בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ראיון וידאו לפורום עם מנחם צוויגלר!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/12/2018 10:04 לינק ישיר 
ראיון וידאו לפורום עם מנחם צוויגלר!

האמת שהראיון הזה מחכה הרבה זמן לפרסום, ג'רוסלם ערכה אותו מזמן והוא חיכה אצלי לסגירת קצוות.

הראיון נערך בסוכות לאחר הראיון עם אלי כהן והמיוחד בו שמנחם שאל את ירחמיאל האם הוא יכול להתראיין לפורום וקיבל תשובה שהפורום זה בסדר!

בראיון יש הרבה רעשי רקע ולכן לא כולו מתורגם, מי שמצליח לפענח משפטים נוספים - מוזמן לשתף אותנו.

מיאמוש:הראיון עם מנחם נערך אחרי ההופעה בסוכות תשע"ח , אך הוא התחיל כבר לפניה. הגעתי לאולם והסתובבתי קצת באזור ליד מאחורי הקלעים. שם ראיתי את ירחמיאל והילדים והתרגשתי מאוד. אחכ ראיתי לידי מישהי שהיתה נראית מרוגשת מאוד, והיא סיפרה לי שאחד מהילדים מהמקהלה הוא אח שלה, ששמו מנחם צוויגלר. התלהבתי מאוד (למרות שלא ידעתי בדיוק מי הוא. היא גם אמרה לי שהיה לו סולו ב'דור לדור') סיפרתי לה קצת על הפורום שלנו והבאתי לה כרטיס ביקור. כמובן שסיפרתי על הראיונות והיא אמרה לי שאח שלה בוודאי ירצה להתראיין.לאחר ההופעה, ראיינו את אלי כהן כי ראינו אותו ראשון, ובאמצע הראיון מנחם הגיע עם משפחתו וסימנתי לו שכבר אתחיל לראיין גם אותו.אבא שלו גם אדם חביב מאוד, הוא דבר איתי וסיפר שהמקהלה מתכננת להגיע לארץ הקיץ (מה שלא קרה ,בעיקר בגלל בעיות טכניות. בעז"ה נקווה שיגיעו השנה!) ואף הציע שאראיין את ירחמיאל. כמובן שנבהלתי קצת בהתחלה, אני?! , אבל הוא הלך לירחמיאל וירחמיאל אמר לו שהפורום זה בסדר:))מנחם היה ממש חמוד, והאמת שהיום, שנה וקצת אחרי, אנחנו כבר יותר מכירים אותו והיכולות שלו. יש לו קול מדהים ושירה פשוט מעולה. אני מאוד מקווה שנראה אותו השנה בהופעה בארץ ישראל.

תוקן על ידי מיאמוש ב- 17/12/2018 09:14:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2018 14:15 לינק ישיר 

omg i loved it i think some of the miami boys were cheering or talking in the backround hows the interview with elisha 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2018 07:22 לינק ישיר 

תודה רבה למיאמוש וג'רוסלם!! איזה הצפה של ראיונות:):) חבל רק שלא שומעים את הכל ברור..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2018 16:43 לינק ישיר 

מיאמוש ראיתי את הראיון מזמן, ועדיין היה מעניין לקרוא את הסיפור שעומד מאחוריו.
מסתבר שעדיין נותר לך שיא לכבוש - ראיון עם ירחמיאל... זה יהיה הראיון הכי שווה, בעיניי לפחות.

הבנתי את שאר המשפטים אבל לא הייתי בטוחה בתרגום אז לא הכנסתי. אם עוד אוזן תאשר אני אערוך את זה שוב;)
מנחם: אהבתי את ההקלטות לאלבום אבל עכשיו אני אוהב גם להיות על הבמה.
מנחם: לשיר ולרקוד ביחד זה קשה כי זה מבלבל וצריך להיות מרוכז ולהתאמן הרבה.
בשביל המשפט הראשון צריך יותר מישהו שיודע לקרוא שפתיים;) כי לשמוע - זה כמעט בלתי אפשרי... אבל הצלחתי איכשהו לפענח שאבא שלו רשם אותו לאודישן והוא התקבל.

הפורום זה בסדר... אז הוא מכיר אותו קצת יותר ממה שנראה. לא ככה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2018 17:42 לינק ישיר 

ראיון עם ירחמיאל.. נראה לי שקצת גדול עלי:))

נראה לי שבמשפט הראשון הוא אמר משהו על זה שאבא שלו אהב את מיאמי וגם הוא אוהב את מיאמי. יכול להיות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2018 19:02 לינק ישיר 

mbcforever כתב:
תודה רבה למיאמוש וג'רוסלם!! איזה הצפה של ראיונות:):) חבל רק שלא שומעים את הכל ברור..

זה רק שני ראיונות די קצרים שחיכו לעריכה הרבה זמן.

עכשיו נשאר לנו רק הראיון של אלישע... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2018 19:03 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
ראיון עם ירחמיאל.. נראה לי שקצת גדול עלי:))

נראה לי שבמשפט הראשון הוא אמר משהו על זה שאבא שלו אהב את מיאמי וגם הוא אוהב את מיאמי. יכול להיות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לכי תדעי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2018 20:39 לינק ישיר 
mbcforever

שירהיהודית כתב:

זה רק שני ראיונות די קצרים שחיכו לעריכה הרבה זמן.

עכשיו נשאר לנו רק הראיון של אלישע... 

מחכה לו כבר.. נשמע שהולך להיות ראיון מיוחד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ראיון וידאו לפורום עם מנחם צוויגלר!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext