|
|
| נשלח ב-28/10/2018 23:18 |
|
| |
משה ליאון, היחיד שדואג לך, דואג לבית שלך, דואג למשפחה שלך
ככה מר משה ליאון משקר על כולם בעיניים, מר ליאון גם דואג לספר לנו שהנה הנה הוא עומד לנצח בסיבוב ראשון, ככה מפורש בסקר שמשה ליאון הזמין ! זה הברנש ליאון, שמעלליו מופיעים לעיני כל ב"ויקיפדיה" !!! וכעת אירגן לו החבר שר הפנים אריה דרעי קומבינה חדשה במשרד הפנים, האותיות בשמו של משה ליאון בתיבת הבחירות הם ממש גדולות ומודגשות. משה ליאון, תחמן משלנו 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 28/10/2018 23:42:26
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2018 15:49 |
|
| |

|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2018 13:50 |
|
| |
אז השאלה למי מצביעים עכשיו, זה תלוי גם מה כל מעומד מוכן לתת ולבוא לקראת בעניינים של מהות, נראה בהמשך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2018 15:31 |
|
| |
למה נראה לך זה מתאים לסבבה כאן?? חתיכת שיעמום
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2018 18:03 |
|
| |
| החייםיפים2 כתבה: |  | למה נראה לך זה מתאים לסבבה כאן?? חתיכת שיעמום |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2018 20:46 |
|
| |
| החייםיפים2 כתבה: |  | למה נראה לך זה מתאים לסבבה כאן?? חתיכת שיעמום |
|
האמת שהשאלה במי לבחור הפעם היא מורכבת מסובכת, ואפילו מרתקת, ברקוביץ נשמע אנטי, ליאון נשמע לא הכי ישר, נקוה שיהיה לנו עוד מידע, האם האישים האלו מוכנים לבוא לקראת בנושאים של מהות, וגם אז - למי עלינו להאמין ? אולי נתמוך בליאון שיש כבר גדולי תורה ומפלגות שתומכים בו, או שלא ניתן יד לאיש כזה להיות מחר ראש ממשלה ? אולי נחזיר יריקה בפרצוף למי שירק עלינו החרדים הירושלמים - - - נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2018 19:03 |
|
| |
שבוע נפלא, אולי אין חובה להקשיב תמיד לדעת הרבנים בקשר לבחירות, ובכל זאת, הרבנים הם באמת אנשי מעלה ופקחים עד מאוד, טוב נעשה אם נשמע בקולם, ואז נדע שעשינו את הדבר הנכון. גם אני חשבתי וחשבתי מה להצביע, ברור שאעשה כדבר הרבנים. וגם, הדברים מתיישבים לי על הלב יותר ויותר, עדיף לי איש חם ונחמד כמו ליאון, מאשר מסית ודוחה כמו עופר ברקוביץ שמעוניין לבצע את "תוכנית ברקוביץ".. יש הסכמים חתומים עם ליאון הוא חתם ויחתום עם כולם, הוא דתי והוא ימני וזה גם חשוב מאוד. אז נעשה מה שהרבנים הגאונים אמרו, וכל השומע לזקנים אינו נכשל, אמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|