בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ראיון ווידאו מיוחד עם אליהו לוי!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2018 23:57 לינק ישיר 
ראיון ווידאו מיוחד עם אליהו לוי!!!

בראיון הזה יש כמה דברים ייחודים:

א. הוא נערך עם אליהו לוי, אחד הסולנים המוכשרים והנדירים שידעה המקהלה!

ב. הראיון נערך כאן, בארצנו הקדושה.

ג. נערך בעברית! מתחילתו ועד סופו.

ד. הראיון הכי ארוך שנערך עד כה (גם הראיון עם אלישע ארוך, בעריכה).

ה. הראיון קיבל אישור כפול מירחמיאל: אישור לעריכה ואישור לשאלון.

תודות:

א. לה' יתברך, שסידר את הדברים בצורה מופלאה כל כך.

ב. לאמא של אליהו, ששיתפה פעולה בצורה מדהימה! תודה ענקית!

ג. למיאמוש, שהכניסה את עריכת הראיון בתוך כל הכנות החתונה.

ד. לjerusalam, שהצטרפה למיאמוש בעריכת הראיון (ברוכה הבאה לצוות המראיינים של הפורום!).

מאחורי הקלעים:

הכל התחיל מזה שמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רציתי שתהיה השנה הופעה בארץ. ההרכב של הקבוצה מעולה, האלבום מצוין ואליהו זו סיבה בפני עצמה. ירחמיאל לא נידב מידע, אז החלטתי ליצור קשר עם ההורים של אליהו מתוך ידיעה שיהיה שם מישהו שיבין את העברית שלי, כי אם הייתי מתחילה להתנסח באנגלית, לא הייתי עושה את זה. כמו שכולם יודעים, הופעה לא הייתה, אבל אז נודע לי שאליהו בארץ וכשמיאמוש סיפרה לי שהיא הולכת לראיין את אלישע, הצעתי לערוך ראיון גם אליהו. זה הלך בערך ככה:

אמא: אין בעיה, אבל צריך לשאול את ירחמיאל.

מיאמוש: לא כדאי לשאול את ירחמיאל, הוא עלול לכעוס.

שירהיהודית: אבל קיבלנו אישור לראיונות בסוכות, בראיון של מנחם.

מיאמוש: בערך, ירחמיאל היה אז במצב רוח טוב.

טרם הספקתי לנסח את הסירוב המנומס, קיבלתי הודעה ש:

אמא: דיברתי עם ירחמיאל ואין בעיה לראיין את אליהו.

מיאמוש: מה?! הם שאלו אותו?! (מיאמוש, התאוששת מההלם?)

כן!!!!! יש לנו אישור רשמי מירחמיאל לראיין את הילדים!!! (ומי אם לא אנחנו יראיין ילד ילד וישאל אותו מה הוא אוהב ומה לא?!).

כאן היה קצר קטן בתקשורת ואחרי שהיינו בטוחים במאתיים אחוז שהראיון לא יצא לפועל, היה רצף של השגחות פרטיות ומיאמוש סדרה לעצמה סדר יום עמוס במיוחד והראיון יצא לפועל.

כחלק מהתיאומים האחרונים, האמא בקשה שאשלח את השאלות מראש, שלחתי את השאלון של אנט (לא ידעתי שאליהו יודע עברית) וכשדיברתי איתה, היא אומרת לי שהם הראו את השאלון לירחמיאל, ופה הלב שלי החסיר פעימה או שתיים וגם מיאמוש הייתה קצת בהלם, אבל כל מה שהיה לירחמיאל להגיד זה שלא יזכירו מקהלות אחרות בשאלות כי זה תחרותי מדי.

אז יש אישור גם על השאלון!

בראיון עצמו אליהו היה מתוק וזורם במיוחד ואת זה אתם תראו בעצמכם.

תהנו ותגיבו...

https://www.youtube.com/watch?v=E39JbjIITOk&feature=youtu.be

הראיון

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2018 06:38 לינק ישיר 

קודם כל, תודה ענקית למיאמוש, jerusalam, ולשירה יהודית.

כאשר שמעתי את אליהו שר את הסולו של "אשת חיל" בפעם הראשונה, המחשבה הראשונה שעברה לי בראש היא: ירחמיאל מצא עוד כוכב, המחשבה השניה היתה: הילד הזה שר מהנשמה. מה מושך אותנו כל כך למקהלות ילדים? אני מצאתי את התשובה בכך שיש טוהר ותמימות שלא ניתן למצוא באף זמר מבוגר כאשר ילדים שרים וזה נכון לגבי כמעט כל ילד ששר.אך אחד לכמה שנים, שומעים קול נדיר. קול שחודר אל הנשמה, שלא מטיל שום ספק שמקור השירה הוא ממקום טהור ומיוחד. וקולו של אליהו מבטא את כל התכונות הללו. ולאחר ששומעים את הראיון איתו, את מידת הענווה, את התמימות שהוא משדר, ברור לכל למה השירה שלו כל כך מתוקה. כל זה כמובן רק מוסיף לכישרון המיוחד שיש לו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2018 07:53 לינק ישיר 

אוהו ראיון מיוחד מאודד!!:) דבר ראשון קרדיט למיאמוש שמצא זמן בתקופה כ"כ עמוסה ולjerusalam ושירהיהודית על ההשקעה! בראיון הזה היו הרבה דברים מיוחדים גם העובדה ששאלו את ירחמיאל והוא הסכים, גם שזה נערך בעברית ועוד עם סולן כמוהו ..לדעתי הוא הסולן הטוב ביותר במקהלה עכשיו (גם ירחמיאל ביגון אמר את זה באחד מהראיונות על האלבום), רואים שהוא קצת מתביש שהוא שר סולו.. יפה שהוא זרם וענה על כל השאלות!:)  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2018 08:16 לינק ישיר 

לא מאמינה שעשיתי את הראיון הזה שבוע ויומיים לפני החתונה שלי היה די מטורף, אבל זה היה שווה את זה!
ואם לא שירה יהודית שדאגה לכל התיאומים המסובכים-זה לא היה קורה!
תודה לjerusalem שהסכימה לבוא איתי לראיין בהתראה של כמה שעות(!)
ותודה כמובן לאליהו ולהוריו המקסימים ששיתפו פעולה בצורה מדהימה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2018 14:53 לינק ישיר 

אוייי זה מקסים 😍😍😍 איזה ילד נחמד!! ואיזו עברית חמודה יש לו 😊

הגעתם פה לפסגות חדשות ביחסי ירחמיאל-פורום. שירחמיאל יאשר שאלון?
נראה שהוא לגמרי בוטח בכם. ריספקט ריספקט! (מותר לקחת קצת קרדיט על תחילת תקופת האמון ההדדי? חח, סתם עלו לי זכרונות יפים פתאום 😎)
מיאמוש, לא יודעת איך עשית את זה רגע לפני חתונה. 👍👍👍

הילד פשוט ישב שם המון זמן וענה לכל השאלות... נראה שהוא ממשפחה חמודה ממש 😊
השירה שלו מאוד נכונה ואיכותית (מבחינת הפקת הצליל, התכוונתי).

המעניין הוא שהסגנון שלו מסתלסל ספרדי לגמרי, אבל הוא שר מיאמי בהברה אשכנזית-אמריקאית. יצא שילוב ממש מיוחד,

אני חייבת לומר ❤ שאפו גדול לכל העוסקים במלאכה... תמשיכו לעשות דברים מדהימים! 🌷🌷🌷

תוקן על ידי elmonsey ב- 23/09/2018 10:47:15

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 04/10/2018 22:23:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2018 14:58 לינק ישיר 

סליחה שזה נראה ככה 7; בחדרי מהפלאפון. מיאמוש תתקן אחכ בעז"ה, שלחתי לה את הטקסט המסודר... שבת שלום חברים וחג שמח! 9;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2018 15:27 לינק ישיר 

omg this is soo incredible I love it he seems sooooooooooooo sweet and ur soo lucky u met him the interview was soooo cute and  you are very lucky its soo cute that he is fris with elisha and mark and he sung too 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2018 06:56 לינק ישיר 

וואו אני פה כמה שנים אני חושב שזה הדבר הכי טוב שאני זוכר פה. ראיון כ"כ ארוך עם ילד. והשאלות והתשובות ממש מיוחד.
האמת שגיליתי בראיון את אליהו לוי. ברמה שהבנתי שהוא ממש כמו הכוכבים מהעבר שהתגעגענו אליהם. א. הקול המיוחד. ב. יש לו איזה ייחודיות בהעברת השיר מלא רגש וחותמת שלו. ג. הדיוק ללא זיופים מה שקצת קשה למצוא. ד. יש לו כריזמה לא ביישן. ולא גאוותן. קיצר ילד מדהים.
הסולויים בסוף היו ממש יפה. האמת שהופתעתי קצת על השיער והכיפה. אבל חמוד בהחלט.
תודה לכל העוסקים במלאכה ראשונה מיאמוש שמשקיעה בכלל בפורום ומצאה זמן להשקיע יומיים לפני החתונה זה וודאי לא פשוט בכלל. ועוד כלה לא חתן חח. וכן למי שהצטרפה. שחכתי את השם. וכן לשירה יהודית על התיאומים והעזרה בהכל. וכמובן לאחד והיחיד אלימונסי שבזכותו יש לנו את כל ההסרטות המיוחדות. ואחרון חביב לאליהו לוי על הזמן והאדיבות להשתתף בראיון ולמשפחתו.
ובהחלט זה כייף לשמוע שירחמיאל מכיר בנו נותן אישור הוא אדם די חששן למיטב זיכרוני מפה. אז תודה ירחמיאל אם אתה קורא את זה... נקווה שזה ימשיך. שנה טובה ושמחה במיוחד לכולם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2018 08:53 לינק ישיר 

אכן,ניורק. אליהו משהו מיוחד. וב"ה שירחמיאל מכיר סוף סוף בפורום שלנו!

אגב, אני חייבת לציין ששמרנו את הראיון שבאמת היה הכי ארוך ,לסוף:)אז יש למה לחכות! עם המון סודות מאחורי הקלעים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2018 09:29 לינק ישיר 

לא מאמינה שזה יצא לפועל בהתארגנות של כמה שעות... אבל זה בהחלט היה שווה!
היה רצף של השגחות פרטיות כדי שזה יתקיים.
הראיון הזה באמת ייחודי ושירהיהודית היטיבה להסביר מדוע. תודה לשירהיהודית על היוזמה והעריכה ולמיאמוש על שמצאה זמן בתקופה כ"כ עמוסה.

אכן לאחר הראיון עם אליהו ושמיעת קטעי סולו שלו, לא קשה לראות שהוא ממש כמו סולנים גדולים מתקופות עבר.
קול מיוחד וטהור, מלא רגש ושבריריות, טונים גבוהים ועליות מדויקות ללא זיופים.

וכמובן סוף סוף יש הכרה רשמית בפורום!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2018 14:45 לינק ישיר 

הייתה לי התלבטות אם בדור של היום שהכל צריך להיות קצר ומהיר, ראיון ארוך זו מעלה. אבל אם אחרי שערכתי את הראיון ולערוך זה אומר לפרק כל דקה למרכיבים הכי קטנים שלה (תעריכו את מיאמוש, תעריכו!!!), עדיין נשאר לי חשק לראות הראיון כנראה שיש כאן באמת הישג.

ולראיון עצמו:

- או שהוא לא מודע לרמת הקול שלו או שהוא מתעלם מזה או שדווקא זה שהוא לא יודע הופך את זה לכל כך מיוחד. נראה שמיאמוש ניסתה ל ר מ ו ז לו כמה פעמים שהוא טוב אבל הוא פשוט חייך בעדינות והמשיך הלאה.
- איזו עברית מתוקה יש לו ובלי הר' האמריקאית...
- אם אבא שלו לימד אותו לשיר אז היה לו מורה טוב.
- בעצם הוא מגיע מסגנון מוזיקה שונה לחלוטין מהמוזיקה של מיאמי. כל הפרוייקט של מקהלת האחדות היה שווה כדי לקבל את הקול המקסים הזה.
- הסולו הראשון – אני אעשה סדר: במופע פסח ע"ו, המופע הראשון של מקהלת האחדות, לא היה לאליהו סולואים. במופע סוכות ע"ז היו לו שני סולואים: בבואי כלה ובשלום על ישראל (הסולו שהועבר למרק אח"כ).
- התגובה שלו לשאלה האם קיבלת מספיק סולואים? פשוט מתוקה!
- "הוא משקיע את כל מה שיש לו במוזיקה והוא באמת אוהב את המוזיקה הזאת וזה כל החיים שלו" – משפט חזק ומסכם, לפנתיאון!
- אני מסכימה עם הגישה של ירחמיאל לא לעורר קנאה בין הילדים וכנראה שזה תורם לפרגונים החמודים שאנחנו תופסים במהלך ההופעות. אבל לאליהו הוא החמיא בראיונות שנערכו אחרי צאת האלבום. ומיותר לציין שאליהו הוא בהחלט הסולן הטוב ביותר בהרכב הנוכחי ואחד הטובים שהיו במקהלה.
- חמוד שירחמיאל אומר להם דבר תורה לפני החזרות, ירחמיאל תמיד מציין שהיה פעם מורה...
- השיר מהרה: היה לי ברור עוד לפני הראיון שזה השיר האהוב על אליהו, בהופעות הוא מתלהב כשהשיר מתחיל וחוץ מזה שהשיר הזה פשוט מותאם לקול שלו.
את קטע הסיום ירחמיאל משאיר למקצועניים במיוחד, זכורים לי כרגע אלי לווינשטיין (השיר המקורי), נחום סטארק ודוד פרלמן, ירחמיאל גם נותן את אותה הקדמה "לט'ס גו נחום/דוד/אליהו", ואף אחד מכל המבצעים לא הגיע לעוצמה של אליהו בשיר הזה!
- קיבלנו סולו כפול בראיון הזה וביצוע לכל השיר "תפילת החופה". 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2018 23:36 לינק ישיר 

הי חברים, אשמח לקבל את לינק בג'מבו מייל
אני חסומה ליוטיוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2018 09:42 לינק ישיר 

ואוו.. נמסתי.
כל הכבוד למי שטרח ועמל להוציא את הראיון המדהים הזה.
עושה לי חשק לחזור לטייל בארץ ולראיין...

אני בטוח שירחמיאל אישר את השאלות אבל אני לא בטוח שהוא היה מאשר את התשובות :)

נקודות שעלו לי:
*ממש משטר צבאי יש להם שם.
*לשיר בלי לצעוק זה חשוב.
*לגבי המבטא, גם בשיר סולו שלו הוא לא הקפיד על המבטא בכל המילים.
*העובדה שהראיון היה בעברית עשה אותו הרבה יותר טוב...
*אין ספק שירחמיאל הוא דמות חינוכית ממדרגה ראשונה. אני חושב שזה עוזר מאוד לניהול.

ואיפה אפשר לראות את הקטע המלא שהוא שר את מהרה בהופעה?

קישור לחסומים:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/9/2018 11:56 לינק ישיר 

תודה עידודודו!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2018 22:16 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
לא מאמינה שעשיתי את הראיון הזה שבוע ויומיים לפני החתונה שלי היה די מטורף, אבל זה היה שווה את זה! עוד לא הבנתי איך עשית את זה. 
ואם לא שירה יהודית שדאגה לכל התיאומים המסובכים-זה לא היה קורה! זה גם לא לגמרי ברור.
תודה לjerusalem שהסכימה לבוא איתי לראיין בהתראה של כמה שעות(!) ולא משנה באיזה חלק של היממה היו השעות האלו. איזה יממה מעניינת זו הייתה.
ותודה כמובן לאליהו ולהוריו המקסימים ששיתפו פעולה בצורה מדהימה. אכן!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2018 22:28 לינק ישיר 

אידי כתב:

אז שקוראים לך את באה...
אוייי זה מקסים 😍😍😍 איזה ילד נחמד!! ואיזו עברית חמודה יש לו 😊 הוא מתוק ממש! 

הגעתם פה לפסגות חדשות ביחסי ירחמיאל-פורום. שירחמיאל יאשר שאלון?
נראה שהוא לגמרי בוטח בכם. ריספקט ריספקט! (מותר לקחת קצת קרדיט על תחילת תקופת האמון ההדדי? חח, סתם עלו לי זכרונות יפים פתאום 😎) ולי מגיע קרדיט שבתקופתי (...) היחסים הגיעו לשיאים חדשים?! נראה לכם שבתקופה הבאה ירחמיאל יתחיל גם לכתוב בפורום?
מיאמוש, לא יודעת איך עשית את זה רגע לפני חתונה. 👍👍👍

הילד פשוט ישב שם המון זמן וענה לכל השאלות... רבע של ראיון! והוא הגיע במיוחד בשביל זה! נראה שהוא ממשפחה חמודה ממש 😊 אבא שלו והאחים הקטנים משתתפים בקליפ, אז כנראה שהם ממש נחמדים.
השירה שלו מאוד נכונה ואיכותית (מבחינת הפקת הצליל, התכוונתי).
הוא מגיע ממשפחה מוזיקאלית.

המעניין הוא שהסגנון שלו מסתלסל ספרדי לגמרי, אבל הוא שר מיאמי בהברה אשכנזית-אמריקאית. יצא שילוב ממש מיוחד,
שילוב מעניין, מסקרן לשמוע אותו בשירה ספרדית.
אני חייבת לומר ❤ שאפו גדול לכל העוסקים במלאכה... תמשיכו לעשות דברים מדהימים! 🌷🌷🌷

תוקן על ידי elmonsey ב- 23/09/2018 10:47:15

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ראיון ווידאו מיוחד עם אליהו לוי!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext