|
|
| נשלח ב-14/2/2019 19:08 |
|
| |
ושוב זה גישה של הציבור בעבר היום כשהכל מותר גם זה מותר
ורק העסקנים מתחילים לפחד שהנה מתחיל דור של עסקניות.....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2019 19:41 |
|
| |
| פאת_השולחן כתב: |  | היום כשהכל מותר גם זה מותר
|
|
???????
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2019 20:02 |
|
| |
| דבריחכמים כתב: |  | חובת כל חרדי וחרדית: החרמת מיזמי האומנות של עומר ינקלביץ
לנוכח העובדה שאישה שקיבלה גב תומך למיזמי אומנות שלה מעסקנים חרדיים, משתמשת במוניטין שצברה בעזרת הציבור החרדי, על מנת לשתף פעולה ולהצטרף למפלגה חילונית בעליל, יש להחרים את כל מיזמי האומנות שלה מיידית. שתלך עם המיזמים שלה לציבור החילוני, שם היא תתקבל בברכה גדולה.
תוקן על ידי דבריחכמים ב- 14/02/2019 10:55:05 |
|
להחרים ?? למה ?? כי היא לא נמצאת ברשימה של אינטרסים ומושחתים ?? ועברנים שחלקם ישבו בכלא ?? אתה יודע שהיא יכולה לתבוע אותך !! זכותה של עומר וכל אחד לבחור בכל רשימה שבא להם !! האשכול שלך מקומם ומראה לי עד כמה שאני צודקת שמעולם לא הצבעתי למפלגות כמו אגודת ישראל או שס וגם לשכנע אנשים לא להצביע להם !!! חשבתי למה אגודת ישראל למרות הגידול הטבעי עומדת כל הזמן על 6 /5 מנדטים ??! כי אנשים מאסו במפלגות סקטוליות !!
יעקב וידר ותנועת מחל הם ההוכחה שהציבור מאס במושחתים למחל ויעקב וידר יכל להיות עוד מנדט אחד אבל בגלל זייברט המושחת הקים את מפלגת קש מאוחדים על להרוס ליעקב וידר !!שלמה גורי יור ועד עיריית בני ברק ( לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב אלא שמצא בו את בן מינו)ואכן היו אנשים תמימים שלא היו מודעים לפשע של זייברט !!!אבל למרות הזיופים והקמבינות וידר נכנס למועצה ועושה להם ביתבבחירות המקומיות הבאות !! שלפי ההסכם המושחת מלפני 40 שנה נציג חסידות גור יהיה ראש העיר ואני בטוחה שהכוח של יעקב וידר יגדל והוא עשוי להיות ראש העיר הבא !!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 14/02/2019 18:10:22
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2019 22:17 |
|
| |
דווקא אחת כזאת אם תבחר תוכל לסייע לצדקת מלכה לייפר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2019 10:10 |
|
| |
יש לה חברה מיכל צרנובצקי שהתמודדה במפלגת העבודה ובשביל לנסות להשתחל לרשימה תמכה מתחבורה ציבורית בשבת נישואין אזרחים וגם לחצה ידיים לגברים בחופשיות ולא שזה עזר לה כי היא התברגה במקום ה25. אני מאחל בהצלחה לגברת עומר ומקווה שהיא תמכור פחות ערכים בדרך לכישלון שלה במסגרת חוסן לישראל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2019 11:52 |
|
| |
מי זאת הצדקת שמעולם לא שמעתי את שמה ובשל מה עלי להחרים מישהי אנונימית לגמרי? אפשר קצת הסבר למי שלא מכיר אישית כל אחד ואחת ממליוני אזרחי מדינת ישראל? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2019 16:47 |
|
| |
היא לא מפריעה לאף אחד שהיא רצה ברשימתו של גנץ. תועלת לחרדים היא לא תביא ברשימה שכזו. אבל היא לא יותר גרועה מחילוני אחר שיבוא במקומה. לא נראה לי שיש חרדי אחד שיצביע לגנץ בגללה. וגם לא נראה שהיא תשמש איזו דוגמה לחרדיות אמיתיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2019 06:47 |
|
| |
הבוקר זה כבר סיפור אחר לגמרי האם היא תישאר ברשימה למרות שיאיר לפיד עומד בראשה ביחד עם גנץ ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2019 07:43 |
|
| |
פתחת ארגון bds של יהודים נגד יהודים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2019 07:47 |
|
| |
למה להחרים כי היא תעשב משהו? לכשתפעל נגד הציבור החרדי תעלה שוב פוסט שנחרים אותה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2019 09:07 |
|
| |
looooona
| נחתום כתב: |  | יש לה חברה מיכל צרנובצקי שהתמודדה במפלגת העבודה ובשביל לנסות להשתחל לרשימה תמכה מתחבורה ציבורית בשבת נישואין אזרחים וגם לחצה ידיים לגברים בחופשיות ולא שזה עזר לה כי היא התברגה במקום ה25. אני מאחל בהצלחה לגברת עומר ומקווה שהיא תמכור פחות ערכים בדרך לכישלון שלה במסגרת חוסן לישראל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
המצאות מטומטמות! מחפשת לראות תמונה שהיא לוחצת יד!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2019 11:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2019 18:34 |
|
| |
היא לא עוד חרדית מחמד שבאה להציק ולשנות. מדובר באישה פעילה וערכית, שכחברה במפלגה גדולה ומשפיעה, תועיל לאזרח הקטן-החרדי, יותר מהרבה חברי כנסת מהמפלגות החרדיות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2019 21:38 |
|
| |
דבריחכמים
| YYona כתב: |  | היא לא עוד חרדית מחמד שבאה להציק ולשנות. מדובר באישה פעילה וערכית, שכחברה במפלגה גדולה ומשפיעה, תועיל לאזרח הקטן-החרדי, יותר מהרבה חברי כנסת מהמפלגות החרדיות
|
|
תן לי הוכחה לכך שהיא אשה ערכית. אני דווקא חושב שאורח חייה לא תואם את חיי החרדים לדבר ה'. כמה היא פעילה מ-1 עד 10?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2019 22:13 |
|
| |
| YYona כתב: |  | היא לא עוד חרדית מחמד שבאה להציק ולשנות. מדובר באישה פעילה וערכית, שכחברה במפלגה גדולה ומשפיעה, תועיל לאזרח הקטן-החרדי, יותר מהרבה חברי כנסת מהמפלגות החרדיות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא יודע עד כמה היא תועיל יותר מהמפלגות החרדיות אבל יש מצב שהחרדים הרוויחו עוד אצבע בכנסת לטובתם בכל הצבעה הנוגעת לנו. היא מוכשרת מאד עם לב טוב.
|
|
|
|
|