בית פורומים בחדרי חרדים

למה אצביע לאיחוד מפלגות הימין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/3/2019 18:59 לינק ישיר 
למה אצביע לאיחוד מפלגות הימין

למרות שאיני שלם עם מרבית אמירותיהם של מרבית חברי המפלגה.
ולמרות שביום פקודה לא הם אלו שיעמדו לימין הציבור החרדי ולא הם אלו שידאגו לתקציבים לישיבות החרדיות.
המאבק בבחירות האלו הוא על שלטון בגץ כן או לא מאבק שהוא החשוב ביותר במאבקי הציבור החרדי ומשפיע השפעה ישירה על יתר המאבקים החל מחוק הגיוס דרך צביון השבת הציבורי במדינה דרך ארועים בהפרדה ועובר דרך כל דבר כמעט שקשור בציבור החרדי.
המפלגות החרדיות עם כל הרצון שלהם אין להם את היכולות להאבק בצורה ישירה מול בגץ והמקסימום שהם עשו ויעשו זה להפגין לעומת זאת באיחוד מפלגות הימין יש שני אנשים שלד»עתי יהיו ממש טובים בפירוק שלטון בגץ והיוהמשי"ם בן גביר וסמוטריץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 19:02 לינק ישיר 

תצביע לפייגלין ותקבל את כל זה ויותר מזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 19:25 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

תצביע לפייגלין ותקבל את כל זה ויותר מזה.

אני לא דוגל באנרכיה וסמים להמונים ביטול מוסד הרבנות תחבורה ציבורית בשבת ועוד ועוד מרעיונתיו ההזויים של פייגלין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 19:27 לינק ישיר 

מבחינה הלכתית, אתה מוכן לקחת על עצמך את האחריות לכל הפעולות וההצבעות של נציגי האיחוד שיפעלו מכח הפתק שלך ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 19:31 לינק ישיר 

לא הבנתי. הרי המפלגות החרדיות יתמכו בכל המהלכים הללו של איחוד מפלגות הימין, ללא ספק.  אז אם אתה מצביע למפלגה חרדית אתה מקבל גם את זה וגם את זה, ואם אתה מצביע רק לאיחוד, בדברים החשובים לנו הם הרי לא תומכים - לפחות לא כולם, אז תקבל רק את המלחמה ההיא.
אבל אחרי שתמכת בברקוביץ' אני לא באמת מצפה שהדברים הללו יהיו חשובים לך. חוצמזה, מה עם צוואתו של ר"ש אויערבאך עד לביאת המשיח? או שבכלל מדובר בתירוץ למה לא להצביע למפלגות החרדיות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 19:40 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:

מבחינה הלכתית, אתה מוכן לקחת על עצמך את האחריות לכל הפעולות וההצבעות של נציגי האיחוד שיפעלו מכח הפתק שלך ?

כן
לא מדובר במפלגה חילונית אלא במפלגה שהיא לא כוס התה שלי מהרבה בחינות.
אבל בנושאים המהותיים של שבת רפורמים וכדו' ההצבעה שלהם מקבילה להצבעה של הנציגים החרדים.
ובנושאים היותר מהותיים קריטיים ואקטואלים של בגץ ההצבעה שלהם חשובה יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 19:46 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

לא הבנתי. הרי המפלגות החרדיות יתמכו בכל המהלכים הללו של איחוד מפלגות הימין, ללא ספק.  אז אם אתה מצביע למפלגה חרדית אתה מקבל גם את זה וגם את זה, ואם אתה מצביע רק לאיחוד, בדברים החשובים לנו הם הרי לא תומכים - לפחות לא כולם, אז תקבל רק את המלחמה ההיא.
אבל אחרי שתמכת בברקוביץ' אני לא באמת מצפה שהדברים הללו יהיו חשובים לך. חוצמזה, מה עם צוואתו של ר"ש אויערבאך עד לביאת המשיח? או שבכלל מדובר בתירוץ למה לא להצביע למפלגות החרדיות...

המפלגות החרדיות הם עם ראיה לטווח מאד קצר. תמורת אי אלו תופינים יצטרפו גם לממשלת גנץ.
למשל בחוק הגיוס כבר שני עשורים יש בעיה ידועה עם בגץ ומעולם הם לא ניסו למצוא פיתרון שהוא מעבר לטווח של 5 שנים.
וכמובן שאין מה להשוות בין היצירתיות של אייכלר ומוזס בנושאים האלה לבין אלו של סמוטריץ ובן גביר שכבר למעלה מעשור רוב עיסוקם זה להחליש את מעמד מערכות המשפט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 19:58 לינק ישיר 

עליה להר הבית מפריעה לך ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 20:08 לינק ישיר 

המפלגה החרדית והעיתון החרדי מייצג את עצמו ועצמו בלבד.
לא פלא שהרבה רואים ומרגישים עצמם לא שייכים.
קודם כל שיפסיקו לקשקש בקשקושון הנאמן להחליט מי חשוב יותר ומי פחות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 20:15 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:

עליה להר הבית מפריעה לך ?

כן אבל ב50 השנים האחרונות לא ראינו את המפלגות החרדיות. מציעות חוק האוסר עליה להר.
סמוטריץ למשל יותר קיצוני נגד העולים מאשר המפלגות החרדיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 20:38 לינק ישיר 

נחתום כתב:
למרות שאיני שלם עם מרבית אמירותיהם של מרבית חברי המפלגה.
ולמרות שביום פקודה לא הם אלו שיעמדו לימין הציבור החרדי ולא הם אלו שידאגו לתקציבים לישיבות החרדיות.
המאבק בבחירות האלו הוא על שלטון בגץ כן או לא מאבק שהוא החשוב ביותר במאבקי הציבור החרדי ומשפיע השפעה ישירה על יתר המאבקים החל מחוק הגיוס דרך צביון השבת הציבורי במדינה דרך ארועים בהפרדה ועובר דרך כל דבר כמעט שקשור בציבור החרדי.
המפלגות החרדיות עם כל הרצון שלהם אין להם את היכולות להאבק בצורה ישירה מול בגץ והמקסימום שהם עשו ויעשו זה להפגין לעומת זאת באיחוד מפלגות הימין יש שני אנשים שלד»עתי יהיו ממש טובים בפירוק שלטון בגץ והיוהמשי"ם בן גביר וסמוטריץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה לא חושב שיריב לוין עשה הכל כדי להלחם בבג"ץ, והיחיד שהפריע לו הוא כחלון הטפש?
נניח ובן גביר היה בכנסת, מה הוא היה יכול לעשות כשאין לו רוב נגד הבג"ץ בגלל כחלון הטפש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 20:44 לינק ישיר 

למה תצביע למפלגה כזו? כי אתה קנאי ומענין אותך עולם התורה כפי שענין את מנהיגך וכמו שהוא היה קנאי. אתם מזרחניקים שהשתחלתם לציבור החרדי כדי להורסו מבפנים. וכל הקנאות המדומה זה רק כדי שהתמימים ילכו אחריכם.

תוקן על ידי קלעפער ב- 31/03/2019 18:44:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 20:46 לינק ישיר 

אגב, הגרש"א היה מאוד קרוב לדעות עוצמה יהודית.
הוא גם הגיע לקביעת מזוזה ברובע המוסלמי...

תוקן על ידי avishai323 ב- 31/03/2019 18:48:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 20:56 לינק ישיר 

נראה לך שאני אומר בכדי? אני יודע מכלי ראשון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 21:26 לינק ישיר 

ובעיקר בעיקר הם לא יחסלו חלילה את גזירת הגיוס...

המפלגות החרדיות כידוע פשוט היו צריכים לגשת לבג"ץ לבעוט בהם חזק חזק, או לעשות להם 'בו' גדול ולהבהיל אותם, מקסימום להישכב על הכביש לפני הרכבת הקלה והכל היה מסתדר, עם קצת בואש.
אבל הם בכל פעם חפשו רק פתרון ל-5 שנים מרוב עצלות, כי קשה להם להרים את הרגל ולבעוט. אה, וגם כי הם בכלל מזרוחניקים כמו איחוד מפלגות הימין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2019 21:44 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
למה תצביע למפלגה כזו? כי אתה קנאי ומענין אותך עולם התורה כפי שענין את מנהיגך וכמו שהוא היה קנאי. אתם מזרחניקים שהשתחלתם לציבור החרדי כדי להורסו מבפנים. וכל הקנאות המדומה זה רק כדי שהתמימים ילכו אחריכם.

אוקיי, לדעתך זו הסיבה שפותח האשכול יצביע כך, אבל זה אינו באמת נושא האשכול מה נחתום יעשה, הנושא הוא הנימוקים שהוא מציג ואתה מוזמן להתמודד איתם מבלי להזדקק לטענות אד-הומינם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה אצביע לאיחוד מפלגות הימין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext