|
|
| נשלח ב-12/9/2018 22:12 |
|
| |
דיפי, עוד משהו, נראה לי שתחזקי את הביטחון שלך שאת יכולה, תיזכרי מתי שכן התגברת, ומזה תשאבי כוחות, העבודה נשארת לך, ואת אמורה לבחור להתחזק, תקראי שוב מה שהצעתי לך בעבר, והכי נראה לי זה העיצה עם הריגושים, אם יהיה לך ריגושים בהיתר אז לא תצטרכי אותו  העיצה תעזור לך בימים אפורים של חורף, מתי שהחיזוק של ימים אלה יתפוגג איפשהו, וגם כמובן, תשתמשי בעיצות כאן שדיברו אלייך, ותיהיו עסוקה בדברים מועילים שיעשו לך טוב בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 08:30 |
|
| |
הי......
נכון, הוא מרגיש שאני בורחת ממנו.. הוא ניסה להקדים כדי לתפוס אותי ונעלמתי לפני הזמן. ולא נראה לי שהוא אוהב את זה.
לראות אותו? לא יודעת , זה לא טוב לי.. זה מפיל אותי למטה.. מהר מאוד אני מחייכת ונחמדה לגבר החילוני הזה וזה מדרדר אותי פנימית.
נכון אתמול היה לי כח.. סה"כ יום אחד אחרי ר"ה.. מה יהיה בהמשך? כן אולי להתעסק בדברים אחרים או ללמוד. יכול לעזור.
נקווה לטוב:) תודה !
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 11:11 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | הי......נכון, הוא מרגיש שאני בורחת ממנו.. הוא ניסה להקדים כדי לתפוס אותי ונעלמתי לפני הזמן. ולא נראה לי שהוא אוהב את זה.לראות אותו? לא יודעת , זה לא טוב לי.. זה מפיל אותי למטה.. מהר מאוד אני מחייכת ונחמדה לגבר החילוני הזה וזה מדרדר אותי פנימית.נכון אתמול היה לי כח.. סה"כ יום אחד אחרי ר"ה.. מה יהיה בהמשך? כן אולי להתעסק בדברים אחרים או ללמוד. יכול לעזור.נקווה לטוב:) תודה ! |
|
דיפי, אני מציע שתשלחי לו הודעה כתובה. משהו כמו ; דניאל, שלום וברכה, נראה לי שהולך ונוצר ביננו קשר קצת קרוב מדי, זה לא לפי התורה הקדושה וזה לא תואם את הערכים שלי. נוכל לתקשר אך ורק בענייני עבודה. תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 11:23 |
|
| |
חחחחחח... נראה לך שיש לי כח ואומץ לרשום את זה ?
אם היה, הכל היה טוב ממזמן.
לא יכולה...!!
ולמה הגעת דווקא לשם דניאל ?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 11:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 11:28 |
|
| |
כן שמתי לב.
בדיוק באתי לרשום.
שנראה לי שאני צריכה להפסיק לעדכן..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 14:42 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | חחחחחח... נראה לך שיש לי כח ואומץ לרשום את זה ?אם היה, הכל היה טוב ממזמן.לא יכולה...!! ולמה הגעת דווקא לשם דניאל ? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 14:43 |
|
| |
| שירייי כתבה: |  |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 14:45 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | כן שמתי לב.בדיוק באתי לרשום.שנראה לי שאני צריכה להפסיק לעדכן.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 14:48 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | חחחחחח... נראה לך שיש לי כח ואומץ לרשום את זה ?אם היה, הכל היה טוב ממזמן.לא יכולה...!! ולמה הגעת דווקא לשם דניאל ? |
|
דיפי, זכותך לעשות את זה, הקשר הפך למטרד, שיקפל את הזנב וילך לדרכו, אלא אם כן את לא רוצה לאבד אותו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 15:31 |
|
| |
ברור שזכותי לעשות את זה, אין ספק..
אבל אין לי את הכוחות.. יכול להיות שבתוכי אני לא רוצה לאבד אותו.. זה מה שנקרא ניסיון, וקצת קשה לעמוד בו...
אם אני ארשום , עוף ממני אני ממש לא בעניין אז הוא יעוףף.. הוא אדם מאוד מכובד בתפקיד רם פי 10 ממני, לא חסר לו כלום בחיים (חוץ מהחיים עצמם חח ).
ואם אני אמסור מסר שכזה, הוא ממש לא ישפיל את עצמו.
רק שזו כל הנקודה.. שאין מצב שאני אגיד את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 16:10 |
|
| |
| דיפי כתבה: |  | ברור שזכותי לעשות את זה, אין ספק..אבל אין לי את הכוחות.. יכול להיות שבתוכי אני לא רוצה לאבד אותו.. זה מה שנקרא ניסיון, וקצת קשה לעמוד בו...אם אני ארשום , עוף ממני אני ממש לא בעניין אז הוא יעוףף.. הוא אדם מאוד מכובד בתפקיד רם פי 10 ממני, לא חסר לו כלום בחיים (חוץ מהחיים עצמם חח ).ואם אני אמסור מסר שכזה, הוא ממש לא ישפיל את עצמו.רק שזו כל הנקודה.. שאין מצב שאני אגיד את זה. |
|
דיפי, את מתוקה שאת משתפת אותנו, יש מצב שתלכי ליעוץ אצל מישהי שאת מעריכה ? ככה הכי טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 21:02 |
|
| |
כן, העניין מיצה ת'עצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2018 23:39 |
|
| |
| החייםיפים2 כתבה: |  | כן, העניין מיצה ת'עצמו. |
|
זה לא נעים כל כך שדיפי חושפת סיפור אישי, היא מבינה כבר את הכיון. שיהיה לך בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2018 08:35 |
|
| |
רציף מנסה לכבוש את דיפי הקטנה...
|
|
|
|