|
|
| נשלח ב-1/9/2018 23:13 |
|
| |
שיריי, כל הכבוד לך!!! אני חייב לציין שלא הכרתי אותך ככה, בכ''א באמת אשרייך!!! תקשיבי לי שיריי, דיפי לא ביקשה היתרים. היא פשוט סיפרה את מה שכואב לה. אני חושב שחברה טובה וצדיקה שתדבר איתה בטלפון ואולי תיפגשו יכול מאוד לעודד ולעזור. אני גבר, וזה לא צנוע שאצור איתה קשר, אפילו שזה יכול להציל אותה, זה פשוט לא צנוע, אבל את יכולה, לכי על זה, יהיה לך זכות ליום הדין!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 00:25 |
|
| |
קודם כל תודה על המחמאות. אני אמנם שטותניקית לא קטנה, אבל בדברים שנוגעים בהלכה אין אצלי פשרות. ופה זה ענין שעומד על גבול הכרת. אני יודעת שדיפי לא חיפשה היתרים, אבל קל ליפול לזה כשאין כח להתמודד, אני רק מחזקת אותה ומכוונת אותה לאמת. ובעניין המפגש, הייתי עושה את זה בשמחה. אבל אין לי כלים לעזור לה, עדיף שתתיעץ עם רב או מישהו שמונח עמוק בעניינים וידע לעזור לה. אני רק מכוונת אותה החוצה מהאש הבוערת הזו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 01:33 |
|
| |
לא צריך כלים מיוחדים. תאמיני לי שבקצת שיחה מלב ללב, ותמיכה רגשית את יכולה לעשות המון.
את מסכימה איתי שאת יכולה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 04:46 |
|
| |
לא ממש אני לא אשת מקצוע. שיחה מלב אל לב לא תעזור פה. היא לא במצוקה נפשית. היא צריכה מישהו מקצועי שיחלץ אותה מהסבך הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 07:13 |
|
| |
שיריי, את יודעת מה? סבבה, אני מסכים. אבל בואי נסכם שתבוא הנערה ונשאל את פיה... ואם דיפי תגיד שלדעתה היה עוזר חברה צדיקה שתוכל לדבר איתה פייס טו פייס... את הולכת על זה ויוצרת איתה קשר. מוסכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 10:22 |
|
| |
מה הלהט הזה לפייס טו פייס? ניסיתי להאמין לדיפי, חבל שתגרום לי להבין דברים אחרים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 11:06 |
|
| |
| שירייי כתבה: |  |
רציף הבחורה ביקשה עזרה, לא לגיטימציה. מה האינטרס שלך לדחוף אותה לדבר עבירה. נתינת לגיטמיציה זה ממש סיוע לדבר עבירה. זה סוג של סטיה לדעת שאנשים חוטאים בגללך?? כל קשר בין גבר לאישה זרים הוא אסור ואין שום דרך להפוך את זה ללגיטימי. דיפי ממליצה לך לטפל בזה דחוף ולא למצוא היתרים המון בהצלחה!!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 11:08 |
|
| |
| שירייי כתבה: |  |
קודם כל תודה על המחמאות. אני אמנם שטותניקית לא קטנה, אבל בדברים שנוגעים בהלכה אין אצלי פשרות. ופה זה ענין שעומד על גבול הכרת. אני יודעת שדיפי לא חיפשה היתרים, אבל קל ליפול לזה כשאין כח להתמודד, אני רק מחזקת אותה ומכוונת אותה לאמת. ובעניין המפגש, הייתי עושה את זה בשמחה. אבל אין לי כלים לעזור לה, עדיף שתתיעץ עם רב או מישהו שמונח עמוק בעניינים וידע לעזור לה. אני רק מכוונת אותה החוצה מהאש הבוערת הזו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 12:00 |
|
| |
בחייאת שירייי אל תיכנסי לזה עמוק מידי בטח לא כשלב עמוק ככה דוחף אותך. כל ניק פה, כבדהו וחשדהו, בהדגשה על החשדהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 12:11 |
|
| |
חיים יפים היקרה ! פליזז שבי בשקט, עד יעבור זעם. זה עסק למבוגרים... תביני...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 12:14 |
|
| |
לב עמוק! פליז תן לי לנהל שיחה עם אחותי בלי לדחוף את החוטם הארוך שלך, סבבה?
תוקן על ידי החייםיפים2 ב- 02/09/2018 12:38:11
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 12:59 |
|
| |
הי שלום לכולם!
רק עכשיו קוראת את ההמלצות שלכם.. האמת עמדו לי דמעות בעיניים ועדיין.. זה רק מוכיח כמה זה נושא משמעותי .. וכמה אני צריכה לחשוב לפני כל צעד איתו...
כן כואב וכן אני רוצה להצליח בלי זה. הניסיון הוא עצום כמו שאמרתי בהתחלה. ו"לב עמוק".. שכ"כ אכפת לך ומחמם את הלב לראות את זה (נותן לי כח להתרחק ממנו) אני לא יכולה לעבור עבודה! פשוט לא יכולה! יש לי אמונה חזקה ואני יודעת שאם אעזוב לא אפסיד, אבל זה ניסיון קשה, ואל תדון אותי בזה, זו עבודה שאני מאוד אוהבת.. מבחינתי עד הפנסיה, לא קל למצוא עבודה, ויש עוד הרבה אנשים בחיי שלא יבינו למה?! כמו הוריי היקרים , הורי בעלי ובעלי עצמו.. כולם יכעסו שאני עוזבת
..עבודה כ"כ טובה בלי סיבה...... אני לא לבדי בעולם
ולגבי הגבר ההוא שכ"כ משגע אותי.... אוף כמה חשבתי עליו בשבת:( אני לא רואה אותו כל יום. רק פעמיים בחודש (סה"כ)
אבל מתכתבים בעבודה די הרבה.
היום התגברתי.. לא שלחתי לו כלום, אע"פי שהייתי צריכה לשאול משהו מקצועי.. דחיתי את זה לעוד יומיים........
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 13:36 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | הי שלום לכולם!רק עכשיו קוראת את ההמלצות שלכם.. האמת עמדו לי דמעות בעיניים ועדיין.. זה רק מוכיח כמה זה נושא משמעותי .. וכמה אני צריכה לחשוב לפני כל צעד איתו... כן כואב וכן אני רוצה להצליח בלי זה. הניסיון הוא עצום כמו שאמרתי בהתחלה. ו"לב עמוק".. שכ"כ אכפת לך ומחמם את הלב לראות את זה (נותן לי כח להתרחק ממנו) אני לא יכולה לעבור עבודה! פשוט לא יכולה! יש לי אמונה חזקה ואני יודעת שאם אעזוב לא אפסיד, אבל זה ניסיון קשה, ואל תדון אותי בזה, זו עבודה שאני מאוד אוהבת.. מבחינתי עד הפנסיה, לא קל למצוא עבודה, ויש עוד הרבה אנשים בחיי שלא יבינו למה?! כמו הוריי היקרים , הורי בעלי ובעלי עצמו.. כולם יכעסו שאני עוזבת ..עבודה כ"כ טובה בלי סיבה...... אני לא לבדי בעולםולגבי הגבר ההוא שכ"כ משגע אותי.... אוף כמה חשבתי עליו בשבת:( אני לא רואה אותו כל יום. רק פעמיים בחודש (סה"כ)אבל מתכתבים בעבודה די הרבה.היום התגברתי.. לא שלחתי לו כלום, אע"פי שהייתי צריכה לשאול משהו מקצועי.. דחיתי את זה לעוד יומיים........ |
|
דיפי, כל הכבוד, זה אכן נסיון מאוד מאוד קשה, אינני יודע כמה כאן היו עומדים בזה, יש את הכלל של "מעט מהאור דוחה הרבה מהחושך" תתעלי יותר ב"עשה טוב", יש היום ספרים מדהימים בעבודת ה', תמצאי את הדרך להעשיר את הקשר שלך עם בעלך, וגם, תתרחקי מהברנש ותהיי עסוקה בשלך, ומותר לך גם להנות מהבדיחות שלו ולשים לב לכריזמה שלו אם יוצא לך, תחשבי מה יש בו שאין בבעלך, מעניין, כל זה כדי שלא תיפלי לתיסכול שאתם אסורים אז את מאפשרת לעצמך מה שמותר, תחשבי כמה שכר טוב צפון לך לעולם הבא, וגם בעולם הזה את חוסכת לעצמך כאב ראש רציני, אם תצטרכי לסחוב סוד אפל שכזה זה לא יהיה נעים בכלל  וגם תשמרי על עצמך כאן להיות חסויה, אני מתאר לעצמי שיהיו לך כאן גם אי אילו הטרדות. חיזקי ואימצי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 13:43 |
|
| |
| החייםיפים2 כתבה: |  | בחייאת שירייי אל תיכנסי לזה עמוק מידי בטח לא כשלב עמוק ככה דוחף אותך. כל ניק פה, כבדהו וחשדהו, בהדגשה על החשדהו. |
|
למה לא להכנס עמוק ? מנסים כאן לעזור ליהודיה יקרה זו הזדמנות לעזור לה
נכון ששירי לא אמורה להפגש עם דיפי
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 02/09/2018 13:48:26
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 14:02 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | הי שלום לכולם!רק עכשיו קוראת את ההמלצות שלכם.. האמת עמדו לי דמעות בעיניים ועדיין.. זה רק מוכיח כמה זה נושא משמעותי .. וכמה אני צריכה לחשוב לפני כל צעד איתו... כן כואב וכן אני רוצה להצליח בלי זה. הניסיון הוא עצום כמו שאמרתי בהתחלה. ו"לב עמוק".. שכ"כ אכפת לך ומחמם את הלב לראות את זה (נותן לי כח להתרחק ממנו) אני לא יכולה לעבור עבודה! פשוט לא יכולה! יש לי אמונה חזקה ואני יודעת שאם אעזוב לא אפסיד, אבל זה ניסיון קשה, ואל תדון אותי בזה, זו עבודה שאני מאוד אוהבת.. מבחינתי עד הפנסיה, לא קל למצוא עבודה, ויש עוד הרבה אנשים בחיי שלא יבינו למה?! כמו הוריי היקרים , הורי בעלי ובעלי עצמו.. כולם יכעסו שאני עוזבת ..עבודה כ"כ טובה בלי סיבה...... אני לא לבדי בעולםולגבי הגבר ההוא שכ"כ משגע אותי.... אוף כמה חשבתי עליו בשבת:( אני לא רואה אותו כל יום. רק פעמיים בחודש (סה"כ)אבל מתכתבים בעבודה די הרבה.היום התגברתי.. לא שלחתי לו כלום, אע"פי שהייתי צריכה לשאול משהו מקצועי.. דחיתי את זה לעוד יומיים........ |
|
את נשמעת עדינה ורגישה, זה לא בשבילך להסתבך, כנראה הברנש גם מומחה בלהפיל נשים והוא מחמיא לך ומתייחס אלייך יפה וכולו נופת צופים והוא מריח כמו עץ תפוחים 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 02/09/2018 14:06:54
|
|
|
|
|