מצווה וחובה. למעשה זה הולך כך. חובה לדבר בשיטת "זרם התודעה" ועל כל, אבל ממש כל, מה שעובר בראש ומול העיניים. רואים מלצרית - מדברים על המלצרית, אבל לא בשתי מלים אלא לעומק ולרוחב. רואים חתול/ה - חובה לדסקס על החתול/ה. רואים מכונית - כנ"ל. כולל לחזור על המספר שלה בע"פ. שים לב זה חשוב מאוד! לא תצליח - אכלת אותה והתשובה השלילית בדרך!! בהצלחה
הכלל הוא שתשאל עם טאקט כל שאלה שקשורה אליה למעט מה שכתבתי מקודם... ואם אתה רואה שהיא עונה בחוסר נעימות,תתנצל ותגיד אני מבין שהשאלה לא מתאימה לפגישה הזו... ותמשיך הלאה בלי לחפור ולנסות לדלות מידע ולדחוק אותה לקיר...
להיות עם אינטואציה וטאקט זה שם המשחק... ואף אחת לא פוסלת על שטויות אלא אם הגזמת לכל הדעות(;... שאלת איך צריך לנהוג ולא על מה פוסלים(;...
גם אצל המתקדמות בגיל הכל זורם יותר טוב, זה תחושה כזאת שנשים הן יצור מסתורי מעולם אחר, וקשה לקלוע לטעם שלהן או לא לפגוע בהן, העיצה שלי זה לא לרוץ אחריהן, "לבחון אותן", ולא להסתחחר ולרצות אותן כל כך מהר
כן כי עם הגיל יש נסיון בשיחות עם גברים אך עדיין חשוב להיות מאופקים.. העיצות שלך יכולות לגרום לך להשאר יותר רווק... כי זה הדבר היחידי שנשאר לגבר לתת בדורנו(; קצת רומנטיקה וגילוי רגשות לא תזיק... אם כי ברור שצריך להיות מאוזן ולא להגזים אם הבחורה לא בקטע ממש...
אני יכולה להוסיף ולהגיד שמזווית של בחורה כמוני... גבר מפנק ומרצה מקבל המון נקודות ובונוסים... וקשה לי להגיד לו לא. אני נוטה לתת לו המון צ'אנסים אפילו אם אין התאמה שכלית או חיצונית. כך שממש לא שווה לגבר להיות בעמדת הבוחן והלא מפרגן...(;