בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

קליפ - מיאמי בחופה - תפילת חופה ועוד ישמע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/2/2019 12:43 לינק ישיר 
קליפ - מיאמי בחופה - תפילת חופה ועוד ישמע

ביצוע מיוחד לשירים תפילת חופה ועוד ישמע (מזל טוב).

משתתפים: אליהו לוי, אלישע כהן, דוד טורקיה ומרק רוזנסטק

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 13:25 לינק ישיר 

זה פשוט מדהים!

השירים!

הקולות!

ההרמוניות!

התזמורת!!!

כמה מרגש לשמוע כינורות בשירים של מיאמי, כ"כ חבל שירחמיאל ויתר על הכלי היפה הזה.

הקליפ נשמע אופראי (מלשון אופרה...) משהו, אני לא יודעת אם זה בגלל הקבוצה או שכך אמרו להם.

שמתם לב ללוגו "מיאמי חופה"? יש כאן תופעה חדשה? נראה לכם שיהיו עוד קליפים?

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 03/02/2019 11:25:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 15:14 לינק ישיר 
סנחריב

שירהיהודית כתב:

זה פשוט מדהים!

השירים!

הקולות!

ההרמוניות!

התזמורת!!!

הקליפ נשמע אופראי (מלשון אופרה...) משהו, אני לא יודעת אם זה בגלל הקבוצה או שכך אמרו להם.

איזו איכות מעולה!
מי שעשה את הבאלאנס להופעה הזו ממש מוכשר.
זה הסרטון הכי טוב של מיאמי שעלה ליוטיוב, לטעמי.

לגבי האופרה - את מתייחסת לקטע השני (ברוך הבא) ב-3:00.
זה לא במקרה נשמע כמו אופרה - זו מאוד מושפע (כי לא נעים לי להגיד קאבר) של שיר אופרה מאוד ידוע.
אולי של פאבארוטי או משהו כזה. אני לא מספיק מכיר אופרה, אבל מי שמכיר אופרה מיד יוכל להגיד מה שם השיר המקורי.

אני מאוד אוהב עיבודים תזמורתיים - יש פה כינורות, צ'לו, חצוצרה, חליל צד וקרן יער. תענוג!

יש שם קטע גאוני ב 2:19
הילדים אומרים "באהבה"
והכינורות עונים להם...

תוקן על ידי סנחריב ב- 03/02/2019 13:14:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/2/2019 15:15 לינק ישיר 

כ"כ שמחתי לראות את זה.
אני חושב שקיבלנו פה את אחד הקליפים היותר יפים של 4 ילדים כ"כ מוכשרים.
לפעמים דווקא חתונה עושה יותר יפה מקליפ רישמי.
תפילת חופה ממש יפה. אליהו לוי כרגיל מרגש ומדויק.
אלישע כהן כ"כ עדין ומרגש בשירה שלו.
התנועות ידיים שלהם קצת מכניים ומוגזמים אבל עובר.
הברוך הבא קצר ומדהים. ממש יפה לראות אותם עושים את זה.
מזל טוב איזה קולות שניים אלישע כהן עושה ממש יפה. הוא גם פותח את הפה נכון כמו שמלמדים בפיתוח קול.
קיצר צריך להגיד תודה לתזמורת הזו שהעלתה את השיר הזה יש מצב רציני שעשו את זה על דעת עצמם בלי קשר לירחמיאל כמו שמעלים מלא שירים. הם לא יודעים כמה אנחנו שמחים מזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 15:16 לינק ישיר 

כמובן שחכתי לכתוב על התזמורת כ"כ מוסיף הכינורות וגם נראה לי המנצח זה לאם. הלוואי ככה יראו ההופעות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 15:17 לינק ישיר 

בקשר ללוגו זה באמת מסקרן. אבל אין יותר פרטים. הלוואי שזה סידרה של סרטונים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 16:25 לינק ישיר 

מיוחד! פשוט מדהים, הרמוניות מיוחדות שילוב הקולות מאוד מוצלח, הכלים כ"כ תורמים! הלוואי שיש עוד סירטונים טובים כאלה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 19:53 לינק ישיר 

ואו מדהים אם רק היה לי כמה שקלים מיותרים הייתי מביא אותם לחתונה שלי שישירו רק את השיר הזה תפילת החופהשדרך אגב בעז"ה ובשעה טובה היא בקרוב

תוקן על ידי כוחאש ב- 03/02/2019 17:52:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 20:34 לינק ישיר 

סנחריב כתב:

זה פשוט מדהים!

השירים!

הקולות!

ההרמוניות!

התזמורת!!!

איזו איכות מעולה!
מי שעשה את הבאלאנס להופעה הזו ממש מוכשר.
זה הסרטון הכי טוב של מיאמי שעלה ליוטיוב, לטעמי.

נראה לי שזה הסרטון הראשון שיש עיבוד מחודש ולא שמע מתוך האלבום. מהבחינה הזו, זה באמת הכי טוב.

לגבי האופרה - את מתייחסת לקטע השני (ברוך הבא) ב-3:00.
זה לא במקרה נשמע כמו אופרה - זו מאוד מושפע (כי לא נעים לי להגיד קאבר) של שיר אופרה מאוד ידוע.
אולי של פאבארוטי או משהו כזה. אני לא מספיק מכיר אופרה, אבל מי שמכיר אופרה מיד יוכל להגיד מה שם השיר המקורי.

לא התכוונתי לקטע מסוים. כל הביצוע נשמע כאילו הם שרים טיפה גבוה.

אני מאוד אוהב עיבודים תזמורתיים - יש פה כינורות, צ'לו, חצוצרה, חליל צד וקרן יער. תענוג!

יש שם קטע גאוני ב 2:19
הילדים אומרים "באהבה"
והכינורות עונים להם...

תוקן על ידי סנחריב ב- 03/02/2019 13:14:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 20:38 לינק ישיר 

ניורק כתב:
כ"כ שמחתי לראות את זה.
אני חושב שקיבלנו פה את אחד הקליפים היותר יפים של 4 ילדים כ"כ מוכשרים.
לפעמים דווקא חתונה עושה יותר יפה מקליפ רישמי.
תפילת חופה ממש יפה. אליהו לוי כרגיל מרגש ומדויק.
אלישע כהן כ"כ עדין ומרגש בשירה שלו.
התנועות ידיים שלהם קצת מכניים ומוגזמים אבל עובר.
הברוך הבא קצר ומדהים. ממש יפה לראות אותם עושים את זה.
מזל טוב איזה קולות שניים אלישע כהן עושה ממש יפה. הוא גם פותח את הפה נכון כמו שמלמדים בפיתוח קול.
קיצר צריך להגיד תודה לתזמורת הזו שהעלתה את השיר הזה יש מצב רציני שעשו את זה על דעת עצמם בלי קשר לירחמיאל כמו שמעלים מלא שירים. הם לא יודעים כמה אנחנו שמחים מזה.

די בטוח שירחמיאל ידע מזה, הילדים צריכים אישור כדי להופיע ככה בצורה מאורגנת וגם ירחמיאל צריך להסכים שהשתמשו בשירים שלו.
ירחמיאל גם פרסם את הקליפ בעמוד הרשמי של מיאמי באינסטגרם.
אני רק שואלת למה העלאה היא לא בעמוד היוטיוב של מיאמי? אולי כי לעמוד הזה יש יותר חשיפה וירחמיאל רוצה שאנשים יזכרו במיאמי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 21:17 לינק ישיר 

כוחאש כתב:
ואו מדהים אם רק היה לי כמה שקלים מיותרים הייתי מביא אותם לחתונה שלי שישירו רק את השיר הזה תפילת החופהשדרך אגב בעז"ה ובשעה טובה היא בקרוב

ואוו! מזל טוב! בניין עד עדי עד! 

בשביל תפילת חופה מספיק להביא רק את אליהו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 21:20 לינק ישיר 

סיקור קצר:

הנבחרת:

מדהים שארבעה ילדים מחזיקים כל כך יפה את הקולות וההרמוניות. אליהו לוי הוא הכוכב הבלתי מעורער של הקבוצה ומוביל בחלק גדול מהקליפ ועושה את זה במקצועיות ובחינניות. אלישע כהן גם הוא נשמע ממש מעולה, הקול שלו מתאים במיוחד לשיר עוד ישמע. דיויד פותח את השיר עוד ישמע בצורה מושלמת. את מרק יותר אהבתי בהרמוניות שהוא עושה, משום מה שירים שקטים פחות יושבים עליו טוב. (אליהו ואלישע ממש שזופים, זה בגלל שהם בדיוק חזרו מארצנו שטופת השמש?)

השירים:

תפילת חופה – הביצוע הזה נותן מענה לשאלה 'איך שיר סולו ישמע כשהמקהלה תשיר אותו?', התשובה במקרה הזה היא שהביצוע מקסים ומגוון אבל גם מדגיש את עד כמה השיר הזה פשוט מושלם על אליהו.

ברוך הבא – קטע מעבר קצר גבוה ויפה (שמתם לב להרמוניה הגבוהה של אליהו בסוף?).

עוד ישמע – חלוקת סולואים והרמוניות שונים מהביצוע הרגיל וממש אהבתי, כל אחד מביא את היכולות שלו ומגביה את השיר.

התזמורת:

איך שאנחנו מתלוננים כל הופעה על תזמורת של 7 כלים, הנה הזדמנות ליהנות קצת מתזמורת מכובדת, 14 כלים, פי 2 מהרגיל. במקרה הזה, כל המרבה הרי זה משובח. גל המתופף קצת חסר, אבל אולי נראה אותו בפעם אחרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2019 23:08 לינק ישיר 

מזל טוב כוחאש!

ואם יורשה לי להגיד את זה, ירחמיאל לא היה אחראי שם על הסאונד, אולי בגלל זה האיכות שונה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/2/2019 23:56 לינק ישיר 

סיקור וניתוח אישי:

חובבי המוסיקה החסידית (והכוונה לחסידית של ממש גם כן, המבוצעת ע"י זמרים ומקהלות של חסידים), ודאי כבר צפו בקליפים הרבים המתווספים ליוטיוב בשנים האחרונות. הפקות מרהיבות עם תזמורות המכילים נגנים רבים, מקהלות ילדים ומבוגרים, זמרים, חזנים וילדי פלא. התופעה תופסת תאוצה וניתן להנות משך שעות רבות מצפייה בקליפים האלו.

זו לא סוד שבעולם החרדי/חסידי/ החתונה היא השוק הפורה ביותר עבור המוסיקה. מסיבה זו ממש, ישנם מאות אם לא אלפי מנגינות שהולחנו ואומצו עם מילים ופסוקים המתאימים לחתונות. 

למרות שמקהלות אינן נוטות להופיע בחתונות בתדירות גבוהה, אך מן הסתם יש נישה קטנה, בפרט עם האופנה האחרונה ( או לפחות זו שמפורסמת לאחרונה ) להפקת מופעים קטנים עבור החתונה ו/או השבע ברכות. 

כאן ירחמיאל ביגון הבין או השתכנע ( על בניו של ירחמיאל כבר דיברנו?) שבכדי להשאר רלוונטי צריך להתחרות בכל האמצעים הקיימים. ברשתות החברתיות הוא כבר החל לפעול, למען האמת, הקליפ הראשון שפורסם ספציפית עבור יוטיוב כבר לפני שש שנים - When the Siyum calls. לאחר עדכונים בעמוד הפייסבוק והאינסטגרם, צריך גם להתחרות ברבד אחר של קהל מאזינים/צופים פוטנציאלי - הקהל החסידי ואולי גם קהל מבוגר יותר.

בהתחשב בכל הרקע הנ"ל, ממש לא מפתיע שפורסם הקליפ הזה, וגם לא מפתיע שזה לא פורסם בחשבון היטיוב של ירחמיאל מכיוון שזו לא הפקה שלו, אלא של אהרן טייטלבוים. 

למי שיש קצת מידע לגבי דרכי הניהול של ירחמיאל ביגון ודאי לא יחשבו לרגע שקטע כזה פורסם ללא רשותו או ידיעתו. יתרה מכך, סביר להניח שהקליפ הזה שוחרר כחצי שנה לאחר ביצועו בגלל מידת הפרפקציוניסטיות של ירחמיאל, שלפי דעתי, בעולם מהיר של הנט, פועל כנגדו. רוב ההפקות, מן הסתם, אם הקליטו אותם ברובם או בחלקם באולפן, עשו זאת לפני ההופעה עצמה, והעסיקו צוות מוכשר ויעיל של צלמים/עורכים/מיקסרים בכדי להשלים את המלאכה במהירות בכדי לפרסם את היצירה במהירות האפשרית, ייתכן שגם בכדי למנוע מאחרים לפרסם או לפחות לקטוף את מרבית הצפיות.

התזמורת: - מקסימה. מי לא נהנה מתזמורת רבת כלי מוסיקה?

ניתן להבחין בקלות שהשירה היא לא מהאירוע עצמו אלא הקלטה באולפן.

השירים:

הביצוע מקסים. ההרמוניות מדהימות ומסונכרנות. 

שיר חופה

ביצוע מרגש ומדויק. ההרמוניות מחושבות היטב וניכר שעשו חזרות רבות בכדי להגיע לרמה זו של דיוק (כן, ידוע לי שאפשר לעשות ה-כ-ל עם טכנולוגיה). 

כתבתי כבר בעבר, מרגע שמיעת הסולו של הראשון של אליה בשיר "שלום על ישראל" שקולו הוא אחד המיוחדים ששמענו משך כל שנות קיום המקהלה. קול פעמונים, מתוק, מרגש, ניכר שהוא שר ישירות מהנשמה. 

את הסולו של מרק אהבתי פחות, כמו שכתב/ה כאן מישהו/י (סלחו לי, אני מפחדת לאבד כאן את המומנטום אם אחזור לחפש את הניק ), ואמשיך בקו דומה לגבי מרק - יש שירים מסוימיים שמאד מתאימים לקול שלו. ההרמוניות שהוא מבצע נהדרות.

אלישע משתבח כמו יין. יש לו קול מתוק עם עוצמה מפתיעה, חבל שהוא לא קיבל קצת יותר סולואים.

דוד טורקיה בעל קול חזק ועוצמתי. לאורך אלבומי ומופעי המקהלה, ניתן לראות שיש ילדים שלא תמיד מיצו את את הקול שלהם בצורה בנכונה, לגבי דוד, הוא מצא את כל המשוואות הנכונות. אהבתי שהוא נתן לו גם לשיר גבוה. זו הפעם השניה, לאחר שגם הצטרף לשלישייה של אליהו, מרק ואלישע בשיר 'יברכך' מה שבעצם הפך אותם לרבעייה המנצחת.

ברוך הבא

אם היה ניתן לומר שהופעתי מירחמיאל, זה כאן, בקטע הזה של 'ברוך הבא'. לאחר שיחות, ראיונות והצהרות של מוסיקה יהודית אותנטית, זה באמת מפתיע שילדי המקהלה שלו שרו שיר אופרה כל כך מוכר כמו It's time to say goodbye על אף שהמילים הם מספר התהילים. מה שכן, ייתכן וכאן באמת היתה השפעה של המפיק.

הביצוע עצמו אחד הטובים. הסולו של אליהו תואם לחזן (זמר אופרה ) קטן וההרמוניה הגבוה בלתי ניתנת לתאר במילים.

עוד ישמע

ביצוע נהדר. השילובים וההרמוניות מקסימות. בקטע 6:19 לא אהבתי שהיה רווח כה קטן בין המנגינה לשירה. 

סולו מאד מושקע ומדויק של מרק בחלק הגבוה. 

זו בהחלט גאונות לדעת איך להוציא את המקסימום המירבי מארבעה ילדים, וכאן, בשיר הזה, עם ההרמוניות המשתנות, רואים את זה. ההחלפה בין ההרמוניות המוכות לגבוהות לאורך השיר מעידות על השקעה רבה ואוזן חדה. הסיומת עשתה לי צמרמורת.

תוקן על ידי greenie ב- 03/02/2019 22:01:08

תוקן על ידי greenie ב- 03/02/2019 22:22:49

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2019 10:12 לינק ישיר 
סנחריב

greenie כתב:

ברוך הבא

אם היה ניתן לומר שהופעתי מירחמיאל, זה כאן, בקטע הזה של 'ברוך הבא'. לאחר שיחות, ראיונות והצהרות של מוסיקה יהודית אותנטית, זה באמת מפתיע שילדי המקהלה שלו שרו שיר אופרה כל כך מוכר כמו It's time to say goodbye על אף שהמילים הם מספר התהילים. מה שכן, ייתכן וכאן באמת היתה השפעה של המפיק.

תודה על הזיהוי של שיר האופרה. בדיוק לשיר הזה התכוונתי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2019 10:31 לינק ישיר 

כוחאש כתב:

וואו מזל טוב!!!
אני גם חלמתי להביא אותם לחתונה שלי:))

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > קליפ - מיאמי בחופה - תפילת חופה ועוד ישמע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext