|
|
| נשלח ב-8/7/2019 17:07 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | כתבתי מפורש, שאדם לא תוקף כדי שלא לפגוע, ויש גם את השיקולים הנוספים של בושות וכולי, כל אלה עומדים כמו חומה מול האפשרות של עשיית הפשע הזה. חייכנית, בבקשה, תכתבי כאן מתי שאת שקולה ורגועה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
וזה למה טוב לפרסם את שמות הפוגעים... ולא להסתיר אני רגועה ושקולה... אתה זה שמעצבן אותי |
|
למה זה טוב לפרסם את שמות הפוגעים ? את מתכוונת לפדופילים ? זה ימנע את הפגיעה הבאה ? אין דרך אחרת למנוע את הפגיעה הבאה ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2019 17:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2019 17:18 |
|
| |
אז תקיפה זה גם אונס או שוד אלים, וגם מגע שלא בהסכמה ? תקיפה זה לא ביטוי חמור מדי למגע שלא בהסכמה ? זה נשמע לך הגיוני ? ממציאים פירוש גורף למילה "תקיפה" כדי לזעזע ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2019 01:20 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
חחח מי יודע מה עוד? איך הגעת למחשבה הזו?
כל מי שאוהב אותי דואג לי...  |
|
קשה להגיד שאני אוהב אותך, איזה מישהי וירטואלית.. כן, את עם ראש פתוח, כתבת שלא פעם את נשארת לבד.. נכון, בעבודה אפשר ליפול, אם זה באיזה חמוד או חמודה שעובדת אתך באופן רציף, אז נופלים, ובהמשך קמים בדרך כלל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחח אתה מחוייב לאהוב אותי... מכורח הפסוק "ואהבת לרעך כמוך"
חח ישלי ראש פתוח, בגבולות ההלכה וב"ה אף פעם לא "נפלתי" בעבודה עם בני המין השני.אולי "הנפילה" הכי גדולה שלי, זה שקרו מקרים שאני נשארתי במשרדי כשהמנהל (המבוגר)/עובד צוות,היו במשרדם,כשאנחנו לבד בקומה... אבל שוב לפי מה שידוע לי זה לא ממש לעבור על ההלכה, אלא פחות מהודר |
|
אשרייך, אז אני אוהב אותך, ואת המאמנת שלך, את ההורים שלך, את תותי, ואת בוריס, ואת המנהל שלך, ואולי גם את הדובי שלך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בני המשפחה שלי אוהבים אותי ואני מסתפקת בזה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2019 14:33 |
|
| |
בס"ד
נו שויין... אני לא מסתפקת במועט ...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2019 15:11 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אז תקיפה זה גם אונס או שוד אלים, וגם מגע שלא בהסכמה ? תקיפה זה לא ביטוי חמור מדי למגע שלא בהסכמה ? זה נשמע לך הגיוני ? ממציאים פירוש גורף למילה "תקיפה" כדי לזעזע ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אוקי בדקתי קצת את הנושא...
מגע בקטינות נקרא "מעשים מגונים" מגע בבוגרות נקרא "הטרדה מינית"
בכל מקרה זה חמור. ואף אחד לא היה רוצה שיעשו כך לביתו או לאישתו...
ואגב, אל תשווה בחיים צפייה על שכנה בחלון,שזה גם מגונה בעיני, לבין צפייה בתכנים אסורים. כאן הרעיונות שחושב זה מדמיונו החופשי. בתכנים מכניסים לאדם אכזרות ורעיונות שלא חשב לפני. מה גם ששכנתו הרבה יותר צנועה מתוכן פרוץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2019 16:43 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אז תקיפה זה גם אונס או שוד אלים, וגם מגע שלא בהסכמה ? תקיפה זה לא ביטוי חמור מדי למגע שלא בהסכמה ? זה נשמע לך הגיוני ? ממציאים פירוש גורף למילה "תקיפה" כדי לזעזע ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אוקי בדקתי קצת את הנושא...
מגע בקטינות נקרא "מעשים מגונים" מגע בבוגרות נקרא "הטרדה מינית"
בכל מקרה זה חמור. ואף אחד לא היה רוצה שיעשו כך לביתו או לאישתו...
ואגב, אל תשווה בחיים צפייה על שכנה בחלון,שזה גם מגונה בעיני, לבין צפייה בתכנים אסורים. כאן הרעיונות שחושב זה מדמיונו החופשי. בתכנים מכניסים לאדם אכזרות ורעיונות שלא חשב לפני. מה גם ששכנתו הרבה יותר צנועה מתוכן פרוץ...
|
|
נראה לי, שלרוב, זה לא מזיק לצפות בתוכן פרוץ שהוא לא אלים, זו בעיה הלכתית, וגם יש כאלה שזה מבלבל אותם, ולא פעם גם מתמכרים לתכנים אלה, ולא פעם "הנפש/הגוף לא תמלא" ונכנסים לסיחרור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2019 13:54 |
|
| |
בס"ד
אם אתה חושב שזלא מזיק אתה בהחלט בבעיה... לא רק הלכתית. זה הורס בזוגיות כשיש פער צפיות בין בני הזוג, אל תשכח שנשים חרדיות בד"כ לא נחשפות לזה... . זה הורס את הנפש. והורס את מבט ההסתכלות הנכון על הנשים- לא כאל אובייקט אלא כאדם בעל נשמה ורצונות שצריך לכבד.
לדעתי אדם שנופל בזה...לא ירחק היום וגם יילך לנשים פרוצות, דירדור מוסרי ורוחני מתחיל מהמחשבה וממשיך הלאה...
עצם זה שאדם שואב את הנאתו מנשים פרוצות ומושפלות, מראה בדיוק איפה הנפש שלו נמצאת, אדם עדין נפש נגעל ממראות כאלה ולא צופה בהם שוב לעולם.
התורה אומרת שעדיף לאב לכפות את בתו בפני אריה מאשר שתתחתן עם עם הארץ,לא בגלל שילדייה יצאו לתרבות רעה. לא בגלל מצוות. אלא רק כי הוא מגיע ממקום שרואה בה "גוש בשר" לתאוותיו, התורה הבינה שהכל מתחיל בחדר הפרטי, אדם שהוא חסר מידות בחדרי חדרים בסופו של דבר ינהג באישתו בחוסר כבוד ואהבה גם מחוץ לחדר... כך שהתורה טוענת שמוטב שתמות מאשר שתחייה עם אדם אגואיסט כזה. וזה עוד כשהוא האקטיבי והאישה פסיבית וכל חטאו שרק "בורח" ממנה אחרי שממש את תאוותיו בחוסר רגישות... כך שבחור שצופה בתכנים הפרוצים ומצפה לנהוג כך בביתו, הוא פחות מדרגת עם הארץ. ורואה באישתו לא יותר מאישה פרוצה.
אז תגיד שלבחורים רווקים יש קשיים, אך לדעתי לכולם יש קשיים בחיים, ועדיין אין זה אומר שצריך להתנהג בצורה כזו ועוד לדמיין שזה לא מזיק...
אני יודעת שזה נושא שבד"כ לא מדברים עליו, אך היה חשוב לי להגיד את דעתי בתקווה שאולי זה יכנס ללב של מישהו כאן...
נ.ב
אני אישית לא צופה ח"ו בכאלה תכנים, אך שמעתי מחברות שכן צפו פעם בטעות ומשם הידע...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/07/2019 12:00:19
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/07/2019 12:12:05
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2019 18:44 |
|
| |
בס"ד
אם אתה חושב שזלא מזיק אתה בהחלט בבעיה... לא רק הלכתית. זה הורס בזוגיות כשיש פער צפיות בין בני הזוג, אל תשכח שנשים חרדיות בד"כ לא נחשפות לזה... . זה הורס את הנפש. והורס את מבט ההסתכלות הנכון על הנשים- לא כאל אובייקט אלא כאדם בעל נשמה ורצונות שצריך לכבד.
לדעתי אדם שנופל בזה...לא ירחק היום וגם יילך לנשים פרוצות, דירדור מוסרי ורוחני מתחיל מהמחשבה וממשיך הלאה...
עצם זה שאדם שואב את הנאתו מנשים פרוצות ומושפלות, מראה בדיוק איפה הנפש שלו נמצאת, אדם עדין נפש נגעל ממראות כאלה ולא צופה בהם שוב לעולם.
התורה אומרת שעדיף לאב לכפות את בתו בפני אריה מאשר שתתחתן עם עם הארץ,לא בגלל שילדייה יצאו לתרבות רעה. לא בגלל מצוות. אלא רק כי הוא מגיע ממקום שרואה בה "גוש בשר" לתאוותיו, התורה הבינה שהכל מתחיל בחדר הפרטי, אדם שהוא חסר מידות בחדרי חדרים בסופו של דבר ינהג באישתו בחוסר כבוד ואהבה גם מחוץ לחדר... כך שהתורה טוענת שמוטב שתמות מאשר שתחייה עם אדם אגואיסט כזה. וזה עוד כשהוא האקטיבי והאישה פסיבית וכל חטאו שרק "בורח" ממנה אחרי שממש את תאוותיו בחוסר רגישות... כך שבחור שצופה בתכנים הפרוצים ומצפה לנהוג כך בביתו, הוא פחות מדרגת עם הארץ. ורואה באישתו לא יותר מאישה פרוצה.
אז תגיד שלבחורים רווקים יש קשיים, אך לדעתי לכולם יש קשיים בחיים, ועדיין אין זה אומר שצריך להתנהג בצורה כזו ועוד לדמיין שזה לא מזיק...
אני יודעת שזה נושא שבד"כ לא מדברים עליו, אך היה חשוב לי להגיד את דעתי בתקווה שאולי זה יכנס ללב של מישהו כאן...
נ.ב
אני אישית לא צופה ח"ו בכאלה תכנים, אך שמעתי מחברות שכן צפו פעם בטעות ומשם הידע...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/07/2019 12:00:19
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/07/2019 12:12:05 |
|
לדעתי את תמימה ואת טועה. נכון שקורה גם נפילות גסות והתמכרויות, ובלבולים, וחוסר סיפוק מתמשך לפעמים, ולכן באמת זה אסור, לרוב, אפשר להתעלות מעל זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2019 14:41 |
|
| |
בס"ד
יתכן שאני תמימה. יתכן שאני טועה. מה שבטוח זה שהרבנים לא טועים. ..
מי שחכם ועיניו לראשו ישמע ומי שלא הרשות נתונה בידו להגיע לבור בלי תחתית...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2019 13:55 |
|
| |
בס"ד
תודה ... הנה עכשיו פרסמו שחרדי שב לפגוע בנערים והביא להם לצפות בסרטונים לא צנועים... יתכן שהיו לו נטיות בעיתיות עוד לפני, אך לדעתי כשצופים בטומאה זה מחזק את הנטייה או מכניס רעיונות טמאים והופך את הבן אדם למפלצת חסרת רסן...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2019 17:36 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
תודה ... הנה עכשיו פרסמו שחרדי שב לפגוע בנערים והביא להם לצפות בסרטונים לא צנועים... יתכן שהיו לו נטיות בעיתיות עוד לפני, אך לדעתי כשצופים בטומאה זה מחזק את הנטייה או מכניס רעיונות טמאים והופך את הבן אדם למפלצת חסרת רסן... |
|
לא הופכים כל כך מהר למפלצת חסרת רסן, בגדול את צודקת, ובמיוחד אצל נערים, לא פעם הם נהיים גסים, ושוקעים בהבל ובחטא, ומחזקים נטיות לא טובות . ומה שהכי גרוע שהנער אומר לעצמו שזה לא בשבילי להיות צדיק, להיות צדיק זה לא לעניין, ואז הוא שוקע עוד יותר, טוב לו ? כנראה שלא ממש טוב לו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|