בית פורומים בחדרי חרדים

ה"מופת" שלא היה של ר' חיים קנייבסקי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/2/2019 15:45 לינק ישיר 

דוד ביתן הנו אדם דתי, בוודאי לא פחות מהצדיק משה ליאון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2019 15:48 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:
ר' חיים הוא גדול הדור ושר התורה לא בגלל מופתים, בדרך כלל, על מי שאין משהו אחר לספר עליו, מספרים מופתים.

מדויק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2019 15:52 לינק ישיר 

חיזוקתשובה כתב:

בכתבה ראו קטע מלפני כ-12 שנים כאשר ניצב דוד ביטן שהיה מועמד למפכ"לות הגיע לבקש ברכה 

אתה מוכן להתנצל על השקר שזה מלפני 12 שנים לפני שנדון על מה שהיה ?

מתנצל מתנצל מתנצל מתנצל מתנצל מתנצל מתנצל מתנצל מתנצל

הסברתי שגפני הטעה אותי כי אמר שכהן מונה למפכ"ל ואני מכיר רק כהן אחד שמונה לפני 12 שנה ושמו דודי כהן. (אחיו של מוטי כהן שהוא היום ממלא מקום זמני)

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 28/02/2019 14:03:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2019 15:53 לינק ישיר 

זה פשוט לא יאומן
הרי אם בסוף ימנו את ביטן למפכ"ל 
מה יסבירו כל החכמים שתלו בוקי סריקי בדברי הגר"ח??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2019 15:54 לינק ישיר 

כל מי שתקף את פותח האשכול על כך שהוא "משקר", ידע ויודע היטב שלא מדובר בשקר אלא בטעות, אבל זו הדרך שלהם להתמודד.

לשיטתם גם גפני שקרן, כי הוא אמר שביתן מונה למפכ"ל, והוא אינו מפכ"ל אלא ממלא מקום. אז אולי קודם שגפני יתנצל על השקר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2019 16:55 לינק ישיר 

יהודי_חזק כתב:
עוד אשכול של אנשים רשעים שמנסים לבזות תלמידי חכמים!

וֶהֱוֵי מִתְחַמֵּם כְּנֶגֶד אוּרָן שֶׁל חֲכָמִים, וֶהֱוֵי זָהִיר בְּגַחַלְתָּן שֶׁלֹּא תִכָּוֶה, שֶׁנְּשִׁיכָתָן נְשִׁיכַת שׁוּעָל, וַעֲקִיצָתָן עֲקִיצַת עַקְרָב, וּלְחִישָׁתָן לְחִישַׁת שָׂרָף, וְכָל דִּבְרֵיהֶם כְּגַחֲלֵי אֵשׁ:

רשעים, אין לנו חלק ונחלה איתכם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2019 17:42 לינק ישיר 

לא קראתי את כל הלאקשן, אבל מנסיוני בבית ר' חיים לא מעט מהאקסיומות לא נכונות.

אבל גם אם המויפס הזה לא היה, זה לא אומר הגבה על מישהו. יש מספיק מויפסים שכן היו ואני עד למופתים הזויים לחלוטין, ואען יש גם המצאות (שמעתי ממקורביו על כמה סיפורים מפורסמים שמעולם לא התרחשו).

ובלאו הכי כל הנושא הזה לא שווה הרבה, הרי בניגוד לחסידים, אצל הערסים האשכנזיים נהוג לומר ש"הקב"ה גוזר וצדיק מקיים". בזה אין ספק שר' חיים גדול בהרבה מכמה אנשים שמוחאים כפיים בשבת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2019 00:38 לינק ישיר 

בסרט,בדקה 09:30 שואל רב סורוצקין את ר' חיים שאלה,והוא עונה כבר היה לעולמים,משה ואהרן,אבל התשובה לא מובנת לנו ולסורוצקין ולכן הוא ממשיך לשאול את ר' חיים, מה הפשט? ר' חיים מפטיר שהם משוגעים ומטורפים!
ניפנה לניק הדיבוק, מה הפשט  בדברי ר' חיים  הוא הרי שולט בחומש רשי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2019 09:57 לינק ישיר 

אם באמת היה לי כזה חשק "ללמוד על מנת לקנטר" כדי לראות 9.5 דקות של סרט, הייתי עובר לקאפטן ושטראיימל.

יש עוד המון דברים שר' חיים כתב ואמר ועדיין לא הגעתי אליהם, אז ודאי לא אעשה זאת לכבודך. ממש אין לי כוח לצפות בסרטון שבטח מוסרט גרוע עם כל מיני שברי אידיש של הרב סורוצקין, בשבילך, גם אם תתאבד/י שוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 19:12 לינק ישיר 

מישהו יודע אם קובי שבתאי כהן?

השר אוחנה בטוויטר: החלטתי להמליץ על ניצב יעקב (קובי) שבתאי לתפקיד מפכ"ל המשטרה.

N12 צ'אט הכתבים ראש דסק 12: מ"מ המפכ"ל מוטי כהן הודיע על פרישה ומאשים: "שיקולים זרים בהחלטה שלא למנות מפכ"ל קבע במשך שנתיים"‎

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ה"מופת" שלא היה של ר' חיים קנייבסקי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.