|
|
| נשלח ב-29/5/2019 13:30 |
|
| |
מצדרביעי
| מיאניומשמי כתב: |  | לדעתי צודקים כל השוללים מעשה כזה. אבל בכל אופן, חשבתי על דרך ביניים שיכולה אולי להתקבל יותר טוב.
ינקלביץ' תודיע שמכיון שתוצאות הבחירות הם 65 חכי"ם שהתחייבו לתמוך בנתניהו, אלא שבתואנות שוא שכוללות הסתה כלפי הציבור החרדי והתמקדות בחוק הגיוס שבו [כך זכור לי שהבנתי מאמירותיה בעבר] יש לה חופש הצבעה, אי לכך היא נותנת תמיכה חד פעמית לקואליציה בהצבעה על הקמת הממשלה, והמשך תמיכה לגבי העברת חוק הגיוס. כך יוכל נתניהו להקים ממשלת 60 חכי"ם, לאחר מכן תחזור ינקלביץ' להצביע עם כחול לבן גם בהצבעות אי אמון, דבר שלא יפיל עדיין את הממשלה כי אין 61], למעט חוק הגיוס שיועבר בזריזות, בעזרתה. לאחר מכן יוכל ליברמן להצטרף כשחוק הגיוס כבר עובדה מוגמרת והוא לא נדרש ל"וותר על עקרונות...". וכך הממשלה תמשיך לתפקד. אם ליברמן לא יצטרף, והממשלה לא תוכל להעביר תקציב למשל, היא תיפול וזה יהיה על אחריותו עם הרבה פחות תירוץ מאשר כעת. לדעתי - חופש ההצבעה שניתן לינקלביץ' בנושאי דת בהחלט נותן לה אופציה ללכת על כזה מהלך. וכמובן, היא עושה את זה אידיאולוגית, כדי להעביר את חוק הגיוס נטו, [וגם כדי למנוע בזבוז כספים בבחירות סרק] בלי לקבל שום תפקיד, טובת הנאה, וכד', [אולי איזו הבטחה לתיקון/תקצוב ענין חברתי שהיא נושאת על דגלה, דבר שגם יכול "לרכך" את בליעת הצפרדע שבכך]. לא יודע איך ולמי להעביר את הרעיון ואם יש לו התכנות, אבל מקוה שמישהו שיכול להעביר קורא פה.
עריכה: מספיקה אפילו המנעות שלה בהצבעה על הקמת הממשלה, היא ממש לא צריכה להצטרף.
תוקן על ידי מיאניומשמי ב- 29/05/2019 11:15:02 |
|
יפה, עכשיו טענה לעניין... (אולי אם רוצים באמת שיעבור אליה- כדאי לפתוח אשכול חדש עם כותרת שיווקית כמו- איך ינקלביץ' יכולה לעזור בלי להפר את יושרה והבטחותיה לבוחר?)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2019 20:48 |
|
| |
לא שזה יקבע את הקמת הממשלה, אבל אחרי מערכת הבחירות הזו, שכחול לבן הצטרפה למקהלת השיסוי נגד הציבור החרדי בניגוד לבחירות הקודמות, יש לינקלביץ את כל ההצטדקויות לערוק ולעבור לצד השני של המתרס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2019 21:00 |
|
| |
momeir
| תמניא_אפי כתב: |  | לא שזה יקבע את הקמת הממשלה, אבל אחרי מערכת הבחירות הזו, שכחול לבן הצטרפה למקהלת השיסוי נגד הציבור החרדי בניגוד לבחירות הקודמות, יש לינקלביץ את כל ההצטדקויות לערוק ולעבור לצד השני של המתרס. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אנשים הצביעו לכחול לבן, על אף שהגב' ינקלביץ מוגדרת כחרדית (ולא בגלל...) ומה לעשות שבתורה של הגב' ינקלביץ 'החרדית' כתובים פסוקים מחייבים כמו:
מִדְּבַר שֶׁקֶר תִּרְחָק לֹא תִּגְנֹבוּ וְלֹא תְכַחֲשׁוּ וְלֹא תְשַׁקְּרוּ אִישׁ בַּעֲמִיתוֹ. לֹא תוֹנוּ אִישׁ אֶת עֲמִיתוֹ וְיָרֵאתָ מֵאֱלֹהֶיךָ
תוקן על ידי momeir ב- 25/09/2019 19:01:18
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2019 21:07 |
|
| |
כחול לבן לא הוקמה על בסיס אנטי דתית. הפלג של לפיד כן, אבל כחול לבן ממש לא. ואם הם בגדו במצע להם בשביל הצרכים שלהם, אז מותר גם לה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2020 22:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2020 23:56 |
|
| |
יהודי אינו ציוני !
זה התחלה וסוף של הכל.
&
נכתב מחוץ לישות הציונית, ביום חול.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2020 19:58 |
|
| |
אני לא חושב שמעניין אותה מה חושבים עליה כאן. היא באה מאג'נדה שמתנגדת להנהגה החרדית וכמו "הרב" דוב ליפמן ועוד כל מיני צדיקלאך לא חושים להציל את נתניהו ואת החרדים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 22:41 |
|
| |
גילוי נאות. לפני כמה שנים נפגשנו בכובעה האחר. מתברר שנאמנות וחשיבה רציונאלית, דוקא היו אצל החכי"ת הטרייה גברת עומר ינקילביץ'. אחת שהתחילה בכנסת מאפס ופועלת הרבה בלי יותר מידי פוזות ואולפנים. אני עוקבת אחריה גם בכללי וגם בפייסבוק והיא בעלת משקל סגולי רב, הרבה יותר מכמה וכמה חכי"ם וותיקים, גם חרדים. רק לתאר שהיא הייתה מקשיבה לעצות אחיתופל פה, והייתה עושה את המעשה המגונה לבגוד במפלגה שלה, רק כי לכמה חרדים היה נוח שהיא תוציא את הסלעים מהבור שהטיפש ליצמן זרק. אחר תגידו אשה טיפשה ודעתה קלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 22:51 |
|
| |
| ליידוסית כתבה: |  |
גילוי נאות. לפני כמה שנים נפגשנו בכובעה האחר.
מתברר שנאמנות וחשיבה רציונאלית, דוקא היו אצל החכי"ת הטרייה גברת עומר ינקילביץ'. אחת שהתחילה בכנסת מאפס ופועלת הרבה בלי יותר מידי פוזות ואולפנים. אני עוקבת אחריה גם בכללי וגם בפייסבוק והיא בעלת משקל סגולי רב, הרבה יותר מכמה וכמה חכי"ם וותיקים, גם חרדים.
רק לתאר שהיא הייתה מקשיבה לעצות אחיתופל פה, והייתה עושה את המעשה המגונה לבגוד במפלגה שלה, רק כי לכמה חרדים היה נוח שהיא תוציא את הסלעים מהבור שהטיפש ליצמן זרק.
אחר תגידו אשה טיפשה ודעתה קלה.
|
|
למה את מבינה שכשהיא עושה את אותו דבר ביחד עם גנץ וחוסן לישראל זה מעשה ראוי, וכשהיא עושה את אותו דבר בעצמה זה משתנה ללא ראוי? המפלגה חרטה על דגלה לא לשבת תחת נתניהו. למפלגה מותר לשנות את עמדתה, ולחבר כנסת יחיד אסור? זה שכל המפלגה עושה את זה מכשיר את המעשה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 23:09 |
|
| |
| ליידוסית כתבה: |  |
גילוי נאות. לפני כמה שנים נפגשנו בכובעה האחר.
מתברר שנאמנות וחשיבה רציונאלית, דוקא היו אצל החכי"ת הטרייה גברת עומר ינקילביץ'. אחת שהתחילה בכנסת מאפס ופועלת הרבה בלי יותר מידי פוזות ואולפנים. אני עוקבת אחריה גם בכללי וגם בפייסבוק והיא בעלת משקל סגולי רב, הרבה יותר מכמה וכמה חכי"ם וותיקים, גם חרדים.
רק לתאר שהיא הייתה מקשיבה לעצות אחיתופל פה, והייתה עושה את המעשה המגונה לבגוד במפלגה שלה, רק כי לכמה חרדים היה נוח שהיא תוציא את הסלעים מהבור שהטיפש ליצמן זרק.
אחר תגידו אשה טיפשה ודעתה קלה.
|
|
בעלת משקל סגולי רב? בבחירות הבאות, בעוד 3 שנים במקרה הטוב, "חוסן לישראל" נעלמת ואיתה המשקל הסגולי של הגב' ינקילביץ. הייתה יכולה להציל את המשק כולו מסיבובי הבחירות הללו, מהפסדים של מיליארדי שקלים, כמו גם את קיטונות ההסתה מצד ליברמן כלפי העם היושב בציון, באצבעה הקטנה והענוגה. משמיים לא ניתנות הרבה הזדמנויות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|