|
|
| נשלח ב-21/2/2019 22:49 |
|
| |
אני לא יודע ערכית או לא, אני רק מבקש מהגב', כמו שביקשתי באשכול סמוך מהחרדים המודרנים, שתסביר לנו איך היא כחרדית יכולה לחיות תחת קורת גג אחת עם יאיר לפיד? האם היא מסכימה עם מעשיו ודעותיו על החרדים? אם לא, מדוע היא עדיין שם? אם כן, האם חושבת שהיא חרדית?
בדיוק כמו שלא יתכן "דוגמנית חרדית", כך גם לא יתכן ח"כית חרדית במפלגתו של יאיר לפיד...
או כמו שאמר אליהו הנביא: ויגש אליהו אל כל העם ויאמר עד מתי אתם פסחים על שתי הסעפים אם יהוה האלהים לכו אחריו ואם הבעל לכו אחריו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2019 23:57 |
|
| |
| שלג_דאשתקד כתב: |  |
| YYona כתב: |  | היא לא עוד חרדית מחמד שבאה להציק ולשנות. מדובר באישה פעילה וערכית, שכחברה במפלגה גדולה ומשפיעה, תועיל לאזרח הקטן-החרדי, יותר מהרבה חברי כנסת מהמפלגות החרדיות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא יודע עד כמה היא תועיל יותר מהמפלגות החרדיות אבל יש מצב שהחרדים הרוויחו עוד אצבע בכנסת לטובתם בכל הצבעה הנוגעת לנו. היא מוכשרת מאד עם לב טוב. |
|
מוכן להתערב שהיא תדע להסביר מדוע גיוס החובה, תח"צ בשבת ושלילת תקצוב ממוסדות חרדים זה הדבר הטוב ביותר לחרדים, רק שהם לא מבינים זאת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2019 02:46 |
|
| |
דבריחכמים
| שלג_דאשתקד כתב: |  | אני לא יודע עד כמה היא תועיל יותר מהמפלגות החרדיות אבל יש מצב שהחרדים הרוויחו עוד אצבע בכנסת לטובתם בכל הצבעה הנוגעת לנו. היא מוכשרת מאד עם לב טוב. |
|
מ-מ-מ-ש-ש נראה לך?
אגב, במה מתבטא הכישרון הגדול שלה? נשמח להרחבה?
כמו"כ היכן מתבטא הלב הטוב שלה? ומי אמר שמקומם של בעלי הלב הטוב, הוא בכנסת?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2019 02:47 |
|
| |
ראיתי רמיזות לקרבת משפחה שלה עם בני גנץ. יש למישהו מידע בנושא?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2019 18:48 |
|
| |
| סקופער כתב: |  |
או כמו שאמר אליהו הנביא: ויגש אליהו אל כל העם ויאמר עד מתי אתם פסחים על שתי הסעפים אם יהוה האלהים לכו אחריו ואם הבעל לכו אחריו |
|
אם הם לא היו משתפים פעולה עם "עוכר ישראל", הם היו ממשיכים ללכת אחרי הבעל ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2019 17:44 |
|
| |
כנראה הקריאה לחרם פועלת. מאת 'הדברות' הוסרה הכתבה אודותיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2019 19:25 |
|
| |
דבריחכמים
| גלאגוזים כתב: |  | כנראה הקריאה לחרם פועלת. מאת 'הדברות' הוסרה הכתבה אודותיה. |
|
ברוך ה'. אני מקווה שבקרוב היא תבין שהדרך שלה תוביל אותה עשור לאחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2019 21:02 |
|
| |
| סקופער כתב: |  | אני לא יודע ערכית או לא, אני רק מבקש מהגב', כמו שביקשתי באשכול סמוך מהחרדים המודרנים, שתסביר לנו איך היא כחרדית יכולה לחיות תחת קורת גג אחת עם יאיר לפיד? האם היא מסכימה עם מעשיו ודעותיו על החרדים? אם לא, מדוע היא עדיין שם? אם כן, האם חושבת שהיא חרדית?
בדיוק כמו שלא יתכן "דוגמנית חרדית", כך גם לא יתכן ח"כית חרדית במפלגתו של יאיר לפיד...
או כמו שאמר אליהו הנביא: ויגש אליהו אל כל העם ויאמר עד מתי אתם פסחים על שתי הסעפים אם יהוה האלהים לכו אחריו ואם הבעל לכו אחריו |
|
זה לא נכון, ודווקא אני חושב שהתפקדות לכחול לבן זהו מעשה חרדי ממדרגה ראשונה. הרי אין שם שני אנשים שמיישרים קו זה עם זה והדבר היחיד שהם רוצים זה פרסום ורכב ומאבטחים והרבה כבוד, בחי הרבה כיסוי. אז להצטרף לכזאת השקעה בטוחה, שבוודאי לא תזיק לאף אחד (כי מדובר במפלצת עם 7 ראשים שלא תוכל לשרוד שעתיים) - ללא כל תמורה או השקעה, זה מאוד מאוד חרדי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2019 08:09 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | התפקדות לכחול לבן זהו מעשה חרדי
|
|
כדי לקיים "מְהָרְסַיִךְ וּמַחֲרִבַיִךְ מִמֵּךְ יֵצֵאוּ"
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 00:25 |
|
| |
דברי חכמים, מה יש לך עכשיו להגיד להגנתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 12:54 |
|
| |
לא הבנתי את החוצפה של פותח האשכול מישהי החליטה להתמודד בעולם הפוליטיקה, אתה רוצה שהיא תחזור בשאלה לפני? זה שאתה החלטת שלבוש צנוע אומר שהיא רכוש של ציבור מסויים זו בעיה שלך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 15:05 |
|
| |
| דבריחכמים כתב: |  | ראיתי רמיזות לקרבת משפחה שלה עם בני גנץ. יש למישהו מידע בנושא?
|
|
תוקן על ידי יוחנןש ב- 13/05/2020 15:06:03
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 17:45 |
|
| |
momeir
כידוע מאז שגלינו לארצנו 'נשתנו העיתים'. כבודו של הגבר בכויילל פנימה. כבר הורונו רבותינו הקדושים שנשים הן הן שעוסקות בענייני פרנסה למה מותר לאברכית 'צדיקה' לעבוד בהייטק, בשיווק וכדומה ולגב' ינקלביץ לא?
תוקן על ידי momeir ב- 13/05/2020 17:47:02
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 10:45 |
|
| |
אינני רואה הבדל בינה לבין הח"כ החרדים האחרים רק שהיא אשה ויש עליה שינאה כדי שבעתיד לא יבקשו עוד נשים חרדיות להיות חברות כנסת
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 20:50 |
|
| |
התנועה הרפורמית בישראל בירכה את ח"כ ינקלביץ' על מינויה לשרת התפוצות
התנועה הרפורמית בישראל בירכה את חברת הכנסת עומר ינקלביץ' על מינויה לתפקיד שרת התפוצות: "אנו מאחלים לה כי תצליח במשימה החשובה של שיקום וחיזוק מערכות היחסים של מדינת ישראל עם כלל החוגים הקהילות והזרמים בעולם היהודי, בדגש על אותם זרמים שאינם זוכים כיום להכרה המגיעה להם ממדינת ישראל". אריק בנדר 14/05/2020 20:26
|
|
|
|
|