| נשלח ב-1/3/2019 00:13 |
|
| |
מי שלא ראה את הקדוש והטהור מויזניץ מתפלל לא ראה תפילה מימיו
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 02:48 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 03:37 |
|
| |
עושה רושם שהוא מנהיג עדה שמתפללים לבשר ודם
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 05:13 |
|
| |
באמת מתוק מדבש.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 05:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 09:28 |
|
| |
עוד לפני שאני צופה בסרטון, אודה שלפני שנים (כשהיה בנשק, לא זוכר אם לפני או אחרי חזרת שרולצ'ה) ראיתי אותו מתפלל וקוויתי שהקב"ה יודע לפנות אליו כשהוא צריך משהו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 12:24 |
|
| |
מעניין מה היה קורה אם היו עושים ליצנות מר' ברוך מרדכי אזרחי למשל, או ממצבים מביכים של הגר"ח, ועוד כהנה וכהנה, והיו פותחים כאן אשכול עם הכותרת "ההצגה הכי טובה בעיר"...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 12:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 13:11 |
|
| |
כך נהוג בויזניץ,
פחות או יותר, כך נהג להתפלל, אביו בעל הישועות משה זצ"ל
וכך הוא נוהג להתפלל, שנים רבות,
כך מתפללים עוד כמה וכמה אדמורי"ם, לאו דווקא לבית ויזניץ,
ותפילה היא לא הצגה, היא תפילה להקב"ה,
בורא כל הברואים, שבחסדו אנו חיים וקיימים,
ואילו אנו נושאים תפילה, מעומק הלב, מזה אלפי שנים
שהקב"ה ישמע ויקבל את תפילתינו.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 01/03/2019 11:10:48
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 13:14 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מעניין מה היה קורה אם היו עושים ליצנות מר' ברוך מרדכי אזרחי למשל, או ממצבים מביכים של הגר"ח, ועוד כהנה וכהנה, והיו פותחים כאן אשכול עם הכותרת "ההצגה הכי טובה בעיר"...
|
|
מסכים איתך לגמרי וכבר יצאתי ידי חובת מחאה כשמחיתי בך על זלזול בעייליגער. האבסורד הוא שאז אתה כלל לא התנצלת אלא התחלת עם הבכיינות של אני לא חסיד, אני לא עובד אצלך ואוסף הקשקושים שמגיעים אחרי "אני לא". אגב צפיתי בסרטון ואכן, לא ניכרת דביקות אלא מה שכתבתי לעיל. אני מאמין בעייליגער ומשוכנע שכדאי לעדכן את הקב"ה בעניין שציינתי לעיל. אולי אחד הניקים עוד ידבר איתו היום עם טלית ותפילין? אשמח שיעביר לו את המידעי& נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 13:47 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | מעניין מה היה קורה אם היו עושים ליצנות מר' ברוך מרדכי אזרחי למשל, או ממצבים מביכים של הגר"ח, ועוד כהנה וכהנה, והיו פותחים כאן אשכול עם הכותרת "ההצגה הכי טובה בעיר"...
|
|
מסכים איתך לגמרי וכבר יצאתי ידי חובת מחאה כשמחיתי בך על זלזול בעייליגער. האבסורד הוא שאז אתה כלל לא התנצלת אלא התחלת עם הבכיינות של אני לא חסיד, אני לא עובד אצלך ואוסף הקשקושים שמגיעים אחרי "אני לא". אגב צפיתי בסרטון ואכן, לא ניכרת דביקות אלא מה שכתבתי לעיל. אני מאמין בעייליגער ומשוכנע שכדאי לעדכן את הקב"ה בעניין שציינתי לעיל. אולי אחד הניקים עוד ידבר איתו היום עם טלית ותפילין? אשמח שיעביר לו את המידעי& נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חח אתה (מדבר על אוסף קשקושים? יש לך חוש הומור בלי עין הרע
זה בסדר שאתה הוזה, אבל אף פעם לא כתבתי שאני לא חסיד, ולא כתבתי שאני לא ליטאי. אין לי מושג על מה אתה מדבר בעניין ההתנצלות והבכיינות, אבל כאמור, זה בסדר להזות.
אגב. הקב"ה לא פונה אליו בשעת הצורך, הקב"ה פונה לקופת העיר (מקור כל הישועות), או למרן שר התורה שמקובל בפי רבים מהציבור הליטאי, שהקב"ה מכהן כסגנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 14:27 |
|
| |
אתה טוב בהצהרות, זה קצת מסובך לחפש בתוך אלפי אשכוחוג הנהי שלכם אבל מתישהו אמצא את המקום בו זלזלת בעייליגער ואציג כאן. תהיה מוכן עם תגובה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 14:49 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
אתה טוב בהצהרות, זה קצת מסובך לחפש בתוך אלפי אשכוחוג הנהי שלכם אבל מתישהו אמצא את המקום בו זלזלת בעייליגער ואציג כאן. תהיה מוכן עם תגובה.
|
|
אז הנה ה קישור לזלזול שלך בעייליגער, כולל התגובה המאוד עניינית - "אני לא עובד אצלך". כתבתי כמה הודעות שהוכיחו אותך על מעשה נלוזזה ומבחינתי יצאתי ידי חובה. מעניין שגם שם לא טענת לא טענת שאתה לא זלזלת, כי הדבר היה ברור... בהצלחה חמודי. 6-3, תתפוצץ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 14:58 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | הדיבוק כתב: |  |
אתה טוב בהצהרות, זה קצת מסובך לחפש בתוך אלפי אשכוחוג הנהי שלכם אבל מתישהו אמצא את המקום בו זלזלת בעייליגער ואציג כאן. תהיה מוכן עם תגובה.
|
|
אז הנה ה קישור לזלזול שלך בעייליגער, כולל התגובה המאוד עניינית - "אני לא עובד אצלך". כתבתי כמה הודעות שהוכיחו אותך על מעשה נלוזזה ומבחינתי יצאתי ידי חובה. מעניין שגם שם לא טענת לא טענת שאתה לא זלזלת, כי הדבר היה ברור... בהצלחה חמודי. 6-3, תתפוצץ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה שאתה טרחן בלתי נלאה, אינך צריך להדגיש, והאמת שגם אי אפשר להסתיר אבל לפחות תנסה להסתיר את התינוקיות הפתטית שלך (מפלטו של התינוק שיוצא משיווי משקלו ולא מסוגל להתמודד עניינית, לפנות לעניין ההפסד בירושלים, ואתה לא התינוק היחיד).
באשר להייליגער, כפי שכתבתי שם, אחזור ואכתוב כאן, אני אכן לא עובד אצלך, ובאמת ליבי יוצא אליך שתגובותיי לפעמים מוציאות אותך מאיזון, אבל כתבתי דברים ברורים, ופירושי הרש"י שניסית בכוח להדביק למה שכתבתי, הם על אחריותך בלבד. מה שכתבתי היה בתגובה לדברי ההבל הקטנוניים שלך שעל מה התרעומת בשימוש בביטויים הללו (לא היתה שום תרעומת), אם מותר להייליגער (ויזניץ מרכז) להשתמש בביטויים הללו, אז גם לר' חיים, ועל כך עניתי שנחמד לדעת למי אתה משווה את ר' חיים ומה הוא בעיניך.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 15:33 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מעניין מה היה קורה אם היו עושים ליצנות מר' ברוך מרדכי אזרחי למשל, או ממצבים מביכים של הגר"ח, ועוד כהנה וכהנה, והיו פותחים כאן אשכול עם הכותרת "ההצגה הכי טובה בעיר"...
|
|
אתה עושה את זה באובססיביותכמה פעמים כל יום. מנסה להוציא את הגר"ח לא מבין מימינו ומשמאלו. אבל כרגיל אצלך בתיפקודך כשר המחלוקת של הפורום, במה שנוגע לאדמורים/פרוש/ליצמן כולם צדיקים וטהורים ואסור לפגוע בהם. אבל במי שאומר להצביע דגל הכל מותר. התנהגות ילדותית שמראה על רמה אנושית אפסית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2019 16:01 |
|
| |
מבלי להתייחס ספציפית לתינוק האובססיבי דלעיל, אחדד את הנושא זה ששאולזון מעלה לאתר את כל הסרטונים הללו, זה דבר מוכר. זה שמביאים לכאן, זה גם מוכר (אבל אם זה נגד הצד ה"נכון", מיד מתרעמים ומתבכיינים על כך שמביאים משאולזון) את הכותרת "ההצגה הכי טובה בעיר" נתן פותח האשכול, שאולזון אפילו לא יורד לרמה הזו. לקחת תפילה של מנהיג עדה גדולה (שאני לא מתחיל אפילו להבין את מעשיו והנהגותיו) ולעשות ממנה כותרת "ההצגה הכי טובה בעיר", יש בזה טעם לפגם. ואין לי ספק שבמקרה אחר, זה היה זוכה למחאה רבתית.
|
|
|
|
|