|
|
| נשלח ב-4/9/2018 14:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2018 18:02 |
|
| |
כן זה נכון עכשיו נחמד וקל לי לקרוא.. הקושי באותו רגע.. ואני לא מאחלת לאף אחד לחוות קושי שכזה.
ואגב הכנסתי את עצמי לאש הזו לא פעם.. והשם הציל אותי פשוטו כמשמעו היתה השגחה נדירה ביותר!כל מיני הפרעות נדירות למיניהן..
אז לא תמיד מי שמכניס את עצמו לאש נופל..
אני חייבת לציין שאחרי יומיים וחצי שלא דיברנו ירדו המחשבות, הרבה יותר קל ופשוט היה..
..והנה היום שוב היתה התכתבות קטנה
והצלחתי לשים לב למינוסים שלו כמו שייעצו לי .. ברגע שהוא ממהר הוא פשוט חותך.. פתאום אני לא חשובה.. רק שמששעמם אפשר להיות נחמדים..
לא קלללל
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2018 18:41 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | כן זה נכון עכשיו נחמד וקל לי לקרוא.. הקושי באותו רגע.. ואני לא מאחלת לאף אחד לחוות קושי שכזה.ואגב הכנסתי את עצמי לאש הזו לא פעם.. והשם הציל אותי פשוטו כמשמעו היתה השגחה נדירה ביותר!כל מיני הפרעות נדירות למיניהן.. אז לא תמיד מי שמכניס את עצמו לאש נופל.. אני חייבת לציין שאחרי יומיים וחצי שלא דיברנו ירדו המחשבות, הרבה יותר קל ופשוט היה....והנה היום שוב היתה התכתבות קטנהוהצלחתי לשים לב למינוסים שלו כמו שייעצו לי .. ברגע שהוא ממהר הוא פשוט חותך.. פתאום אני לא חשובה.. רק שמששעמם אפשר להיות נחמדים..לא קלללל |
|
הוא מנסה כנראה לכבוש אותך במחמאות וליקוקי דברים. דיפי, תמצאי לך ריגושים אחרים, תמשיכי גם להגביר את האור באיזשהיא דרך כדי שתתעלי מעל כל זה, "היצר הרע הוא הדמיון" היצר מצייר לנו עתיד מתוק מדבש אם רק נשמע לו. אמרו צדיקים. ועוד אמרו צדיקים שעם שמחה אפשר להתעלות מעל המחשבות הרעות, ואיך מגיעים לשמחה ? על ידי זריזות ועשיה חיובית. ואת זכית לקבל את הנסיון הקשה הזה כדי לזכות לכל הטוב לנצח נצחים  וזה לא תמיד יהיה קשה, אבל תצטרכי לשמור על עצמך לאורך זמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2018 18:43 |
|
| |
| שירייי כתבה: |  |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2018 18:48 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | כן זה נכון עכשיו נחמד וקל לי לקרוא.. הקושי באותו רגע.. ואני לא מאחלת לאף אחד לחוות קושי שכזה.ואגב הכנסתי את עצמי לאש הזו לא פעם.. והשם הציל אותי פשוטו כמשמעו היתה השגחה נדירה ביותר!כל מיני הפרעות נדירות למיניהן.. אז לא תמיד מי שמכניס את עצמו לאש נופל.. אני חייבת לציין שאחרי יומיים וחצי שלא דיברנו ירדו המחשבות, הרבה יותר קל ופשוט היה....והנה היום שוב היתה התכתבות קטנהוהצלחתי לשים לב למינוסים שלו כמו שייעצו לי .. ברגע שהוא ממהר הוא פשוט חותך.. פתאום אני לא חשובה.. רק שמששעמם אפשר להיות נחמדים..לא קלללל |
|
תראי, דיפי, אם יש לך את הקושי הזה אז סימן שהתברכת ברגש המיוחד הזה של אהבה רומנטיקה וריגושים, כיף לך שיש לך את זה, לא משעמם לך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2018 18:50 |
|
| |
אהבתי
"ועוד אמרו צדיקים
שעם שמחה אפשר להתעלות מעל המחשבות הרעות, ואיך מגיעים לשמחה ?
על ידי זריזות ועשיה חיובית"
להאמין שיום אחד לא יהיה כ"כ קשה.. וואו הלוואי .
לא ניסיתי לחשוב את זה אף פעם.
רק חשבתי שעד יום מותי אתנסה בניסיונות מעין אלו..
הלוואיי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2018 11:47 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | אהבתי "ועוד אמרו צדיקיםשעם שמחה אפשר להתעלות מעל המחשבות הרעות, ואיך מגיעים לשמחה ?על ידי זריזות ועשיה חיובית"להאמין שיום אחד לא יהיה כ"כ קשה.. וואו הלוואי .לא ניסיתי לחשוב את זה אף פעם.רק חשבתי שעד יום מותי אתנסה בניסיונות מעין אלו..הלוואיי |
|
דיפי, זה עבודה, תעשי מה שכתבנו ותתעלי, יש את העבודה של התחזקות בהודיה לה' שמביא לנו ניסים, ומגבירה את האמונה והשמחה, את לא חייבת להיות דווקא איתו כדי להיות מאושרת, זו מלכודת דבש, ההיפך, תתגברי וזה יביא לך אושר, וגם תבדקי את כל הקטע של ריגושים שונים וד"ל, יש לך צרכים וטוב שתמלאי אותם, ובהיתר, וגם תמצאי לך ידידה טובה לדבר על זה, או יועצת מוכשרת, זה יתן לך כוח, ממש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2018 12:20 |
|
| |
תתחילי לצרוך סמים, זה ימעט את הצורך בריגושים תאוותניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2018 13:36 |
|
| |
| עמוקעמוק כתב: |  | תתחילי לצרוך סמים, זה ימעט את הצורך בריגושים תאוותניים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2018 14:29 |
|
| |
לא לא, לא תודה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2018 15:54 |
|
| |
| עמוקעמוק כתב: |  | לא לא, לא תודה! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2018 01:32 |
|
| |
היא יכולה כתחליף ליפול לטיפה המרה - גם פתרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2018 14:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2018 14:32 |