ולאחרונה התחלתי להקשיב ללב שלי... וזה כ"כ עוזר לי להחליט לגבי המשך פגישות עם בחורים... במקום לחפור במוח,אני פשוט שואלת את הלב שלי שאלה פשוטה... שאם התשובה שלילית אין טעם לחפור במוח ולבזבז אנרגיות... והשאלה היא: בא לך להפגש עם הבחור הזה שוב? אם הלב שלי מתנגד וכועס על הרעיון אני מקשיבה לו ולא עושה בכח...גם אם הבחור מתאים שכלית איפשהו...
זה כ"כ עוזר ועושה את החיים פשוטים. פשוט לסמוך על עצמנו ועל האינטואיציה שה' טבע בנו...
לי כבר נמאס לתת סתם צ'אנסים כשלא בא לי להפגש שוב. ואם הלב שלי לא רוצה להפגש,אני בסוף יכולה לגמור את הפגישה השנייה עם יחס לא משהו ממני... אם מבזבזים אנרגייה סתם בסוף כבר אין חשק לצאת לשידוכים
חח לא תמיד יש לי רוחב לב לא ממזמן נפגשתי עם בחור שהשיחה זרמה מאד והיה כיף... אך הציק לי שהוא נמוך ובנוסף לזה רזה... הרגשתי בפגישה שהוא לא מחבר אותי לאנרגיות נשיות... (כל גבר גורם לי להרגיש ולדבר אחרת לידו... לפי האנרגיות שלו)
ולדעתי לא יכול להשתנות לו האנרגיות והשדרים... ואני לא אפגש סתם עם מישהו שלא רואה אותו כגברי בעיני... למרות שהוא מאד רצה להמשיך...
אממ לרוב אם כבר החלטתי אני שלמה עם החלטתי ולא פותחת שוב. היו כמה בחורים שנכנסו לי ללב אך לא הייתה התאמה רוחנית או בדרישות(כמו זה עם המטפחת) ועליהם חשבתי קצת אם נכון שוויתרתי. אך לא אעשה צעד כדי להחזיר. גם כי חוסר ההתאמה תצוץ שוב וגם כי לדעתי דרכו של הגבר לחזר אחר האישה ואם הוא לא רואה לנכון לחזר אחרי עם זר פרחים והבטחה לשפר את דרכיו, מסתמא שאין הוא שווה שאחשוב עליו יותר מדי או ח"ו אנסה לחזר אחריו...
אבל ברור שגעגועים יש לפעיים...אי אפשר לכבות את הלב שלי כשמישהו סוף סוף נכנס אליו
חח לא תמיד יש לי רוחב לב לא ממזמן נפגשתי עם בחור שהשיחה זרמה מאד והיה כיף... אך הציק לי שהוא נמוך ובנוסף לזה רזה... הרגשתי בפגישה שהוא לא מחבר אותי לאנרגיות נשיות... (כל גבר גורם לי להרגיש ולדבר אחרת לידו... לפי האנרגיות שלו)
ולדעתי לא יכול להשתנות לו האנרגיות והשדרים... ואני לא אפגש סתם עם מישהו שלא רואה אותו כגברי בעיני... למרות שהוא מאד רצה להמשיך...
אממ לרוב אם כבר החלטתי אני שלמה עם החלטתי ולא פותחת שוב. היו כמה בחורים שנכנסו לי ללב אך לא הייתה התאמה רוחנית או בדרישות(כמו זה עם המטפחת) ועליהם חשבתי קצת אם נכון שוויתרתי. אך לא אעשה צעד כדי להחזיר. גם כי חוסר ההתאמה תצוץ שוב וגם כי לדעתי דרכו של הגבר לחזר אחר האישה ואם הוא לא רואה לנכון לחזר אחרי עם זר פרחים והבטחה לשפר את דרכיו, מסתמא שאין הוא שווה שאחשוב עליו יותר מדי או ח"ו אנסה לחזר אחריו...
אבל ברור שגעגועים יש לפעיים...אי אפשר לכבות את הלב שלי כשמישהו סוף סוף נכנס אליו
חחחח תודה(; אם תשים לב זה קורה בטבעי,כל אדם גורם לך להרגיש אחרת לידו...תבדוק אתזה(;
אממ גם דרך שדכנית זה חיזור. היה פעם בתחילת דרכי השידוכית,שמשכתי בחור יותר מדי בפגישות,לדעתו,הוא החליט לפרוש ולי זה לא התאים שככה פורש ללא אישורי אז ניסתי להחזיר דרך שדכנית וכו'. הוא אכן חזר אך המבט שלו היה בסוג כזה של "מנצח" וקצת זילזל... כך שלדעתי איפשהו יש מלחמה סמוייה של כבוד ומי רודף אחרי מי. כשהיאישה מתחילה לרדוף- לרוב זה לא לטובתה. זה מפחית את ערכה בעיני הבחור והוא מתנהג בהתאם.
אממ למה רוצה גבר?ולמה לא נמשכת לנמוכים ורזים בד"כ? על טעם וריח אין על מה להתווכח כך ה' ברא אותי ואין לי שליטה על זה
חחחח תודה(; אם תשים לב זה קורה בטבעי,כל אדם גורם לך להרגיש אחרת לידו...תבדוק אתזה(;
אממ גם דרך שדכנית זה חיזור. היה פעם בתחילת דרכי השידוכית,שמשכתי בחור יותר מדי בפגישות,לדעתו,הוא החליט לפרוש ולי זה לא התאים שככה פורש ללא אישורי אז ניסתי להחזיר דרך שדכנית וכו'. הוא אכן חזר אך המבט שלו היה בסוג כזה של "מנצח" וקצת זילזל... כך שלדעתי איפשהו יש מלחמה סמוייה של כבוד ומי רודף אחרי מי. כשהיאישה מתחילה לרדוף- לרוב זה לא לטובתה. זה מפחית את ערכה בעיני הבחור והוא מתנהג בהתאם.
אממ למה רוצה גבר?ולמה לא נמשכת לנמוכים ורזים בד"כ? על טעם וריח אין על מה להתווכח כך ה' ברא אותי ואין לי שליטה על זה
כי יש לך אגו בריא ב"ה, ואת צריכה גבר בתיפקוד מלא והופעה מליאה, ולא מצ'וקמק כזה
תקשיבי משהו, אם יש לך את התכונה של לפתוח את הלב לכל אדם, אז את תמיד פותחת את הלב, ואז את פגיעה יותר מהחיצים של אנשים שפוגעים בך, נכון ? אז מה עושים ?....
מה עושים? פשוט צריכים להיות קצת מחוספסים בחיים כדי לא להפגע... ולפעמים גם מותר להפגע להזיל דמעה ולהמשיך הלאה בחיים...או להחזיר עקיצה קטנה לא אשנה את האופי שלי כדי לשמור על הלב שלי מפגיעות(;
מה עושים? פשוט צריכים להיות קצת מחוספסים בחיים כדי לא להפגע... ולפעמים גם מותר להפגע להזיל דמעה ולהמשיך הלאה בחיים...או להחזיר עקיצה קטנה לא אשנה את האופי שלי כדי לשמור על הלב שלי מפגיעות(;
דבר ראשון למדתי לא לפתוח את הלב בפני כל אדם(; לא כולם צריכים לדעת הכל עלי בחיים האמיתיים...
בד"כ פותחת את הלב אצל חברות קרובות או אחיותאו בני אדם שמכילים אותי כפי שאני בלי ביקורת...
לבני אדם אחרים?אני פותחת את הלב בצורה של כבדהו וחשדהו(; אחרי הכל אדם לאדם זאב,כך שצריך לקחת את בהי האדם שסביבנן בערבון מוגבל. ולהתנהג בהתאם... עדיין קורה שלפעמים טועה ופותחת לב לאדם הלא נכון,אז נפגעת קצת ולומדת לקח...
איך מתחספסים? או בהקטנת עצמך(מי אני עפר ואפר?נכון אני לא מושלם ואני בסך הכל בן אדם עם יצר טוב והרבה יצר הרע...יפה שעליתם עלי(;) או בהקטנת המילים הנאמרים או באיזונם(הקטנה-נכון שעשיתי כך וכך אבל לא תמיד אני כזה או באיזון- נכון שאני כך וכך אבל אני גם כך וכך...) או בהקטנת המעמד שאתה תופס את האדם שפגע (גם הוא לא האדם הכי מושלם,אז גם אני לא...וזה בסדר)
משהו אחד חכם למדתי מבני עדות המערב... וזה לא לפתוח את הלב לכולם(: הכל בחיים צריך להיות באיזון וגם פתיחת הלב צריך להיות מאוזן