|
|
| נשלח ב-27/1/2019 23:51 |
|
| |
בס"ד גם אני מסכימה  ... יש לי הרגשה שאהיה כלה בקרוב  ... למרות שאין חתן באופק אבל התחלתי פתאום לרצות להיות אמא...זה כבר התקדמות טובה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2019 00:23 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד גם אני מסכימה  ... יש לי הרגשה שאהיה כלה בקרוב  ... למרות שאין חתן באופק אבל התחלתי פתאום לרצות להיות אמא...זה כבר התקדמות טובה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יפה, ובהמשך תרצי להיות סבתא.. את אמורה לרצות לחיות בזוגיות, ולא לפחד מגברים שראוים לך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2019 00:52 |
|
| |
בס"ד חחחחח  צוחק עלי הברנש...  אממ נכון הבעיה שעדיין לא נמצא הגבר שראוי לי  אבל לחשוב שאראה באמהות משהו טוב... זה כבר לדעתי התקדמות  התקבלה לי פתאום זווית ראייה אחרת לנושא וזה כיף לשתף... אני לא רק מחליפה טיטולים ומקלחת ומאכילה וכל הפעולות המעצבנות  ... אלא מורת דרך לייצור חדש בעולם... שמעתיק כל דבר ממני...זו המון אחריות ומצד שני כיף להרגיש שאני לא רק פילפינית אלא בעיקר משפיעה ודמות שהילד רואה בה מודל לחיקוי... זה עוצמתי בעיני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2019 11:33 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחחח  צוחק עלי הברנש...  אממ נכון הבעיה שעדיין לא נמצא הגבר שראוי לי  אבל לחשוב שאראה באמהות משהו טוב... זה כבר לדעתי התקדמות  התקבלה לי פתאום זווית ראייה אחרת לנושא וזה כיף לשתף... אני לא רק מחליפה טיטולים ומקלחת ומאכילה וכל הפעולות המעצבנות  ... אלא מורת דרך לייצור חדש בעולם... שמעתיק כל דבר ממני...זו המון אחריות ומצד שני כיף להרגיש שאני לא רק פילפינית אלא בעיקר משפיעה ודמות שהילד רואה בה מודל לחיקוי... זה עוצמתי בעיני נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2019 12:22 |
|
| |
בס"ד אמממ לא שכחתי... אבל זה נעלם די מהר  ... מקווה שבאמת המתיקות שלהם תשאר המון זמן ויעשו לי קצת נחת... לא מצפה להרבה... הורות זה בעיקר נתינה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2019 15:07 |
|
| |
לא הבנתי למה האשכול הזה הפך לסמולטוק.. בנאדם לא יכול לפתוח פה אשכול רק כדי שנאחל לו מזל טוב? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2019 16:25 |
|
| |
בס"ד חחח לא הבנתי למה את כזו כבדה?  כל עוד מדברים בנושא שידוכים זה בסיידר... חוצמזה רק למשתתפים פעילים יש פתחון פה... בלעדי רציף ואנוכי הפורום היה מת מזמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2019 23:42 |
|
| |
מזל טוב :)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2019 23:43 |
|
| |
| רציף כתב: |  | יש כאן לא מעט מציצים, באים, מציצים, והולכים, לעיתים רחוקות הם מגיבים, מעניין באיזה גיל או מצב אנשים נפרדים מכאן וזהו זה ?... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מתחתנים... המקום הופך לפחות רלוונטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2019 10:47 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | יש כאן לא מעט מציצים, באים, מציצים, והולכים, לעיתים רחוקות הם מגיבים, מעניין באיזה גיל או מצב אנשים נפרדים מכאן וזהו זה ?... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מתחתנים... המקום הופך לפחות רלוונטי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2019 14:36 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | tootii2 כתבה: |  |
| מתחתנים... המקום הופך לפחות רלוונטי. |
|
|
|
אם נזכור משהו... לעת זקנה.
|
|
|
|
|