|
|
| נשלח ב-16/5/2019 04:11 |
|
| |
הערל עדיין באמצע המו"מ עם הצדדים - מי ישלם לו יותר. ברגע שהוא יסגור עם אחד מהם - תשמע ממנו. מבחינה טכנית כמובן שיותר קל לו ללכת עם הקיצוניים, כך הוא יכול פשוט למחזר את כל החומר נגד הגראי"ל וכו' - רק צריך להחליף את השמות. ר"א דויטש עם כיפה סרוגה וכו'. להיפך דורש קצת יותר השקעה. אני מניח שהוא לא פרייאר ולוקח את זה בחשבון ומכניס את זה לחשבון העלויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2019 10:28 |
|
| |
אחרי שכינה את המאבק כנגד ת"ת תפארת יעקב - החרבת בית המקדש, הרב צבי פרידמן במכתב חדש ממקד את האש בטריגר ובקוי הטלפון שהוא מפעיל למלחמה בת"ת - ומכנה אותו איש רע מעללים שעושה כמעשה טיטוס מחריב הבית (הקו החרדי).
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2019 10:31 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | השם סאטמר מסמל חינוך יהודי שורשי ומושלם.
אוח אוח.
|
|
הבנו כבר שאתה בצד של הפשרנים, והנה זה כבר מגיע ללעג על הרבנים של הצד השני,
איך לא עבר הרבה זמן מאז שהקפדת בכל הודעה לכתוב מרן הגר"צ פרידמן ומרן הגר"ש מרקוביץ ועכשיו אתה לועג לו,
כמה אתה מקבל מטריגר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2019 13:14 |
|
| |
בהצלחה לשני הצדדים!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2019 14:13 |
|
| |
הסיפור מאחורינו. אחרי ש85 אחוז מילדי החיידר עברו לחיידר החדש, ואחרי שהפלס הכריע,
לא נשאר למחנה רומפלר-טומבק הרבה מה לעשות חוץ מלשלוח מיילים ולצנתק לכל הטלפונים של הנורווגים.
המערכה הוכרעה. תשננו טוב את צירוף המילים : "הגאון ר' אשר דויטש, מנהיג הפלג הירושלמי"
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2019 14:36 |
|
| |
לכמה זמן אתם ממנים אותו? אתם לוקחים תקופת נסיון? הרצה? ואם הוא פתאום ישתנה לדעתכם למידי פשרן/קנאי, מוכן לכם בקנה מישהו במקומו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2019 15:45 |
|
| |
האיש רע המעללים הזה היה צדיק כשפעל בעד הפלס...הפ"ץ מתגלה בעליבותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2019 16:43 |
|
| |
ואני לתומי חשבתי, שאם רק ימנו את ר' שמואל מרקוביץ לתואר הנכסף הראש ישיבה-מטעם דפוניבז', חצי מהבעיות בעולם תסתדרנה. לא יהיה גיוס לצהל, לא תהיינה רדיפות, לא תהיינה גזירות חינוך ושחיטה, לא תהיה מחלוקת וכו' וכו'. עכשיו אני מבין שגם אם יתנו לו כל און שבעולם, עדיין זה ירצה רק איזה תת-תת-תת-פלג שרק עם ה450 פלגים האחרים מי הבעל מחלוקת המקורי ומי סתם שודדים. אין לי אלא להסכים עם ברכתו של סקופער... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2019 21:32 |
|
| |
*ההקלטה הדרמטית נחשפת:*
רב בכיר בפלג הקיצוני מסביר מדוע הרב אשר דויטש והרב עזריאל אוירבך תומכים בפשרנים,
וגם, האם היעד הבא של פלג הרב דויטש הוא החיידר של טומבק בבני ברק?
הערב בחצות בקו החרדי.
להאזנה בחצות 1700720706
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2019 00:07 |
|
| |
*הקלטה נוספת שנחשפת הערב ב'קו החרדי'-*
הרב בן ציון בורדיאנסקי מבכירי רבני הפלג הקיצוני מסביר מדוע הרב אשר דויטש והרב עזריאל אוירבך תומכים בפלג טריגר ומביע את חששו: היעד הבא של טריגר, החיידר בבני ברק.
*כתבינו אריה פרנק עם כל הפרטים וההקלטה.*
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2019 00:10 |
|
| |
מה הוא אומר בהקלטה?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2019 22:04 |
|
| |
ההקלטה הדרמטית נחשפת:
בכיר הפלג הקיצוני תוקף את הפלג הפשרני בפלג - הם מקלקלים את הציבור החרדי, המצב מוכיח שיש כשל חינוכי פנימי שאין לשער ואין לתאר.
כל הפרטים וההקלטה הערב בקו החרדי. להאזנה בחצות:1700720706
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2019 00:21 |
|
| |
מהדורת חצות ב'קו החרדי':
*ההקלטה נחשפת:*
בכיר הפלג הקיצוני הרב טוביה נוביק תוקף את עיתון הפלס ואת פשרני הפלג, ומכנה אותם: "המגדפים",
וגם, העימות בישיבת מסורת נמשך, והפעם הרב מרקוביץ' מחזק את הפלג השמרני.
*כתבינו עם כל הפרטים וההקלטה.*
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2019 02:31 |
|
| |
ר"ש מרקוביץ הגיע ביום ה' האחרון לחזק את טומבק בביקור בתפארת יעקב.
בינתיים אצל הפורשים מקבוצת טריגר וועד ההורים מנהל את החיידר ומחפשים שם מנהל.
|
|
|
|
|