| נשלח ב-2/9/2018 14:24 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| דיפי כתבה: |  | הי שלום לכולם!רק עכשיו קוראת את ההמלצות שלכם.. האמת עמדו לי דמעות בעיניים ועדיין.. זה רק מוכיח כמה זה נושא משמעותי .. וכמה אני צריכה לחשוב לפני כל צעד איתו... כן כואב וכן אני רוצה להצליח בלי זה. הניסיון הוא עצום כמו שאמרתי בהתחלה. ו"לב עמוק".. שכ"כ אכפת לך ומחמם את הלב לראות את זה (נותן לי כח להתרחק ממנו) אני לא יכולה לעבור עבודה! פשוט לא יכולה! יש לי אמונה חזקה ואני יודעת שאם אעזוב לא אפסיד, אבל זה ניסיון קשה, ואל תדון אותי בזה, זו עבודה שאני מאוד אוהבת.. מבחינתי עד הפנסיה, לא קל למצוא עבודה, ויש עוד הרבה אנשים בחיי שלא יבינו למה?! כמו הוריי היקרים , הורי בעלי ובעלי עצמו.. כולם יכעסו שאני עוזבת ..עבודה כ"כ טובה בלי סיבה...... אני לא לבדי בעולםולגבי הגבר ההוא שכ"כ משגע אותי.... אוף כמה חשבתי עליו בשבת:( אני לא רואה אותו כל יום. רק פעמיים בחודש (סה"כ)אבל מתכתבים בעבודה די הרבה.היום התגברתי.. לא שלחתי לו כלום, אע"פי שהייתי צריכה לשאול משהו מקצועי.. דחיתי את זה לעוד יומיים........ |
|
את נשמעת עדינה ורגישה, זה לא בשבילך להסתבך, כנראה הברנש גם מומחה בלהפיל נשים והוא מחמיא לך ומתייחס אלייך יפה וכולו נופת צופים והוא מריח כמו עץ תפוחים 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 02/09/2018 14:06:54 |
|
עץ פרי אתה מתכוון.. אני לא קונה שומדבר ולא נפגשת עם אף ניק של בחדרי (בניגוד לפורומים אחרים עם אנשים מדהימים ואמינים) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 16:04 |
|
| |
מנסיון מר - תברחי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 17:02 |
|
| |
| עמוקעמוק כתב: |  | מנסיון מר - תברחי!!!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 17:04 |
|
| |
| שירייי כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
| דיפי כתבה: |  | הי שלום לכולם!רק עכשיו קוראת את ההמלצות שלכם.. האמת עמדו לי דמעות בעיניים ועדיין.. זה רק מוכיח כמה זה נושא משמעותי .. וכמה אני צריכה לחשוב לפני כל צעד איתו... כן כואב וכן אני רוצה להצליח בלי זה. הניסיון הוא עצום כמו שאמרתי בהתחלה. ו"לב עמוק".. שכ"כ אכפת לך ומחמם את הלב לראות את זה (נותן לי כח להתרחק ממנו) אני לא יכולה לעבור עבודה! פשוט לא יכולה! יש לי אמונה חזקה ואני יודעת שאם אעזוב לא אפסיד, אבל זה ניסיון קשה, ואל תדון אותי בזה, זו עבודה שאני מאוד אוהבת.. מבחינתי עד הפנסיה, לא קל למצוא עבודה, ויש עוד הרבה אנשים בחיי שלא יבינו למה?! כמו הוריי היקרים , הורי בעלי ובעלי עצמו.. כולם יכעסו שאני עוזבת ..עבודה כ"כ טובה בלי סיבה...... אני לא לבדי בעולםולגבי הגבר ההוא שכ"כ משגע אותי.... אוף כמה חשבתי עליו בשבת:( אני לא רואה אותו כל יום. רק פעמיים בחודש (סה"כ)אבל מתכתבים בעבודה די הרבה.היום התגברתי.. לא שלחתי לו כלום, אע"פי שהייתי צריכה לשאול משהו מקצועי.. דחיתי את זה לעוד יומיים........ |
|
את נשמעת עדינה ורגישה, זה לא בשבילך להסתבך, כנראה הברנש גם מומחה בלהפיל נשים והוא מחמיא לך ומתייחס אלייך יפה וכולו נופת צופים והוא מריח כמו עץ תפוחים 
תוקן על ידי רציף ב- 02/09/2018 14:06:54 |
|
עץ פרי אתה מתכוון.. אני לא קונה שומדבר ולא נפגשת עם אף ניק של בחדרי (בניגוד לפורומים אחרים עם אנשים מדהימים ואמינים) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 17:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 19:07 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 19:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 23:29 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2018 23:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2018 00:18 |
|
| |
איך אשכול כאוב הפך אצלכם לכ''כ אהוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2018 10:46 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2018 14:14 |
|
| |
כמה כיף לקרוא דיעות מחזקות..
התפלאתי לטובה
ועמך כולם צדיקים.. מסתבר..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2018 15:47 |
|
| |
כן, כי כל מי שפה כבר את טעם את הטעם המתוק שמהירה נהפך למר... למדי מנסיונם של אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2018 11:25 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | כמה כיף לקרוא דיעות מחזקות.. התפלאתי לטובהועמך כולם צדיקים.. מסתבר.. |
|
דיפי, עכשיו זה ממש נחמד להתחזק ולהתעלות, עיקר הנסיון זה בשעת מעשה, דיפי, בשעת מעשה את אמורה להזכר שכעת המבחן, דיפי, ואת מתגברת בכל הכוח, ובורחת, חובה עלינו לא להתקרב לאש, כי מי שנכנס לנסיון ביודעין אז מובטח לו שיפול, לא מתקרבים לאש, ועל כולנו להתחזק עוד ועוד, אין ערוך לשכר הצפון למי שעומד במבחן, "כל השומע לי אינו מפסיד" אמר בורא עולם. בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2018 11:47 |
|
| |
אולי נכתוב לדיפי מה עלול לקרות לה אם חלילה תיסחף, את יכולה לפתוח חזית קשה ומרה מהברנשית, אשתו של הברנש היפיוף  יתכן גם שבעלך ידע מזה, ואז הוא יהיה חייב לגרש את דיפי וכל העיר תדבר מזה, וגם עצם הדבר להסתיר סוד כזה אפל, ותמיד להסתתר ולסדר שעה נוחה לפגישה, זה יכול להיות ממש לא נעים, זה עלול לדרדר את היחסים שלך עם בעלך, כי לא יהיה לך נעים להיות איתו ולהשקיע בו, אישה בנויה לקשר אחד, וכשאת שבויה בפנים בתוך הקטע אז יבלוט לך הסבל שיש בזה, ובעלך ישאל למה את לא מרוכזת וכו', ושאת חייבת להענות לברנש (לעיתים תכופות), וגם אם כבר נמאס לך כבר ואת רוצה לעזוב את זה הוא ימשיך להפעיל את קסמיו. התורה רצתה בטובה שלנו יש לך אפשרות להשיג הכל בהיתר, להתגבר ולהיות מאושרת, כל החיים זה יעשה לך טוב מתי שתזכרי שהיית חזקה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|