בית פורומים בחדרי חרדים

וסכסכתי מצרים במצרים: פלג המאבקים והמחלוקות נלחמים ונאבקים ביניהם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/5/2019 04:11 לינק ישיר 

הערל עדיין באמצע המו"מ עם הצדדים - מי ישלם לו יותר. ברגע שהוא יסגור עם אחד מהם - תשמע ממנו.
מבחינה טכנית כמובן שיותר קל לו ללכת עם הקיצוניים, כך הוא יכול פשוט למחזר את כל החומר נגד הגראי"ל וכו' - רק צריך להחליף את השמות. ר"א דויטש עם כיפה סרוגה וכו'.
להיפך דורש קצת יותר השקעה. אני מניח שהוא לא פרייאר ולוקח את זה בחשבון ומכניס את זה לחשבון העלויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2019 10:28 לינק ישיר 

אחרי שכינה את המאבק כנגד ת"ת תפארת יעקב - החרבת בית המקדש, הרב צבי פרידמן במכתב חדש ממקד את האש בטריגר ובקוי הטלפון שהוא מפעיל למלחמה בת"ת - ומכנה אותו איש רע מעללים שעושה כמעשה טיטוס מחריב הבית (הקו החרדי).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2019 10:31 לינק ישיר 

אויויוי כתב:
השם סאטמר מסמל חינוך יהודי שורשי ומושלם.

אוח אוח.

הבנו כבר שאתה בצד של הפשרנים, והנה זה כבר מגיע ללעג על הרבנים של הצד השני,

איך לא עבר הרבה זמן מאז שהקפדת בכל הודעה לכתוב מרן הגר"צ פרידמן ומרן הגר"ש מרקוביץ
ועכשיו אתה לועג לו,

כמה אתה מקבל מטריגר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2019 11:20 לינק ישיר 

כמיין כתב:
אחרי שכינה את המאבק כנגד ת"ת תפארת יעקב - החרבת בית המקדש, הרב צבי פרידמן במכתב חדש ממקד את האש בטריגר ובקוי הטלפון שהוא מפעיל למלחמה בת"ת - ומכנה אותו איש רע מעללים שעושה כמעשה טיטוס מחריב הבית (הקו החרדי).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2019 13:14 לינק ישיר 

בהצלחה לשני הצדדים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2019 14:13 לינק ישיר 

הסיפור מאחורינו. אחרי ש85 אחוז מילדי החיידר עברו לחיידר החדש, ואחרי שהפלס הכריע,

לא נשאר למחנה רומפלר-טומבק הרבה  מה לעשות חוץ מלשלוח מיילים ולצנתק לכל הטלפונים  של הנורווגים.

המערכה הוכרעה.
תשננו טוב את צירוף המילים : "הגאון ר' אשר  דויטש, מנהיג  הפלג הירושלמי"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2019 14:36 לינק ישיר 

לכמה זמן אתם ממנים אותו? אתם לוקחים תקופת נסיון? הרצה?
ואם הוא פתאום ישתנה לדעתכם למידי פשרן/קנאי, מוכן לכם בקנה מישהו במקומו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2019 15:45 לינק ישיר 

האיש רע המעללים הזה היה צדיק כשפעל בעד הפלס...הפ"ץ מתגלה בעליבותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2019 16:43 לינק ישיר 

ואני לתומי חשבתי, שאם רק ימנו את ר' שמואל מרקוביץ לתואר הנכסף הראש ישיבה-מטעם דפוניבז', חצי מהבעיות בעולם תסתדרנה. לא יהיה גיוס לצהל, לא תהיינה רדיפות, לא תהיינה גזירות חינוך ושחיטה, לא תהיה מחלוקת וכו' וכו'.

עכשיו אני מבין שגם אם יתנו לו כל און שבעולם, עדיין זה ירצה רק איזה תת-תת-תת-פלג שרק עם ה450 פלגים האחרים מי הבעל מחלוקת המקורי ומי סתם שודדים.

אין לי אלא להסכים עם ברכתו של סקופער...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2019 21:32 לינק ישיר 

*ההקלטה הדרמטית נחשפת:* רב בכיר בפלג הקיצוני מסביר מדוע הרב אשר דויטש והרב עזריאל אוירבך תומכים בפשרנים, וגם, האם היעד הבא של פלג הרב דויטש הוא החיידר של טומבק בבני ברק? הערב בחצות בקו החרדי. להאזנה בחצות 1700720706

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2019 00:07 לינק ישיר 

*הקלטה נוספת שנחשפת הערב ב'קו החרדי'-* הרב בן ציון בורדיאנסקי מבכירי רבני הפלג הקיצוני מסביר מדוע הרב אשר דויטש והרב עזריאל אוירבך תומכים בפלג טריגר ומביע את חששו: היעד הבא של טריגר, החיידר בבני ברק. *כתבינו אריה פרנק עם כל הפרטים וההקלטה.*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2019 00:10 לינק ישיר 

מה הוא אומר בהקלטה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2019 22:04 לינק ישיר 

ההקלטה הדרמטית נחשפת: בכיר הפלג הקיצוני תוקף את הפלג הפשרני בפלג - הם מקלקלים את הציבור החרדי, המצב מוכיח שיש כשל חינוכי פנימי שאין לשער ואין לתאר. כל הפרטים וההקלטה הערב בקו החרדי. להאזנה בחצות:1700720706

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2019 00:21 לינק ישיר 

מהדורת חצות ב'קו החרדי': *ההקלטה נחשפת:* בכיר הפלג הקיצוני הרב טוביה נוביק תוקף את עיתון הפלס ואת פשרני הפלג, ומכנה אותם: "המגדפים", וגם, העימות בישיבת מסורת נמשך, והפעם הרב מרקוביץ' מחזק את הפלג השמרני. *כתבינו עם כל הפרטים וההקלטה.*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2019 02:31 לינק ישיר 

ר"ש מרקוביץ הגיע ביום ה' האחרון לחזק את טומבק בביקור בתפארת יעקב.

בינתיים אצל הפורשים מקבוצת טריגר וועד ההורים מנהל את החיידר ומחפשים שם מנהל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > וסכסכתי מצרים במצרים: פלג המאבקים והמחלוקות נלחמים ונאבקים ביניהם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.