|
|
| נשלח ב-25/6/2019 11:19 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
כן אבא.אני ילדה טובה תמיד אני עושה רק מה שאתה אומר |
|
באמת חשתי שאני כמו אבא שלך ואני אמור לשמור עלייך.. אולי פעם תגידי לבוריס שאין לך עניין להיות איתו בקשר, חשבת בעבר לעזור לו קצת בעיצה, לא עוד, את דתיה ואין מצב לכל קשר ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2019 18:24 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
חחח איזה כיף שיש לי כזה הרבה "אבות" דואגים ואוהבים...
נראה אם הוא יעלה לי את הפיוז אז אולי אפסיק להיות נחמדה לגמרי ... אגב, עבודה זה כמו שדה קרב.מהרגע שאישה יוצאת לעבוד יש סיכון מסויים לשלומה הרוחני והפיזי... בכל מקום יש עובדים/מנהל/עובד צוות/מנקה וגם מי שעובדת רק עם נשים השטח אף פעם לא סטרילי לגמרי...אז יהיה את המשלוחן שמגיע בדיוק כשהאישה לבד במשרד...
כך שגם אם שומרים על הלכות ייחוד ונזהרים תמיד יש סיכונים ידועים ושאינם ידועים... |
|
כי כתבת פעם שיש לך היתר מסוים של בנין ממול, ואת מדברת עם בוריס, ומי יודע מה עוד, את מתוקה ומתלבשת יפה, אז דואגים לך, יש עוד שדואגים לך ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2019 23:49 |
|
| |
בלת"ק
זוהי הטרדה מינית פרופר!
אבל את יודעת מה הבעיה?
אצלנו החרדים, מלמדים אותנו להיות מנומסים, להתייחס יפה אל האנשים השקופים. לכבד לכבד לכבד.
אבל מה עם לחשוד???
אממה, להיזהר מסוטים/אנשים שרואים את הבוקר טוב שלך קצת אחרת... לא לימדו אותנו. ואז זה מתגלגל לאיפה שלא רצינו- אבל אנחנו לא מעירות כי אנחנו כאלה מתוקות ועדינות ומנומסות - וזה ממשיך... וגם אנחנו... ואז אנחנו רק מסננות בלב או בשקט בשקט את מה שלא נוח לנו.
במקוםםםם קיבינימטטטט לקום על 2 רגליים ולצרוח את הכבוד שלנו ואת היחס המתאים לנו באמת.
בקיצור דבריי, עוד קצת נימוסים לבוריס וסינוני מילים מהשיניים... ובטח תשתזפי איתו בלי לשים לב....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2019 17:26 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
חחח מי יודע מה עוד? איך הגעת למחשבה הזו?
כל מי שאוהב אותי דואג לי...  |
|
קשה להגיד שאני אוהב אותך, איזה מישהי וירטואלית.. כן, את עם ראש פתוח, כתבת שלא פעם את נשארת לבד.. נכון, בעבודה אפשר ליפול, אם זה באיזה חמוד או חמודה שעובדת אתך באופן רציף, אז נופלים, ובהמשך קמים בדרך כלל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2019 17:35 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
חחחח תותי ברוכה הבאה... נשמע שגם את חווית משהו כזה או שאת בהריון וכל הפיוזים עולים? בכל מקרה את צודקת...רק בשביל תגובה ממך היה שווה לפתוח את האשכול הזה...געגתי
חחח להשתזף איתו בלי לשים לב?כל עוד הלב שלי פועם אני שמה לב למה שמתרחש |
| לא משהו כזה, אבל דומה. אנשים עם עיניים גדולות מידיי ומוח שנמצא במקום הלא נכון נמצאים בכל מקום. יש סקרים שמוכיחים שאחת מכל כמה נשים חווה הטרדה מינית בין שהיא מודעת אליה ובין שלא. מה שלי מפריע זה שבמגזר החרדי הנושא הזה הוא מחוץ לתחום. לא מדברים עליו ולא מעט בנות סובלות מזה. ולא, אני לא בהריון. ולא, לא התגעגעתי למקום הזה... סתם השתעממתי אתמול עד שנרדמתי אז שוטטתי קצת. |
|
יש וועדה מיוחדת שעוסקת בכשלים במקומות עבודה, הם מפרסמים כתבות בעיתון יתד נאמן, יש את החישול ואת הגאווה דקדושה שמקבלים בגיל צעיר, יש את ההדרכה התורנית שאמורה להיות מההורים מהרב/רבנית/משפיע/חברות, ויש מנהגי קדושה והלכה ששומרים עלינו, הרוב הגדול מתחתנים בגיל צעיר והם מחוסנים יותר. יש מקומות עבודה שלא עובדים שמה, כי הם לא מתאימים לנו. מה זה הדבר הזה, שאנחנו מושפעים מהרשת שהחרדים לא בסדר/יש בעיות רבות/דפוקים ?.... עלינו לשמור על עצמינו מטיפטוף רעיל זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2019 17:43 |
|
| |
מלמדים גם מלמדים, מלמדים שלא צנוע כל קשר עם בני המין השני. בתחום החינוך המיני, מלמדים שיש מקומות שלא נוגעים, זה לא צנוע, ולא נותנים למישהו אחר לגעת, לא הולכים עם מישהו זר. ועל הכל מפתחים קשר טוב עם הילד ומדברים איתו על הכל, ילדים זה שמחה וקסם. עדיין יתכן שיש מקום לחידוד מסרים, היה ויש עדיין תמימות בציבור החרדי. הציבור הבוגר יותר יודע הכל, והוא מחושל, חייכנית לדוגמה :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2019 18:57 |
|
| |
אגב, החיוך ששמתי אך זה עתה, זה חיוך של שביעות רצון מחייכנית היקרה והמקסימה שלנו, והחינוך הנפלא שהיא קיבלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2019 19:33 |
|
| |
אז תצאי מהמקום הזה, כל כולו יכול להביא לחטאים....
|
|
|
|
|