|
|
| נשלח ב-31/7/2019 10:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2019 11:10 |
|
| |
בס"ד
נו שויין... איך הגעת למגע? חסר צרות אחרות "נקיות" יותר?
מה יהיה עם הראש שלך? אפילו 100 גלגולי שלג לא יצליחו לטהר אותו ...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/07/2019 09:21:09
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2019 15:00 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2019 15:21 |
|
| |
בס"ד
לידע כללי:
ידוע לי שמי שעוזר למכורים בתחום זה מקום בשם "רטורנו"...
כדי להגיע ממקום נכון לזוגיות הייתי ממליצה לקרוא על זוגיות ואינטימיות ממקורות טובים...כמו בספר: הדרך לחיים של משמעות.וכן ספר על זוגיות על פי החסידות של ד"ר הררי ועוד מקורות טובים...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2019 19:08 |
|
| |
בס"ד*
חחחח יש לי הרגשה שאתה חושב שדברי כוונו אליך... אז ממש לא....
היה חשוב לי לעשות גימור לנושא אם כבר פתחנו את הנושא ,כתבת שיש מכורים,אז לטובת הכלל חשוב שאגיד את מה שיודעת ויכול לעזור...;)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2019 19:34 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד*חחחח יש לי הרגשה שאתה חושב שדברי כוונו אליך... אז ממש לא....היה חשוב לי לעשות גימור לנושא אם כבר פתחנו את הנושא ,כתבת שיש מכורים,אז לטובת הכלל חשוב שאגיד את מה שיודעת ויכול לעזור...;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2019 11:02 |
|
| |
חייכנית, לפי מה שאני זוכר, דברנו על צפיה בסרטים מסוימים, לא דברנו על התמכרויות לסרטים מסוימים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2019 12:00 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | אז תקיפה זה גם אונס או שוד אלים, וגם מגע שלא בהסכמה ? תקיפה זה לא ביטוי חמור מדי למגע שלא בהסכמה ? זה נשמע לך הגיוני ? ממציאים פירוש גורף למילה "תקיפה" כדי לזעזע ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אוקי בדקתי קצת את הנושא...
מגע בקטינות נקרא "מעשים מגונים" מגע בבוגרות נקרא "הטרדה מינית"
בכל מקרה זה חמור. ואף אחד לא היה רוצה שיעשו כך לביתו או לאישתו...
ואגב, אל תשווה בחיים צפייה על שכנה בחלון,שזה גם מגונה בעיני, לבין צפייה בתכנים אסורים. כאן הרעיונות שחושב זה מדמיונו החופשי. בתכנים מכניסים לאדם אכזרות ורעיונות שלא חשב לפני. מה גם ששכנתו הרבה יותר צנועה מתוכן פרוץ...
|
|
נראה לי, שלרוב, זה לא מזיק לצפות בתוכן פרוץ שהוא לא אלים, זו בעיה הלכתית, וגם יש כאלה שזה מבלבל אותם, ו לא פעם גם מתמכרים לתכנים אלה, ולא פעם "הנפש/הגוף לא תמלא" ונכנסים לסיחרור. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
שבוע טוב ...כאן למשל הזכרת את בעיית המכורים ובעוד מקומות ... בכל מקרה מתנצלת אם נפגעת מדברי, זו לא הייתה כוונתי... הקטע של הגלגולי שלג ,נאמר סתם בהומור וצחוק... ברור לי שאתה בחור שמשתדל להיות יר"ש 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/08/2019 10:00:40
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2019 16:12 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | אז תקיפה זה גם אונס או שוד אלים, וגם מגע שלא בהסכמה ? תקיפה זה לא ביטוי חמור מדי למגע שלא בהסכמה ? זה נשמע לך הגיוני ? ממציאים פירוש גורף למילה "תקיפה" כדי לזעזע ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
ואגב, אל תשווה בחיים צפייה על שכנה בחלון,שזה גם מגונה בעיני, לבין צפייה בתכנים אסורים. כאן הרעיונות שחושב זה מדמיונו החופשי. בתכנים מכניסים לאדם אכזרות ורעיונות שלא חשב לפני. מה גם ששכנתו הרבה יותר צנועה מתוכן פרוץ...
|
|
נראה לי, שלרוב, זה לא מזיק לצפות בתוכן פרוץ שהוא לא אלים, זו בעיה הלכתית, וגם יש כאלה שזה מבלבל אותם, ו לא פעם גם מתמכרים לתכנים אלה, ולא פעם "הנפש/הגוף לא תמלא" ונכנסים לסיחרור. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
שבוע טוב ...כאן למשל הזכרת את בעיית המכורים ובעוד מקומות ... בכל מקרה מתנצלת אם נפגעת מדברי, זו לא הייתה כוונתי... הקטע של הגלגולי שלג ,נאמר סתם בהומור וצחוק... ברור לי שאתה בחור שמשתדל להיות יר"ש 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/08/2019 10:00:40 |
|
אני גם יכול להתייחס אלייך כאילו היה לך קטע עם בוריס, ולתת לך תיקון על זה . זה לא יהיה הוגן ! את מדברת מולי ואת נותנת (לי) עיצה איך לצאת מהסרטים האלה, לא נפגעתי, נדהמתי. זה מה שהיה כאן, נדמה לי. (וגם גרושי העיף לכאן אנרגיות מבלבלות אולי ? ואז קראנו לך הרבנית..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2019 16:17 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
בס"ד
|
|
|
בס"ד
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/08/2019 10:00:40 |
|
ברור לי שאת משתדלת להיות צדיקה :) שבוע נפלא אנחנו יכולים להמשיך לשוחח ברצינות על הקושי שבין היצר ליוצר, ובלי להשליך עלי או עלייך או על גרושי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2019 20:14 |
|
| |
אוקיי, בואו נחזור.... זהירות ספוילר: האדמורית שהתחתנה עם החסיד שלה
|
|
|
|