בית פורומים בחדרי חרדים

וסכסכתי מצרים במצרים: פלג המאבקים והמחלוקות נלחמים ונאבקים ביניהם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2019 20:59 לינק ישיר 

הגר"א דויטש , כמו עמיתו  הגר"ד לנדו, מעוניין להפסיק  את שוד הקופה  הציבורית בידי טומבק/ינקוש.

כמו שר' דב מנסה להציל את אברכי יששכר באהלך הרעבים ללחם מהעושק ושוד הקופה של ויסברוד את ינקוש,
כך ר' אשר מעניק גיבוי מלא לדרישת ההורים לקבלת דו"חות כספיים מטומבק.

טומבק את ח.ש. קלמנוביץ,  כמו ינקוש, מעוניינים להמשיך לשדוד את הקופה,ולא לתת לגדולי תורה  עירניים וחשדנים (כר' דב ור' אשר)דריסת רגל בענייני ציבור, אלא להפקיד את ההנהגה  בידם של חותמות גומי מאובנות מסוגם  של רח"ק , רי"י קלמנוביץ ורצ"פ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2019 21:30 לינק ישיר 

מה בדיוק הדרישות של אותם הורים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2019 21:44 לינק ישיר 

איוי
שתף אותנו בפרטים אודות שוד הקופה ביששכר באהליך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2019 23:15 לינק ישיר 

אגב,ראוי לציין את אומץ ליבו -המפתיע, יש לציין, של ר' עזריאל אוירבך.

לא מהסס לשלם -ביודעין- מחירים כבדים על תמיכתו האמיצה בהנהגת ר' אשר,
מתוך הבנה שזו הדרך היחידה לשמור על בני התורה כקבוצה אמיצה החותרת לאמת,
ולא כעוד  ספיח בזוי של סאטמר ושל העיידה ,בניווטם של הבני-דודים קלמנוביץ.

זאת בניגוד לפחדנותו הידועה לשם דבר של הגריג"א, שמתחבא ובורח ומפגין רפיסות מול ינקוש,

ובסוף נמצא שרק מחזק אותו, כי ר' דב, ומרבית ראשי הישיבות הדגלאים,שרוצים לפעול נגד ינקוש,
לא יכולים לעשות זאת, בה בעת שהגרי"ג מתקרנף אליו.

את המחיר משלמים אברכי יששכר באהלך.

נקווה שהורי תפארת יעקב לא יצטרכו לשלם מחיר כזה.

תוקן על ידי אויויוי ב- 24/04/2019 21:19:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2019 23:41 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
איוי

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני עוד צריך לספר?
תשאל כל אברך שם כמה מעשרות המליונים הגיעו לכלל האברכים ,
וכמה הגיע לאברך ידוע שכבר כמה שנים נמצא בכולל רק בסדר ב'....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2019 00:35 לינק ישיר 

*מהדורת חצות ב'קו החרדי':* *המריבות ב'פלג' נמשכות-* בעקבות מכתב רבני מועצת הפלג כנגד טריגר, רבני הפשרנים בפלג במכתב גיבוי לטריגר ובאיומים על המנהל טומבק, *כתבינו נתי סגל עם כל הפרטים.* *חבר הכנסת המיועד שלמה קרעי מהליכוד בראיון חג ראשון* לאחר הבחירות על תוכניותיו הפוליטיות, ערש לימודיו בישיבה, הקשר עם רבו הגר״מ מאזוז והשייכות לאלי ישי. *ח״כ יהודה גליק בראיון פרישה ל'קו החרדי':* ״מרגיש שאני יוצא לחירות אחרי העבדות כחבר כנסת. מקבל הרבה הצעות לתפקידים ואבחר בקרוב״. *אלי שלזינגר בראיון לקו החרדי* על הנשק החדש של מאבטחי ראש הממשלה נגד הרחפנים והאסיר שנתפס עם מכשירי טלפון בגופו. *להאזנה-* 1700720588 *להצטרפות לעדכוני 'הקו החרדי' לחצו כאן>>>-* https://chat.whatsapp.com/CBwOos6rbwD1NvfEvZ6moa

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2019 01:13 לינק ישיר 

אם הגריג"א מתקרנף לינקוש אז גם הגראי"ל התקרנף לאריה אלישיב\אפרתי

אבל זה וזה לא נכון אלא אחריות ציבורית כי לא יצא לך כלום ממהלך של מריבה עם ינקוש במציאות הנוכחית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2019 01:26 לינק ישיר 

איוי
תודה על המידע החשוב, שתובל היטב במילים המדהימות: "הבני דודים של קלמנוביץ", "פחדנותו הידועה לשם דבר של הגריגא", "הגריגא מתקרנף... הגראיל התקרנף". כל כך הרבה קרדיט לזקני הצדיקים והתלמידי חכמים. אין מילים...

לגבי הטענה שלך שיש שוד בקופה כי מתוך עשרות מליונים נתנו גם לאברך שלומד חצי יום... קצת נאבדתי - אם יש הרבה כסף, אז נתנו למישהו קצת יותר. בפרט שהוא מגיע חצי יום - שזה קצת יותר מהנוכחות של אריה אלישיב בכולל רמיילס. איפה כאן השוד?

וכהערת אגב, "התקרנף ליענקוש/אפרתי"- זהו ביטוי מאוד בעייתי תחבירית; לא שמעת אותו מהמורה ללשון או לטבע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2019 13:54 לינק ישיר 

אויויוי כתב:
איוי

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני עוד צריך לספר?
תשאל כל אברך שם כמה מעשרות המליונים הגיעו לכלל האברכים ,
וכמה הגיע לאברך ידוע שכבר כמה שנים נמצא בכולל רק בסדר ב'....

אני קיבלתי החזר חוב של כמה אלפי ש"ח מאברך פשוט שנמצא שם, בעקבות המאצ'ינג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2019 14:06 לינק ישיר 

אגב, הכתבה בכיכר השבת הוכנסה בודאי ע"י פלג הרב גרוסמן-דויטש.

הבולט ביותר הוא השקר כאילו הכסף מהמאצ'ינג הועבר גם לת"ת תפארת יעקב. לא העבירו לשם כלום. דברו עם המלמדים שם ותראו את פניהם הנפולות מאז המאצ'ינג ותבינו על מה מדובר.

סחטנות קלאסית של תלמידי נתי גרוסמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2019 14:37 לינק ישיר 
momeir

avishai323 כתב:
מרן הגאב"ד הגרצ"א הוא אחד משנים עשר ממשיכי דרכו. ואלו ואלו דברי אלוקים חיים.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%A9%D7%A8_%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%97%D7%99%D7%9D

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2019 17:13 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
איוי
. בפרט שהוא מגיע חצי יום - שזה קצת יותר מהנוכחות של אריה אלישיב בכולל רמיילס. איפה כאן השוד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם את ינקוש היה אפשר לקנות בצלחת הערינג כמו את ארי' אלישיב ואת נכדי הרב שך, היו נחסכים מיליונים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2019 22:12 לינק ישיר 

אויויוי כתב:
איוי
. בפרט שהוא מגיע חצי יום - שזה קצת יותר מהנוכחות של אריה אלישיב בכולל רמיילס. איפה כאן השוד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם את ינקוש היה אפשר לקנות בצלחת הערינג כמו את ארי' אלישיב ואת נכדי הרב שך, היו נחסכים מיליונים...

נכון שינקוש הוא בן דוד של האלישיבים, וכבר דשנו בזה רבות.

אבל הוא הרבה יותר טוב מהם מכל הבחינות. הוא יודע בדיוק את המגבלות שלו, ותוחם את עצמו לתחום העיריות והעסקנות הקטנה של דגה"ת, ובשום פנים ואופן לא לנושאים המהותיים.

הוא גייס כספים מס' 1 שקיים היום. הוא גייס את ר' חיים לנסיעות ברחבי הארץ ועבודת בחירות מאומצת, והוא יעזור להכניס כל איש ציבור מדרג יא' שצריך ממנו משהו, לקבל בו"ה תמורת הנצרך. מה שלא היה בחצר הרב אלישיב, שלא לקחו אחריות על שום דבר. רק ניסו לתקוע מקלות בגלגלים של הרב שטיינמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2019 22:12 לינק ישיר 

איוי
אני לא אוהב לומר דברים שאינני יודע, מהרשימה שהבאת אני לא מכיר טת אלישיב (את השאר כן).

אינני יודע אם אפשר "לקנות" את יענקוש, אבל ברור שצלחת הערינג זה הרבה מדי בשבילו. נכדי הרב שך ברובם חולי נפש ולכן העיקרון חשוב אצלם יותר מכל הון שבעולם.

לעומת זאת ממה שידוע וזכור גם מההתנהלות האדמורית המאוד מאוד מוגזמת סביב סבא של אלישיב, נראה שגם צלחת זהב מסוג שהוגש לפני אלכסנדר מוקדון לא הייתה מספיקה לאריה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2019 11:19 לינק ישיר 

מלחמות הפלג: עיתון הפלס נמנע הבוקר מלפרסם את מכתבי רבני הפלג שפורסמו בימי חול המועד בנוגע לסכסוכים בת"ת תפארת יעקב שנחשפו ב'קו החרדי'. עיתון הפלס נחשב כמזוהה עם פלג הפשרנים ב'פלג' אך כאמור מסתייג - בינתיים מהבעת עמדה כלשהי בנושא. (הקו החרדי).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > וסכסכתי מצרים במצרים: פלג המאבקים והמחלוקות נלחמים ונאבקים ביניהם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.