|
|
| נשלח ב-20/5/2019 11:09 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחח זה כיף  רוב היוצרים הרי עשירים בעולם הדמיון הפורה שלהם... ועם לוקחים את כל התכונות הנשיות למקום נכון,מאוזו ובונה זה הדבר הכי יפה שיש בעולם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם לוקחים.. השאלה אם לוקחים, וכמה נשים התבלבלה להן דעתן והבית שלהן על גלגלים, צעקות, הצקות, ויכוחים, ביקורת.. וגם מה ששאלתי לעיל, האם יש לכן שקט ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2019 11:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2019 11:58 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחח זה כיף  רוב היוצרים הרי עשירים בעולם הדמיון הפורה שלהם... ועם לוקחים את כל התכונות הנשיות למקום נכון,מאוזו ובונה זה הדבר הכי יפה שיש בעולם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם לוקחים.. השאלה אם לוקחים, וכמה נשים התבלבלה להן דעתן והבית שלהן על גלגלים, צעקות, הצקות, ויכוחים, ביקורת.. וגם מה ששאלתי לעיל, האם יש לכן שקט ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
*אם
חח לא בטוח שבאמת התבלבלה דעתן או שהגבר גרם לה לנהוג כך ...אל תשכח שלנשים בדורנו יש לחץ מטורף של חיים מאוד אינטנסיביים 20 שנה,עד שהילדים מתחתנים...כך שייתכן שחלק מההנהגות הללו מתפרצות מסטרס, אל תצפה מאישה להיות רכה כמו נסיכה, כשרוב הגברים לא נותנים לה את המצע לכך...
מה גם שכבר כתבו שאישה דמעתה מצוייה, אז גבר חכם נזהר בכבוד אישתו יותר מאשר שנזהר על כבודו,וכך מרוויח אישה אוהבת, שקט תעשייתי ממריבות וילדים רגועים יותר... מי שאוהב להיות צודק ועקשן,אוכל אותה עם הנשים בדורנו
לפעמים זה אכן לא קשור לגבר אלא למצב הרוח/ הורמונים, אך אישה שעובדת על מידותיה בכללית, גם המעידות שלה יהיו ניתנות לעיכול ולא בתדירות יומיומית ...
האם יש לנו שקט? חח אני תמיד אומרת ששקט יש רק בבית קברות או בשינה שזה סוג של בית קברות זמני
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2019 14:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2019 16:23 |
|
| |
בס"ד חחח זה הצד השני של המטבע... הרי לכל דבר טוב יש גם צד פחות טוב  לא כל הזמן. אך אם יש משהו מדאיג/מפחיד אז אדם עם עולם דמיון מפותח יכול לדמיין מה יהיה ההמשך של העלילה, כמו סופר בספר עליתיתי,לפעמים זה אכן פחד מוצדק ואכן עוזר לאדם לקחת אחריות על חייו ולנסות למצוא פתרונות. ולפעמים זה אכן סתם פחד מנופח ולכן, מומלץ להשתמש בעולם הדמיון רק לדברים טובים  ואכן לרוב העולם הנשי פחדן יותר כנראה בגלל עולם הדמיון המפותח  ותפקידך כגבר לתת לה כתף שתוכל לשים עליו ראש. לתמוך בה ולהרגיע אותה ולתת לה הרגשה שאתה תמיד שם לצידה, במקום לפחד מהפחדים שלה  ... ובכללית? כל בחורה בסוף לומדת בדרך הקשה או הקלה לחיות טוב עם הפחדים שלה...  ולכן יש פתגם חסידי שאומר "תחשוב טוב יהיה טוב" מי שהולכת על פי זה לרוב הדמיונות שלה הולכים לכיוןן חיובי,כך שזלא מבלבל ואף נותן לה אנרגיות טובות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2019 16:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2019 19:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2019 23:43 |
|
| |
בס"ד חחח תלוי כמה אתה בן אדם טוב  זה בהחלט בונוס טוב לחיים מפנקים אך ממש לא מביא לך ביטוח שהיא תהיה מרוצה ממך  נראה לי שכתבו על זה משהו במשנה/דברי שלמה המלך, שאישה מעדיפה שהגבר יהיה איתה מאשר כסף וזהב ושפע... כך שבסופו של דבר אישה רוצה בעיקר את בן זוגה לצידה בזמנים הטובים והרעים שחווה בחייה... ויחד עם זאת ברור שאישה מאד מעריכה גבר שעושה מאמץ לפרנס טוב, אך לא יותר מדי על חשבון הזמן הפרטי שלהם כזוג  ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2019 09:47 |
|
| |
נשמע לי רע להיות לצד אשתי יותר מדי זמן, מישהי חוזרת בתשובה אמרה לי שהיא מצפה שהבן זוג שלה ישן איתה באותה מיטה כל הלילה, זה מקובל הדבר הזה ? זה לא מפריע לישון ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2019 11:42 |
|
| |
בס"ד
חחחח רע לך להיות לצד הלב שלך כל היום? כשתבין שאישתך היא פלג מגופך. חצי נשמתך האבודה, דווקא תתאהב ברעיון ... לרוב, הכוונה זה שתהיה לצידה בליבך ולאו דווקא פיזית, יש המון גברים שיכולים להיות המון שעות ליד הבת זוג ועדיין תרגיש לבד. אישה רגילה שיש לה עיסוקים ולאחר השנה הראשונה אולי כבר ילד, כבר הרבה פחות צריכה אותך ממש לצידה. גם לי יציק גבר שכל היום יהיה צמוד אלי ואין לו שום דבר בחיים חוץ ממני, אך חשוב לי שאני אהיה מקום ראשון בליבו, שאם ארגיש פתאום שצריכה את תמיכתו, הוא עוזב הכל ומקשיב לי/מגיע הביתה ועוזר...כשאישה מרגישה שהיא במקום הראשון אצלך היא הרבה פחות מציקה, אך כשאתה נותן לה להרגיש ההיפך היא תלחם על המקום שלה...ואז תרגיש רע ... בקשר לשינה ...
חשבתי שזה חלומו של כל גבר עלי אדמות אתה בהחלט מפתיע אותי... חשבתי שלפחות שם אתה כן רוצה מאד את קרבתה במה הבחורה יכולה להפריע לך לישון?חיבוק קטן יפריע לך בחיים המשעממים שלך ?
האמת שאישה אמורה לחשוש משינה משותפת כל הלילה, מכיוון שדווקא מספרים בשקט, שגברים "מציקים" לאישה בלילה ולא תמיד בא לאישה יותר מחיבוק. והם? לרוב רוצים מעבר כל הזמן ...עד שהאישה כבר מפחדת להכנס לחדר שינה/ לחבק סתם ולקבל חום ואהבה טהורה/תמיכה, כי היא תמיד יודעת שיש לזה מחיר שלא תמיד בא לה לשלם אחרי יום עמוס ומעייף....
אבל שאתה תפחד לישון ביחד,אחרי כזה המון שנים שישנת לבד?זה בהחלט חידוש מהאגדות
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/05/2019 10:31:23
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2019 13:51 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
חחחח רע לך להיות לצד הלב שלך כל היום? כשתבין שאישתך היא פלג מגופך. חצי נשמתך האבודה, דווקא תתאהב ברעיון ... לרוב, הכוונה זה שתהיה לצידה בליבך ולאו דווקא פיזית, יש המון גברים שיכולים להיות המון שעות ליד הבת זוג ועדיין תרגיש לבד. אישה רגילה שיש לה עיסוקים ולאחר השנה הראשונה אולי כבר ילד, כבר הרבה פחות צריכה אותך ממש לצידה. גם לי יציק גבר שכל היום יהיה צמוד אלי ואין לו שום דבר בחיים חוץ ממני, אך חשוב לי שאני אהיה מקום ראשון בליבו, שאם ארגיש פתאום שצריכה את תמיכתו, הוא עוזב הכל ומקשיב לי/מגיע הביתה ועוזר...כשאישה מרגישה שהיא במקום הראשון אצלך היא הרבה פחות מציקה, אך כשאתה נותן לה להרגיש ההיפך היא תלחם על המקום שלה...ואז תרגיש רע ... בקשר לשינה ...
חשבתי שזה חלומו של כל גבר עלי אדמות אתה בהחלט מפתיע אותי... חשבתי שלפחות שם אתה כן רוצה מאד את קרבתה במה הבחורה יכולה להפריע לך לישון?חיבוק קטן יפריע לך בחיים המשעממים שלך ?
האמת שאישה אמורה לחשוש משינה משותפת כל הלילה, מכיוון שדווקא מספרים בשקט, שגברים "מציקים" לאישה בלילה ולא תמיד בא לאישה יותר מחיבוק. והם? לרוב רוצים מעבר כל הזמן ...עד שהאישה כבר מפחדת להכנס לחדר שינה/ לחבק סתם ולקבל חום ואהבה טהורה/תמיכה, כי היא תמיד יודעת שיש לזה מחיר שלא תמיד בא לה לשלם אחרי יום עמוס ומעייף....
אבל שאתה תפחד לישון ביחד,אחרי כזה המון שנים שישנת לבד?זה בהחלט חידוש מהאגדות
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/05/2019 10:31:23 |
|
זה לא חידוש, יש מה שנקרא מרחב אישי, עת לחבק ארוכות ועת לישון בלי לקבל מכה באף, או לגלות שהשמיכה נעלמה לה, או שהעלמה השתעלה עלי וכיוצא בזה, או שפתאום חסר לה חיבוק או נשיקה או שהיא ישנה לרוחב המיזרון, או שהיא שכחה להוריד ציפורניים ברגליים... איי בקשר לחלק הראשון, הרגעת אותי, האישה שלי תיהיה הכי קרובה אליי בלב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2019 13:59 |
|
| |
|
|
|
|
|