יוסף חיים בוארון בפוסט בפייסבוק
יוסף חיים בוארון ההתכתבות שלי עם המדריך!
_שלום יוחאי_
אני לא רוצה לחזור, כי אתם כבר במילא לא רוצים להביא אותי לשביעי של פסח, אז לא שווה לי לחזור, וזה ממש חוצפה שאתם לא משאירים אותי, כל החג, הרווחה החצופה הזאת, אני מאוד כועס על זה, וגם אתה עצבני עלי וזה ממש לא לעניין כל מה שאתם עושים לי, ממש לא יפה!!!
אני לא כועס עליך, אתה דווקא אין לי בעיה איתך, אתה בעדי, שאני ישאר מצדך שבועיים בבית, אבל תבין אותי אני לא צריך לסבול בגללם, ולהיות בפניימיה, כל המשך החג, בדיכאון, אבל זה לא יקרה אני לא יחזור, ואם אתם לא משאירים אותי לכל המשך החג אני לא חוזר לפניימיה, כי זה חוצפה שכל הילידים בעולם, ורוב הילדים בפניימיה, בחופש, נהנים, מטיילים, בבית שלהם, עם המשפחה מבלים, נהנים מבלים מטיילים מכייפים, ואני צריך לסבול בפניימיה את המשך החג, בלי פלאפון בלי משפחה, בלי טיולים, בלי טלוויזיה, בלי שמחה, וגם להיות עם דיכאון ועצבות ולא מתחשבים לדוגמא לפחות היו מסכימים לי פלאפון בפנימייה, ועוד אחרי כל זה אני צריך להיות בפניימיה זה ממש חוצפה כולם בחופש נהנים, ואני צריך עכשיו לחזור עכשיו לפניימיה, וזה ממש לא לעניין כל מה שקורה פה לעזזל איתם, שיחרב הרווחה החרא הזאת. אבל אני כועס על זה, שככה עושים לי, על הרווחה הזבל הזאת המזדרגגת הזאת!!! תבין אותי נשמה לא צריך לסבול את זה אז אתה מבין למה אני לא חוזר אולי?0; תענה לי בחזרה תשובה בהודעה! בתקווה שלא תכעס עלי, ותבין אותי!https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=630334807378779&id=100012067954623
תוקן על ידי shay98 ב- 23/04/2019 22:21:03
 |
|
|