בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקור של הופעה פרחי מיאמי חול המועד פסח תשע"ט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/5/2019 21:33 לינק ישיר 
בימים ההם בזמן הזה!

בימים ההם:

בזמן הזה 1:

בזמן הזה 2:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2019 22:04 לינק ישיר 

גלריה מההופעה:

http://www.shlager.net/article/6265/%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94/shlager/%D7%97%D7%95%D7%94-%D7%9E-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%AA.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2019 17:14 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
בימים ההם:

בזמן הזה 1:

בזמן הזה 2:

גגם אני עשיתי את ההשוואה האוטומטית של הסצנות עם הכסא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2019 16:15 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
גלריה מההופעה:

http://www.shlager.net/article/6265/%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94/shlager/%D7%97%D7%95%D7%94-%D7%9E-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%AA.html

הייתי צריכה לחשוב על זה ששלאגר יעלו גלריה מצומצמת.
הנה המלאה.
זה מההופעה עם שפירא ונראה ששם היה קודם את המחרוזות ואח"כ את ההצגה.
מעניין שאחרי הרבה זמן שלא היו גלריות מהופעות, גם ירחמיאל וגם גרסטנר הזמינו את ברוך עזגווי לצלם.

http://www.thejewishinsights.com/wp/miami-shapiro-tischler-photos/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2019 20:02 לינק ישיר 

הסיקור כתוב ממש יפה. תודה. פשוט מרגישה כמעט שם. מרגש לקרוא! אם כי בהתחלה קצת חששתי שלא אעמוד בזה ואתגרה יותר מדי... :) אבל מה לעשות, זה באמת נשמע מסקרן ומרתק. מתחשק לי לראות! הסיקורים שלכן נשמעים ממש טוב! תודה גם לך על התמונות והאוירה, שירה י'הודית :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2019 22:37 לינק ישיר 
סיקור פסח עט

ובפעם המי יודע כמה - אלימונסי - אלפי תודות! זה לא מובן מאליו וזה מדהים!

חלק א' - הקדמה קצרה:

ההופעה הזו לא הייתה רגילה אלא הורכבה מהצגה ומחרוזות, זה שונה ועוד לא החלטתי אם זה חיובי או לא...

בסיקור הזה אני לא אסקר כל סולו בנפרד כי רוב השירים היו בנויים מסולואים קצרים וקשה לקלוט ככה את איכות הסולו וגם קצת מסורבל לסקר ככה. אני אגדיר כל סולן לפי כלל הסולואים שהיו לו ואכתוב את דעתי על כל שיר. אם יש סולו ראוי לציון (חיובי או שלילי) הוא יצויין בסיקור על השיר ואם תרצו לשמוע את דעתי על סולו מסוים, אתם מוזמנים לשאול...

פעם נכתב פה שככל הרמקולים של הילדים מוגבהים בזמן הסולו, אז האחראי על זה עשה הפעם עשה עבודה ממש גרועה, חסרים הרבה שניות מהסולואים וזה בולט במיוחד כשמדובר בסולואים קצרים.

חלק ב' – הסולנים:

אלישע כהן – ללא ספק כוכב ההופעה. הקול שלו מתחלף, אבל חזק ויציב, מרגש ועוצמתי. הוא גם הפתיע בהופעה מלאת ביטחון ואנרגיה וגם פרגן לנו בחיוכים (יש לו חיוך מתוק ולי יש סימפטיה לסולנים שמחייכים J). הסולואים שלו היו קסומים ויפהפיים!. אה, בכלל לא מפריע לי שלא הייתה לו אפודה, א. כי הייתה לו סיבה מוצדקת. ב. כי גם ככה חצי מההופעה הסתכלתי עליו...

אליעזר הרץ – מאיפה צנחה עלינו פצצת האנרגיה הזאת?! זה כ"כ כיף לראות את זה. ילד צעיר יחסית עם כזה ביטחון, לא נגמר לו המרץ... הקפיץ את ההופעה בכמה רמות ובטח נתן השראה לשאר הילדים. מה שכן, הוא כמה פעמים טעה בשנייה של התחלת השיר וגם בשירה שלו הוא בולע אותיות.

מרק רוזנסטק – אאוץ'... אני לא יודעת אם זה קשור למנעד שלו או לגוון של הקול או שבחזרות  הוא נשמע אחרת ובהופעה הוא נלחץ. כך או כך, הוא אנרגטי ומלא הבעות פנים שמתאימות להופעה אבל בסולואים - יש סולואים שהוא נשמע נהדר ויש סולואים שפשוט לא.

סמי סלמה ומנחם צוויקלר – שניים שההתחלפות הקול עשתה להם רק טוב. הקולות המקוריים שלהם כ"כ דקים ועכשיו הם נשמעים הרבה יותר עוצמתיים. שניהם עשו עבודה נהדרת בסולואים ובהופעה!

מיכאל אברג'ל – הבייבי של המקהלה J הקול שלו עדיין תינוקי ונגמר לו האוויר בסופי השורות, אבל הוא פשוט מתוק! הסולואים שלו (רק 3, חבל) כאלה מתוקים שאני חוזרת עליהם שוב ושוב. גם ההופעה שלו מקסימה.

אריאל אייזנברג – יש משהו בסולואים שלו שממלא אותי בנחת מיאמיסטית... הוא מחזיק את הסולואים כ"כ יפה, לא מתקרב בכלל לסולואיים האומללים בניו יורק בויס. גם ההופעה שלו עברה שיפור משמעותי.

אלכסנדר קופר – לא יודעת למה, אבל אני עדיין שומעת את התינוקיות, בפסח ע"ח הוא היה נשמע מדהים והופיע עם הרבה ביטחון, משום מה הוא לא הצליח לשחזר את זה. עדיין, הסולואים שלו מאוד טובים ואני נהנית לשמוע אותם.

טל גלסמן – פספוס! פספוס! פספוס! מילא באלבום אני מבינה שהיו קולות שקדמו לו, אבל מבין כל שלל הסולואים לא מצאו כמה שורות שהוא יכול לשיר? ודווקא יש בו משהו מאוד דרמטי, הסולואים שלו היו מהממים והשאירו טעם של עוד והחמצה.

אהרן מנהיים –קיבל יותר במה בעיקר בשיר 'זה הזמן להתפלל', עם זאת, אני חושבת שיותר מתאים לו שירים קצביים. הקול שלו מתוק והשירה שלו קלילה ואני יותר אוהבת אותו בשירים  קצביים, ושם הוא לא קיבל מספיק במה. בכל אופן שמחתי שהוא בלט יותר בהופעה הזו.

אייזיק טורקיה – אוחז בשלב מתקדם בהתחלפות הקול, אבל ביצע את הסולואים שלו בצורה מצוינת. לגבי ההצגה, נראה שכל החלק של ההצגה והאלתור קצת קשים לו. הוא תמיד נראה לחוץ שמגיעים לקטעים של אלתור וזרימה.

דויד טורקיה – ההיפך הגמור מאייזיק בקטע של ההצגה, אם בהופעות רגילות יש לו קטעים דרמטיים אז כאן הוא ממש כיכב ועשה את זה נהדר! גם הסולואים שלו היו מצויינים, על אף ההתחלפות.

אליהו זילברברג – ממש נהנתי מהסולואים שלו. הוא ביצע מכל הלב והיה כולו בהופעה וביצע את הסולואים שלו עם דרמה ותנועות. מקסים!

חלק ג' – השירים

אני מסקרת רק את החלקים שיש לי מה לכתוב עליהם.

Steig away – השיר שהכי נשמע לי בני והתורה קידס, מאוד קליל ופחות אהוב עלי מהשירים הקצביים בהצגה. אבל הקטע עם הילקוטים חמוד וגם הקטע שהם מוציאים גמרות וכאילו לומדים.

הסולו הארוך של אלישע נהדר ואני דווקא אוהבת את הגוונים המתחלפים ששומעים בסולו הזה.

מרק – בסולו סביר בהחלט אם כי הייתי מקצרת אותו קצת. מספיק עלייה אחת או שתיים, שלוש זה כבר יותר מדי.

כסף – שיר משעמם מאוד וצריך מוזה כדי לשמוע אותו, טרם התחברתי אליו. יושי נשמע ממש מצוין וכיף לראות שהוא נשאר בקשר עם ירחמיאל ועם מיאמי.

Save the day – שיר חמוד ממש והכורוגרפיה והעמדות בשיר עושות אותו עוד יותר חמוד.

הקפיצה של אליעזר לפני השיר ראויה להתייחסות נפרדת, אז הנה אני מתייחסת.

מאוד אוהבת את החלק שהם מתפצלים לשלוש קבוצות עם ה"Save the day".

הסולו של אליהו זילברברג מקסים!

ה-סולו של השיר הוא ללא ספק של מיכאל אברג'ל שמבצע סולו מתוק ממש וההרמה הזו על הכסא מחזירה אותי כמה שנים אחורה. אני מוצאת את עצמי חוזרת על הסולו הזה פעם אחר פעם!

מיד אחר כך אלישע (איזו חמודה הריצה שלו לקדמת הבמה), טל ואלכסנדר עושים ריקוד סולו קצר ואני לא יודעת אם זה קשור לזה שהם באותו בית ספר (לפי הראיון שלו).

מרק רוזנסטק בסולו סיום – מזעזע ואני נחמדה.

It is time to daven - שיר שקט ומאוד יפה, השיר היחיד שאינו נשמע מבני והתורה קידס. קצת יותר מתאים לאלבום משאר השירים. ופה אליהו לוי חסר במיוחד, שירי תפילה כ"כ מתאימים לו.

למרק אין חליפה.

אלישע מסתבך קצת עם ההתחלה אבל אחר כך הוא נכנס לקצב ולרגש ומבצע פשוט מיוחד, עם הבעות פנים מתאימות. מקסים!

מרק מבצע יפה את הקטע שלו, קצת בריחות מהמנגינה אבל בסדר. וגם מוסיף תנועות ידיים ממש חמודות.

אהרן מנהיים – מבצע ממש יפה, כמו שכתבתי מתאים לו יותר קצבי, הוא פחות מצליח להכניס רגש בשירה, על אף שהוא ממש מנסה.

אהרן ומרק שרים בדואט ואלישע מאחורה גונב את ההצגה...

אלישע מבצע סולו סיום ובשלב מסוים מרק ואהרן צריכים להצטרף אליו, הם לא עושים את זה ואלישע מזכיר להם עם המבט.

We will rise to the day – שיר חמוד בסך הכל והמקהלה חוזרת להראות מקהלה.

חלק ראשון נחמד. טעות בתזמון של יוחנן בנוגע לכניסה. סולואים מקסימים ממש (לציין שוב את אלישע?).

ההבעות פנים של אליעזר כשהוא מצוטט לשיחה בין ירחמיאל ליוחנן מתוקות ברמה אחרת, הסולו שלו והתנועות במהלך הסולו של דויד... הוא ממש מדהים! חי את ההופעה ונהנה מכל רגע.

הצהלות שמחה של המקהלה... זה קטע מתוק!

הכניסה של ירחמיאל לשיר מקפיצה ומרימה את הקהל, הקול שני של יוחנן גם מאוד יפה.

הקראת שמות – יפה שהמקהלה שרה תוך כדי ההקראה בטון נמוך יותר. זה יפה. את הבטחון שילדים צברו אפשר לראות באיך שהם נגשים לקדמת הבמה. ההתאספות סביב ירחמיאל חמודה ממש.

תסלחו שאני מדלגת על המחרוזות כרגע, בהזדמנות אחרת.

אני כן אכתוב על המחרוזת של השירים שלא של מיאמי ובהזדמנות זו אכתוב מה אני חושבת על כל שיר, בתקווה שזה מעניין מישהו.

עברי אנכי – שיר טוב עם הרבה קצב, אם כי יש בו חלק קצת מרוח ואני פחות אוהבת את החלקים של מוזיקת האפרו שיש בשיר. המזל שמקהלה ביצעה רק את החלקים היפים.

דויד טורקיה – סולו מקסים ממש!

אליעזר הרץ – איפה תמצאו ילד שגם שר כ"כ יפה וגם מקפץ בשיא המרץ? קצת בולע אותיות 'יצהק'...

מיכאל אברג'ל – סולו מצוין! חוזרת עליו שוב ושוב.

מרק – גם סולו טוב.

מאך א ברכה – השיר הזה הוא בין ילדותי, לסגנון של ליפא של שמלצר למשהו לא ברור. שיר טרנדי בעיקר ופחות כזה שיזכרו בהמשך.

כורוגרפיה חמודה ואלישע ואלכסנדר מבצעים סולואים נהדרים.

לפניו – גולת הכותרת. שיר של ירחמיאל שמבצע שלום למר במקור ותמיד שאלתי את עצמי איך הוא ישמע על המקהלה. הוא נשמע מצוין!  ברמה כזו שאני שואלת למה הוא לא השאיר את זה למקהלה?

אריאל בסולו מצוין. הדואט של אייזיק וסמי פשוט מדהים והשילוב של הקולות קסום. ברקע הילדים עושים תנועה קפיצית ומשעשעת. אלישע עושה אותה הכי יפה וגם עם החיוך המתוק שלו וגם נראה שהוא נהנה מכל רגע.

ואהבת – לא אוהבת את הביצוע המקורי בכלל! השיר עצמו טוב אבל אני לא מסוגלת לשמוע את הזמר הזה.

איזו תנועה מצחיקה בתחילת השיר, אבל יפה ומנחם עושה אותה ממש יפה.

מנחם – הופה! איזה ביצוע! הוא מחזיק את הקטע פשוט מדהים והעלייה בסוף מצוינת.

פה מתבקש לציין שבהופעה השניה (עם שפירא), כנראה בהשארת הקרקס הם עשו קצת פעלולים, אלישע סובב כדור על האצבע, סמי על קורקינט ואליהו זילברברג על אוברבורד.  

מרק בסולו הטוב ביותר שלו בהופעה! ביצע קטע מורכב בצורה מדהימה.

תדליק את האש – עוד לא הבנתי את הקטע של השיר הזה, מצטערת. רק השם שלו מוזר ('תדליק את אש' זה לא מה שאמא אומרת לילד כשהיא רוצה שהוא יחמם את הסיר שעל הגז?! ילד: אמא, האוכל קר! אמא: תדליק את האש, בזהירות!).

דויד טורקיה – בסולו מצוין ממש. מאיפה המבטא הישראלי? פשוט מדהים. ההצבעה של המקהלה עליו מגניבה.

אהרן מנהיים – מסתבך קצת עם הסולו שלו, קיבל קטע קצת קשה, אבל מתגבר על זה.

עליות מקסימות, במיוחד של אלישע.

אם הגעתם למסקנה שאני לא כ"כ אוהבת להיטים עכשוויים אז אתם צודקים. יש במוזיקה העכשווית חלקים מאוד רדודים. אם כי המקהלה ביצעה את הקטעים בצורה מדהימה ממש.

הקראת שמות 2 – ירחמיאל מקריא את השמות לא לפי הסדר, ומשאיר את אלישע לסוף כיאה לכוכב במעמדו. לפי שהוא מסיים, הוא בודק שהקריא את כולם ומגלה שדילג על אלכסנדר. זה קטע משעשע.

חלק ד' – השלמות

טוב, זה כבר פעם אחרת.

תוקן על ידי elmonsey ב- 14/06/2019 05:41:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2019 01:11 לינק ישיר 

ממש כיף לקרוא את הסיקור ולהסכים עם כל מילה!

לגבי מרק רוזנסטוק - הוא ממש איכזב. אחרי שהוא קיבל חלק בטריו של יברכך - ציפיתי ממנו להרבה יותר, ואפשר לומר שהוא לא פספס שום הזדמנות לפשל. לצערי הרב (כנראה שאני פחות נחמד ממך)

מנחם צוויקלר - הקול שלו מזכיר לי מאוד את האחים לוין.

והשיר של ההופעה הוא ללא ספק 'זה הזמן להתפלל', ואליהו לוי חסר בו כל כך!

אהבתי את הבדיחה על חשבון השיר של שוואקי...

תוקן על ידי אפרים1 ב- 03/06/2019 23:12:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2019 13:06 לינק ישיר 

אלי תודה רבה על ההסרטות האיכותיות! תענוג לעיניים ולאוזנים...
כתיבת הסיקור לא היתה כל כך פשוטה. עכשיו אנחנו מוקירות יותר את הסיקורים שנכתבו פה. תודה לכותבים!

ההופעה היתה מקסימה, השירים החדשים נהדרים והילדים איך לומר? שיחקו אותה (תרתי משמע).

אנחנו לא נתעכב על כל סולו (בשביל זה יש פה מומחים בתחום) אנחנו נתעכב על סולואים מסויימים ועל דברים מעניינים ששמנו לב אליהם...

Shteig away- ההצגה בהתחלה חמודה כ"כ ה"אההההההה...." של המקהלה ממכר גם ההכרזה שטייג אואי של אליעזר.

איזה קצב כיף יש לשיר הזה הכיאורגרפיה מתוקה והילדים נהנים, איזה כיף!

כל הסולנים עושים עבודה נהדרת חבל על הפספוס של הסולו של אלכסנדר.

שמנו לב שלאייזיק יש תווית לילקוט נראה שקנו לכולם ילקוטים חדשים...

מרק צולח יפה את סיום השיר (נראה חמוד כזה- כמו ילד במסיבת חומש).

כסף- (יושי ויוחנן מקראים מתוך התסריט... יושי נראה מאופר זה לא נראה שהוא גידל זקן) שיר תיאטרלי וקצת משעמם "כי לא במותו יקח הכל" מזכיר את הביצוע הנוסטלגי של מרדכי לייבוביץ במיאמי אקספרינס 3 "כי לא במויתו יקח ה-כ-ל לא ירד אחריו כבודוווווווו"

-SAVE THE DAY טוב, אז בעצם זה השם של ההצגה כשראינו את המודעה חשבנו שזה "שמרו את התאריך" כנראה שבגלל זה עוצבה מודעה נוספת להבליט שזה שם ההצגה.

הפתיח של ההצגה יפה.

שיר חמוד מסוג השירים שנשמע שנכתב בשביל או בהשראת ילד. אנחנו די בטוחות שזה היה בהשראת אליעזר. הקצב בשיר מתאים לו הקצת תאטרליות-דרמטיות והקפיצות במנגינה. חוץ מזה הוא גם פותח את השיר (קצת מפריעים לו עם זה אז הוא שולח לאחור פרצופים...) ונראה מחובר מאוד עם השירה הכיאורגרפיה ועם התנועות רגליים בכלל...

(בשיר יש סולו פצפון לטל)

מיכאל חמוד שהוא הולך מכין את העיתון, את הכסא ואחרי זה מבצע את הסולו נהדר.

שמתם לב לזינוק מעל הכסאות כשמרימים את מיכאל על הכסא?

הפעם מרק לא מצליח לעלות יפה בסיום ושולח לקהל פרצוף צמא.

ITS TIME TO DAVEN  ההצגה חמודה כל כך, הילדים עושים את זה מקסים. התפקיד של יוחנן משעשע (איך הילדים לא התפIצצו מצחוק שהוא אומר שהוא איש מאוד מאוד עסוק?). אהרון מינהיים נראה כל כך מיואש- הוא מציג נהדר!

השלישיה (אלישע, מרק ואהרון) מבצעת את השיר נהדר ביצוע עוצמתי ומרגש. (הפרצופים המתחננים שלהם עושים את זה!).

אלישע עושה את הסיום פשוט יפיפה וחמוד שהוא מסתכל על מרק ואהרון ומסמן להם להצטרף (גם הם עושים עבודה טובה בסיום).

קטעי הצגה- אלישע נכנס לדמת הוא ממש מבשל את הרעיון עד שהוא מציג אותו...

חמודים איך שהם נהיו מאושרים עם הרעיון, והרתמות אליו- ממש חברה לענייןJ J

-we will rise today בתור המנהל היה צריך שהיה לירחמיאל איזה סטנד שעליו יהיו דפים שמשם יקריא ולא מהאייפון (כמו כל מנהל... וגם כמו שיושי ויוחנן עשוJ)

באמת היה מוזר שאלישע היה בלי אפודה ( במיוחד ש"אמא שלו" בהצגה אמורה לתפור את התלבושות...) יפה שהוא ויתר ככה. ילד עם מידות ורגש לא רק בשירה...

כיאורגרפיה חמודה, במיוחד הקטע של הפריז וסולו.

(הקול של דוד תורכיה קצת משתלט בשיר הזה)

סולואים ראויים לשבח בשיר הזה: אלכסנדר קופר, אליהו זוברברג, אלישע כהן, אליעזר הרץ ודוד תורכיה. כל הסולנים עשו עבודה מצויינת אבל אלו סולואים שכיף לשמוע שוב.

אליעזר הירץ פשוט הורס עם הפרצופים המקשיבים- נדהמים שלו. חמוד!

סיום ההצגה- שמות חברי המקהלה סיום יפה להצגה חזרה לשטייג אואי הקראת שמות זורמת ויפה.

הערת אגב: הם למדו תנועה חדשה שהם די התלהבו עליה זה מה שאייזק מציג בקריאת שמות ,מרק מסמן אותה למנחם בסייב דה דיי וגם בואהבת במחרוזת שירם לא של מיאמי.

מחרוזת שירי מיאמי- הילדים מכירים את השירים את התנועות אין הרבה סולואים הכל עובד נהדר. אלכסנדר במחרוזת הזו היה מתוק! בהתחלה הוא מסתבך בסיבובים של שירו לו עד שזה מצחיק אותו ומפרגן לנו חיוך גדול. הוא כל כך חמוד כשהוא מחייך... במחרוזת הזו הוא חייך הרבה. גם הסולו שלו ברווח נהדר וה"ריב" שלו עם טל בלא ישא גוי משעשע גם את עצמם...

WE NEED YOU זה נראה שדוד תורכיה מדריך את אהרון לקראת הסולו הוא גם נחלץ לעזרתו כשהרמקול לא עובד ירחמיאל נכנס ושם לב שהציצית של דוד בחוץ הוא מעיר לו על הציצית ודוד מסדר את זה. בשיר הזה לאליעזר מתאים סולו.

אני מאמין ומהרה- סולו יפיפה של מרק (דוד מחזיר לעצמו את הרמקול שלו מאהרון)

במהרה אלישע עם סולו מעורר כמו שהחלק הזה בשיר צריך להיות. אהבנו!

סיום בהדרכת ירחמיאל- יפה!

מחרוזת לא שירי מיאמי- מחרוזת נהדרת כיף להאזין פעם אחר פעם. הילדים הקטנים האלה מציבים רף גבוה לזמרים המקוריים:)

עברי אנוכי- סולנים נהדרים

מאך א ברכה- סולו עוצמתי של אלישע אולי גם בהשראת הריאיון פתאום המילים "אשר קדשנו וציוונו... ברוך אתה ה'" תפסו אותנו ועצרנו לחשוב עליהם...

לפניו נעבוד- (לרגע חשבנו שזה שיר של מיאמי ובאיזה אלבום זה היהJ). רואים שלזה התכוון המשורר J הדואט של אייזיק וסמי ראוי לשבח.

ואהבת- הסולו  של מנחם- האידיש שלו נשמעת שונה מהביצוע המקורי קטע כזה באידיש בדר"כ שרים כבד ועמוק יותר...(אם הבנתם למה התכוונו).

הסולו של מרק- סולו יפה נראה שהוא שמח שחזרו לרמקולים ולא מדונה. עם רמקול אפשר לשחק... ירחמיאל מוסיף פה מאוד.

תדליק את האש- שוב סולנים נהדרים אהרון צולח יפה את הסולו שלו במיוחד בסיום

אלישע מרק ואליעזר ברצף שלושתם לא טורחים לסיים את הש' שב"תדליק ת'אהההההההה" צלילים ארוכים ועליה נהדרת. הסולו של אליעזר היה ממש צפוי .(שהוא ישאיר בשיר כזה מי ידליק את האש אם לא הוא?J) חבל על החריקה בסולו שלו מפריע לשמיעה של החלק הזה...

הסיום יחד עם ירחמיאל פשוט עושה את זה

Time to light the fire now !!!!!

סתם  מילה על הכיאורגרפיה במחרוזת : היא מיותרת! זה מחרוזת שמתחלפת מהר, הרבה סולנים אז יש גיוון ועניין. הכיאורגרפיה הכבדה הזו היתה מתאימה במקרה והם היו עושים כל שיר לחוד אבל כך כל הבלגן של הכיאורגרפיה די מעמיסה.

נבר גיב אפ- כאילו לא שמענו מספיק אנגלית בהופעה. הסולו השני של טל בהופעה וזה אפילו לא סולו זה סולונצ'יק ואולי פחות מזה...

מרק מוסיף יפה את ה"נבר סיי נואו" אחרי הסולו של מנחם.

חמוד שה"מתפרצפים" במקהלה- מרק ואליעזר עושים יחד את הקטע של הפנטומימה.

לעולם ועד- זה משעשע שבתחילת השיר ירחמיאל פונה למתופף...

המילים הנבלעות לעולמיעדתמלוךבכבוד מבלבלות כל פעם מחדש

הדואט של האחים- דואט בין אחים זה תמיד יפה גם עם הקולות המתבגרים שלהם דוד רוצה להשתעשע ולהתקרב לאייזיק. את אייזיק זה לא משעשע ואולי טיפה מלחיץ אז דוד זורם ועושה אחורה פנה (ושוב דואג לרמקול של אהרון...)

יש כיאורגרפיה חמודה לשיר הזה חמודים הילדים בשורה הראשונה בביצוע של הריקוד הזה.

הילדים עבדו נורא קשה על ההופעה הזו: שירים חדשים, קטעי הצגה, ריבוי סולנים וריבוי כיאורגרפיה.

סופו של דבר הם עשו עבודה מצוינת!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2019 13:35 לינק ישיר 

מרק הוא סולן מקסים יש לו קול חזק ועוצמתי והופעת במה נהדרת והוא גם מאוד מאוד חמוד. לפעמים הביקורת עליו פה בפורום די קוטלת אותו אז אנחנו פה כדי להשמיע את דעתנו עליו.

קודם כל יש פה בפורום רתיעה מתופעת ג'רמי שאיך לומר היא תופעה חמודה למדי... אבל יש משהו בתופעה הזו שקצת מעצבן. הילדים עובדים קשה לשיר ולשיר בלייב אז הגיוני שיזייפו וכדומה. עכשיו להגיד לילד: יופי על ההשקעה, חבל שזייפת, אבל זה בסדר- גם ככה קיבלת את הסולו רק בגלל שאתה חמוד. זה מעליב ולכן אנחנו לא אוהבות את ההגדרה של התופעה הזו. חוץ מזה שרוב הילדים חמודים אז להיות חמוד ולקבל סולו זה לא מיוחד.

היינו משייכות את הקול שלו למשפחת הקולות של ארי גולדוואג ונחום סטארק קולות חזקים גבוהים טיפה צועקים (ואההמ.. לא תמיד מדייקים) (אם ניתן להגדיר את הקולות היינו נותנות הגדרה של קולות פלסטיק- כאילו יש להם בגרון כמין פלסטיק שמעצב אותו וגורם לקול לצאת מיוחד כזה וגם נותן נטיה לתווים גבוהים. עם קצת אומץ ניתן להכניס גם את ג'ונתן פאלי תחת אותה קטגוריה).

בכנות- מרק הוא אחד הפייבוריטים שלנו עוד מאז יצא האלבום. הוא טוב שם גם בשירים השקטים וגם בקצביים יש משהו בקול שלו שגורם לחייך וגם שואב את הפוקוס אליו.

בשירים שקטים הוא מעולה כי לפעמים צריך שמישהו ישמיע קול צעקה ויעורר אותו (והוא עושה את   זה מעולה, הוא מעורר את השיר ועם פרצוף מלא כוונה...)

ובשירים קצביים שומעים שהוא נהנה שזה כיף והוא עושה את זה בקול מתרונן כזה.

יש את הקולות השניים שהקול שלו מתפקד שם נהדר ומין קישוטים בשיר (כמו ההוספה של נבר סיי נואו אחרי הסולו של מנחם)

בכלל הוא מוסיף הרבה לקבוצה הנוכחית אי אפשר לדמיין אותה בלעדיו!

מרק באמת נתן ההופעה הופעה נהדרת (סתם הערה הוא קיבל שני סולואים שהיו בעבר של ארי גולדוואג אני מאמין ומהרה מחדד את הטענה שלנו לדימיון בינם) אז הוא לא צלח את הסיום בסייב דה דיי, הוא קיבל עוד הרבה סולואים שבהם משום מה הוא בחר לדפוק ביצוע ונתן להזדמנויות לפישול לעבור מעצמן...

חוץ מזה אם הוא לא צלח את הסולו האחרון  בסייב דה דיי מי לדעתכם היה אמור לקבל אותו?

שורה תחתונה: מרק הוא מרק והוא מעולה ככה!!! אל תצפו ממנו להיות מישהו אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקור של הופעה פרחי מיאמי חול המועד פסח תשע"ט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.