ראיון וידאו לפורום עם מנחם צוויגלר!
האמת שהראיון הזה מחכה הרבה זמן לפרסום, ג'רוסלם ערכה אותו מזמן והוא חיכה אצלי לסגירת קצוות.
הראיון נערך בסוכות לאחר הראיון עם אלי כהן והמיוחד בו שמנחם שאל את ירחמיאל האם הוא יכול להתראיין לפורום וקיבל תשובה שהפורום זה בסדר!
בראיון יש הרבה רעשי רקע ולכן לא כולו מתורגם, מי שמצליח לפענח משפטים נוספים - מוזמן לשתף אותנו.
מיאמוש:הראיון עם מנחם נערך אחרי ההופעה בסוכות תשע"ח , אך הוא התחיל כבר לפניה. הגעתי לאולם והסתובבתי קצת באזור ליד מאחורי הקלעים. שם ראיתי את ירחמיאל והילדים והתרגשתי מאוד. אחכ ראיתי לידי מישהי שהיתה נראית מרוגשת מאוד, והיא סיפרה לי שאחד מהילדים מהמקהלה הוא אח שלה, ששמו מנחם צוויגלר. התלהבתי מאוד (למרות שלא ידעתי בדיוק מי הוא. היא גם אמרה לי שהיה לו סולו ב'דור לדור') סיפרתי לה קצת על הפורום שלנו והבאתי לה כרטיס ביקור. כמובן שסיפרתי על הראיונות והיא אמרה לי שאח שלה בוודאי ירצה להתראיין.לאחר ההופעה, ראיינו את אלי כהן כי ראינו אותו ראשון, ובאמצע הראיון מנחם הגיע עם משפחתו וסימנתי לו שכבר אתחיל לראיין גם אותו.אבא שלו גם אדם חביב מאוד, הוא דבר איתי וסיפר שהמקהלה מתכננת להגיע לארץ הקיץ (מה שלא קרה ,בעיקר בגלל בעיות טכניות. בעז"ה נקווה שיגיעו השנה!) ואף הציע שאראיין את ירחמיאל. כמובן שנבהלתי קצת בהתחלה, אני?! , אבל הוא הלך לירחמיאל וירחמיאל אמר לו שהפורום זה בסדר:))מנחם היה ממש חמוד, והאמת שהיום, שנה וקצת אחרי, אנחנו כבר יותר מכירים אותו והיכולות שלו. יש לו קול מדהים ושירה פשוט מעולה. אני מאוד מקווה שנראה אותו השנה בהופעה בארץ ישראל.
תוקן על ידי מיאמוש ב- 17/12/2018 09:14:22
 |
|
|