפך, רצונה להוציא את הלכלוך מהראש שלה, ובכוחנו לעזור לה. כמו ששיריי וחיים יפים היקרות עשו פה. ואתה רק מנסה לדרדר אותה, וחבל ! חזור בך !

.email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

תוקן על ידי לב_עמוק ב- 01/09/2018 22:46:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 22:52 לינק ישיר 

לב_עמוק כתב:

רציף כתב:
לב_עמוק כתב:
אתה יודע, הרבה רוצחים סדרתיים, סיפרו שהיה להם ריגוש מיוחד בשעה שרצחו....גם זה 'יפה' בעיניך?
כשאני אדבר עם הרוצח הזהאני אציין את זה כלימוד זכות עבורו.ברור שרצח זה איום ונורא.אנחנו לא מדברים על רצחנשלח מהאנדרואיד שלי
מבחינת התורה הקדושה, גילוי עריות או אבזרייהו של גילוי עריות, שווה בחומרתו לרצח, ששניהם בגדר יהרג ואל יעבור !!!!זאת אומרת שעדיף לדיפי להיות חולה (ח''ו !!!) בסרטן, ולסבול בייסורים קשים עד מוות ממש, ורק שלא לקבל נשיקה וחיבוק מאותו אחד.  

גם אם היא לא נאסרת על בעלה בחיבוק ונישוק, עדיין זה עבירה שדינה יהרג ואל יעבור.
והיא נשמעת אשה רצינית, לא נראה לי שהיא באה לטאטא משהו מתחת לשטיח... אלא להפך, רצונה להוציא את הלכלוך מהראש שלה, ובכוחנו לעזור לה. כמו ששיריי וחיים יפים היקרות עשו פה. ואתה רק מנסה לדרדר אותה, וחבל ! חזור בך !

.email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

תוקן על ידי לב_עמוק ב- 01/09/2018 22:46:08

מעולה,
אתה מדבר בסיגנון שלך,
ואני מדבר בסיגנון שלי
וכפי מה שאני יודע.

אנחנו לא חלוקים
על מה
שכתוב בתורה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 22:58 לינק ישיר 

זה מה שכתבו לי ;
תגיד, אתה באמת רוצה לגרור אותה לחטוא? אתה לא מפחד מבורא עולם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 23:02 לינק ישיר 

וזה מה שעניתי ;
אני בא לעזור לה.
לפי ידיעתי,
עם הגישה שלי
יש יותר סיכויים שאני אעזור לה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 23:05 לינק ישיר 

ובהחלט,
מצוין שמביאים כאן את דעת תורה בעניין, לא ידעתי על כך,
מעניין יהיה לקבל עוד אישורים על מה שנכתב כאן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 23:05 לינק ישיר 

אתה מסתפק אולי כן אפשר להתקרב לפרי האסור. אבל הקב''ה סובר אחרת ממך, ולכן אומרים לנזיר לא להתקרב לכרם. 

דיפי חייבת לברוח ממקום עבודה, ולהאמין שעבודה ופרנסה זאת לא מטרה אלא רק אמצעי להביא כסף. ולקב''ה יש מספיק דרכים איך להביא לאדם כסף. ובר''ה יקבע לאדם כמה כסף יהיה לו, אז למה להכנס לסיכון שיכול לאבד את שני העולמות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2018 23:08 לינק ישיר 

רציף הבחורה ביקשה עזרה, לא לגיטימציה.
מה האינטרס שלך לדחוף אותה לדבר עבירה.
נתינת לגיטמיציה זה ממש סיוע לדבר עבירה.
זה סוג של סטיה לדעת שאנשים חוטאים בגללך??
כל קשר בין גבר לאישה זרים הוא אסור ואין שום דרך להפוך את זה ללגיטימי.
דיפי
ממליצה לך לטפל בזה דחוף ולא למצוא היתרים
המון בהצלחה!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > מחפשת עיצה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.