בס"ד
סיקור הופעת פסח תשע"ט
חייבת לציין שההסרטות היו מעולות, והאמת שלקח לי זמן לכתוב כי ראיתי את ההסרטות בהמשכים (האינטרנט עשה לי המון בעיות) אז ככה שזה ממש רושם ראשוני ועדיין לא התעמקתי בהן..
אכתוב רק על מיאמי:
שטייג away-שיר מתוק, קצבי, מאוד אהבתי את האנרגיות, ממש מכניס לאווירה.. לא מפסיקה לשיר את השיר הזה ביומיים האחרונים:) הקצב מעולה. הסולו של מנחם צוויגלר חביב, אהבתי את הסולו של אלישע כהן וגם דוד טורקיה היה מעולה. הסיום של מרק היה לא מוצלח במיוחד.. חמוד לראות כמה עם ציציות בחוץ, ובכלל תלבושת עם ילקוטים וגמרות.
כסף- מזכיר לי את השיר שבת בon the road to yerushalaטim. יש ליוחנן קול חזני במיוחד.. הצחיק אותי ה"מריבה" בין יושי ליוחנן- כסף מול תורה. יושי גם שר נחמד.
בקטע של ההצגה, היה חמוד כשאלישע אמר ש"הוא יודע מחברים אחרים שאין ישיבות כמו הישיבה הזאת' והקהל מחא כפיים.. רמז שאין כמו מיאמי:) 0:48 נראה שמישהו שם לא התאפק וצחק מהמעמד..(לא נראה כחלק מההצגה) פשלה קטנה שילד אחד התחיל את השיר לפני הזמן. הסולו של סמי סלמה בלט לטובה, מאוד יפה!
השיר חמוד, משום מה הוא קצת לא מסתדר לי באוזן, לא יודעת למה.
הסיום של מרק ממש לא טוב.
חמוד שיש לכל ילד מיקרופון מדונה אישי, כך הסאונד טוב יותר. מצד שני, נראה שזה קצת מציק לילדים מאחורה..
its time to daven-
יושי נראה כ"כ שונה עם מגבעת וזקן..
השיר פשוט יפהפה!! אלישע בלט בסולו מקסים, קול עמוק וחזק, ועם זאת עדין. אהבתי מאוד. גם מרק נשמע מעולה! השיר מתאים לקול שלו. הילד השלישי (מה השם שלו?) קצת הסתבך עם הקצב, ורק ב'שמע קולנו' ב6:06 הצליח להשתלב עם המנגינה. אבל בהחלט יש לו קול יפה.
חלק 1 הצגה- איזה חמודים הם כשהם מחליטים לעשות הופעה כדי להרוויח כסף עבור הישיבה.. מעניין אותי מי כתב את התסריט:)
חלק 2 מההצגה- הראשון זה דיבר היה טל גלסמן אם אני לא טועה . מי היו השאר? זיהיתי את אליעזר הרץ ואליהו זילברברג. מתוקים ממש:)
we will rise today
יש לירחמיאל דף שכתוב לו מה להגיד?! נראה די מביך לטעמי.
השיר חמוד, צריך קצת עיבוד עדיין..
מוזר שלאלישע אין חליפה כתומה/אדומה כמו לכולם.
הסולו של אליעזר הרץ מתוק מאוד!
הקולות השניים מאוד מוסיפים, אך משום מה במילה Today הקול השני נשמע כזיוף צורמני.. הסולו של אלכנסדר קופר יפה מאוד, הקול שלו כבר התבגר. גם אליהו זילברברג גדל.. מי זה ששר אחרי מנחם צוויגלר?
מחרוזת שירו לו-
המוסיקה טובה. הילדים נשמעו מעולה.. אלכסנדר קופר ב'רווח' היה מקסים, ומנחם צוויגלר נשמע מצויין! משהו קרה שם לפני we need you..לא היה נשמע טוב.
חמוד לדוד טורקיה ציציות בחוץ:) ויפה על התושיה שגילה עם הרמקול. (זה אהרון אייזנברג?)
מחרוזת "אני מאמין"- מרק – סולו מושלם! סמי גם נשמע מדהים. אליהו זילברברג- יפה. ה"אוואואוו" באמצע לא נשמע הכי טוב.. אלישע- עוצמתי! בסוף השיר, נראה שירחמיאל הלחיץ אותו קצת עם הקצב..
מחרוזת לא של שירי מיאמי-
גיוון מעניין. מסקרן לדעת למה נבחרו השירים הספציפיים הנ"ל. דוד טורקיה- חזק ויפה. אליעזר הרץ- סולו שממש מתאים לקול שלו. מעולה! מי זה שאחריו? מאך א ברכה- משהו לא הכי מסודר בשירה של כולם נשמע לא הכי טוב.. סולו יפה של אלכסנדר קופר. הכי אהבתי את השיר לפניו נעבוד, בהתחלה חשבתי שזה של שלשלת ג'וניור.. נשמע הסגנון שלהם. יפה שירחמיאל הוא זה שהלחין את השיר. מי זה ששר הראשון? לא מזהה.. קול טוב. הדואט בין סמי לבין ?(אייזיק?) יכל להשמע יותר טוב. ואהבת- לא אוהבת את השיר הזהL מנחם צוויגלר – פחות אהבתי, כנ"ל מרק. תדליק את האש- דוד טורקיה- שר מקסים בעברית! מרק- בהתחלה נשמע טוב, אחכ טיפה זיוף וגמר טוב. העליה שם ב"אאאש" לא נשמעה טוב בכל הסולואים. מוזר לשמוע את מיאמי שרים שיר כזה..
Never give up- מי זה ששר אחרי אייזיק? (נראה לי שזה אותו אחד שעדיין לא קלטתי את השם שלו..) 2:08 מי זה? קול מתוק ועדין כ"כ..
לעולם ועד- "בכבודדד"- העליה לא טובה.. נשמע צעקה. האחים טורקיה כבר עם קול ממש בוגר, אבל מחזיקים מנגינה מעולה. סמי סלמה ב"ה' ימלוך לעולם ועד"-מקסים!
בסה"כ, היתה הופעה ממש טובה. מחכה כבר לראות אותם בקיץ!! וממש מסקרן אותי לראות מה יעשו עם כל השירים החדשים של ההצגה.. האם יצאו כדיסק?
יישר כח לאלימונסי ולגריני!