בית פורומים בחדרי חרדים

לצערינו אין לשמוע בקולו של הרב קנייבסקי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/3/2020 00:27 לינק ישיר 

לפני מספר שנים התפרסם בשם הרב קנייבסקי שהוא אמר
שמי שלא משתמש בגנרטור בשבת הוא מחלל שבת .
בעלי מכיר את אחד מבניו של הרב !!
ושאל אותו האם כל האדמורים וכל הציבור שמשתמשים בחשמל של חברת החשמל הם מחללי שבת???
הבן אמר לו ש99.9 ממה שאומרים בשם אבא שלי הכול שקר וכזב !!
אל תאמין לאף שמועה או סרטון שיכול להיות מגמתי וערוך!!
רק אם אתה תשמע באזניים שלך את דבריו תאמין !!
אחרת הכול שטויות והבלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 00:45 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

אניכברחוזר כתב:
לצערינו אין לשמוע בקולו של הרב קנייבסקי

בכל הנוגע לבחירות ולכל דבר אחר שיש לאנשים נגיעות לכך שיפסוק כך או אחרת
אל תסקלו אותי באבנים זה לא אני אומר את זה
מי שאומר את המילים החריפות האלו הוא לא פחות מבנו הבכור הרב שעיה קנייבסקי בהקלטה שעוברת היום בוואצאפ כאש בשדה קוצים
הוא אומר שם מה שהוא סוד גלוי שכולם יודעים כבר שנים רבות
שקרנים וכזבנים מקיפים את אבי שליט"א ומסובבים אותו בדברי כחש שעל פיהם ישק כל דבר

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מוחה על ביזוי כבוד התורה !!!

גם אני מוחה
ואם שכלך הקט לא תפס זאת, זו בדיוק היתה מטרתו של האשכול להעמיד דברים על דיוקם מפיו של לא פחות מאשר בנו הבכור שיודע בדיוק בדיוק מה הולך שם בתוך הבית

והבזיונות שהסובבים אותו גרמו לו כאשר האשכול נפתח לפני כשנתיים הם כאין ואפס לעומת מה שהם גרמו לו בשבועיים האחרונים
וכמאמר הפסוק "אנשי איש אויבי ביתו"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 02:05 לינק ישיר 

לטענת הפרשן הנ"ל האמת היא הפוכה ואני מסכים איתו, הנכד באמת יודע היטב מה דעת סבו, דעתו ידועה ומפורסמת מקדמת דנא, זו הסיבה שזה נשמע שהוא שואל אותו שאלות בצורה שנראה לכאורה שהתשובה מוזמנת מראש, ולא היא, פשוט התשובה צפויה מראש לשואל ולכל מי שמכיר את הגישה של ר' חיים ממלחמת המפרץ ועד היום, נניח ומישהו היה מתעקש שתשאלו את ר חיים האם מותר לחלל שבת, צורת השאלה הייתה כאילו התשובה ברורה

דוקא אחרי שהנכד והחצר החלו לספוג לחצים כבדים ומהלומות ביקורות ואולי רח"ל החלה להתערער אצלו האמונה בתשובות של הסבא, אזי הוא החל לעשות מניפולציות כדי שהרב ישנה את הוראותיו לדעת העולם שמסביב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 02:20 לינק ישיר 

כשיש וידאו מפורש שחור על גבי מסך ובו רואים את צורת השאלה והתשובה אין צורך להזדקק לשום פרשנות גם אם היא של הפרופסור לענייני חרדים אבישי בן חיים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 02:20 לינק ישיר 

תרצו או לא, כל מי שקצת מכיר יודע שר חיים במהותו ובגישתו הוא עצניק קיצוני, גם אם בקטע יותר פאסיבי, ופחות בקטע של הפגנות וכדו', גם העצניקים שמסרבים להפסיק את הלימודים נשענים עליו ועל הוראתו, הם אמרו את זה במפורש לכוחות שניסו לפנות אותם, לא שאני צריך ראיות לזה

קחו דוגמה את עניין ה'זקן ממרא' שאמר על הרב אוירבאך ז"ל, יכול להיות שעיוותו לו את הנתונים, אבל בסופו של דבר הביטוי החריף הזה יצא מפיו של ר חיים ואף אחד לא הכניס לו אותו לפה, זה מעיד על גישה קיצונית שלא מכירה אמצע ופשרות

לכן, זה נכון שהנכד (כמו הרבה גיחזים בהרבה חצרות) יכול לפעמים לעוות לו את הנתונים ולהשפיע על דעתו, אבל אני לא בטוח שזה קורה דוקא במקומות ובהוראות שהציבור חושב שזה כך, אולי דוקא להיפך

ועכשיו כמו שאומר הבאבא, אפשר להתחיל עליי לזרוק אבנים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 02:26 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

כשיש וידאו מפורש שחור על גבי מסך ובו רואים את צורת השאלה והתשובה אין צורך להזדקק לשום פרשנות גם אם היא של הפרופסור לענייני חרדים אבישי בן חיים

הבאתי את הפרשן רק כיהודה ועוד לקרא, הוא לא חידש לי כלום, לגבי הסרטון, גם אני ראיתי אותו וכבר התייחסתי לכך, בכל הסרטונים הנכד ספק שואל ספק קובע ורק ממתין לאישור קל, זה לא בגלל שהוא מכתיב, זה בגלל שהוא באמת יודע, הוא לא חדש בתחום וההוראות של ר חיים בדרך כלל די צפויות מראש גם למי שלא דוגר בחצר שם מבוקר ועד ליל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 02:33 לינק ישיר 

אז ממש מעניין איך הוראותיו ה"ממש צפויות" השתנו בן לילה
ועוד יותר מעניין איך זה שפתאום מהאירוע הזה אין שום וידאו
מה קרה למר יענקי קנייבסקי, הוא נרדם על המשמרת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 02:42 לינק ישיר 

אדרבה, ההסבר לשתי השאלות שלך פשוט מאוד כמו שהסברתי לעיל והוא רק מחזק את מה שכתבתי

ההוראה הראשונה היא ההוראה הספונטנית והצפויה של ר חיים שהוא היה עונה לכל ניסוח של שאלה שלא היה כולל מניפולציות כבדות - להשאיר פתוח, ולראיה, הוא המשיך כך גם אחרי פגישה עם ליצמן

כשהחלה מתקפת ביקורת ונתוני כואבים מהשטח הנכד הבין שכעת צריך לעשות הכל כדי לשכנע את הרב לשנות את דעתו ולהוציא פסק הפוך א. ממה שאמר אתמול וב. ממה שהוא רגיל לענות
זו הסיבה שלא תראה את הסרטון הזה, כי אסור לחשוף את המניפולציות הללו

בנוסף, שמעתי על מנהל מוסד שנגיע השבוע לשאול אישית את ר חיים מה לעשות ואמר לו להשאיר פתוח, כשיצא ביקשו בני הבית שלא יפרסם את זה, זה מוכיח שדעתו האישית היא שאסור לסגור חיידר במצב כזה (בדומה אגב למלחמת המפרץ שהנכד עדיין לא נולד) והחצר דוקא מנסה לשנות את זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 30/03/2020 02:48:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 03:00 לינק ישיר 

אז לא ממש הבנתי מה ההבדל בינך לביני
שנינו יודעים את האמת בדיוק כמו שטוען בנו הבכור
מופעלות עליו מניפולציות מכוערות
הוא אשר אמרנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 03:01 לינק ישיר 

והשורה התחתונה בדיוק כמו כותרת האשכול
אין לשמוע ואין להאמין לשום דבר שיוצא משם
סוף פסוק!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 03:19 לינק ישיר 

ההבדל הוא מה ההוראה האמיתית ומה הבלוף, הראשונה או השנייה, אתה כנראה טוען ששניהם בלוף ואחיזת עיניים, איש_חשוב באשכול סמוך כתב שהראשונה בלוף והשנייה ההיא "התשובה הנכונה", ואני טוען להיפך, הראשונה - דעתו האמיתית, השנייה - מניפולציה

סה טו

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 30/03/2020 03:21:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 03:31 לינק ישיר 

נו נו... אתה יכול להתפלפל ולעשות איזה לומדעס שאתה רק רוצה
הפסק הראשון נכון והשני לא או שהפסק השני נכון והראשון לא
זה ממש ממש לא משנה לענייננו

בשורה התחתונה אתה בעצמך מודה במניפולציות שמופעלות עליו בדיוק כפי שמעיד בנו הבכור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 03:44 לינק ישיר 

לא ניסיתי להתווכח על זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 03:53 לינק ישיר 

חבל שלא אמרת ישר על ההתחלה
היית חוסך לי שעתיים
אשלח לך את החשבונית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לצערינו אין לשמוע בקולו של הרב קנייבסקי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.