|
|
| נשלח ב-27/6/2019 10:33 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
חחח מי יודע מה עוד? איך הגעת למחשבה הזו?
כל מי שאוהב אותי דואג לי...  |
|
קשה להגיד שאני אוהב אותך, איזה מישהי וירטואלית.. כן, את עם ראש פתוח, כתבת שלא פעם את נשארת לבד.. נכון, בעבודה אפשר ליפול, אם זה באיזה חמוד או חמודה שעובדת אתך באופן רציף, אז נופלים, ובהמשך קמים בדרך כלל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחח אתה מחוייב לאהוב אותי... מכורח הפסוק "ואהבת לרעך כמוך"
חח ישלי ראש פתוח, בגבולות ההלכה וב"ה אף פעם לא "נפלתי" בעבודה עם בני המין השני.אולי "הנפילה" הכי גדולה שלי, זה שקרו מקרים שאני נשארתי במשרדי כשהמנהל (המבוגר)/עובד צוות,היו במשרדם,כשאנחנו לבד בקומה... אבל שוב לפי מה שידוע לי זה לא ממש לעבור על ההלכה, אלא פחות מהודר
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2019 16:24 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
חחח מי יודע מה עוד? איך הגעת למחשבה הזו?
כל מי שאוהב אותי דואג לי...  |
|
קשה להגיד שאני אוהב אותך, איזה מישהי וירטואלית.. כן, את עם ראש פתוח, כתבת שלא פעם את נשארת לבד.. נכון, בעבודה אפשר ליפול, אם זה באיזה חמוד או חמודה שעובדת אתך באופן רציף, אז נופלים, ובהמשך קמים בדרך כלל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחח אתה מחוייב לאהוב אותי... מכורח הפסוק "ואהבת לרעך כמוך"
חח ישלי ראש פתוח, בגבולות ההלכה וב"ה אף פעם לא "נפלתי" בעבודה עם בני המין השני.אולי "הנפילה" הכי גדולה שלי, זה שקרו מקרים שאני נשארתי במשרדי כשהמנהל (המבוגר)/עובד צוות,היו במשרדם,כשאנחנו לבד בקומה... אבל שוב לפי מה שידוע לי זה לא ממש לעבור על ההלכה, אלא פחות מהודר |
|
אשרייך, אז אני אוהב אותך, ואת המאמנת שלך, את ההורים שלך, את תותי, ואת בוריס, ואת המנהל שלך, ואולי גם את הדובי שלך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 13:28 |
|
| |
בס"ד
חחח זלא בריא לאהוב יותר מדי אנשים... הלב שלך קטן מלהכיל אותם
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 13:45 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אגב, החיוך ששמתי אך זה עתה, זה חיוך של שביעות רצון מחייכנית היקרה והמקסימה שלנו, והחינוך הנפלא שהיא קיבלה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחח תודה למרות שיחד עם כל החינוך, אם ה' היה רוצה ממזמן היה קורה לי משהו ...כי לא תמיד זוכרים... אני אומרת לך שגם בתור בחורה היו כמה פעמים ששכחתי להיזהר וזה היה יכול להגמר לא טוב...
לדוג': בגיל 18 פתחתי חשבון בנק,הפקיד אמר שמגיע לי מתנה MP 3, וכדי לקבל אותה אני צריכה לרדת איתו למחסני הבנק...ואני בתמימותי ירדתי איתו, הוא רק חייך לעצמו מתחת לשפם וב"ה לא עשה כלום אך בהחלט שהמקום איפשר לו לעשות מה שבא לו אם רק היה רוצה...
כך שהחינוך עוזר במניעת רוב הבעיות אך תמיד יש סיכונים ולא תמיד הבת בפוקוס להבין זאת... אם אי פעם חשבתי שהמקום הכי בטוח זה בבית, או כמו שהתורה אומרת שאילולי לא הייתה יוצאת לא היה קורה לה כלום,אז הסיפורים של היום מראים שיש תוקפים שנכנסים גם לבית...
צריך יחד עם החינוך המון תפילות. וכמובן להזהיר שהתוקף לא חייב להיות אדם זר אלא גם יכול להיות קרוב משפחה או שכן. ולכן גם אם שכן מבקש עזרה, צריך להיזהר ולא להיכנס לביתו כל עוד לא ידוע בוודאות אם אישתו שם. וכן לחנך לא להשאר עם דוד/ בן דוד/גיס לבד בבית, קיצער דיני יחוד,רק אם דוגמאות פרקטיות
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 17:05 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אגב, החיוך ששמתי אך זה עתה, זה חיוך של שביעות רצון מחייכנית היקרה והמקסימה שלנו, והחינוך הנפלא שהיא קיבלה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחח תודה למרות שיחד עם כל החינוך, אם ה' היה רוצה ממזמן היה קורה לי משהו ...כי לא תמיד זוכרים... אני אומרת לך שגם בתור בחורה היו כמה פעמים ששכחתי להיזהר וזה היה יכול להגמר לא טוב...
לדוג': בגיל 18 פתחתי חשבון בנק,הפקיד אמר שמגיע לי מתנה MP 3, וכדי לקבל אותה אני צריכה לרדת איתו למחסני הבנק...ואני בתמימותי ירדתי איתו, הוא רק חייך לעצמו מתחת לשפם וב"ה לא עשה כלום אך בהחלט שהמקום איפשר לו לעשות מה שבא לו אם רק היה רוצה...
כך שהחינוך עוזר במניעת רוב הבעיות אך תמיד יש סיכונים ולא תמיד הבת בפוקוס להבין זאת... אם אי פעם חשבתי שהמקום הכי בטוח זה בבית, או כמו שהתורה אומרת שאילולי לא הייתה יוצאת לא היה קורה לה כלום,אז הסיפורים של היום מראים שיש תוקפים שנכנסים גם לבית...
צריך יחד עם החינוך המון תפילות. וכמובן להזהיר שהתוקף לא חייב להיות אדם זר אלא גם יכול להיות קרוב משפחה או שכן. ולכן גם אם שכן מבקש עזרה, צריך להיזהר ולא להיכנס לביתו כל עוד לא ידוע בוודאות אם אישתו שם. וכן לחנך לא להשאר עם דוד/ בן דוד/גיס לבד בבית, קיצער דיני יחוד,רק אם דוגמאות פרקטיות |
|
ותפילות עוזרות ?... ועם סבא מותר לך להתיחד ?.... יש הרבה סיכונים במשפחה, יש מעט מאוד סוטים. זה המזל. גם אם קורה דברים הבן אדם אמור לדעת להתמודד. נכון, אי אפשר למנוע דברים רעים. אף אחד לא לימד אותי איך להתמודד בתור רווק מזדקן, לימדו אותי לחשוב, לימדו היטב, אנשים פקחים יודעים איך להסתדר בחיים, מסכן מי שהוא לא פקח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 17:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2019 14:22 |
|
| |
את לא יכולה לדעת מי הסבא'לה החביב שישלח ידיים לנכדה שלו, או הבחור הנחמד שמתקרב לבת הדודה הקטנה שלו באמצע הלילה כשהם באים להתארח, או שיפתח איתה קשר לאור היום וכולי
לרבים מאתנו יש תשוקה לדבר האסור, זה מאוד טבעי, לרבים מאתנו יש פטישים מעניינים בראש, כמעט כולנו מתגברים על זה ועסוקים בדברים מעניינים אחרים, כי הרי לא שייך שנפגע באנשים, וזה נורא אם זה יקרה, איזה בושות.. יש אנשים שיש להם חולשות ואין להם כוחות להתעלות ולהתגבר , הם נקראים סוטים, מי שיש לו חולשה לפיצות או לסיגרים לא נקרא סוטה, קוראים לו ; אדוני, ראש הממשלה לדוגמה.
המצב אצלינו הוא פחות חמור כי יש לנו סיפוק ומשמעות מדף גמרא, ואנחנו פחות חשופים לתועבה, מה שכן, אצלינו יש יותר תמימות שעלול להכות בנו, מצד שני תמימות זו ברכה, ופחות שקועים בהבל
תוקן על ידי רציף ב- 08/07/2019 12:41:15
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 08/07/2019 12:44:27
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2019 14:38 |
|
| |
בס"ד
ומצד שלישי יש לנו אלוקים ומצד רביעי יש לנו גם הסחות דעת... נו שויין
ומה כוונתך "איזה בושות"?זה רק מה שמונע ממך לא לעשות "דברים אסורים"? מה גם שאתה משתמש בביטויים עדינים מדי לחלאות אדם שפוגעים בגוף שלא שייך להם לצורך מילוי תאוותיהם...כל דבר שלא נעשה בהסכמה מלאה, לא נקרא "דבר אסור" אלא תקיפה/אונס. ואם אדם נמנע מלעשות את מחשבותיו הסוטות זלא בגלל הבושות שיהיו לו.אלא הבושות והטראומה שיהיו במי שהוא פוגע,לכל החיים.זו חשיבה בריאה לדעתי.
את הביטוי העדין "דבר אסור" תשמור לפירוש שכוונתו לעשות דברים אסורים על פי ההלכה.אך ברצון שני הצדדים ובגיל המותר על פי החוק.
ואל תהיה כזה בטוח שהכל אצלנו "נקי", כל גבר/בחור עם אייפון לא מסונן הוא בדרגת סיכון גבוהה להיחשף לתכנים פרוצים ואכזריים וכתוצאה מכך להיות חולה בראש,לדעתי.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/07/2019 12:42:38
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2019 14:54 |
|
| |
בס"ד
ומצד שלישי יש לנו אלוקים ומצד רביעי יש לנו גם הסחות דעת... נו שויין
ומה כוונתך "איזה בושות"?זה רק מה שמונע ממך לא לעשות "דברים אסורים"? מה גם שאתה משתמש בביטויים עדינים מדי לחלאות אדם שפוגעים בגוף שלא שייך להם לצורך מילוי תאוותיהם...כל דבר שלא נעשה בהסכמה מלאה, לא נקרא "דבר אסור" אלא תקיפה/אונס. ואם אדם נמנע מלעשות את מחשבותיו הסוטות זלא בגלל הבושות שיהיו לו.אלא הבושות והטראומה שיהיו במי שהוא פוגע,לכל החיים.זו חשיבה בריאה לדעתי.
את הביטוי העדין "דבר אסור" תשמור לפירוש שכוונתו לעשות דברים אסורים על פי ההלכה.אך ברצון שני הצדדים ובגיל המותר על פי החוק.
ואל תהיה כזה בטוח שהכל אצלנו "נקי", כל גבר/בחור עם אייפון לא מסונן הוא בדרגת סיכון גבוהה להיחשף לתכנים פרוצים ואכזריים וכתוצאה מכך להיות חולה בראש,לדעתי.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/07/2019 12:42:38 |
|
מי שנוגע הוא נקרא תוקף ? מי שאונס, נכון יותר לקרוא לו חולה נפש, מאשר חלאת אדם. מי שיש לו אייפון או כל פון רגיל/פרוץ אחר, הוא עדיין לא חולה בראש, הרחקת לכת. יש יותר סיכוי שהוא מכור לאי אילו תכנים בפון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2019 14:58 |
|
| |
כתבתי מפורש, שאדם לא תוקף כדי שלא לפגוע, ויש גם את השיקולים הנוספים של בושות וכולי, כל אלה עומדים כמו חומה מול האפשרות של עשיית הפשע הזה. חייכנית, בבקשה, תכתבי כאן מתי שאת שקולה ורגועה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2019 15:05 |
|
| |
| רציף כתב: |  | כתבתי מפורש, שאדם לא תוקף כדי שלא לפגוע, ויש גם את השיקולים הנוספים של בושות וכולי, כל אלה עומדים כמו חומה מול האפשרות של עשיית הפשע הזה. חייכנית, בבקשה, תכתבי כאן מתי שאת שקולה ורגועה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
וזה למה טוב לפרסם את שמות הפוגעים... ולא להסתיר אני רגועה ושקולה... אתה זה שמעצבן אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2019 17:03 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
אכן גם מגע נקרא תקיפה...
אכן לא כל מי שיש לו אייפון הוא חולה בראש אך הוא בקבוצת סיכון להיות כך
ומי שמכור "לאי אילו" תכנים פרוצים,גסים ואכזריים הוא בהחלט חולה בראש לדעתי. זה שהוא לא מודע לכך זו בעיה אחרת
|
|
יש בזה משהו, מי שמכור לתכנים גסים, משהו קורה לו. בן אדם יכול גם להיות מכור לשכינה ממול, ולתצפת עליה, בן אדם יכול להיות מכור להרבה דברים, ובלי שיהיה לו פון לא כשר. זה לא אומר שזה מה שקורה לכל מי שיש לו מכשיר לא כשר. קורה הרבה שאנשים מכורים לכל מיני תכנים בפון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|