| נשלח ב-17/9/2018 11:03 |
|
| |
אפשר להבין מה הבעיה שלך "חיים יפים" הנחמדה.. א' את לא מכירה אותי, ואני ממש לא קלה להשגה! שיתפתי במשהו שקשה לי על מנת לקבל סוג של עיצה ותמיכה כדי לקבל כח.. אבל כמו שקראתי פה בכמה פורומים, אולי זה לא המקום הנכון.. יש פה אנשים לא הכי נחמדים בעולם.
ובכלל נראה שלך שההאשכול הזה מפריע מההתחלה, מה אכפתתתתת לך ??? מילא בהתחלה כתבת " אולי זו סתם ניק שמחפשת לעורר מתים".. אחרי זה "האשכול מיצה את עצמו".
עכשיו הסקת שאני קלה להשגה..
אני באמת לא מאחלת לך ניסיונות שכאלה!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2018 11:06 |
|
| |
וסגרתי את השם דיפי.. למי שלא מבין
נראה שגם את זה אסגור בקרוב
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2018 11:45 |
|
| |
מה לעשות, לא אמין בכלל שאישה עם קושי כזה, תבוא להתייעץ עם חבורת משועממים בפורום שנקרא סבבה כאן. היית צריכה לקחת בחשבון התייחסות כזאת, מראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2018 11:47 |
|
| |
אני התרשמתי שדיפי היא אחת שמתמודדת בגבורה, היה לה אומץ לחשוף דברים נסתרים, בזמן שהרבה היו נופלות בזרועותיו של איש איכותי והורס, ממש לא נראה שהיא קלה להשגה. היא הרבה יותר מוצאת חן בעיני מהטיפוסים כאן שלא מתאמצים לכתוב יותר מ 5 מילים בהודעה אחת, במקרה הטוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2018 11:50 |
|
| |
אני בטוחה שדיפי מאושרת שהיא הצליחה למצוא חן בעיניך.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2018 11:58 |
|
| |
טוב צודקת. .
בתמימותי חשבתי שאפשר לקבל עיצה מאנשים משועממים בפורומים..
אבל האמת שזה נכון. מה חשבתי לעצמי....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2018 12:00 |
|
| |
ממש לא, אם הייתי מאושרת , הייתי מדברת איתו בפרטי, וממזמן עושה דברים הפוכים מימה שכתבתי כאן.
אבל ממש לא! ואם לא בא לך להאמין, בעיה שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2018 12:09 |
|
| |
| efratpu כתב: |  | | ממש לא, אם הייתי מאושרת , הייתי מדברת איתו בפרטי, וממזמן עושה דברים הפוכים מימה שכתבתי כאן.
אבל ממש לא! ואם לא בא לך להאמין, בעיה שלך |
|
שוב מסבירה שפניתי לרציף. למה נראה לך התכוונתי ברצינות?? חלילה מי כמוני יודע כמה את סולדת מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2018 12:24 |
|
| |
וואו....... המצב קשה..
עם אנשים כמוך החיים בטח לא יפים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2018 12:28 |
|
| |
מה שאני כותבת לא מספק אותך משו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2018 12:38 |
|
| |
אל תנסי לספק אותי במילים שלך, פשוט דברי יפה, יהיה לך יותר נחמד בחיים. את לא חייבת להאמין, זו זכותך.
אבל לא צריך לנסות לפגוע או להרוס לאחרים.
תני לי לתת לך עיצה מאחת שעברה קצת יותר ממך..
עקיצות ציניות ואמירות חותכות לא מועילות בחיים, בד"כ זה פוגע באדם עצמו יותר מכל אחד אחר!
הכל טוב, לי זה ממש לא משנה.
די צפיתי לתגובות שכאלו מלכתחילה..
סתם בשבילך חברה!
|
|
|
|
|