ובסתר אגלה... שעשיתי זאת גם כי ההקלטות של המתיחות מימי הנערות נמצאות בפלאפון ישן שאין אפילו מטען כדי להחיות אותו ולקחת את הקטעי שמע... כך שהייתי חייבת שיישאר לי קצת זיכרון מימים אלו...
ובסתר אגלה... שעשיתי זאת גם כי ההקלטות של המתיחות מימי הנערות נמצאות בפלאפון ישן שאין אפילו מטען כדי להחיות אותו ולקחת את הקטעי שמע... כך שהייתי חייבת שיישאר לי קצת זיכרון מימים אלו...
אל תדאג זה היה בסטייל של עסקים... אנשים פרטיים לא בליגה שלי...
חוץ מאחד שזכור לי... פרסם מודעה שמחפש כלה דווקא בת 18 כשהוא בן 30...מבטיח דירה וכו'... כבר שנים שראיתי את המודעה הזו...והייתי חייבת לברר מה דינה של מישהי בת 18 ויום הבעיה שלא ענה לחסוי הפסד שלו...
אל תדאג זה היה בסטייל של עסקים... אנשים פרטיים לא בליגה שלי...
חוץ מאחד שזכור לי... פרסם מודעה שמחפש כלה דווקא בת 18 כשהוא בן 30...מבטיח דירה וכו'... כבר שנים שראיתי את המודעה הזו...והייתי חייבת לברר מה דינה של מישהי בת 18 ויום הבעיה שלא ענה לחסוי הפסד שלו...
אגב, התקשרתי לברנש הזה שהוא בן 30 איזה 7 שנים ויותר,
דברתי עם מישהו שעוזר לו, זה היה לפני 5 שנים, אמרתי לו שאני מכיר שדכנית שיש לה המוני רוסיות דתיות וחרדיות, ואצל רוסיות הכל הולך, ויותר מאשמח לתת לו את המספר של השדכנית, מה העוזר שלו ענה לי ? ; אמסור לו, אם הוא ירצה אז הוא יצור אתך קשר, עד עצם היום הזה הוא לא חזר אלי
חייכנית, אז גם את מתקשרת מחסוי ? זה כדי לעבוד על אנשים ?....
חחח רוסיות הבינו שלא משנה מי חי לידם העיקר יש בית וכסף... אהבה אפשר למצוא אצל השכן.... סתם צוחקת. חבל שאתה משווק את הרוסיות כסוג ב' שמקבלות הכל,בטוחה שגם להן יש רשימת רצונות לא קטנה...
וכן אני מאלו שמתקשרים מחסוי כשצריך...נעים להכיר
בקשר למטען,אם תמצא מקום שמוכר מטען לנוקיה הכי ישנה שיש... תספר לי